View Full Version : Имам си приятел... и любовник..
Life is a lie
03-04-2008, 11:10
Имам си приятел от 3 месеца и той ме обича много не се и съмнявам... аз мно0го го харесвам ама наистина много.... той е първият който харесвам толкова много.. но имам и любовник от скоро( той всъщност е бившия ми приятел)..Той ми е слабост от много време и реших , че не трябва да изпускам възможността пак да съм с него макар и тайно... разкъсвам се между двамата.. докато съм с приятеля ми той ми казва, че ме обича.. и през това време получавам смс от любовника ми, че и той ме обича...не искам да казвам.. аз повече така немога... защото мога.. просто ако той разбере ще му разбия сърцето.. а не искам.
hooliganka89
03-04-2008, 11:14
Ем щом искаш да си и с двамата едновременно,какво искаш да ти кажа?
Дано приятелят ти да не разбере.Давай го по хитро и всичко ще е ОК.
!!!!!!!!!!!!!
това е гадно... да си играеш със чуствата на хората
hooliganka89
03-04-2008, 11:20
!!!!!!!!!!!!!
това е гадно... да си играеш със чуствата на хората
Не съм съгласна!Повечето момчета правят същите неща с нас,къде пише,че на нас ни е забранено това?
Апък и това няма да е за дълго,според мен след някоя друга седмица,тя ще престане да се вижда с старото гадже.
sladko_dete
03-04-2008, 11:20
Ем щом така ти харесва давай и с двамата, но го прави умело, за да не паднеш накрая от два стола на земята
sweet_baby_cool
03-04-2008, 11:24
Zamisli se koi haresva6 pove4e i izberi nego. 6te ti e po lesno ako si napravi6 spisak "za" i "protiv" za edinq i za drugiq. Moje ve4e da e otjivelica tova, no pomaga. Ako iska6 i dvamata togava USPEH
Кучка си ти ! Това ли чакаше да ти го каже някой,защото не си сигурна дали си ? :? ...имала възможност...е да имаш възможност да скапеш чуствата на един човек-давай ти си ! :booooomb:
Искам да видя изражението на приятеля ти като разбере , че друг чука приятелката му 8-) ...
Моя съвет е да спреш или с единия или с другия! Замисляла ли си се колко ще му стане гадно на гаджето ти ?! :-x
Abigoria
03-04-2008, 14:36
Моя съвет е да спреш или с единия или с другия! Замисляла ли си се колко ще му стане гадно на гаджето ти ?! :-x
На кого му пука? :?
hooliganka89
03-04-2008, 14:48
Да на кого му пука?Повечето момчета които имат възможност да изневеряват на приятелките си,никога не го пропускат.
MartyParty
03-04-2008, 14:48
Амии тя все пак харесва гаджето си-би трябвало да я е грижа за неговите чувства.Ако тя беше на негово място,нямаше да и е мн кеф нали?Странни създания сме ние момичетата понякога...хем искаме да не ни изневеряват и да не ни нараняват,а в същото време някои от нас правят точно обратното,без да се замислят за половинката си. :? Не знам струва ми се гадно спрямо гаджето и,ама той така или иначе ще разбере някой ден и вероятно историята пак ще свърши зле.
Писна ми да чета за такива като теб, които не знаят какво искат и нараняват, макар и да не знае приятелят ти.Това е гадно, а ако на теб ти го направят със сигурност ще подскочиш като опарена.Това е да си егоист и да не ти пука за него.Поне веднъж замисли ли се или искаш да задоволяваш собствените си капризи?Нямам думи просто...дано момчето на време се опомни, че го правят на глупак...
nadito93
03-04-2008, 16:59
а любовникати знае ли защото ако те обича много не би допуснал да те дели с друг Такаче избирай
juchoche
03-04-2008, 17:12
е маце брао ко по хубаво от това :D :D нали знаеш "на една жена и трябват 3 маже-един лизач един ебач и един за пред хората" :grin: :grin:
ако намериш още един ще си най щастливата жена :razz: :razz: но наистина прави го тъка с бившия си че приятеля ти да не разбере 8-) :P
juchoche
03-04-2008, 17:14
JiMiToJiMiTo мъжете не са хора... :D :D :D пък и момчетата най редовно си го правят тоя номер...обаче са пичове а момичетата ако решим да го направим тфа ако се разбере "сме курви" :D :D :D така че аз свалям шапка на тфа момиче ... :-P :-P :-P
az imam to4no sy6tiq problem...no s biv6iq mi priqtel se vijdame,a nastoq6tiq znae za nego...i dvamata me iskat i az gi iskam i az..no se 4udq koi da izbera...ko iskash dai mi skype si, moje si pomognem vzaimno.. :P
Бахти умрелите курви в тоя форум...
Abigoria
03-04-2008, 18:08
Бахти умрелите курви в тоя форум...
Уаау, един от "пичовете" се обади... :D :D :D :D :D :D :D
evelinka1122
03-04-2008, 18:24
Моя съвет е да спреш да си и с двамата :) Избери единия... ако бях на твоето място щях да си взема стария и да си гледам кефа :P Сама казваш че ти е слабост... все пак СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА!!! 8)
PuhkaFelka
03-04-2008, 18:37
..Накрая ще стане така че от два стола ще паднеш на земята.. :? според мен остави бившия.. вече е минала работа тва с него .. :)
Да на кого му пука?Повечето момчета които имат възможност да изневеряват на приятелките си,никога не го пропускат.
Хитлер е утрепал много хора, що и аз да не утрепа някой, нали? Бахти, на колко години си, пък кви тъпи мнения избацваш, не е истина.
MiMcHeToOo
03-04-2008, 19:14
Браво бе, браво.. Ако идея си имаш колко ще те боли после и колко ще съжеляваш понеже всичко се връща..
PaChanGa_GiRl
03-04-2008, 19:14
Хитлер е утрепал много хора, що и аз да не утрепа някой, нали? Бахти, на колко години си, пък кви тъпи мнения избацваш, не е истина.
Да, точно! Бахти, замисли се малко, само от изказването ти разбирам колко ти пука за приятелят ти... напрао нямам думи, много мразя такива, които само си играят с чувствата на хората.
So unbelievable love..
03-04-2008, 19:24
az imam to4no sy6tiq problem...no s biv6iq mi priqtel se vijdame,a nastoq6tiq znae za nego...i dvamata me iskat i az gi iskam i az..no se 4udq koi da izbera...ko iskash dai mi skype si, moje si pomognem vzaimno.. :P
heh mn stanahme s toq problem ,samo deto moq sega6niq ne zn za biv6eto :oops: :oops: :razz: mn zabavno nali 8-) 8-) moje i da sum egoist,no bi trqbvalo 4ovek da za6titava svoite interesi i posle da gleda drygite!NOO ako ima 4ovek, koito obi4a6,ceni6,durji6 na nego i t.n vinagi se suobrazqva6 s nego, i dori bih kazala 4e ti e priqtno da go pravi6,za6toto 6tom toi e 6tastliv i ti si dovolna :) :)
Ами нали знаеш? От два стола на земята... Или избирай бързо един от двамата (помисли добре кого обичаш повече, за да няма после "ама аз какво направих,сгреших"), или ще ги изгубиш и двамата рано или късно и то по гаден начин... Щот все се намери някой или да те изпорти... Или да се засечете тримата на едно място... Абе варианти на издънки мноу... Та решавай и действай! :-|
sh3_1s_7h3_0n3
03-04-2008, 19:37
Е те...т'ва е живот. :)
Кофти е да не знаеш какво искаш. В такъв случай... на принципа на 'алтернативния избор'. Сравняваш преимуществата и недостатъците на двамата... и който е по-добър за теб - него. :)
то4но така карай я на плющялник :-D
Spider4eto
03-04-2008, 19:40
омг кво е тва не знам кой да избера. се едно си в некъв магазин и си избираш шампоан: "О този е за обем ама пък другия е против пърхот". Засрами се малко от поведението си. Представи си някое момче така да се колебае между тебе и бившата си приятелка. Не мисля че ще ти е особено приятно. Аман от хора дето не знаят какво искат :-x
И аз съм в подобна ситуация...С бив6ия бяхме заедно 2 год и все се опитвам да спра да се виждам с него ама не става :? ,защото ми липсва,а като се видим се награбваме.Въпреки вс не сме заедно и си виждаме най-мн 1 път месе4но.Харесвам и едно др мом4е,което не е от моя град и когато бив6ия ме ядоса тър4а при него :D и в крайна сметка съм сама 8) При теб е малко по-различно....Според мен прецени кой оби4а6 истински и аке това е бив6шия скъсай по-бързо с настоящия,защото по-нататък ще е по-трудно и ще го нарани6 пове4е :?
hooliganka89
03-05-2008, 06:09
Първо мисля,че ти и Хитлер нямате база на сръвнение.
Второ да си чувала за свободата на словото?Ако искам и на 30 ще съм и ще си изказвам мнението това,че на теб не ти харесва много не ме грее,ако тръгна да се занимавам с хора като теб,които не им харесва начина ми на мислене...До къде ще я докарам според теб?
И моля без обиди от сорта на "тъпи мнение",да си имаме уважението.
stiga ste obijdali horata,4ieto mnenie se razli4ava ot va6eto ;) tova,4e ne vi dopada tqhnata gledna to4ka ne vi dava pravoto da nari4ate mneniqta im "tapi" i t.n. A sega po temata ... situaciqta e naistina kofti ;) razbiram te,za6toto i az sam v podobna ;) emi 4esno da ti kaja nz kakvo da te posavetvam,za6toto ot izvestno vreme i az sam izpravena pred dilemata kogo da izbera i o6te ne oga da re67a (makar 4e pri mene e malko po-razli4no) :? sedni sama,pomisli si dobre i dano skoro da si re6i6 kakvo da pravi6 ;) uspeh macka i tio pojelavam nakraq vsi4ko da svar6i s happy end ... ;)
hooliganka89
03-05-2008, 06:29
stiga ste obijdali horata,4ieto mnenie se razli4ava ot va6eto ;) tova,4e ne vi dopada tqhnata gledna to4ka ne vi dava pravoto da nari4ate mneniqta im "tapi" i t.n. A sega po temata ... situaciqta e naistina kofti ;) razbiram te,za6toto i az sam v podobna ;) emi 4esno da ti kaja nz kakvo da te posavetvam,za6toto ot izvestno vreme i az sam izpravena pred dilemata kogo da izbera i o6te ne oga da re67a (makar 4e pri mene e malko po-razli4no) :? sedni sama,pomisli si dobre i dano skoro da si re6i6 kakvo da pravi6 ;) uspeh macka i tio pojelavam nakraq vsi4ko da svar6i s happy end ... ;)
\:D/
partychild
03-05-2008, 07:41
Писна ми да чета за такива като теб, които не знаят какво искат и нараняват, макар и да не знае приятелят ти.Това е гадно, а ако на теб ти го направят със сигурност ще подскочиш като опарена.Това е да си егоист и да не ти пука за него.Поне веднъж замисли ли се или искаш да задоволяваш собствените си капризи?Нямам думи просто...дано момчето на време се опомни, че го правят на глупак... !!!!!!!!!!!!!!
Баси якото. Просто се крий.... Или пък може да се държеш гадно с някого и той аджаба да те скъса....
pepita87
03-05-2008, 09:03
Искам да видя изражението на приятеля ти като разбере , че друг чука приятелката му 8-) ...
Едва ли се чукат,това едва ли го пиШе момиче не повече от 10 годинки,поне на акъл!Тъпо е,винаги когато нараняваш един човек,ако малко или много ти пука за него,се постави на мястото му...а?Приятно ли е да те правят на шматка?А решението кво 6те прави, с живота си и с гаджетата и с лиубовниците си,си е лично твое,искаш мнение,даваме го!
Продължавай в същия дух!!
Bulletpoof
03-05-2008, 13:57
Кучка си ти, вече ти го казаха!
Ако беше моя приятелка и разбера, че се забавляваш с друг щеше адски сериозно да пострадаш. И в допълнение любовника ти също.
:smt093 :smt093
Имам си приятел от 3 месеца и той ме обича много не се и съмнявам... аз мно0го го харесвам ама наистина много.... той е първият който харесвам толкова много.. но имам и любовник от скоро( той всъщност е бившия ми приятел)..Той ми е слабост от много време и реших , че не трябва да изпускам възможността пак да съм с него макар и тайно... разкъсвам се между двамата.. докато съм с приятеля ми той ми казва, че ме обича.. и през това време получавам смс от любовника ми, че и той ме обича...не искам да казвам.. аз повече така немога... защото мога.. просто ако той разбере ще му разбия сърцето.. а не искам.
Бе и ти незнаеш какво искаш :? ПфФффФ неможе да си и с двамата #-o те да не са кукли :shock: я се осъзнай малко накрая от двата стола на земята :o
Fallen`Angel
03-05-2008, 15:50
КУРВА :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Bulletproof - дам, ако бях на мястото на нейния приятел и ако разбера - щях да я фана и нея и него и щях да я е*а пред него и да го бия пред нея :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
machine_shot
03-05-2008, 16:57
Повечето момчета които имат възможност да изневеряват на приятелките си,никога не го пропускат.
Пак слагате всички под един знаменател както темата ''момчетата са говеда''
Ти знаеш сама кой да избереш...ние няма как да знаем какво става в сърцето ти...все пак ги познаваш и двамата и все пак,поне мъничко везните клонят на една страна и единствено ти знаеш на къде...само се замисли...
Ние няма как да определим...можем само да те накараме да се замислиш.
Ако искаш направи анкета да гласуваме на късмет :D
[B]a[N]D[i]T[k]a
03-05-2008, 17:53
и какво като е гадно.. нали на него ще му е гадно 8) бз се е :) ем реши какво искаш единия или другия пък ако бившия ти знае за приятеля ти и няма проблем с това какво се притесняваш.. :)
TheNewReligion
03-05-2008, 18:42
Ааааа , не искам да те напсувам , но си го заслужаваш ! Първо ти незнаеш какво искаш.Второ лъжеш човекът , който искаш ! Трето бившият ти е голям глупак ! Знае , че имаш връзка и пак ти се вре ! Съветвам те най-добре сйъсай с приятелят ти за да не стане по-лошо и си се еби с бивпия ! Ти си тъпа курва , и заради такива като тебе момчетата ни слагат под общ знаменател ! Баси тъпата си ! Не заслужаваш нищичко ! Пишлеме с пишлемето ! 8-)
love_veselka
03-05-2008, 18:46
Какъв всъшност ти е проблема.
Моя съвет е да се разделиш и с двамата за известно време и да си помислиш хубаво и да оставиш единия,ако не искаш да останеш и без двамата.
Второ да си чувала за свободата на словото?Ако искам и на 30 ще съм и ще си изказвам мнението това,че на теб не ти харесва много не ме грее,ако тръгна да се занимавам с хора като теб,които не им харесва начина ми на мислене...До къде ще я докарам според теб?
Въобще не зацепи за какво говорех, ама няма нищо.
Просто си представи, че приятелят ти ходи с няква друга и ти не знаеш за нея, а някъв страничен човек изръси "На кой му пука?!", как ще се почувстваш? И не ми казвай "моя никога няма да го направи, дъра-бъра сто чадъра".
Ся, вярно всеки трябва да се бори за собственото си щастие, ама т'ва не означава, че трябва да мачка и да наранява всеки втори, не мислиш ли?
Abigoria
03-05-2008, 19:18
Просто си представи, че приятелят ти ходи с няква друга и ти не знаеш за нея, а някъв страничен човек изръси "На кой му пука?!", как ще се почувстваш? И не ми казвай "моя никога няма да го направи, дъра-бъра сто чадъра".
Ся, вярно всеки трябва да се бори за собственото си щастие, ама т'ва не означава, че трябва да мачка и да наранява всеки втори, не мислиш ли?
Ъхъхъ, цялото тва било за мене... :D Еми факт е, че съм го преживяла тва което е описало момичето, ама не бях на нейното място... И не ми стана кофти изобщо, когато разбрах... :? Знам ли, може да съм дефектна... :smt117 :smt117 :smt118 :D И бтв, тва "и ти не знаеш за нея, а някъв страничен човек изръси "На кой му пука?!", как ще се почувстваш?" го прочети пак, щото според нормалните хора е малко трудно да коментираш нещо, за което не знаеш... А ако някой друг изцепи нещо такова, логично е, щом не знаеш, да си държиш човката затворена, нали? :? :P
hooliganka89
03-06-2008, 07:21
Никога няма да кажа,че моя приятел никога няма да ми изневери,не мога да гарантирам това за себе си,че камоли за него.
Наистина най-вероятно на приятелят на момичето,никък нямам да му е приятно,и това е един вид подигравка,но тези неща са съвсем нормално.
Тук поне не си ли забелязала,колко момчета си имат по две момичета,и за тях това е геройство?
Лично аз имам подобен проблем,който бях сподела в една тема.
Брат ми изневерява на приятеката си с години,а тя ми е приятелка,но аз нищо не мога да кажа.В крайна сметка знам какво е,но просто понякога както е в моя случай,съм с вързани ръце.
И виж как брат ми го прави без да му мигне окото,и не е единственият мъж който прави това.
А тя е жена,и трябва да се ограничава в това.
Alabalaportokala
03-06-2008, 09:27
Едва ли се чукат,това едва ли го пиШе момиче не повече от 10 годинки,поне на акъл!Тъпо е,винаги когато нараняваш един човек,ако малко или много ти пука за него,се постави на мястото му...а?Приятно ли е да те правят на шматка?А решението кво 6те прави, с живота си и с гаджетата и с лиубовниците си,си е лично твое,искаш мнение,даваме го!
Ъхъхъхъх. Доволно се посмях. Че какво като е на 10 годинки ? То женени хора на по 25+ 30+ 35+ години хващат любовници че какво остава за това заблудено момиче. И кво като си е хванала любовник - дай в детската градина да я пратим направо :D .
Казвам пак - продължавай да ги въртиш и двамата. Сега ти е паднало, действай. :P
Никога няма да кажа,че моя приятел никога няма да ми изневери,не мога да гарантирам това за себе си,че камоли за него.
Наистина най-вероятно на приятелят на момичето,никък нямам да му е приятно,и това е един вид подигравка,но тези неща са съвсем нормално.
Тук поне не си ли забелязала,колко момчета си имат по две момичета,и за тях това е геройство?
Брат ми изневерява на приятеката си с години,а тя ми е приятелка,но аз нищо не мога да кажа.В крайна сметка знам какво е,но просто понякога както е в моя случай,съм с вързани ръце.
И виж как брат ми го прави без да му мигне окото,и не е единственият мъж който прави това.
Не съм казала, че трябва да се ограничава само защото е жена (момиче е, де, ама айде..). Казвам, че е глупаво да пишете "На кой му пука?" след като е ясно, че на момчето много му пука, даже би трябвало и на момичето, което изневерява, ама... Да, знам, че има и ХОРА ( не са само момчета/мъже ), които въртят по две-три, ама т'ва не означава, че всеки трябва да го прави, когато има възможност, нали? Т'ва е като в детската градина - ми, щом той го прави, що и аз да не го правя?? Разбирам, да беше изневерила веднъж, ама тя съвсем съзнателно се подиграва с чувствата на момчето и не смятам, че ако чувства към него това, което казва, би го направила. Цялата тази история ми се струва ужасна и даже неморална.
Надявам се,че сега си разбрала какво искам да кажа.
hooliganka89
03-06-2008, 12:57
Не съм казала, че трябва да се ограничава само защото е жена (момиче е, де, ама айде..). Казвам, че е глупаво да пишете "На кой му пука?" след като е ясно, че на момчето много му пука, даже би трябвало и на момичето, което изневерява, ама... Да, знам, че има и ХОРА ( не са само момчета/мъже ), които въртят по две-три, ама т'ва не означава, че всеки трябва да го прави, когато има възможност, нали? Т'ва е като в детската градина - ми, щом той го прави, що и аз да не го правя?? Разбирам, да беше изневерила веднъж, ама тя съвсем съзнателно се подиграва с чувствата на момчето и не смятам, че ако чувства към него това, което казва, би го направила. Цялата тази история ми се струва ужасна и даже неморална.
Надявам се,че сега си разбрала какво искам да кажа.
Разбирам,че се изразих малко грубо.Лично на мен не ми пука,защото аз нямам никакво действие в тази афера,но не бих искала да съм на мястото на момчето.
Просто първият ти пост някакси ме засегна.
BlueFace
03-06-2008, 15:26
Кучка си ти ! Това ли чакаше да ти го каже някой,защото не си сигурна дали си ? :? ...имала възможност...е да имаш възможност да скапеш чуствата на един човек-давай ти си ! :booooomb:
+1
Много долна и изпаднала работа.... :?
PepiDesigns
03-06-2008, 15:57
Дейм , ти пак леко минаваш ..
Аз като имам приятелка , любовница , и една за ей така , кво да кажа :-D :grin: :D
Не , сега сериозно ..
Ако имаш сериозна връзка , т.е. говорим за приятеля ти , по-добре игнорирай любовника ,следвай си връзката , и гледай да не развалиш всичко накрая ..
Седнала си на два стола , да не паднеш на земята. :?
Просто първият ти пост някакси ме засегна.
Аз така си говоря. 8-) Ама поне се разбрахме. (: