Влез

View Full Version : Неискала да бъда щастлив !?!

aNotHeR_pReTty_faCe
03-04-2008, 11:37
Мале ко е това бившата ми приятелка с която мн се обичахме и мн време се занимавахме обичаме се тфа онова ама не се получаваше и доста време ми беше гадно.Но се примирих и продължих напред както и тя,но немога да разбера какво иска тя от мен всеки път когато ме виждала щастлив с друго момиче искала да е пак с мен.Немога го разбера това заплашвала момичето към което сега изпитвам чувства.Говорила и че никога нямало да бъде щастлива с мене защото винаги тя ще е напърво място в сърцето ми и момичето към което сега имам чувства тя замина за уикенда и днеска трябваше да се видим и щяхме да тръгнем.Защото излизахме това онова беше мн яко ии тая мойта бившата и казала че в събота съм бил с нея,това не е точно така бяхме заедно ама само сме се целували или поне аз само това помна защото бях пил повечко и сега момичето което мн харесвам не ми говори и тая мойта бившата и казала аз него не го искам просто неискам да бъде щастлив.. :@:@ Пфф какво е това сега? И как да оправя нещата ?

Wrathchild
03-04-2008, 11:41
Ами първо и аз да съм на мястото на това момиче и да разбера, че си се целувал с бившата си и аз ще ти се сърдя.
Второ, толкова ли е трудно да спреш контакта с нея, както и тя да не разбира за приятелките ти. Или когато се захванеш с някое момиче я предупреди за това какви са й номерата и да не се връзва.

comics
03-04-2008, 12:07
ти бавен ли си ?

zvezdichka777
03-04-2008, 12:12
значи искаш да се хващаш с некфо момиче , а се целуваш с бифшата си .. ем и аз да съм на мястото на тфа момиче и аз ще се държа така.. ако искаш да се хванеш с тфа момиче , поне не се занимавай с бифшата си .. а тфа защо тя прави така,незнам,може би още има чувства към теб,разбери се с ней първо,пък след тфа се занимавай с другата

aNotHeR_pReTty_faCe
03-04-2008, 12:25
ama ok o6te obi4am bivshata si no to e normalno tolko vreme bqhme zaedno .. no naistina haresvam tova momi4e i iskam da se polu4i s neq puk onaq samo razvalq ne6tata ne me iskala puk neiskala da buda shtastliv kfi sa teq kvo iska samo da mi provali jivota ;( ami neiskam da se zanimavam s bivshata samo 4e az si sedqh v ednata staq i lejah i tq doide ii .. :(

Wrathchild
03-04-2008, 12:34
Да и езика ти сам се напъха в устата й...

hooliganka89
03-04-2008, 12:40
Отначало като прочетох си помислих,че ще е най-добре да ограничиш приятелката си съдебна заповед :razz:
После като прочетох,че си се целувал с нея мисля,че още имаш чсутва към нея,може двамата взаимно да посетите семеен психолог :?

aNotHeR_pReTty_faCe
03-04-2008, 12:53
ama pf da celunah q ii dr ne6ta praihme samo 4e az ne hoda s tova momi4e za kvo mi se surdi .. a puk i tq zna4i mn za men .. tq sedi i mi vika ama ti o6te q obi4a6 emi ok kvo kato o6te q obi4am .. nemoga da go promenq i tq puk moje da mi pomogne da q zabrava ... a puk i bivshata kvo iska vika mi ne mi pre4i da hodish s dr momi4eta prosto neiskam da gi obi4a6 kakto obi4a men .. i za tfa iska da mi preebe si4ko ;(

hooliganka89
03-04-2008, 12:56
ama pf da celunah q ii dr ne6ta praihme samo 4e az ne hoda s tova momi4e za kvo mi se surdi .. a puk i tq zna4i mn za men .. tq sedi i mi vika ama ti o6te q obi4a6 emi ok kvo kato o6te q obi4am .. nemoga da go promenq i tq puk moje da mi pomogne da q zabrava ... a puk i bivshata kvo iska vika mi ne mi pre4i da hodish s dr momi4eta prosto neiskam da gi obi4a6 kakto obi4a men .. i za tfa iska da mi preebe si4ko ;(

Моето заключение е,да спрете да гледате испанските теленовели по БТВ,явно имате крехка психика,и сте склонни да се впускате във филми.

aNotHeR_pReTty_faCe
03-04-2008, 13:04
kFI fiLMi kFi 5 leva beaxhaxhax koi ti govori za filmi (think) ??

Wrathchild
03-04-2008, 13:06
Като искаш бившата си защо се зарибяваш с нея?
Миличък, ти просто не знаеш какво искаш, но го искаш веднага...

aNotHeR_pReTty_faCe
03-04-2008, 13:08
Като искаш бившата си защо се зарибяваш с нея?
Миличък, ти просто не знаеш какво искаш, но го искаш веднага...

TOCHno taka :D:D samo 4eee bivshata ne me iska tui 4e az produljih napred kaza 4e ne me obi4a ve4e i nqma smisul i Ok togava zashTo neiska az da sum 6tastliv ;(

Wrathchild
03-04-2008, 13:12
Така, ще го кажа на твоя език...
ZaSHtOtO Si KaPuT I Tq Go ViJDa I tE VArTi Na PrAsTa Si!!!!!

inSane_baby
03-04-2008, 13:22
Ами първо и аз да съм на мястото на това момиче и да разбера, че си се целувал с бившата си и аз ще ти се сърдя.

Taка е!

hooliganka89
03-04-2008, 13:27
kFI fiLMi kFi 5 leva beaxhaxhax koi ti govori za filmi (think) ??

Тъп си,в тва се убедих.

aNotHeR_pReTty_faCe
03-04-2008, 14:02
bray be nepisah tuka za da mi kazvate kolko sum tup aa da mi pomognete ;)

Wrathchild
03-04-2008, 14:04
И как да ти помогнем като и ти не знаеш какво искаш?

hooliganka89
03-04-2008, 14:06
bray be nepisah tuka za da mi kazvate kolko sum tup aa da mi pomognete ;)

Ем не исках да те засегна,но ти приказваш само глупости,какво исаш да ти кажа?Че си гений ли?Сорри ама не мога да лъжа.

aNotHeR_pReTty_faCe
03-04-2008, 14:33
em znam kvo iskam i to e da se oprava s tova momi4e i bivshata po nqkuf na4in da i pokaja da me ostiva ili ddz az kato i se razvikah 6to i e kazala i tq samo mi se smee i vika znam 4e me obi4a6 o6te haha ..

hooliganka89
03-04-2008, 14:50
em znam kvo iskam i to e da se oprava s tova momi4e i bivshata po nqkuf na4in da i pokaja da me ostiva ili ddz az kato i se razvikah 6to i e kazala i tq samo mi se smee i vika znam 4e me obi4a6 o6te haha ..

Ем прочети си мнението,и ще се съгласиш с мен,че нещо ти липсва.
Разбери с коя искаш да бъдеш.Ако за теб е все едно,че с новото момиче само се зарибявате и това не те прави длъжен да си само с нея,то за нея явно има значение,за повечето момичета е така.

aNotHeR_pReTty_faCe
03-04-2008, 15:58
naprotiv 4uvstvam se dlujen kum tova momi4e i naistina zna4i mnogo za men no qvno ne kolkoto bivshata mi priqtelka .. qvno i taka 6te si ostane o6te nz kolko vreme prosto iskah da buda shtastliv a ne da mi e shibano za bivshata i vsi4kite mi novo "vruzki" da sa bez 4uvstva .. no bivshata ima nqkfo vliqnie nad men .. :(

sLaDkA_GrEsHkA
03-04-2008, 20:37
ami mackata qvno ima akul i e usetila 4e q izpolzvash za da zabraish bivshata.... a i ako ot sega gafish kfo she stava kato trugnete... ako e pone malko pe4ena nqma da se fane s tebe obzalagam se =]

hooliganka89
03-05-2008, 07:00
naprotiv 4uvstvam se dlujen kum tova momi4e i naistina zna4i mnogo za men no qvno ne kolkoto bivshata mi priqtelka .. qvno i taka 6te si ostane o6te nz kolko vreme prosto iskah da buda shtastliv a ne da mi e shibano za bivshata i vsi4kite mi novo "vruzki" da sa bez 4uvstva .. no bivshata ima nqkfo vliqnie nad men .. :(

Не можеш да бъдеш и с вдете!Нормално е всяка една от тях да иска да бде единствена за теб.Просто трябва да се изясниш с бившата си приятелка,и какъв мъж си ти,ако даваш на едно момиче толкова да ти влиае на живота?Стегни се малко.

aNotHeR_pReTty_faCe
03-05-2008, 10:58
e hooliganka89 az kvo moga da i kaja na bivshata? tq samo nahalstva kogato sum s dr momi4e no kogato nqmam gadje e taka i tq nikfo vnimanie kogato sum s druga i tq ne me ostava na mira ;(

Wrathchild
03-05-2008, 10:59
Ми не й се връзвай бе!

aNotHeR_pReTty_faCe
03-05-2008, 11:05
ama opitvam se be prava se 4e ne mi puka za neq bezrazli4no se durja kym neq .. no tq nespira .. a pyk s dr momi4e mai si4ko svur6i ve4e ne mi govori ;(

hooliganka89
03-05-2008, 11:22
ama opitvam se be prava se 4e ne mi puka za neq bezrazli4no se durja kym neq .. no tq nespira .. a pyk s dr momi4e mai si4ko svur6i ve4e ne mi govori ;(

Първо,не си безразличен към бившата,след като си се целувал с нея.Алкохола не е оправдание,поне на мен не ми минават тея!
Абе и ти какво правиш по въпроса,за да обясниш на бившата да не се бърка в живота ти?
Аз като бях малко по-малка,така имаше един олигофрен ми досаждаше,не по същият начин както е при теб,но си беше нахалство,и за малко не го нашамарих,та повече не му видях мутрата.
Ако трябва ще и скръцнеш с зъби,малко мъжкарски го раздай,знам ли вече какво да те посъветвам...

aNotHeR_pReTty_faCe
03-05-2008, 11:30
em az ne sym ama se prava na takuv.. hihih am ko prava .. otidoh pri neq i vikam kvo iskash ot mene ama po4nah da vikam i tq kvo be i po4na da mi kre6ti i az i se razvikah i vikam ostavi me i tq samo se smee i vika nakarai me i az po4nah da i vikam mrazq te be ne go li razbra mahai se ot jivota mi i tq vika nqma puk 6e te tormoza .. az kvo moga dr da naprava

hooliganka89
03-05-2008, 11:59
em az ne sym ama se prava na takuv.. hihih am ko prava .. otidoh pri neq i vikam kvo iskash ot mene ama po4nah da vikam i tq kvo be i po4na da mi kre6ti i az i se razvikah i vikam ostavi me i tq samo se smee i vika nakarai me i az po4nah da i vikam mrazq te be ne go li razbra mahai se ot jivota mi i tq vika nqma puk 6e te tormoza .. az kvo moga dr da naprava

Да не си играхте на надвикване?ахаха :razz:

aNotHeR_pReTty_faCe
03-05-2008, 12:29
nem az misleh da q ydarq .. ama vikam ai nama se pak e momi4e no ponqkoga mn me nervira prosto ako otlkvoa neiska da byda shtastliv s dr momi4e za6to neiska da sme zaedno ;( tfa zna4i 4e ne me obi4a

BlueFace
03-05-2008, 13:02
Луд Луд Луд свят :grin: :smt003 :grin: :smt003
И ти и бившата сте зле (вярно е ,че тя е по-зле ама и ти си мн кух да се целуваш пак с нея....) Луд Луд Луд Свят :grin: :smt003 :grin: :smt003

aNotHeR_pReTty_faCe
03-05-2008, 13:06
Луд Луд Луд свят :grin: :smt003 :grin: :smt003
И ти и бившата сте зле (вярно е ,че тя е по-зле ама и ти си мн кух да се целуваш пак с нея....) Луд Луд Луд Свят :grin: :smt003 :grin: :smt003

haha ok be brat ako obi4a6 nqkoe momi4e super mnogo i da znae6 4e tq moje da bude tvoq za nqkolko 4asa kvo nqma li se naviesh??

Vladoka
03-05-2008, 13:19
Така, ще го кажа на твоя език...
ZaSHtOtO Si KaPuT I Tq Go ViJDa I tE VArTi Na PrAsTa Si!!!!!

+1000

hooliganka89
03-05-2008, 13:36
nem az misleh da q ydarq .. ama vikam ai nama se pak e momi4e no ponqkoga mn me nervira prosto ako otlkvoa neiska da byda shtastliv s dr momi4e za6to neiska da sme zaedno ;( tfa zna4i 4e ne me obi4a

Не,не означава че не те обича,а означава,че и на двамата ви липсвът голямо количество от сивото вещество :razz:

aNotHeR_pReTty_faCe
03-05-2008, 13:55
bla bla dobre haha !! Vuzmojno e (think) dai ot tvoito togava