View Full Version : Какво по точно иска?!?
blackfate
03-04-2008, 12:54
да започна от началото... запознахме се в един сайт за запознанстфа... след около седмица излезнахме заедно... след няколко дена тръгнахме... той ми показваше че ме харесва, повтаряше ми че ме обича ... питаше ме как успях да го пленя така.... пишеше ми стихове... и все такива много миилички и сладички нещица... и естествено много се привързах към него ... (а да заедно сме от 1 месец)
обаче напоследък (2седмици някъде) спря да ми се обажда ... запознахме да излизаме все по рядко, вече изобщо не влиза в скаипа за да си пишеме.,.. (преди не излизаше от там) ...
Вече се чудя какфо му става... като му кликна за да ми звънне той не ми звъни ... не сме се виждали вече 1 седмица всъщност... а от около половин не сме се и чували... всеки път като треа да се видиме се по някъф начин се оказва зает в последния момент... и естествено не се виждаме... последния път (петъка) му бях писала смс да се видиме съботата ... не ми беше казал нищо... съботата му звъна - е кфо стана... оказа се че отново неможе... казах му да ми звънне да се разбереме за понеделника (защото неделята неможел) ... не ми се обади... абе общо зето все едно не иска нито да чува за мене, нито да ме вижда... незнам какво да мисля... преди беше толкова мил и сладък ... а сега ... и аз незнам... като говоря с приятелите ми те ми викат поговорете и се разберете... да ама не... аз немога да се сфържа с него за да поговориме... не искам да го късам щото доста държа на него, но май ще се наложи.... вие кфо ще ме посъветвате, щото определено имам нужда някой да ме налее мозък в главата :? :(
hooliganka89
03-04-2008, 12:59
Мисля,че е един страхливец,който не може да ти каже в очите като голям човек,че иска да се разделите.
С това,че не ти се обажда се опитва да ти намекне,че иска да се разделите,това е моето мнение,но се надявам да греша,което е малко вероятно.
sexa_na_kompleksa
03-04-2008, 13:07
Може пък да си има някви лични проблеми човека. :neutral:
Wrathchild
03-04-2008, 13:09
А всъщност от къде да знаем какво му се върти из главата...
ImmortallyInsane
03-04-2008, 13:37
Imah podoben "priqtel" predi vreme.Strahoten myj(na 17), stra6no krasiv, stra6no romanti4en, a v lubovnite obqsneniq nqma6e raven.Hem na6ta rabota prodylji nqkolko meseca, posle i toi taka po4na s nomerata.Okaza se, 4e prosto na momenta e imal nujda ot tova, da obi4a i da go obi4at.No v momenta, v koito mu pisna da se zanimava, mu pisna i ot men.Prosto me ignorira.Tvoq 4ovek moje da si ima i nqkakvi semeini problemi ili edin dqvol znae kakvi...Samo 4e ti v tozi moment ne tr da mu vliza6 v polojenieto, za6toto ne6tata moje mn seriozno da se obyrnat sre6tu teb i posle dylgo vreme da strada6.Pyk nqma smisyl, 6toto na nego mu e prez 8) I kato izvod ot li4niq mi opit:misli6 si, 4e si namerila nai-strahotnoto mom4e(osobeno ako e metal :P ), oba4e vposledstviq se okazva, 4e syvsem ne e nai-strahotniq, i 4e ima i o6te po-strahotni, na koito oba4e 6te im puka za teb.Spri da go tyrsi6, toi ako iska sam 6te te potyrsi.Nadqvam se vse pak vs da se opravi.Kysmet, ama ne mu igrai po svirkata :)
MartyParty
03-04-2008, 13:38
Дам знам колко е гадно да ти каже "Не мога...". :( Аз се опитвам да го разбера ,защото все пак и той си има праблеми и грижи и не може само с мен да се занимава...Обади му се ти някой ден да ти каже кога със сигурност можете да се видите и на 4 очи да обсъдите случващото се.
hooliganka89
03-04-2008, 13:45
Най-добре е според мен,да спреш да му се обаждаш,защото рано или късно ще почнеш да досаждаш.
Ако той те потърси-добре,ако ли не минаваш на следващата "жертва".
blackfate
03-04-2008, 13:49
значи той е на 17... и е метъл :D
постоянно ми се оправдава с тфа, че техните го карали да помага там за някфа си къща...тфа може и да е така... с тфа може да мине събота и неделя... обаче през седмицата да ми вика - аз треа да хода в къщата... при положение че баща му и майка му са на работа (става дума за къмто 2часа на обяд...) и всеки път тфа немога немога... и пак немога... смисъл в началото като бяхме още 1-2седмици той пак помагаше за къщата ... ама не всеки ден... като сега (уж) ... и искам да му вярвам, ама нещо ми пречи...
Аз като му се обадя, той не си дига телефона... след тфа не ми звъни ... като му пиша смс - никъф отговор... сега неможе да не си гледа телефона по 5дена за да не види че съм му звъняла или че има смс ... или че му е паднала батерията за 3 дена (кфото му беше оправданието веднъж...)
мисля да се опитам да го забравя и така...няма да му пиша смс-и няма да му звъна.. ако случайно се сети - ок.. ако ли не ... сфободаааа
led_i_ogyn
03-04-2008, 13:50
Може би си му омръзнала и търси начин да ти го покаже...Спри да му звъниш и да го търсиш, ако той все още иска да е с теб ще те потърси.Успех!
hooliganka89
03-04-2008, 13:54
постоянно ми се оправдава с тфа, че техните го карали да помага там за някфа си къща...тфа може и да е така... с тфа може да мине събота и неделя... обаче през седмицата да ми вика - аз треа да хода в къщата... при положение че баща му и майка му са на работа (става дума за къмто 2часа на обяд...) и всеки път тфа немога немога... и пак немога... смисъл в началото като бяхме още 1-2седмици той пак помагаше за къщата ... ама не всеки ден... като сега (уж) ... и искам да му вярвам, ама нещо ми пречи...
Аз като му се обадя, той не си дига телефона... след тфа не ми звъни ... като му пиша смс - никъф отговор... сега неможе да не си гледа телефона по 5дена за да не види че съм му звъняла или че има смс ... или че му е паднала батерията за 3 дена (кфото му беше оправданието веднъж...)
мисля да се опитам да го забравя и така...няма да му пиша смс-и няма да му звъна.. ако случайно се сети - ок.. ако ли не ... сфободаааа
Така е най-добре,недей да досаждаш.Според мен оправданията му са супер плоски,и ако той е толкова тъп да повярва на нещо подобно,ти недей,защото ти казвам,че мазно те лъже.Намери си някой по-добър.Успех!
MartyParty
03-04-2008, 13:57
Е да,това е прекалено вече.Не го търси ,пък междувременно се оглеждай за нещо по-интересно :oops:
ImmortallyInsane
03-04-2008, 14:08
Mda, opredeleno spri da go tyrsi6, ot tva ni6to hubavo nqma da izleze.Pyk ako mn dyrji6 da razbere6 naistina kakvo stava, predloji da mu pomogne6(ako vdigne telefona de).+tva metyl=nepukist...feet on the ground, head in the clouds.Takyv ne tyr4i li sled tebe, nqma smisyl da go goni6, poneje i toi ne znae za kyde e trygnal.
Abigoria
03-04-2008, 14:18
Е да,това е прекалено вече.Не го търси ,пък междувременно се оглеждай за нещо по-интересно :oops:
+1 :)
Както казват хората - "много хубаво не е на хубаво"...
Не знам дали си му повярвала, но не може след две седмици, откакто сте се запознали и вече да е лудо влюбен в теб.Явно просто му е минал мерака за теб, нарадвал се е и сега се е осъзнал, че не те харесва чак толкова.
бившата ми приятелка казваше "Ако момче ти каже на първата среща че те обича,бягай на далече от него"
:D :D :D
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-04-2008, 16:53
Тва ми изглежда като филма " Как да разкараш гаджето за 10 дни" .. Да ти е познато... Съгласна съм с hooliganka89 и мисля, че трябва вече да го забравяш тоя.. :? Не те заслужава
blackfate
03-05-2008, 13:17
мда - като се замисля има нещо общо с тоя филм... - аз го търса той бяга ... и накрая нищо.. мерси за коментарите и тн. аз зех решение да правя тфа което той прави - понякога да си огледало на някой човек е брутално ... ако не се обади и тн - здраве да е - не е единствения... ако се обади ще бъде удостоен да чуе думичката край... 8) :lol:
Не мисля , че ти е било нужно мнението на другите за да си направиш заключението ... ако има ден , в който да не се чуеш , видиш , или поговориш с този , когото Обичаш ... се чувстваш ужасно ... след като той не полага никакви усилия .... дори неможе и да вдигне телефона ... трябва само по себе си да говори за това , което изпитва той ... Успех и дано срещнеш истинската любов ... , защото няма нищо по - хубаво от това .. !
{LeVsKaRkAtA}
03-05-2008, 15:37
Не мисля , че ти е било нужно мнението на другите за да си направиш заключението ... ако има ден , в който да не се чуеш , видиш , или поговориш с този , когото Обичаш ... се чувстваш ужасно ... след като той не полага никакви усилия .... дори неможе и да вдигне телефона ... трябва само по себе си да говори за това , което изпитва той ... Успех и дано срещнеш истинската любов ... , защото няма нищо по - хубаво от това .. !
:smt041 =D> Така си е , няма нищо по - прекрасно от ИСТИНСКАТА любов ... И все пак поздравления за решението , което си взела ... Не трябва ти да го молиш за малко обич и внимание ... Друг ще има и надявам се той да е това , за което си мечтала цял живот !!! Успех :)
sexy_momi4e
03-05-2008, 18:12
бившата ми приятелка казваше "Ако момче ти каже на първата среща че те обича,бягай на далече от него"
:D :D :Dзащо :-o
Щото лъже и се чуди де да си завре инструмента :wink:
именно
95% не го казват още на първата среща
а 95% от тези които го казват тогава лъжат...
Ама че си наивна.. 8)
Offspring
03-05-2008, 20:03
Според мен човекът не те харесве вече,но го е страх да ти го каже защото държи на теб? :(
Според мен човекът не те харесве вече,но го е страх да ти го каже защото държи на теб? :(Ами аз мисля,че ако държеше на нея щеше да и го каже в очите,каквото трябва....Не да си измисля тъпоумни и плоски оправдания ,и да я прави на глупачка тя да го търси и да се надява... :? Мацка,много правилно си постъпила! Игнор за тва момче отсега нататък! :smt023
Ми ако го е блъснал камион и е бил 3 дни в кома и не е можел да се обади и не иска да те притеснява?
Ако е загубил пари и няма пари и не иска да излиза с теб по тази причина?
Има толкова много вероятности , а вие си вкарвате няк'ви собствени филми :-D
nightwish16
03-06-2008, 08:33
az misla 4e po dobre go ostavi neka toi te potursi , ako naistina mnogo te obi4a nqkoi den 6te mojete da si pogovorite (ama ne 4akai ve4no molq te ) drugoto go znae6 nqma da se povtarqm :smt007
sexy_momi4e
03-06-2008, 14:17
именно
Ама че си наивна.. 8)e za6to pak da luje?poznavahme se ot 1 godina i sled 6 meseca razbrah 4e me haresva i sled o6te 6 se osmeli da mi kaje...
prettyIdeath
03-06-2008, 14:39
Освен да поговориш с него, друг изход не виждам. Ако го намериш /което трябва да стане/ си поговори хубавичко с него и разбери какво му става. Дано се оправите!
именно
Ама че си наивна.. 8)e za6to pak da luje?poznavahme se ot 1 godina i sled 6 meseca razbrah 4e me haresva i sled o6te 6 se osmeli da mi kaje... :D Ама не ти го е казал на първия ден.....Ако е на първия ден (седмица),мн ясно че лъже!!! :D