Влез

View Full Version : Изневери

Clara_
03-04-2008, 15:22
Изневерявате ли?и защо ако да?и нарочно ли изневерявате с цел да си го върнете, или просто така несъзнателно си флиртувате??? :? :?

koalka
03-04-2008, 15:23
Не изневерявам.Изневярата е гадно нещо...Не бих си го връщала, като изневерявам.

hooliganka89
03-04-2008, 15:26
Не,не изневерявам на приятелят си,поради простата причина,че не мога да лъжа и ако изневеря бързо ще бъда разкрита,а не бих си позволила да загубя всичко което имам,което не е малко.

И другата ти тема е подобна,мисля че една тема стига.

MixXx
03-04-2008, 16:25
аз пък изневерявам при най-малката възможност,по простата причина,че не ми пука,няма място за :-o

st1ka
03-04-2008, 16:29
За мен изневярата си е чисто предателство,а аз мразя най-много това...Затова не изневерявам и очаквам същото от другата страна!

kobrichka
03-04-2008, 16:43
Не не съм изневерявала!Аз съм твърдо против това нещо,ако ми е омръзнало да съм с даден човек или ако има липса някаква във връзката ни просто се разделяме.Няма смисъл само да се лъжем и нараняваме.Това си е мое мнение разбирасе. :)

Abigoria
03-04-2008, 16:50
Аз съм изневерявала точно един път... Ама да си го върна :?

sexa_na_kompleksa
03-04-2008, 16:53
Никога не съм изневерявала. Долно е!

ghostwisper
03-04-2008, 16:56
за жалост съм изневерявала..1 единствен път..бях ядосана и не мислех..бях и пила..мн съжалявам за всичко..Изневярата е моментно удоволствие за непреодолима болка според мен..никога повече зарекла съм се!..

evelinka1122
03-04-2008, 18:47
Еми аз не съм изневерявала, но съм свидетел на много такива сценки... не ги одобрявам, определено... :? :? :?

sh3_1s_7h3_0n3
03-04-2008, 18:55
Зависи к'во разбираш под 'изневяра'. :) Иначе не - не бих изневерила, за да си отмъстя. Безразличността е по-голямото наказание. ;)

Wrathchild
03-04-2008, 18:57
В сегашната си връзка не изневерявам. Просто твърде много го обичам и се отвращавам само при мисълта за това. Пък и после как ще го погледна в очите и ще му казвам, че го обичам...

So unbelievable love..
03-04-2008, 19:05
още не съм намерила Момчето, на което няма да изневеря :? :? търси се ..... searching..... :? :? :(

MaXy_GiRL
03-04-2008, 19:20
Изневерявам...винаги...прост о така се случва!Дори момчето което обичах истински(и можеби винаги ще ми се подкосяват краката като го видя)...изневерих му,но само физически(дори и така не може да се каже),не защото не го обичах ами защото....имам една теория!Викам и "теорията на Мусаката" ....значи това е като любимото ястие Мусаката,ядеш,ядеш...само това ядеш,но по някое време ти писва и решиш да разнообразиш с малко пържени картофки(...ти продължаваш да си я обичаш,но просто имаш нужда от малко разнообразие иначе ще ти се втръсне и ще я намразиш...)хапваш една,две порции и пак ти се връща апетита към Мусаката....че така... :)

Spider4eto
03-04-2008, 19:25
Изневерявам...винаги...прост о така се случва!Дори момчето което обичах истински(и можеби винаги ще ми се подкосяват краката като го видя)...изневерих му,но само физически(дори и така не може да се каже),не защото не го обичах ами защото....имам една теория!Викам и "теорията на Мусаката" ....значи това е като любимото ястие Мусаката,ядеш,ядеш...само това ядеш,но по някое време ти писва и решиш да разнообразиш с малко пържени картофки(...ти продължаваш да си я обичаш,но просто имаш нужда от малко разнообразие иначе ще ти се втръсне и ще я намразиш...)хапваш една,две порции и пак ти се връща апетита към Мусаката....че така... :) тц тц тц как може да изневеряваш на добрата стара мусака с пълните с холестерол пържени картовки 8-) А по темата: не изневерявам и нямам такова намерение [-(

So unbelievable love..
03-04-2008, 19:26
Изневерявам...винаги...прост о така се случва!Дори момчето което обичах истински(и можеби винаги ще ми се подкосяват краката като го видя)...изневерих му,но само физически(дори и така не може да се каже),не защото не го обичах ами защото....имам една теория!Викам и "теорията на Мусаката" ....значи това е като любимото ястие Мусаката,ядеш,ядеш...само това ядеш,но по някое време ти писва и решиш да разнообразиш с малко пържени картофки(...ти продължаваш да си я обичаш,но просто имаш нужда от малко разнообразие иначе ще ти се втръсне и ще я намразиш...)хапваш една,две порции и пак ти се връща апетита към Мусаката....че така... :)

+1 Много съм съгласна с тебе :) :)

yuyuto
03-04-2008, 19:29

Аз пък не съм съгласна... Изневярата значи, че не цениш това, което имаш... Или че не обичаш достатъчно човека до себе си... Защото обичаш ли го истински, той ще ти е достатъчен...

MaXy_GiRL
03-04-2008, 19:30
Изневерявам...винаги...прост о така се случва!Дори момчето което обичах истински(и можеби винаги ще ми се подкосяват краката като го видя)...изневерих му,но само физически(дори и така не може да се каже),не защото не го обичах ами защото....имам една теория!Викам и "теорията на Мусаката" ....значи това е като любимото ястие Мусаката,ядеш,ядеш...само това ядеш,но по някое време ти писва и решиш да разнообразиш с малко пържени картофки(...ти продължаваш да си я обичаш,но просто имаш нужда от малко разнообразие иначе ще ти се втръсне и ще я намразиш...)хапваш една,две порции и пак ти се връща апетита към Мусаката....че така... :) тц тц тц как може да изневеряваш на добрата стара мусака с пълните с холестерол пържени картовки 8-) А по темата: не изневерявам и нямам такова намерение [-(

:-D :-D :-D :grin: :-D :-D :-D :-)

So unbelievable love..
03-04-2008, 19:31

Аз пък не съм съгласна... Изневярата значи, че не цениш това, което имаш... Или че не обичаш достатъчно човека до себе си... Защото обичаш ли го истински, той ще ти е достатъчен...

ами незнам, може би още не съм намерила чеовека, който да ценя истински :)

MaXy_GiRL
03-04-2008, 19:33

Айде да видим след 3,4 годинки(да не говоря за повече,става дума за брак) дали няма да помислиш за изневяра,дали няма да жадуваш за нещо ново...неговоря да спреш да обичаш или пък да не цениш човека до себе си,по скоро отттт...предпазливост да не ти се втръсне Мусаката! 8)

Spider4eto
03-04-2008, 19:36

Айде да видим след 3,4 годинки(да не говоря за повече,става дума за брак) дали няма да помислиш за изневяра,дали няма да жадуваш за нещо ново...неговоря да спреш да обичаш или пък да не цениш човека до себе си,по скоро отттт...предпазливост да не ти се втръсне Мусаката! 8) ееее кво пак пюеш горката муска. Ама тъпчи се, дебелей с мазните пържени картовки 8-) 8-) тва на шега ама нз на мене не би ми втръснала. А замисляла ли си се че може би не си обичала чак толкова силно за да не ти втръсва мусаката(момчето) до тебе. Нз не те познавам нищо не твърдя. :)

MaXy_GiRL
03-04-2008, 19:46

Айде да видим след 3,4 годинки(да не говоря за повече,става дума за брак) дали няма да помислиш за изневяра,дали няма да жадуваш за нещо ново...неговоря да спреш да обичаш или пък да не цениш човека до себе си,по скоро отттт...предпазливост да не ти се втръсне Мусаката! 8) ееее кво пак пюеш горката муска. Ама тъпчи се, дебелей с мазните пържени картовки 8-) 8-) тва на шега ама нз на мене не би ми втръснала. А замисляла ли си се че може би не си обичала чак толкова силно за да не ти втръсва мусаката(момчето) до тебе. Нз не те познавам нищо не твърдя. :)

Незнам по какво точно трябва да се ориантирам,дали съм го обичала достатъчно,но това ми беше първата любов(мисля,че всеки я е изживявал и знае колко е силна и повлияваща)спечелих с толкова много усилия сърцето му и бяхме заедно 2 години,страдах много...обичах много(по мойте критерии),а пък може и да е така както казваш,но това което споменах по горе е доказана теория,не само от мен,а от много жени(на вълнуваща възраст и с успешен брак)...и все пак всеки е с свое мнение и има право да го изскаже :-)

Spider4eto
03-04-2008, 19:50
естествено нали тва е идеята на форума. Ай успехчета с мусаката 8-) :-)