Влез

View Full Version : Отворена връзка

suck
03-05-2008, 05:41
mi s priqtelkata mi hodihme 2meseca nqkade sq sme v otnu6eniq otvorena vruzka i si pravimie si4ko kakto predi...smi tq she si hodi s koito iska drug i na men mi razpraa s nqkoq dr da hodq ako iskam ma ne iskam i tfa e problema ;( a tq se zaribqva ve4e pone s 5choveka po skype vupreki 4e oshe ne se e vijdala s nikoi mi e super gadno i nz kfo da pravq :/ nqkuf savet kak da si q vurna :/ mn sam oburkan...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

ABF
03-05-2008, 05:43
Приятелката ти е курва

Cutie_Smile
03-05-2008, 05:48
Не мога да бъда сигурна но според мен след 2 месеца връзката ви малко или много се е задълбочила. Поговори с нея и й кажи че вече тази отворена връзка не те устроива и искаш да сте само двамата.

hooliganka89
03-05-2008, 05:53
Ем явно мацката я тресът хормноните.
Ти отначало не й ли каза,че не искаш да имате такава връзка?
Или най-вероятно си се притиснил,че ако го кажеш ще те зареже?
Не знам какви чуства влага тя,ама май твойте чуства са по-големи от нейните... :-o

N0_feAR
03-05-2008, 07:33
Ти на т'ва връзка ли му викаш?! Бас държа, че ако до няколко дни си хареса някое друго момче и той й е навит тя ще ти бие шута. Имам чувството, че те държи до себе си "за всеки случай" ако евентуално не й провърви с някой друг. Сложи картите на масата. Кажи й, че такава връзки не ти допада и да реши с теб или с някой друг да си прай тея свободни връзки. Т'ва е моя съвет. Ако не направиш нещо съм почти 100% сигурна, че няма да издържите дълго заедно.
пп: май малко объркано го написах ама дано си ме разбрал

sexa_na_kompleksa
03-05-2008, 14:24
Гаджето ти е разгонена и няма никви чувства към теб! Кажи и че или ще бъдете само дватама, или няма да имате никаква връзка. "Отворена връзка" - хаха, ебати вица, момичето май наистина е с теб просто, защото не иска да бъде сама и при първия удобен случай ще те зареже.

BlueFace
03-05-2008, 14:29
Bitches here,bitches there,bitches everywhere! :grin: :grin:

koalka
03-05-2008, 14:46
Връзката ви е такава и тя така е свикнала.Явно не е толкова всеотдайна като теб и така може би й е по-добре...
Най-добре да говориш с нея, защото в един момент това ще си проличи - колко ти е гадно.И вече от там нататък тя решава какво да прави.Дали да рискува да ти бъде гадно, или да престане.Въпреки че го има варианта просто да не ти казва, което е лошо...

marmalad4e
03-05-2008, 14:47
ако след втория месец се разбирате за отворена връзка, какво остава след 2год...кажи й, 4е такава връзка не те устройва и искаш да се изясните.ако ти каже, 4е къса с теб , тогава не си струва да се ядосваш и да се занимаваш с нея..

Raderfort
03-05-2008, 15:22
Приятелката ти е курва
:-x +1
намери си свястно момиче !!!

suck
03-05-2008, 19:12
super mn durja na neq :? i iskam da sam s neq...no mi e gadno 4e se zaribqva po skype s nqkfi dr lainari...mn oburkfaciq :? az i razpraam znam mn dobre kfo she stane: she se poqvi drug i she me zaebe6...i tq : ne...durja na teb... nemoa si prestfq kfo she praa bez neq mn q obi4am :?

jotitu
03-05-2008, 19:16
чия беше идеята за такава връзка ? :?

bebe_zaiche
03-05-2008, 19:19
Приятелката ти е курва
1.Курвалъка е нещо доста различно от това, което човека описа.
2. Ти си си виновен, тъй като очевидно сте обсъдили това и ти си се съгласил. Каквото си надробиш - т'ва ще сърбаш.
3. Единствено можеш да поговориш с нея дали е възможно да се върнете към "затворена" връзка. Ако тя не иска, може би е време за раздяла.

CuRly_Doll
03-05-2008, 19:32
Не бих се изказала чак толкова крайно като ABF и BlueFace,но определено си я тресат хормоните и тва нещо като "отворена връзка" нея си я устройва.Абе що пък да не се изкажа,курвичка си е.... :-D

suck
03-05-2008, 19:37
tq me skusa po nai-tupiq na4in are da sme si fr...durja na tebe...blabla...i az razpraam a are si4ku da e kaktu predi...g/d trudno se navi ma razpraa 4e she se poqvi i nqkui drug iii az da ne revnuvam i taka stava li ?az tapaka poneje durja na neq kazah da...seki den sme zaednu i...i si4ku e kakto predi...gadno mi e 4e se zaribqva po skype s nqkfi lainari a oshe ne se e vijdala s tqh a katu se vidi s nqkoi prostooo nz...i sq nz kfo da pravq :?

evelinka1122
03-05-2008, 19:50
Забравяй я ! Не те заслужава тая... :? :? :?

suck
03-05-2008, 20:25
nemogaaa :? mn q obi4am nz kfo da pravqqq :? znam samu 4e iskam da sum s neq...

<<SilVer>>
03-05-2008, 20:32
Пич , разбирам че ти е трудно и искаш да бъдеш с нея , но колкото повече време останеш при тая патка , толкова повече ще бъдеш наранен после. Това момиче си играе с теб , разбери го. И аз съм момиче и имам много познати , които мислят като тази. Имат за гадже супер момче , което ги разбира , мил е , сладък е ... абе всичко е на 6 , казват му че искат "отврена връзка" за да си намерят и някой лайняр или "гъзар" , с който да си фръцкат задника. Тая не те заслужава по мое мнение :?

П.С Всъщност няма какво много да направиш , защото ако тя си е за тая "отворена връзка" ако успееш да я "затвориш" нея сигурно ще и писне след максимум седмица , две и ще ти каже : Ми аз ти предложих по-добрия вариант , но ти отказа ... сега можем да сме само приятели.

Иии това ще е тоталното ти прецакване :oops:

suck
03-05-2008, 21:10
mii mn ama naistina mn durja na neq i ne iskam da se razdelqme...sig az sum tupiq da sedq oshe s neq...no nqkak si nemogaaa bez neq...ot kakto bqhme trugnali se vijdame seki den... :? blaaa mn mi e oburkano :?

suck
03-06-2008, 19:56
uuff :?

Raderfort
03-07-2008, 15:04
сори обаче ти май неискаш да видиш истината каква е. искаш явно да изчакаш тя да се кротне(няма лошо в това) обаче много ще страдаш заради тази.
според мен няма да се промени тя. намери си някоя пичка, която е готова да ти даде това нещо, което искаш а именно да си е само твоя :)

gostut
03-07-2008, 15:17
еми имаш два варинта - да скъсате иииии да скъсате....
ако толкова искаш да си с нея опитай след 3-4 години, когато ще е кротнала... евентуално

sh3_1s_7h3_0n3
03-07-2008, 15:49
Сам си се хванал на хорото - или се отказваш, или го доиграваш. Явно тя не изпитва кой знае колко силни любовни чувства към теб, щом веднъж вече те е зарязала и се е навила отново да сте заедно само ако тя може да си развява байряка.

ssiimmoonna
03-07-2008, 15:55
Отговора е съвсем прост и мн близо до ума.ГОВОРИ С НЕЯ И И КАЖИ ЧЕ ТОВА НЕ ИСКАШ ДА ПРОДЪЛЖАВА :smt041

tan0
03-07-2008, 16:13
mai ne ti stiga samo sexa a emi ili pogovori s neq ili q zabravi

suck
03-07-2008, 19:41
mi dali 6te6e da e s men absolutno seki den ako nqma6e 4ustfa kum men? i az nemoa si obqsnq za kfo go pravi...ina4e she govorq s neq mda...to dr na4in nema...iii takam :?

suck
03-08-2008, 13:14
uff :?

Karamel4e_to
03-08-2008, 13:21
ti qvno q obichash no tq teb ne zatova imash 2 izbora ili da tarpish tfa polojenie koeto nqma da trae oshte dalgo kato se vidi s nqkoi i sichko she e do tuk a tq taka te pravi na idiot stegni se neka tq da ti se moli a ne ti! drugiq izbor osven da tarpish tfa polojenie e da skasash s enq i da i pokajesh che ne si igrachka :-x

suck
03-08-2008, 20:23
mm kak da q nakaram da revnuva ili da razbere 4e ne sam za ispuskane kato mi kazva ako iskam da se vijdam i s drugi... :?

Iv4eTy
03-08-2008, 20:32
Приятелката ти не си заслужава нервите, ама хич изобщо не се занимавай. Ква е тая "отворена връзка" баси к*рвенската история... Просто излизате и и казваш така и така или само с тебе или с другите... Просто е супер тъпо по тоя начин да се държи... унизително е за теб.. Ако неиска да разбере теглиш и една българска и да се спасява, не ти трябват курви... 8)

suck
03-09-2008, 08:04
:? :? :?