View Full Version : Любовта не винаги е добро нещо
machine_shot
03-05-2008, 12:26
Ами като всеки нормален тийнеиджър и аз имам право на малко любов.И понеже никой не избира в кой да се влюби аз просто се пуснах по течението.Към 8 клас започнах да се увличам по едно момиче , което беше от няколко типа момичета най-доброто.Красива , умна , добро телосложените.Поне така си мислех в началото.След много разговори , закачки и т.н. аз започнах бавно и сигурно да поемам по пътя на любовта.Тя беше от моя клас между другото и не беше трудно да се виждам всеки ден с нея.И понеже съм с леко вързан език нищо не й споменах за мойте леки увличания.Всеки път си мислех че времето прекарано с нея се равняваше на злато в килограми.След 8ми клас аз се преместих в друго училище и започнах да я виждам все по-рядко и по-рядко.И когато може би настъпи момента да й изкажа мойте чуства, аз се паникьосах и го пропуснах.С леко закаснение й казах не че я обичам , а че я харесвам,все пак не искам да я плаша :).И тя започна да разтяга локуми как съм й бил ценен приятел и т.н. и тогава ми стана ясно как стоят работите.Една-две седмици ми беше гузно заради това,но се оправих и пак започнах да преследвам мечтите си с нея.Когато я виждах винаги се чудех какво да кажа,а от информацията която получавам и тя се чудеше какво точно да каже и затова като се виждахме , било то случайно или купон , бяхме на здравей здрасти.Когато тя си качи скайп,една нейна приятелка ми го даде и започнахме да си пишем,под предлог че когато се видим да не се гледаме на кръв.И тези чатове събудиха някогашните затапени чуства и романсът започна да се върти наново ... Не бях я виждал с месеци и днес по случайност отидох да видя стария ми клас.Там тя беше в цялото си величие и прелест.Исках да завържа разговор , но тогава ме удари суровата брутална реалност.Тя каза здрасти и започна да се задява с един от най-добрите ми приятели.Поразпитах разбира се , да видя дали това е нещо сериозно и ми казаха че това продължавало доста време.Започна да ме обвзема ярост , че са ме предали и тъга , защото гледах как поредната ми мечта отлита надалече.Чудех се какво да правя.Бяха ми забили нож в гърба ... Тръгнах си разочарован и всичките ми надежти , който бяха пламнали от скоро огаснаха с един замах.Питам ви има ли лек срещу това което изпитвам сега,но нека да не е опиране на приятели , защото истинските приятели са или надалече или фалшиви.
от това , което разбирам си я харесвал много :) . Но проблемът ти е бил като моят бил си много притеснителен и това ти е навлякло много "неприятности" :-D . За това трябва за напред като тръгнеш да сваляш пичките да не си толкова стиснат и притеснителен . А отностно зарибявката и с твоя добър фр , според мен никой от тях 2-та не е виновен защото те също имат право на живот и тя неможе да стои без гадже (се пак момиче) :grin: :grin: , и тръгва да хойка с дръги ... Мръсница :grin: :grin: ... Заради това я забрави отпусни се и ги почвай другите момичета :D ... и 1 добър съвет не се задържай повече от 20 дена с една :D :D базик ...
:grin:
[B]a[N]D[i]T[k]a
03-05-2008, 12:45
времето лекува всичко .. еи ако някои продаваше лекарства с които да забравяш даден човек някакви случки .. милионер щеше да е изобретателя им :)
е аз съм живото хапче , като си с мен ги забравяш всички други щото аз съм най-добрия :grin: :grin:
machine_shot
03-05-2008, 12:57
Според мен е леко виновен , защото той знаеше колко много я харесвам :)
Nik4o_Spain
03-05-2008, 13:08
Si4ko otminava i si4ko idva no s vremeto si :) nova liubov novi priqteli nov JIVOT 8)
hooliganka89
03-05-2008, 13:14
Според мен е леко виновен , защото той знаеше колко много я харесвам :)
В много кофти ситуация си попаднал,но мисля че не трбва да се сърдиш на приятелят си,тай като все пак тя ти е казала,че не може да има нещо между вас.Много е кофти,и не оправдавам другото момче,но е малко така.
Ако тя ти беше гадже и ти много я обичаше,той спи с нея,тогава вече щеше да си заслужи едно ходене до Пирогов.
аа щом е знаел е някъв тъп кавал , и както каза горе колежката :D :D :D ... май си заслужава боя :o :o :o
machine_shot
03-05-2008, 13:24
Не му се сърдя , но просто ми се сви сърцето като ги видях.Нека се радват на живота, за мен това беше цел от много време.Но явно аз немога,нека друг се пробва.
тя ти е казала,че не може да има нещо между вас.
Ми аз се това го премислях отново и отново и в началото се бях отказал от всичко.По-нататък реших пак да пробвам.Като ултиматум зех това че понякога женското ''не'' означава ''опитай пак''
hooliganka89
03-05-2008, 13:30
Не му се сърдя , но просто ми се сви сърцето като ги видях.Нека се радват на живота, за мен това беше цел от много време.Но явно аз немога,нека друг се пробва.
Знам,че ти е гадно и на мен ми е гадно всеки ден чета теми на разочаровани тинейджъри :(
Мен едно време много ме прецакваха приятелките ми,това твоето е нищо в сравнение с моята хамма...
sladuranka =)
03-05-2008, 13:39
явно мого си я харесвал,но за съжаление живота е такъв 100% ще има още мн др момичета и с всяко щи е гадно,но кво да се праи всеки минава през това и единствения лек е времето
а за приятеля ти не е честно да му се сърдиш ,може би изпитва нещо към нея -не е виновен за това. и се пак щом тя ти е казала ,че не може нищо да стане предполагам ,че и той е наясно с това,което тя ти е казала ,значи нямаш никакъв повод да му се сърдиш както ти си се влюбил може би и той е в същото положение и най-вероятно не ти го е казал за да не те нарани така че спокс времето лекува
hooliganka89
03-05-2008, 13:42
тя ти е казала,че не може да има нещо между вас.
Ми аз се това го премислях отново и отново и в началото се бях отказал от всичко.По-нататък реших пак да пробвам.Като ултиматум зех това че понякога женското ''не'' означава ''опитай пак''
Наистина женското "НЕ" понякога означава "Опитай пак",но явно има изключения :(
Надявам се нещата да се оправят и то само в твоя полза.
neverand
03-05-2008, 13:44
пич мисля,че ти сам си го правиш така.Опитай се да се насаочиш към дртуга..и не викай че не може,защото може
machine_shot
03-05-2008, 14:35
Немога бе човек , просто никоя не ми привлича окото , никоя не ме заинтересова...Явно бая време ще мине докато се оправя.
sweatkiss
03-05-2008, 14:46
Ех..........Любов,любов.И аз съм в подобна ситуация........ :(
Предали са те, забили са ти нож в гърба...не е така.Ти си знаел, че е нямала чувства.Ако имаше връзка с нея и се задяваше с добрия ти приятел, тогава можем да говорим да предателство, но според мен тук думата е неуместна.Освен това казваш, че или приятелите ти са надалеч, или са фалшиви...Той от фалшивите ли е?
machine_shot
03-05-2008, 15:27
Днес го разбрах че е от фалшивите...Но карай , както казаха повечето хора тук немога да се сърдя.Нека си изкарат добре.Мерси на всички който помогнаха , било то малко или много :)
Fallen`Angel
03-05-2008, 15:52
Колкото може любовта да те направи щастлив, толкова може и по тъжен да те направи. Не си играй с това чувство, защото много боли после :) Красиво е, но е и опасно за психиката :-o :-D
Edit: след като е отфалшивите - тегли му един бой бе. Той хем знае, че си я харесваш, хем се занимава с нея. Къв е тоя ? Няма ко да се занимаваш и с двамата..нито той ти е приятел, нито тя няква..