PDA

View Full Version : Без приятели и гадже... заради корема?

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 17:38
Имам проблеми с корема, най-вероятно колит.
Заради тези си проблеми престанах да излизам.
Съвсем закономерно изгубих приятелите си,
понеже като не излизаш и се изолираш.
А и аз тогава смених училищата, та съвсем гадно стана.
Загубих връзка със старите приятели, а с новите не общувах
Заради този корем.
Гадже също не си хванах.
Искам да попитам някой от вас дали е имал такъв проблем със стомаха?
На мен ми се подува, много често къркори (прекалено),
освен това... как да кажа ... имам много газове и често пръцкам БЕЗ ДА ИСКАМ.
Та с този проблем кви приятели и гаджета, кви пет лева?
Логично е да ги отбягвам, защото като седна до тях и ще усетят.
Ох, надявам се да е нещо не толкова сериозно и най-вече да е лечимо.
Дано да се оправя, че не мога вече - толкова години без да излизам
Често и без приятели и гадже си е мъка.
Имали ли сте подобен проблем? А ваш близък или познат?

TheNewReligion
03-05-2008, 17:42
Заради този корем.
Гадже също не си хванах.
Да не чуе дявола не съм имала такива проблеми и незнам как да ти помогна ! Но ти пожелавам да ти оздравее пупата и да си намериш, и гадженце и приятели (истински) ! Успех ! :-)

machine_shot
03-05-2008, 17:43
Ако си момче едва ли ще ти дреме.Предполагам че си момиче,но това не трябва да ти пука.Секи с косурите си , нали знаеш?

MakeMeLaugh
03-05-2008, 18:13
Сявко ми има колит и доколкото знам си остава така докрай.. можеш да само да го притъшиш.
Отиваш на РАЯЗБИРАЩ лекар, колкото и да ти струва и ти изписва хапчета и специална ДИЕТА и ти казва какви храни да не ядеш за да се потуши поне малко и така.
Забрави за пикантни храни и алкохол т.н.
Тряба ти специалист и диета.

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 18:16
Да ви кажа може да е от синузита, защото ми се стича в стомаха.
А самия синузит се надявам да е от редките, които се лекуват.

olive_oil
03-05-2008, 18:30
Да ви кажа може да е от синузита, защото ми се стича в стомаха.
А самия синузит се надявам да е от редките, които се лекуват.
синузита не е ли болест в синусите? Аз също имам синузит, но нямам подобни на твоите проблеми :(

marmalad4e
03-05-2008, 18:38
аз имах подобен проблем..и може да се каже 4е още го имам. в 8 клас тъкмо, когато смених даскалото и трябваше да направя нови познанства и приятели, полу4их странни болки в главата и се по4на едно ходене по лекари, за да се установи при4ината. и затова не ходех на у4илище, докато останалите се опознаваха и сприятеляваха...и когато се върнах всеки ве4е се беше отделил в няква група и компания и аз останах някак посредата... :? така си и останах...по тази при4ина се сдухах и съвсем се затворих и нямах приятели.сега след като ве4е завърших даскало и смених средата пак не мога да се вписвам лесно в компании защото си ми е останал този спомен от затварянето преди...затова те съветвам най-горещо - за нищо на света не се затваряй заради проблема ти с корема. след време ще съжаляваш много.излизай нормално и не стой вкъщи, защото веднъж намалиш ли контактите си, после трудно ги възстановяваш

FreeSpirit
03-05-2008, 18:47
Ами нямам проблеми със стомаха,но имам мн др проблеми със здравето :(
Обиколила съм сумати и лекари и съм прекара известно време по болници,точно тогава мн се страхувах да не изгубя приятели си,но те ме разбраха-поддържахме връзка по телефони и скайп(когато си стоях вкъщи)
Мисля че ако имаш истински приятели,те няма да те оставят дори да имаш здравословни проблеми ;)

evelinka1122
03-05-2008, 20:05
Вземай някакви лекарства...

bibo
03-05-2008, 20:08
Вземай някакви лекарства...

тоя съвет е много ценен :D :D

hooliganka89
03-06-2008, 07:15
Такъв проблем нямам,но не мисля че е нужно да се затваряш в себе си,заради това.
Истинските приятели,трябва да те приемът такъе какъвто си.
Моя съвет е да не се затваряш у вас,живота си тече,а ти не трябва да гледаш отстрани,а трябва пряко да участваш във всичко това.

arsmg
03-06-2008, 07:27
Човече вари на доктор... кви са тия предположения... докато седиш и се чудиш кво ти е живота си минава!

BlueFace
03-06-2008, 11:39
Човече вари на доктор... кви са тия предположения... докато седиш и се чудиш кво ти е живота си минава!
Да така е ! +1

BuBi008
03-06-2008, 11:55
emi lichno az ne sym golqm expert v poznavaneto na bolesti no spored men e gastrit pone tak smqtam zashtoto edna priqtelka se oplakvashe ot tova che i karkori korema i che pruckala. Lеchimo e no razbirase trqbva da se predpriemat merki tq pieshe nqkakyv sok tam ne moga da se setq imeto....nai-dorbre otidi na lekar

hooliganka89
03-06-2008, 13:26
emi lichno az ne sym golqm expert v poznavaneto na bolesti no spored men e gastrit pone tak smqtam zashtoto edna priqtelka se oplakvashe ot tova che i karkori korema i che pruckala. Lеchimo e no razbirase trqbva da se predpriemat merki tq pieshe nqkakyv sok tam ne moga da se setq imeto....nai-dorbre otidi na lekar

Ако наистина е гъстит е лечимо.Брат ми беше получил в казармата ама се оправи с някви хапчета и лечения.Ама той много си обича да си пръцка :D Ужасен е.

BlueFace
03-06-2008, 15:16

Ако наистина е гъстит е лечимо.Брат ми беше получил в казармата ама се оправи с някви хапчета и лечения.Ама той много си обича да си пръцка :D Ужасен е.
:razz: :razz: :razz: Мн благодаря за информацията :razz: :razz: :razz:

darla
03-06-2008, 19:22
бе болестта е гастрит,бе, не гъстит! :razz: :razz: :razz:

sweet_baby_cool
03-07-2008, 10:34
Tva e le4imo ama pri kadarni hora. Taka 4e varvi da te "osavar6enstvat" i si vdigni samu4uvstvieto.

vamp
03-07-2008, 10:42
Заради този корем.
Гадже също не си хванах.

Аз съм нещо като луд,имам проблеми с нервите.Седя седя,изнервям се на някоя приказка на криво,почвам да се дразна,да се държа гадно и т.н.И аз от много време не съм излизал,щот съм кофти тип и се изнервям,приятелите ми пък са психопати,такива каквито повечето хора мразят и се страхуват от тях.Приятелката ми е добричка и свястна и с нея съм друг човек,но пък не ми обръща достатъчно внимание...
С 2 думи знам какво е да се чувстваш самотен!Лекувай се и стискам палци да се оправиш.Мен майка ми ме праща на психиатър,но е твърде късно да ходя по такива места,а и вината е на нея и баща ми,така ,че сега просто си живея живота и си нося кръста.
Шибано е когато ме хване параноята,че ме лъжат,не се доверявам на никой,често се разочаровам от хората щот очаквам твърде много от тях и не рядко се държа като гадняр.Така,че не се изолирай,забавлявай се и не мисли за проблема си.А ако изпаднеш в неудобна ситуация,отричай,не мисли за нея и бъди непукист!

BuBi008
03-09-2008, 04:39
бе болестта е гастрит,бе, не гъстит! :razz: :razz: :razz:

emi tochno tova sym napisala de

nadito93
03-09-2008, 06:19
otidi na lekar toi nai-dobre 6te ti kaje6 kakvo da qde6 i da pii6 i pak 6te si vuzvurne6 jivota si :)

Naughty_
03-09-2008, 06:49
леле как може да се самонаказваш така бе човек?? :shock:
тва е болест,а в сегашно време на всички болести са им измислени лечение! Май няма смисъл да ти казвам че не е било нужно да зарязваш гаджето..щото ако те е обичало истински е щяло да те подкрепи..ама няма значение станалото - станало! сега гледай на пред,ходи по лекъри и не се изолирай! да полудееш ли искаш?! :shock:

LonLey-GiRl
03-13-2008, 15:51
Хеии еми какво да ти кажа колит се лекува...отиди на лекар и той/тя ще ти кажат какви хапчета да пиеш...а относно това със затварянето в себе си ..не го прави аз също си имам един проблем моя е свързан с кожата краката ми от глезена до бедрата и рацете от китките до рамото са изринати..ноо не е някакво такова обикновенно стават големи червени петна след тва се махат и там кожата ми исветлява....питаш ли ме лятото как ходя с къси дрехи ..обиколила съм доктори ама нищо никой не може да направи...не се затваряй в себе си на мене ми помагат приятелите ми излез навънка намери си приятели иии си живей живота аз имам колит но не е усложнен(получи се защото гладувам за да отслабна) ще ти кажа НАПРЕД И НАГОРЕ ... :)

TheNewReligion
03-13-2008, 18:00
Заради този корем.
Гадже също не си хванах.

Аз съм нещо като луд,имам проблеми с нервите.Седя седя,изнервям се на някоя приказка на криво,почвам да се дразна,да се държа гадно и т.н.И аз от много време не съм излизал,щот съм кофти тип и се изнервям,приятелите ми пък са психопати,такива каквито повечето хора мразят и се страхуват от тях.Приятелката ми е добричка и свястна и с нея съм друг човек,но пък не ми обръща достатъчно внимание...
С 2 думи знам какво е да се чувстваш самотен!Лекувай се и стискам палци да се оправиш.Мен майка ми ме праща на психиатър,но е твърде късно да ходя по такива места,а и вината е на нея и баща ми,така ,че сега просто си живея живота и си нося кръста.
Шибано е когато ме хване параноята,че ме лъжат,не се доверявам на никой,често се разочаровам от хората щот очаквам твърде много от тях и не рядко се държа като гадняр.Така,че не се изолирай,забавлявай се и не мисли за проблема си.А ако изпаднеш в неудобна ситуация,отричай,не мисли за нея и бъди непукист!
Ei , vamp ! I az imam su6tiq problem ! Po-to4no sedq , sedq nerva se na poziorite vuv foruma i zapo4vam da se durja gadno ! :D :D :D Za da mi mine 6te vi kaja :mnogo ste tupi !Ni6to li4no ! I az sum alqva kolkoto si iskam da go eba v ...! :lol: :lol: :lol:

reni7o0o
03-13-2008, 18:05
am pyrvo tazi tema ne e za razdel liubov ama karia.
ti govorila li si s va6te za tozi tvoi problem?
idi na lekar i vsi4ko 6te se opravi spored men
a i za poduvaneto qvno pie6 mn gazirano (te4nosti) SPRI GI

korabokroshenec
03-13-2008, 19:53
aue pi4aga vuob6te da ne ti dreme :D az purdq kudet mi padne i ne mi dreme :D osven 4e se spukvam ot smqh kato e na nekfo tiho mqsto.. priqteli si imam ma i gaje da imah ne mislq 4e 6e ima ne6o protiv da se izreja na publi4no mqsto :D

Darling88
03-14-2008, 01:15
Здрастииии и от мен!

Виж сега ,отивай на лекар или диетолог,тои ще ти изпише лекарства или правилна диета!

Не бива да пиеш кафе,кола да ядеш пържено и шоколад!Пробваи една седмица така и ако не стане,отивай на лекар ,защото определено ще е нещо по-сериозно!

Не се шашкай ,млада си грехота е да се изолираш от света! :-x

gorska
03-14-2008, 04:58
Хм, ако е гастрит трябва да разбереш навреме, за да не стане язва.