PDA

View Full Version : Кой трябва да направи първата крачка?

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 19:50
Кой трябва да направи първата крачка според вас? Момчето или момичето? По мои впечатления в повечето случаи момчетата поемаме инициативата, момичетата повече се смущават май, защото ако тя е свалячка и лепват прякора курва. Но има и изключения. Мен до скоро ми беше неудобно от момичета, но това беше временна криза. Сега пак, както до 6 клас се държа с тях отракано, отворено и дори леко фриволно.

bebe_zaiche
03-05-2008, 19:53
1. Темата е тъпа.
2. Аз самата 90% от случаите действам преди другия даже да събере кураж да ми намигне. После давам 5 минути да се опомни от тайфуна дето го е връхлетял и топката вече е в неговото поле.

gangstata
03-05-2008, 19:55
Tва няма значение...като момчето се свива що момичето да не я направи..кви са тия 'традиции' ,че момчето тряа да я направи..

MiMcHeToOo
03-05-2008, 19:55
Зависи си и от хората .. Не може във всеки случай всичко да е еднакво.

Presley
03-05-2008, 19:57
Ти какво?Някакво правило ли искаш да напишем?Да кажем еди кой си ТРЯБВА да прави първата крачка и това да е эакон.Я бегай.Няма никакво эначение кой ще я направи.Важното е да се направ. :D Много се драэня на момичета,които смятат,че эадължително момчетата трябва да им ходят по гъэа и да ги свалят.Кухи леики. :D

w0sh
03-05-2008, 20:01
Отговарям "момичтата" защото ми писна да седят като изтукани и да ме чакат токато аз кършя пръсти и скърцам със зъби, ако ще и да умират за мене.

evelinka1122
03-05-2008, 20:02
Ем един път се наложи аз да я направя... не искам повече да го правя... :D

evelinka1122
03-05-2008, 20:03
Ем един път се наложи аз да я направя... не искам повече това да се случва... :D

nicolepcd
03-05-2008, 20:04
Пффф, естествено, че момчетата трябва да правят първата крачка!!! :x Нали те са "силният" пол... какво чакат тогава??? Да действат!!! :o Аз никога не бих предложила на момче, ако ще да е края на Света... :lol:
МОЕ МНЕНИЕ!!! :?

w0sh
03-05-2008, 20:06
Пффф, естествено, че момчетата трябва да правят първата крачка!!! :x Нали те са "силният" пол... какво чакат тогава??? Да действат!!! :o Аз никога не бих предложила на момче, ако ще да е края на Света... :lol:
Затова ще си останеш стара мома, като си тъпа като антична брадва.

Presley
03-05-2008, 20:07
Куха лейка :D
МОЕ МНЕНИЕ

nicolepcd
03-05-2008, 20:07
Затова ще си останеш стара мома, като си тъпа като антична брадва.
За мен не бери грижа... гледай себе си :lol:

nicolepcd
03-05-2008, 20:09
Куха лейка :D
МОЕ МНЕНИЕ
Мда, като теб!
МОЕ МНЕНИЕ! 8-)

w0sh
03-05-2008, 20:10
Моля жената, която има за идол Никол стриптизиорката да вдигне ръка.
МОЕ МНЕНИЕ!! ( не ми го пипайте,че ще ви троша ръцете)

elsy
03-05-2008, 20:12
Успокойте се 8-)
Аз лично никога не бих предложила на момче :lol: просто не ми стиска и мисля, че това е работа на момчетата :D

<<SilVer>>
03-05-2008, 20:13
Първата крачка в кое :D Лично аз предпочитам момчето да я "предприеме" , но не защото ме е срам или нещо такова , а защото така всичко зависи от мен и аз имам власта на решението :razz:

Според мен най-лесно е така :D

Момчето и момичето си говорят. Той я харесва , но не е сигурен дали тя го. Решава да си пробва късмета с целувка. Ако момичето не го харесва или просто ще се дръпне или ще му забие шамар. Ако позволи да има "кратката целувка на несигурността" както я наричаше една фр, след това тя може да му отвърне и по-този начин няма смисъл да отговаря с думи :razz:

А за секса : те момчетата 99% винаги са навити , тъй че първата крачка е от страна на момичето 8-)

VinDiesel
03-05-2008, 20:14
Ти какво?Някакво правило ли искаш да напишем?Да кажем еди кой си ТРЯБВА да прави първата крачка и това да е эакон.Я бегай.Няма никакво эначение кой ще я направи.Важното е да се направ. :D Много се драэня на момичета,които смятат,че эадължително момчетата трябва да им ходят по гъэа и да ги свалят.Кухи леики. :D
И аз съм на тва мнение :)

CuRly_Doll
Аз съм за това момичето да направи първата крачка-да речем запознанството,но оттам нататак момчето трябва да влезе в роля и да кажем да й вземе номера....Мислям,че съм по старомодна в това отношение...

MuSiC_IdOl4
Ами момиче, което се предлага на момчетата го наричат с гадни думички.
Докато когато ние ловуваме е нормално.
Така е прието просто.
Аз затова отново ще започна да свалям мацките, защото рейтинга ми спадна, като очаквах те да идват.
Не става така, никое момиче не идва просто така да ти се увисне на врата.
И аз си взех бележка - повече няма да се държа като п*тка, ами ще ги "атакувам", ще ги заговарям аз.

nicolepcd
Моля глупакът, който не знае кога се слага "ьо" и "ио" да млъкне... И да уточня... Когато има гласна буква е с "ио", когато е съгласна, като "з" - с "ьо". И не ми е идол, просто й се кефя... и затова няма да остана сама...
МОЕ МНЕНИЕ!!! 8-)

estreq
03-05-2008, 20:16
момчето..........но ако момчето е срамежливо момичето може да го направи :grin:

Presley
03-05-2008, 20:17
Моля глупакът, който не знае кога се слага "ьо" и "ио" да млъкне... И да уточня... Когато има гласна буква е с "ио", когато е съгласна, като "з" - с "ьо". И не ми е идол, просто й се кефя... и затова няма да остана сама...
МОЕ МНЕНИЕ!!! 8-)
Моля кухата лейка с идиотските раэбирания эа междуполовите отношения да млъкне. :D

nicolepcd
03-05-2008, 20:19
МОЕ МНЕНИЕ!!! 8-)
Моля кухата лейка с идиотските раэбирания эа междуполовите отношения да млъкне. :D
Ок, млъквам... защото винаги по - умният отстъпва :grin:

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 20:26
А ти защо трябва да се държиш като п*тка и да чакаш момичетата да дойдат, а? Аз до скоро правех същите грешки, но вече знам, че е по-добре да не се оставяш така. Пък и тези, които се увисват на врата на всеки срещнат не си заслужават. Не се дръж така меко, аз вече не го правя това.

MakeMeLaugh
03-05-2008, 20:31
Няма определено правило.
Анкетата е невярна/непълна.

Според мен и двата пола трябва да правят първа крачка.
Глупаво е схващането при някои, че трябва да се чака момчето да е първи винаги... ;)

w0sh
03-05-2008, 20:32
А ти защо трябва да се държиш като п*тка и да чакаш момичетата да дойдат, а? Аз до скоро правех същите грешки, но вече знам, че е по-добре да не се оставяш така. Пък и тези, които се увисват на врата на всеки срещнат не си заслужават. Не се дръж така меко, аз вече не го правя това.

ТЯ е момиче....
Ето така покажи ни как се чете между редовете шефе.

bebe_zaiche
03-05-2008, 20:34

ТЯ е момиче....
Ето така покажи ни как се чете между редовете шефе.
Остави я да се прави на срамежлива. :)

П.П. Имам предвид оная с Никол на аватара.

w0sh
03-05-2008, 20:41
То това е адски даранещо. Те едва ли не искат да им го кажа по букви.
А-Р-Е-С-В-А-М Т-Е.

Аз да не съм туак правописен речник. Ако не загрее един от 100-та намека или поне не пусне многозначителен поглед ме домърззява да правя каквот и да било и почвам да се държа като полу-идиот докато не ме отрежат. Тгава те си остават идеята,че аз губя... хъхъ.

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 20:41
ДА, но тая с Никол на аватара могат да я нарекат надута, но тези, дето се овисвате ще ви нарекат ку*ви, така че впо-добре надута, от колкото ку*ва. :grin:

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 20:42
Първата крачка имам предвид запознаването.

bebe_zaiche
03-05-2008, 20:43
ДА, но тая с Никол на аватара могат да я нарекат надута, но тези, дето се овисвате ще ви нарекат ку*ви, така че впо-добре надута, от колкото ку*ва. :grin:
Много обичам хората да употребяват определена дума нон-стоп, без да знаят какво е значението й. Лепи етика, к'во ти пука, че не знаеш за какво говориш.

w0sh
03-05-2008, 20:45
Що за тъпотия.
По принцип хората като се запознават става двупосочно.
Примерно с общи познати или нещо такова.
Ако случнйно сте нахални като мене не си подбирате запознанствата. Абе тотално зависи от персоната.
(пък най-тъпата случка беще, когато се запознах с една дебелана ей така в автобуса и тя после ми поиска скайпа.)
Рисковете на професията.

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 21:07
Що за тъпотия.
По принцип хората като се запознават става двупосочно.
Примерно с общи познати или нещо такова.
Ако случнйно сте нахални като мене не си подбирате запознанствата. Абе тотално зависи от персоната.
(пък най-тъпата случка беще, когато се запознах с една дебелана ей така в автобуса и тя после ми поиска скайпа.)
Рисковете на професията.
Глупости, не винаги става с обищи познати-сводници.
Виждаш красива мацка и я заговаряш ако е сама или с приятелки, толкова ли е трудно???

w0sh
03-05-2008, 21:14
Това е адски тъпо.
причина номер 1 тя е яка мацка ама няма яки приятели.
причина номер 2 тя е яка мацка ама има трипер
причина номер 2 тя е яка мацка ама е травестит
причина номер 4 тя е яка мацка ама има и доста як приятел
причина номер 5 аз съм прекалено готин за да заговарям яки мацки

Естествено, че винаги трябва да имаш гарант. НИКОГА АМА НИКОГА НЕ бих тръгнал да се свалям с непознати, макар че 60% от гаджетата ми съм ги забивал така от случки като: О сори не исках да ти откъсна кичур от косата с часовника си
Или приятеля ми е много богат искаш ли да ви запозная?

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 21:16
И това, че си има приятел е пречка? Че то по тая логика никоя да не сваляш, защото почти няма свободно момиче. А много предпочитат да не седят без гадже и така от едно направо със следващото като зареже предишния. Има си гадже, но какво ти пречи да опиташ? Може да се влюби в теб и може вече да няма гадже, пардон, да си има ново гадже - това да си ти.

Гарант? Ъ... дори не я знам тази дума какво значи и не искам.
Какви гаранти, какви пет лева, да не сме първи клас?
Гарант, о, Боже. Това не ти е агенция запознанства.
С такива гаранти и сватосвания е много фалшива работата.

w0sh
03-05-2008, 21:19
И това, че си има приятел е пречка? Че то по тая логика никоя да не сваляш, защото почти няма свободно момиче. А много предпочитат да не седят без гадже и така от едно направо със следващото като зареже предишния. Има си гадже, но какво ти пречи да опиташ? Може да се влюби в теб и може вече да няма гадже, пардон, да си има ново гадже - това да си ти.
Кое точно под "як" приятел не загря. Нямам наамерени да лежа в окръжна болница с множество фрактури. И за какъв чеп ми е подявлоите да се влюбва в мен и след това да ми звъни и д аме отрмози и да не мога да спа от смс-и.
Незнам на кой свят живееш ама не ме ебе дали момичето ще ходи с мене или не. Хич не съм загорял.

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 21:21
Не се обиждай, но това с гаранта са глепости и детски истории.
Какви гаранти, какви пет лева, да не сме първи клас?
Гарант, о, Боже. Това не ти е агенция запознанства.
С такива гаранти и сватосвания е много фалшива работата.

w0sh
03-05-2008, 21:24
Това че си загорял като филийка в тостер напълно обяснява факта, че си търсиш гадже под път и над път и не те интересува ти, аджаба, имаш ли полза или не от цяЛТА работа.
Под гарант разбирам общ познат като по неговото поведение аз мога да разбера да не би да очаквам всяка сутрин да ми липсват 10 лева от портфейла а дя да ми цъфва с нов лак.
разбирам това, че да не би случайо да се окаже,че баща и обича да си чати и да си праща смс-и с приятелите и(което ми се е случвало)
Разбирам също дали ще си прекарвам добре, защото аз не излизам само с дадена патка ами и със компанията и, които в 90% от случаите са изрусени идотчета с фешън външен вид и дебилни усмивки, които не знаят значението на думата "гарант"

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 21:26
Не, просот известно време не ходих с мацки и трябва за две-три години да трупам бройки. Не може другите да имат повече бройки, я! :P

w0sh
03-05-2008, 21:27
Не, просот известно време не ходих с мацки и трябва за две-три години да трупам бройки. Не може другите да имат повече бройки, я! :P

Като натрупаш достатъчен брой на срамни болести се обади пак.

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 21:29
Има презервативи, ако не си чувал. Пък може и някои без секс, аз не съм такъв човек, любовта е най-важна.

Ами кво се чудиш и аз не се сещам - може би затъпявам, като знам, че лятото ще стана на фешън. Просто разбрах, че искам да съм готин, а не някакъв аутсайдер. Роден съм да бъда от популярната компания, не скапан аутсайдер, в какъвто се превърнах. Гаджета, купони, мацки и фешън прическа, много излизания и почти никакво седене у нас. Ще ида да ми изправят гривата, чуплива и къдрава коса най-мразя! Такъв ще стана аз. :D

w0sh
03-05-2008, 21:33
Па ти знаеш ли,че има болести, които минават през презерватива?

Въх ще става готин нашия. За да си готин се иска от вътре да си имаш самоуважението, а не просто да си пълен позьор. Аз може да не съм тип, който хората определят като готин, но отсега мога да ти кажа, че всички други позьори не са повече от мене.

Да красив съм и да мога ако искам да бъде точно тип, който момичетата обожават, но не искам, защо?
Защото имам шибано самоуважение.

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 21:39
То не може ли да съчетаеш готиния външен вид със самоуважението.
Защо трябва да се обличаш като клошар, за да имаш самоуважение?
О, да, да си като другите е позьорско, а на всяка цена да се правиш на различен не е. Второто е комплексарско, не се обиждай, но като се обличаш нарочно да си различен май искаш да докажеш нещо, а защо трябва да се доказваш?
Пък и това са просто дрехи, също като музиката - просто музиката и просто дрехите не могат да правят един човек. Това са просто едни неща.

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 21:47
Оф, това са просто дрехи, бе човек, релакс!
Пък аз ще ти кажа, че на всяка цена да се носиш НАРОЧНО, с умисъл да докажеш колко си различен е комплексарско, значи ти липсва нещо.
Защото хората са различни от вътре, не от вън.
От вън дори да носиш дрехи като на другите, важно е какво има вътре, то те прави личност, уникален.
А ти си мислиш, че като облечеш модерни дрехи и ще си като другите, но не е така, не е важно каква е опаковката, съдържанието те прави личност.

w0sh
03-05-2008, 21:48
То не може ли да съчетаеш готиния външен вид със самоуважението.
Защо трябва да се обличаш като клошар, за да имаш самоуважение?

Хаха.
Ебахти универсалните роботи дето сте.
Обличането мама му даеба няма нищо общо с поведението на хората като цяло. Ако ща и гол ще тичам по улицета и пак ще съм готин.
Да си готин не значи да си част от тази култура днешно време, която определя като свои идоли стриптизиорки и домашни любимци. според да си готин означава да използваш думата копеле и кучка във всяко твое изречение. Според, която е адски задръстено да знаеш каквото и да било от световната история.
Нека продължа. Да си готин и това, което наистина може да отключи мъжа, а не въшльото, у теб е това (внимавай)
ВИНАГИ ДА ДЪРЖИШ НА ДУМАТА СИ!!!!
Да можеш да даваш, но да знаеш кога да спреш
ДА ИМАШ ПРИНЦИПИ , КОИТО ДА СА СЪОБРАЗЕНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО С ТЕБ!
И на последно мяостно, но не последно по значение да зачиташ себе си и другите,както и тяхното мнение, но не и да се примиряваш с него.

Защо си мислите, че да си готин е нещо свързано с външния вид.
Спомням си рпеди време, когато Човек, който спокйно може да ми е дядо. Ме погледна сякаш вижда призрак. прсот в днешно време така са се развили нещата, че някакви русоляви разплути женчовци ми казват, че аз не съм готин, Защото цитирам : 'Слушам Металика"

w0sh
03-05-2008, 21:54
Нека се изкажа и по поредното ти мнение.
АЗ не се нося разлуснато или пък в какъвто и да било стил. И знаеш ли на какво е базирано това мое самочувствие.
Базирано е на това, че аз наистина осъзнах, че съм много повече над 70% от моите връстиници. А останалите са просто ан моето ниво.
Просто не ме ебе. И това не е скрития комплекс на човека с чувтво а малоценност. И това не е опита да бъда готин с отричането ан всичко модерно в момента.
и колок и хора да си помислят,че аз съм едва ли не адския простак аз ще им кажа да се осъзнаят и да се замислят, какво е наистина важно в живота и да се борят за него.

пък това дали си готин или не ще го разберат само хората ,които те познават. И за тях можеш да дадеш крайник. И те не казват"ооо пич мн си готин много ме кефиш" само за да го кажат, ами защото наистина знаят, че ти си човекът, на когот цял живот могат да се осланят.

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 21:57
Да, но така казано изглежда като самохвалство.
"Аз съм супер, другите са свине ш ще си окупирам
Подметките на свинските им зурли."
Не може да кажеш, че си повече от 70%,
Защото е общ знаменател - няма как да познаваш толкова много хора
На тази възраст, че да знаеш какво мислят.
Пък и ако си беше направил труда да поговориш с някои от тях,
Щеше да разбереш, че са готини хора наистина.
Аз си имам причина да съм аутсайдер
Защото се затворих по болест,
Която дано да се оправи лятото
И да я нямам никога повече.
Но ти защо се цепиш от хората?

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 22:02
Оф, прави каквото искаш, живота си е твоя.
Аз само ти казвам какво мисля,
Не искам да те променям е не трябва.
Но всеки случай аз знам какво е добро за мен.
Ставам готин, точка.
Вътрешно винаги съм бил готин,
Но тези проблеми със здравето
Ме дестабилизираха психически.
И затова лятото ще се разправя
Със всички здравни проблеми.
Така съм се нахъсал да се оправя!
И ще се оправя!
Но след това ще започна и да се обличам
Готино, по модата дето се вика.
Защото чувствам, че това е моят стил.
Пък и искам идеално права коса. :P
Тя всъщност мие била къдрава, после беше
Идеално права, но сега е най-гадния тип -
Чуплива и става като гнездо, стърчи.
Ще си оправя здравето, ще си оправя и живота.
И гардероба ще си сменя.
Имам нужда от промяна,
Няма да агонизирам,
Нито да съм аутсайдер, не ми е приятно.

w0sh
03-05-2008, 22:03
Хаха.
Аз съм човек, който има повече познати отколкото малко градче.
Никога не съм съм се цепил и никога не съм бил аутсайдер.
Мога да кажа, че съм преживял достаотъчно неща, за да знам какво ценя и какво уважавам
Просто съм достатъчно зрял за да мога да анализирам своите и постъпките на другите.
И да слагам ги под общ знаменател , но ни най-малко не подценявам потенциала им. Просто Съм видял свят, видял съм хора, видял съм отношение. И ще кажа, че това нашето не е общество.
Защо съм повече от другите хмм.... труден върос.... когато преживееш катарзиса в живота си ще разбереш.
Но нека го обясня някак си. ЗАЩОТО АЗ СЪМ СЕБЕ СИ!!

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 22:06
да, но:
"Животът не е за да се анализира, а за да се живее."
Помисли си пак.
И всеки е себе си, не сме клонинги.
Не сме и обладани от зли духове.
Всеки е уникален с нещо, но и прилича по дадени неща на другите.

w0sh
03-05-2008, 22:09
Моля те не ми излизай с тези престари мъдрости.
Когато измислиш нещо сам и когато го почувстваш пак може да се обадиш.

w0sh
03-05-2008, 22:12
Понеже смятам да си лягам ще сложа край на темата с това си изречение а ти както искаш го коментирай.
Ме може да твърдиш ,че всички хора са различни, зашото всеки човек с когото съм говорил досега е изказвал твоето мнение.
Това е защото пораствате рано, а узрявате за света късно.

Това е за целия форум.... знам, че никой няма да го прочете.... и да го прочете знам, че никой няма да ме разбере.
Лека и доходна.

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 22:13
И на теб лека и доходна. :D

everything_ends
03-06-2008, 20:46
В моя случай момченцето

fr3e_s7yle
03-06-2008, 20:49
Прието е момчето да започва първи но няма лошо и момичето да започне ;D

bibi90
03-07-2008, 11:57
Точно за запознанството,няма значение,кой ще направи първата крачка,пък и то може да стане случайно,чрез общи познати и т.н.
Нито аз ще спра някой на улицата,нито пък ако някой мен ме спре,ще остана с добро впечетление от него,и шанса да обърна внимание на момче,с което съм се запознала по този начин е доста малък.Като бях на 14 беше по-голям :wink:
А от там нататък също не мисля,че трябва само единия да прави някаква крачка,трябва да е взаимно,иначе няма смисъл,а то се усеща когато е така. :)
Била съм в ситуация да оставя момчето само той да ме търси и да не си мръдвам пръста,но това е до време и е нормално да му писне да ми ходи по гъза и да се откаже.
Опитвала съм се и аз да правя "повече крачки" към някой,ама идеята да тичам след някого и упорито да му се навирам в ръцете нещо не ми харесва.
Така че както казах трябва да е взаимно,а не да нахалстваш и отчаяно да си търсиш някой,като не го оставяш да диша.Нито пък да седиш и нищо да не правиш.И в двата случая губиш.просто трябва да знаеш кога човека наистина проевява интерес към теб. :)

tan0
03-07-2008, 13:48
po smeliq i po samouvereniq :grin: :grin: :grin:

[B]a[N]D[i]T[k]a
03-07-2008, 19:02
razbira se 4e mom4eto ! e est i az sum pravila purvata kra4ka no sig 1 ili 2 puti..... :shock: ne ne momi4eto ne tr prai purvata kra4ka :)

MakeMeLaugh
03-08-2008, 13:38
a[N]D[i]T[k]a]razbira se 4e mom4eto ! e est i az sum pravila purvata kra4ka no sig 1 ili 2 puti..... :shock: ne ne momi4eto ne tr prai purvata kra4ka :)
Това къде точно е записано?..