Влез

View Full Version : За момичетата в България

MuSiC_IdOl4
03-05-2008, 23:52
Насявам се да са останали земни момичета, понеже в сайтовете за запознанства повечето са някакви, които ми изглеждат твърде меко казано пачаври.

babity
03-06-2008, 00:00
Ти с'а приятелка ли си търсиш тука?! :-o

Ou7taControL
03-06-2008, 00:59
азз аззз аз съм земно момиче! :-) :)

П.П: най накрая някой, който търси земно момиче хах ;]

hooliganka89
03-06-2008, 07:02
И аз съм здраво стъпила на земята,но съм обвързана :D

Верно приятелка ли си тръсиш тук?Или анкета си правиш?

Alabalaportokala
03-06-2008, 07:29
Лоша дума за българските момичета да не чувам !!!! :-x
Най яките пички са българските :)

partychild
03-06-2008, 07:42
не е така... всеки ден се сбласквам с някфи лигли които незнаят как да се държат с хората и нямат никфи "земни " маниери.... повечето от класа са ми някфи лицемерки и само чакат да се обърнеш ии... :smt068 нямат никъф акъл а се мислят за най най... :? писнало ми е вече :booooomb: момиче съм и мога да кажа за себе си че не съм такава кфито ви описах :?

MiMcHeToOo
03-06-2008, 07:57
Навсякъде има различни хора..

Mademoiselle
03-06-2008, 08:10
az se smqtam za zemna,ne mi li li4i po snimkata 8-) a vsa6tnost kakvo razbira6 pod zemna,za6toto vseki go taluva razli4no

scout4e94
03-06-2008, 08:31
ne e problema v bulgariq v zql svqt ima takia "pa4avri" ,mislq 4e ne tursi6 zemni momi4eta kudeto trqbva /vij v taq tema kolko mn zemni momi4eta nameri 8-) /

w0sh
03-06-2008, 08:33
Те са псевдо.
Жените от това поколение са такива, защото такива си търсите. Каквото повикало такова се обадило има една приказка.

m1t3t0
Марсианките са the best :D Явно си случил на такива хора,има и големи пичаги по сайтовете

koalka
Не може всички под общ знаменател да поставяш, но сигурно има защо да го твърдиш...Пък и е тъпо да се запознаваш с някви момичета по тия сайтове.В твоето обкръжение няма ли някое, което да ти е направило впечетление?

MakeMeLaugh
03-06-2008, 09:40
Оо, квото беше беше.
Набор 91 нагоре е ужасна катастрофа...

hooliganka89
03-06-2008, 09:45
Оо, квото беше беше.

Аз даже съм на мнение,че след 89 нагоре всичките са тотално изперкали :shock:

Аз съм 89,за тва нагоре от моя :D

w0sh
03-06-2008, 09:58
От набор 90 нагоре са.... поне у Варна.

bibo
03-06-2008, 10:10
Оо, квото беше беше.

Абсолютно съм съгласен...

Alabalaportokala
03-06-2008, 10:12
Оо, квото беше беше.

Абсолютно съм съгласен...

Е то пък момчетата щото са много наред. Деградацията в България расте на пълни обороти. Опичайте си акъла келещури

w0sh
03-06-2008, 10:13
Пълните злетаци.

bibo
03-06-2008, 10:26
мога да ти кжа че в днешно време момичетата са много по-бъгави от момчетата...

w0sh
03-06-2008, 10:26
И от двата вида има дефект в матрицата.

bibo
03-06-2008, 10:50
И от двата вида има дефект в матрицата.

абе при някои направо липсва..

butty
03-06-2008, 13:18
навсякъде хората са различни... аз съм набор 91 и усещам как тези децца след мен вече просто пропадат... в истинския смисъл на думата... всеки 2 пуши,пие, правят се на големите гъзари.....което е супер зле... тези хора някога ще управляват държавата (ако все още я има) :x Не всички разбира се са такива! От всяко правило си има изключения...

darla
03-06-2008, 13:32
навсякъде хората са различни... аз съм набор 91 и усещам как тези децца след мен вече просто пропадат... в истинския смисъл на думата... всеки 2 пуши,пие, правят се на големите гъзари.....което е супер зле... тези хора някога ще управляват държавата (ако все още я има) :x Не всички разбира се са такива! От всяко правило си има изключения...
decata sled tebe???a ti ne si li dete vse o6te-vse pak si na 16,ne na 26,6tom ne si jena v palniq smisal na dumata,zna4i si dete

Abigoria
03-06-2008, 13:53
decata sled tebe???a ti ne si li dete vse o6te-vse pak si na 16,ne na 26,6tom ne si jena v palniq smisal na dumata,zna4i si dete
+1 :x Хаха, и кво, като пием и пушим? Вие "големите" 16- годишни не го ли правите?? Или сте "на мама ангелчетата"... :? Скрий се някъде... :D :D :D

gangstata
03-06-2008, 14:27
+1 :x Хаха, и кво, като пием и пушим? Вие "големите" 16- годишни не го ли правите?? Или сте "на мама ангелчетата"... :? Скрий се някъде... :D :D :D

хах..тва повечето са го правили..ама кат се замислиш тва до къе шш доведе... и аз преди разсъждавах така.."баси шш пия,шш пуша и съм баси яката" ..след време почнах да се склащам ,че не е точно така...и не ,че не го правим,ама е по-смешно кат вииш няква пикла в 6-ти клас как почва да истерясва кат няма фаски...общо взето нащо поколение е мн деградирало...

NightGuardian
03-06-2008, 14:50

I ti za pu6a4 li se ima6 ? Ot nqkolko meseca ,godina MAXimum da pu6e6 i se misli6 za pu6a4 ? Zapo4nah za gazariq sega si blyskam glavata ...Vednuj ne bqh pu6il 5 4asa hodeh v nas po pepelnicite da pu6a fasove .... Zatova spiraite dokato e vreme i ne se naduvaite.... V dne6no vreme e po-gazariq da ne pu6i6 !!!!

Baby_b
03-06-2008, 17:12
И аз се убеждавам с всеки изминал ден, че обществото ни като цяло се разпада. А за поколението след нас- ами какво да кажа, деца объркани от лошото влияние на по-големите. Забелязах че последните години се следва тенденцията да се подражава в лошия смисъл-пиенето, пушенето(не забравяйте, че България е на първо място по брой пушачи сред малолетните) и наркотиците. Просто средата в която живеят го определя, а и средата на общуване. Лошото в случая е, че не може толкова лесно да им се даде акъл. Както и да го разглеждаме, няма да доведе до нищо добро. :(

butty
03-31-2008, 12:31
Чак сега виждам мнението, затова отговарям със закъснение... На 17 съм, да може да съм дете,но не се правя на голямата гъзарка като някои 12-годишни лапета, като ходят из улиците и пушат.... Не не съм на "мама ангелчето", но просто си знам мярката, пия- да, но само на събирания и .тн. и не се напивам като свиня и да права некви неща дет после нз как да оправям ....
Просто искам да кажа, че вече няма нормални деца, на мода е да се пуши, да се пие, да се прави безразборен секс, и колкото си по-малък, толкова по-добре!! Това ми беше мнение... все пак си мисля, че съм много по-зряла от някое 12-13 годишно хлапе.... айде умната

vesito13
03-31-2008, 12:47
В България има и свестни момичета , може би не са много, но все пак ги има. Да , вярно е, има и много големи кучки , които само гледат да се направят на по-готини , като пушат , пият и се натискат с всеки срещнат , но не всички са така . Така че не постовяйте всички момичета под общ знаменател

mickelangelo
03-31-2008, 12:58
ти пък и ти ( автора ) к'во каза - НИщо не каза .....
Българките са ... най красиви ... в целия свят ...
а за земноста. .. има толкова хубави ... и физически и психически .. момичета ... просто .. ако не намираш не търсиш достатъчно ... колкото до саитовете за запознанства ... така не става ... или пък тия Скаипове и миркове и кво ли още не ... не виждаш ли човека срещу теб как реагира на всеки твои жест или дума .. просто не е естественно ... не знам дали ме разбра не умея да се изразявам добре .. но .. уви ... ;)

WINTER_NIGHT
03-31-2008, 13:05

vuv Varna, moje bi. Ama v Sofiq ne e taka! Ama problema e 4e ne se tursqt mn "zemni" momi4eta, zatova nqma 4ak tolova mn!

LizZz
03-31-2008, 13:21
И аз имам наблюдения дори върху по-големи от мен и са ми отвратителни тея пиянски истории..
Да не говорим, че някой като седне до мен ми се налага да се преместя, защото не мога да понасям гадната воня на цигари, от която ми се повръща... Няк'ъв ужас е навсякъде... :?

TinkyWinky
03-31-2008, 13:50
а така, набори и аз съм 91 и кат гледам лапардаците на кфо са праят... големи надувки ама няят покритие... то тфа е смешно :shock:

и от мойта реколта има лигли, ама тея след нас съвсем не стаат...

мойта компания сме свесни и ни няма по сайтовете.... :P

Liar
03-31-2008, 13:55
Те са псевдо.
Жените от това поколение са такива, защото такива си търсите. Каквото повикало такова се обадило има една приказка.
Дам,точно така е.Има и някои които много се гъзарят на снимките,обаче на живо се държат нормално.

victoriq
03-31-2008, 14:14
не е така... всеки ден се сбласквам с някфи лигли които незнаят как да се държат с хората и нямат никфи "земни " маниери.... повечето от класа са ми някфи лицемерки и само чакат да се обърнеш ии... :smt068 нямат никъф акъл а се мислят за най най... :? писнало ми е вече :booooomb: момиче съм и мога да кажа за себе си че не съм такава кфито ви описах :?

+1

CuRly_Doll
03-31-2008, 17:37
МИиии...според мен са останали свестни момичета,макар и малко.Останали са такива,които не са някви правежи,мислят нормално и не се водят по ъкъла и стила на другите.Момичета,които следват собствените си сърца,а не се водят ъкъла на другите.Дамз,мисля,че има и такива индивиди макар и съвсем малко... :)

i love you
03-31-2008, 17:39
Аз съм земно момиче, ама за съжаление няма земни момчета...всичките саа :?

iva_16
03-31-2008, 17:51
Наистина си прав...Като гледам всички момиченца саблекли се почти голи в някой саит за запознанства и вече са готови ако може и голи снимки само и само за един коментар....Почти всички вече са лиглии и то меко казано.. аа иначе приятел си имам :))) 8)

VerryBerry
03-31-2008, 17:57
и аз съм земна...даже неземна :-D (но,уви за теб,съм обвързана)

apparition
03-31-2008, 18:05
аз съм земна и кфо? сички момчета с които съм си писала лично от тоя форум на тийн проблем които си търсят гаджета са некфи грозни..нищо лично...
хахах...даже съм и земна зодия :-D
ако си хубав шъ се ожениме :razz:
хахах ебавам се

kasiopea
03-31-2008, 18:08
Земни момичета има, но май са на изчезване. :? Специално аз съм си много земна-не се гримирам и си изкарвам емоциите от раз,не мога да се сдържам и прикривам и за съжаление избухвам много бързо,когато съм ядосана.Да не взема да те стресна,не съм толкова страшна :lol:
Свестни, земни момичета има-просто трябва да ги търсиш. Но пък момчетата в пубертета си падат по-разкрепостени и може би по-префърцунени /извинявам се,ако обидя някого/.

TellMeYourName
03-31-2008, 18:13
Стани гей

punkrock
03-31-2008, 18:46
Всякакви има, стига да търсиш все ще си намериш

AFT
03-31-2008, 19:13
Да си имаме уважението! Има и изключения! 8-)

Karamel4e_to
03-31-2008, 19:19
Azzz Sam zZemno momiche :-P

bishop
04-02-2008, 19:57
абе я се слрийте някъде. свестни момичета имало. колкото е имало все са заети от 20+ годишни батковци... (май все пак не са толкова свестни). уча в ЕЛИТНО УЧИЛИЩЕ!!! половината момичета които познавам са такива курветии че просто лошо ми става... а като се замисля какъв кошмар е в кварталките, където 12-13 годишни госпожици раждат дечица на 30-годишни оплешивяващи чичковци... просто...

5StaR
04-02-2008, 20:00
Аз пък си търся извънземна, има ли такива>?

gLoRiOuS_aNGeL
04-02-2008, 21:44
Ти не търсиш земно момиче,а някоя дето да те хареса...Ами,щом досега не се е намерила... 8-)

yuyuto
04-02-2008, 21:50
Еми дано са останали... :-| шоту аз съм си от пачаврите и тва е... 8-)

lipsvashh_mi
04-02-2008, 21:56
Ти не търсиш земно момиче,а някоя дето да те хареса...Ами,щом досега не се е намерила... 8-)
оу,това беше грубичко.. :?
По темата...до сега съм видяла над 20 подобни изказвания..Нямало свестни момичета,земни...хем красиви,хем мили...Абе момчета..Най ми е смешно като ги приказвате тея небивалици..Нали всеки ден виждам в училище и по улицата как някви лапенца(не говаря за години,а за акъл) точат лиги по префърцунени,издокарани куклички..Земете си изяснете какво искате и тогава пускайте теми от сорта.. :-x :lol:

the_black_heart
06-09-2008, 14:47
Май не тъсиш земно момиче, а такова, което да те хареса :D А какво притив имате тия, които отделят повече от 5 мин на виншния си вид? Само това не показва, че са някакви лигни или курви. Всеки човек си е различен :?

mysterious93
06-09-2008, 15:10
абе я се слрийте някъде. свестни момичета имало. колкото е имало все са заети от 20+ годишни батковци... (май все пак не са толкова свестни). уча в ЕЛИТНО УЧИЛИЩЕ!!! половината момичета които познавам са такива курветии че просто лошо ми става... а като се замисля какъв кошмар е в кварталките, където 12-13 годишни госпожици раждат дечица на 30-годишни оплешивяващи чичковци... просто...

бля това с плешивите чичковци беше противно :-&

Mnogo_ste_zle
06-09-2008, 16:27
Чак сега виждам мнението, затова отговарям със закъснение... На 17 съм, да може да съм дете,но не се правя на голямата гъзарка като някои 12-годишни лапета, като ходят из улиците и пушат.... Не не съм на "мама ангелчето", но просто си знам мярката, пия- да, но само на събирания и .тн. и не се напивам като свиня и да права некви неща дет после нз как да оправям ....
Просто искам да кажа, че вече няма нормални деца, на мода е да се пуши, да се пие, да се прави безразборен секс, и колкото си по-малък, толкова по-добре!! Това ми беше мнение... все пак си мисля, че съм много по-зряла от някое 12-13 годишно хлапе.... айде умната

Айде сега си прочети пак мнението и провери колко детинско прозвучаха определни части от него :>
В същност, годините са последното нещо, което определя колко си зрял.И не говорим за опит при секса/пиенето/пушенето, дори не става въпрос за структура на тялото.Както става пределно ясно и в този сайт, дори 16-17 годишни могат да са на ниво 5-ти клас в общуването/разбиранията за света/мисловната дейност.
А знаеш ли кое ми е още по-смешно от малките неориентирани пубери?
Големите неориентирани пубери (:
Щом си 91, значи 92 става лапета/хлапета за теб, лесно е, нали (:
А за тези, които са 92, 93 са хлапета и така така така.

Значи си убедена, че няма 13 годишно "хлапе", което да е "нормално"?
Какво е нормално според теб за едно 13 годишно хлапе?
Факт, че на тази възраст имат нужда да изпъкнат, правят го по кофти начин, защото иначе не се забелязва.
Защо мислиш, че доста от нещата тръгват от чат-а?Защото там човекът отсреща не знае на колко години са (;
Защото е очеизвадно, че като ти кажат "13 години" и вече "Ооо".При което неосъзнатите хлапета чувстват нужда да се доказват и понеже няма как да блеснат с умствени качества(повечето) избират да се правят на големи чрез външен вид/пози/държание (:

Ivalinka
06-09-2008, 16:37
има земни хора,има всякакви хора и е безсмислено постоянно да се пускат теми "има ли...момичета/момчета" колкото са хората,толкова и характерите :)

alex_devv
06-09-2008, 19:51
Твърде-меко казано, България не е в сайтовете за запознанства.

Lady_B_
06-09-2008, 19:56

Е не знам къде, за мен от 89 нагоре е трагедия, а преди тях ... също зле ама пак масата беше малко по-разбрана :D

eveto_07
06-12-2008, 19:10
kakvo razbirate pod zemna..................

pet_14
06-13-2008, 07:10
az se smqtam za zemna,ne mi li li4i po snimkata 8-) a vsa6tnost kakvo razbira6 pod zemna,za6toto vseki go taluva razli4no
Аз разбирам под "земен" някой който е стъпил здраво на земята и не пие red bull" :D
Не бе честно казано и аз познавам доста момичеча които не струват нищо,но се правят на голямата работа...със самочувствие до тавана без никакво покритие, с държание акто някви куклички,с една дума лигли......НЗ ....Но има и свестни ;)

w0sh
06-13-2008, 07:13
Археология на теми а?

pet_14
06-13-2008, 08:27
еее ти па в кое село учиш ? само ти ли си българина там ???
Защото аз не познавам и много българки дет да раждат на по 13-14 даже не съм и чувал,ама аре...
Така че...Да има курви,има пикли,има лигли, НО ИМА И СВЕСТНИ !!!

Lost_Kiss
06-13-2008, 08:42

И момичетата от моя клас са същите.. Ти им помагаш с каквото можеш, държиш се мила и ... БАМ! изкарват те "Злобна лицемерка" Много ме е яд, ама да си гледат раутата... Последно време наистина лицемерите, лиглите надделяват... Рядко се среща момиче, което да е такова каквото е, а не да се прави на нещо повече за да впечетли някое друго момче, или просто да е център на внимание... 8-)

vamp
06-13-2008, 10:16
Насявам се да са останали земни момичета, понеже в сайтовете за запознанства повечето са някакви, които ми изглеждат твърде меко казано пачаври.

Земните са грозни,изискват много време и само дразнят.Бой по пачаврите :P А когато срещнеш свестната,тази която ще обичаш и тя ще те обича бъди само с нея ;)