PDA

View Full Version : Проблем след секс

lonely_sin
03-06-2008, 06:34
Здравейте. Аз съм момиче на 16г. Вчера за 1ви път правих секс с приятеля ми, отначало много болеше, но после не.Кръв имаше малко, но след като бяхме приключили. Проблемът е, че оттогава като ходя по малка нужда и ми пари и щипе отдолу. :( Какво значи това :(

vaniLL
03-06-2008, 06:38
amo popareneto i shtipeneto i chestotot hodene da pishkash asociairam s cistit...http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p6045.html[url]

lonely_sin
03-06-2008, 06:46
Ами мерси за мнението, но се самнявам да е това, защото този проблем го нямаше преди да правим секс, а и не ми се ходи често

vaniLL
03-06-2008, 06:49
Небактериалните влагалищни инфекции, като млечница и някои болести, предавани по полов път, като обикновен херпес, могат да протичат с прояви на цистит. При някои жени възниква цистит след полов контакт „цистит на медения месец".

nakratko cisitit se poluchava v nqkoi sluchai sled povol akt ... ami ne znam togava ,. moje neshto da si se zamyrsila i protrila otdolu ...nqmam bogat opit vyv venericheskite bolesti ... po-dobre si zapishi chas za lekar i ne go otkalag , zashtoto taka nai-byrzo shte ustanovite problema :)

lonely_sin
03-06-2008, 06:52
мерси за мнението МИС :)

vaniLL
03-06-2008, 06:52
molq , molq :-)

Lorelei
03-06-2008, 08:17
Ako e cistit shte e izrazaeno syshto taka v postoqnno hodene do toaletnata...koeto pri teb prochetah,che lipsva kato simptom.
Drugoto mi predpolojenie e,che e vyzmojno da si se protrila ili leko da si se razkysala i urinarata da ti shtipe,koeto vposledstvie moje da se razvie v cistit.
V kraina smetka ne sme lekari,nai-dobre otidi pri lichniq lekar i mu obqsni,a toi trqbva da ti pusne nai-malkoto urina,ako ne i sterilna.Uspeh!

amatorium
03-06-2008, 10:18
Ave kvi gluposti pishete tuka. Normalno e da ti shtipe i pari. Vse pak imash rana ot razkusvaneto na cipata. Shte ti mine. 8-)

v3n0ma
03-06-2008, 11:34
6e sa oprai6

MishitoOo
03-06-2008, 12:24
спокойно сладурче не е фатално при мен беше същото просто когато се скъса ципата временно има раничка и когато пишкаш щипе и даже леко наболява ама не се притеснявай това е временно :) :) :)

bebe_zaiche
03-06-2008, 13:20
Аз имах същите симптоми, когато ми намериха песъчинка в бъбрека. Но глупаво ще е да асоциираме двете ситуации. Ако много те притеснява, просто си вземи направление и отиди на уролог - нищо няма да ти коства. Ако не си параноясана - изчакай и виж дали ще мине само по себе си.

charlies_angel
03-06-2008, 13:25
Аз имах същите симптоми, когато ми намериха песъчинка в бъбрека. Но глупаво ще е да асоциираме двете ситуации. Ако много те притеснява, просто си вземи направление и отиди на уролог - нищо няма да ти коства. Ако не си параноясана - изчакай и виж дали ще мине само по себе си.

ъъъ Гинеколог :?

bebe_zaiche
03-06-2008, 13:30

ъъъ Гинеколог :?
Баш пък на уролог ще си отиде. Ти на къв мислиш, че отидох, когато изведнъж почнах да пишкам кръв на всеки 2 минути и да примирам от болка и парене? Гледаха ме с ехограф, ала бала и ме пуснаха да си ходя. Аз не отидох с болки във вагината, а в уретерата и пикочния мехур. Тя ако отиде при личната си лекарка, тя най-добре ще прецени при кой да я прати.

Asuka
03-06-2008, 13:50
Нормално е да ти пари ако леко те е протъркал. Не се шашкай толкова, ще ти мине до няколко дена ;)

KimBerLy1912
03-06-2008, 14:05
Ми и при мен след първия път малко ми пареше...Ама може би един-два дена след тва най-много... Ти отколко време си така?
Не смятам,че е нещо сериозно...дано да не е....изчакай ден-два...смятам,че ше се оправиш : )

aanitogb
03-06-2008, 14:09
това е инфекция на влагалището ти ако сте го правили без презерватив а ако е било сас може даси алерги4на кам матеряла от които се правят презервативите латекса.най 4есто се полъ4ават такива вазпаления от не4истоплатност разбирасе ако е било без презерватив отиди на лекар ако нети мине за6тото може да стане и по зле

aanitogb
03-06-2008, 14:13
според мен нее много нормално да има парене и щипене аз са6то бях девствена и несам имала токога усе6тане може и от бабреците да е това несме лекари все пак

baseboy
03-06-2008, 14:49
Nqma nishto za pritesnqvane prosto si si vtalpila v glavickata che ti ima neshto vsashtnost moje da imash pretarkvane i zatova da se chustvasg taka i ti shtipe ot urinata tai che Don't worry be happy :P

jozefina_93
03-06-2008, 18:12
Ami ima edna bolest nare4ena TRIPER sus stovite simptomi.Dano ti nqma ni6to no za vseki sl4ai hodi na genekolog.Toi nai dobur otgovor 6te ti dade. :)

lonely_sin
03-06-2008, 20:27
napravihme go v4era, no sega mi shtipe po-malko. polzvahme prezervativ. toi e zdrav dokoloto znam. nadqvam se da e protarkvane :S

lonely_sin
03-06-2008, 20:29
i da ne mi se hodi 4sto do toaletnata :)

LannyBarbie
03-06-2008, 20:37
протъркване е ;) и на мен след първия път ми беше станало така.. ;)

padnal_angel
03-06-2008, 22:31
shte ti mine

vaniLL
03-07-2008, 07:40
Ave kvi gluposti pishete tuka. Normalno e da ti shtipe i pari. Vse pak imash rana ot razkusvaneto na cipata. Shte ti mine. 8-)

toz pyk , kato se sdobiesh s vagina , togava se obajdai ....

mi6lence
03-07-2008, 16:31
:-) nqma ti ni6to spokoino :-) 6te ti mine do nqkolko dni pri vseki go e imalo tova sled purviat put mislq :oops:

ThePainIsReaL
03-07-2008, 17:19
Че е възможно да е протъркване, да.. ама моля те, не вярвай на всички мнения тук. Някои направо прекаляват с необразоваността си.
Мой личен съвет е (понеже вече над половин година страдам от такива проблеми и знам колко трудно и продължително е лечението), ако това продължи над 48 часа, да се обърнеш към уролог - може да става дума за инфекция, която се получава от какво ли не.И за неинформираните ще кажа, че уролог не е "гинеколог" за мъже!

lonely_sin
03-09-2008, 10:25
mersi na vsi4ki, na 3tiq den mi mina napalno :grin: no 4ak sega uspqh da go napisha tuk. :)