View Full Version : Как ви влияят мненията и темите във форума?
amatorium
03-06-2008, 10:34
Provokirat li vi mneniqta na drugite i temite vuv foruma da pravite neshta, koito ne ste pravili? Promenqt li vi vuzgledite za tova kakvo e normalno v sexa i kakvo ne?
DeePurple
03-06-2008, 10:37
Тука не пиша много, ама чета :)
Иначе не са ми направили кой знае какво впечатление. Има интересни, има откровено идиотски, всъщност нищо особено. Шашкат ме само тия от тип "На 13 съм и искам да спя с приятеля си". Не че и това е нещо ново. (:
teen-age-R
03-06-2008, 11:13
пиша от съвсем скоро, но чета от 4 години вече. някои теми са поучителни, други искрено ме разсмиват, а трети ме карат да се чудя наистина ли има толкова тъпи хора по тая земя
NaDuPeNa_PrInCeSa
03-06-2008, 11:15
Ми темичките са айляшки, погат до някаква степен, но мен лично ме дразнат кат пуснат сто хиляди теми - Девствена съм какво да правя? , Ще ме боли ли първия път, Ми аз какво трябва да правя,.... и тн. А също така ми прай впечатление, че повечето от този форум са започнали да практикуват секс, при условие, че незнаят най елементарните неща за самите тях и техния партньор абе воббще много нещица..... и после пускат темички - Ми на приятелката ми и закъснява, бременна ли съм, Що не ми идва и т.н.
Хубаво е, че малко или многу от такива форуми научават нещо и се пазят поне!! :-o Май е тва :D :-P :P
:-D Как да ми влияят мнения от форума, като пове4ето хора тук са на възраст 13-16 години? Демек де4ица. Абсурдно е!
ПП: Нищо ли4но, дано някой не се засегне
Provokirat li vi mneniqta na drugite i temite vuv foruma da pravite neshta, koito ne ste pravili? Promenqt li vi vuzgledite za tova kakvo e normalno v sexa i kakvo ne?
a ti moje li da ne prai6 takiva glupavi temi?
NaDuPeNa_PrInCeSa
03-06-2008, 11:26
:-D Как да ми влияят мнения от форума, като пове4ето хора тук са на възраст 13-16 години? Демек де4ица. Абсурдно е!
ПП: Нищо ли4но, дано някой не се засегне
И Аз сЪм на сЪщото МнЕние!!!!
Ами не знам ама аз лично понякога като чета как някоя си е пъхнала прътчето ТАМ и въображението ми полудява..
hahavteen
03-06-2008, 11:30
Mi makar i riadko se sly4va da pro4eta ne6to interesno koeto iskam da probvam...Ot foruma moje bi mi e povliala krem4et0 do niakakva stepen vupreki 4e moite predstavi za ne6tata v seksa si biaha izgradeni predi da po4na da vlizam aktivno v toia razdel tui 4e... :-o
amatorium
03-06-2008, 12:01
a ti moje li da ne prai6 takiva glupavi temi?
Temata vuobshte ne e glupava. Tuk se chetat komentari ot mnogo naivni hora i mnenieto im se izkrivqva. Veche imam nabludeniq nad nqkoi.
кат са наивни на теб ко ти пука?
Temata e dosta hubava !
Ami men nikoi kum ni6to ne me podtikva,ili za6toto sum dosta napred s ne6tata ili zaradi vuzrastta. To ednoto idva ot drugoto ;)
Oba4e 4esto sum 6okirana ot niakoi komentari.Trugvat da pravqt seks, a ne znaqt elementarni ne6ta ili vuprosi ot tipa "Toi iska,ama triabva li da go napravia". Ne sme nie tezi,koito da re6avame na neino miasto!Ili iska ili ne iska.Ako ne iska da iz4aka,ako puk gadjeto q zareje zna4i e pulen glupak! :o
bebe_zaiche
03-06-2008, 13:10
Не съм забелязала темите и мненията да са ми повлияли по какъвто и да е начин. Ама аз в крайна сметка съм тук в ролята на всезнайко, а не да търся съвети :)
KimBerLy1912
03-06-2008, 14:15
Твойте теми понякога ме дразнят : )) Иначе почти не ми влияят темите в тоя раздел.....аз и преди съм си била ЗА безопасния секс...и може би тука станах още по-пламенен подръжник.... : )) Пък нищо друго специфично...нем : ))
Но може би е окей да спреш с хилядите теми..просто са побъркващи..и някак си все се опитваш да даваш уж по-пикантни отговори..ама спри се човек отстрани изглеждаш... :? ....Хм...тва беше няква критика...казвам че нямам нищо лично към теб...просто ся ми дойде на акъла да ги кажа тия неща...и без друго от много време си ги мисля : ))
ОПРЕДЕЛЕНО ДА!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Тоя форум строши всички простомери на земята ... промени целия ми живот не мога да живея без форума нз кво би се случило с мен ако някой тапанар затрие форума .... може би ще си прережа вените :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
zvezdichka777
03-06-2008, 14:41
има и мнения които ме карат да се змаислям серьозно върху някои неща , но дали са ме променили-не мога да кажа ... взимам пример за някои неща .. но най-вече държа на собственото си мнение!
PepiDesigns
03-06-2008, 16:01
Ха , аз не се влияа от това което пишат другите хора ..
Интересно ми е , ако някой има проблем , и съответно е намерено решение , да прочета .. така поне ще се образовам малко или много .....
Съмнявам се да видя някоя тема , която да ме накара да направя каквото и да е .. щот ми е харесало как е описано :x
И така .. :D
hahaha ima nqkoi koito si zaslujava da 4ete6 ot koito moje6 da nau4i6 ne6to i drugi koito si zaslujava da 4ete6 (pove4eto) za da si popla4e6 ot smqh :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol:
Обикновено не ме впечатляват особено 8)
partychild
03-06-2008, 16:13
имам си собствено мнение и нищо неможе да ми го промени ..особено форум :?
da be nemoga da ti povqrvam az na nqkoi reva 4ak ot smqh :D kato mi e tupo vlizam tuk i 4eta i napravo ......... po dobre ot droga mi deistva hahahah :lol:
da be nemoga da ti povqrvam az na nqkoi reva 4ak ot smqh :D kato mi e tupo vlizam tuk i 4eta i napravo ......... po dobre ot droga mi deistva hahahah :lol:
за смеха определено си е така :grin: ама чак дрога да замества...еее въпреки че с един коз и да четеш форума е култово забавление по някога :D
за смеха определено си е така :grin: ама чак дрога да замества...еее въпреки че с един коз и да четеш форума е култово забавление по някога :D
hahahh pak i ako ste primerno 4etrima petima glupaci primerno ve4e moje i da si umrete hahah :-D
bobisbobmobila
03-06-2008, 16:34
NE
ama pyk e super zabawen forum :)
ade napraih sefteto :grin:
Като чета темите или ме догнусява нещо,или се отчайвам от живота...
nemmm , ne me povliqvat i ne mislq , che me promenqt , vlizam , za da ubiq vreme ... kato mi pisne , shte spra da vlizam i taka
dajdostih
03-07-2008, 08:16
Ами значи като няма какво да правим със съквартирантите влизам в тоя форум и почвам да им чета темите и откровенно се пръскаме от смях :D
Иначе не усещам друго влияние освен нарастващо недоумение как пък толкова може да са прости тия пубери 8)
Kras4eto_lp
03-07-2008, 08:32
Това е мястото, в което мога да се скъсам от смях :lol: :lol:
Znam, 4e ne e za temata ama avatara ti e ubiistven !!Ne moga da prestana da mu se radvam :lol:
ем някои мнения ДА