- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ви влияят мненията и темите във форума?
Provokirat li vi mneniqta na drugite i temite vuv foruma da pravite neshta, koito ne ste pravili? Promenqt li vi vuzgledite za tova kakvo e normalno v sexa i kakvo ne?
Eating isn't cheating - Arnold
пиша от съвсем скоро, но чета от 4 години вече. някои теми са поучителни, други искрено ме разсмиват, а трети ме карат да се чудя наистина ли има толкова тъпи хора по тая земя
Ми темичките са айляшки, погат до някаква степен, но мен лично ме дразнат кат пуснат сто хиляди теми - Девствена съм какво да правя? , Ще ме боли ли първия път, Ми аз какво трябва да правя,.... и тн. А също така ми прай впечатление, че повечето от този форум са започнали да практикуват секс, при условие, че незнаят най елементарните неща за самите тях и техния партньор абе воббще много нещица..... и после пускат темички - Ми на приятелката ми и закъснява, бременна ли съм, Що не ми идва и т.н.
Хубаво е, че малко или многу от такива форуми научават нещо и се пазят поне!!Май е тва
![]()
:P
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Как да ми влияят мнения от форума, като пове4ето хора тук са на възраст 13-16 години? Демек де4ица. Абсурдно е!
ПП: Нищо ли4но, дано някой не се засегне
![]()
Робинята на Quench
a ti moje li da ne prai6 takiva glupavi temi?Първоначално написано от amatorium
Първоначално написано от SINDEL
И Аз сЪм на сЪщото МнЕние!!!!
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Ами не знам ама аз лично понякога като чета как някоя си е пъхнала прътчето ТАМ и въображението ми полудява..
Първоначално написано от kombarka
Mi makar i riadko se sly4va da pro4eta ne6to interesno koeto iskam da probvam...Ot foruma moje bi mi e povliala krem4et0 do niakakva stepen vupreki 4e moite predstavi za ne6tata v seksa si biaha izgradeni predi da po4na da vlizam aktivno v toia razdel tui 4e...![]()
Temata vuobshte ne e glupava. Tuk se chetat komentari ot mnogo naivni hora i mnenieto im se izkrivqva. Veche imam nabludeniq nad nqkoi.Първоначално написано от v3n0ma
Eating isn't cheating - Arnold
Temata e dosta hubava !
Ami men nikoi kum ni6to ne me podtikva,ili za6toto sum dosta napred s ne6tata ili zaradi vuzrastta. To ednoto idva ot drugoto
Oba4e 4esto sum 6okirana ot niakoi komentari.Trugvat da pravqt seks, a ne znaqt elementarni ne6ta ili vuprosi ot tipa "Toi iska,ama triabva li da go napravia". Ne sme nie tezi,koito da re6avame na neino miasto!Ili iska ili ne iska.Ako ne iska da iz4aka,ako puk gadjeto q zareje zna4i e pulen glupak!![]()
Не съм забелязала темите и мненията да са ми повлияли по какъвто и да е начин. Ама аз в крайна сметка съм тук в ролята на всезнайко, а не да търся съвети![]()
Твойте теми понякога ме дразнят : )) Иначе почти не ми влияят темите в тоя раздел.....аз и преди съм си била ЗА безопасния секс...и може би тука станах още по-пламенен подръжник.... : )) Пък нищо друго специфично...нем : ))
Но може би е окей да спреш с хилядите теми..просто са побъркващи..и някак си все се опитваш да даваш уж по-пикантни отговори..ама спри се човек отстрани изглеждаш.......Хм...тва беше няква критика...казвам че нямам нищо лично към теб...просто ся ми дойде на акъла да ги кажа тия неща...и без друго от много време си ги мисля : ))
има и мнения които ме карат да се змаислям серьозно върху някои неща , но дали са ме променили-не мога да кажа ... взимам пример за някои неща .. но най-вече държа на собственото си мнение!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Ха , аз не се влияа от това което пишат другите хора ..
Интересно ми е , ако някой има проблем , и съответно е намерено решение , да прочета .. така поне ще се образовам малко или много .....
Съмнявам се да видя някоя тема , която да ме накара да направя каквото и да е .. щот ми е харесало как е описано![]()
И така ..![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
hahaha ima nqkoi koito si zaslujava da 4ete6 ot koito moje6 da nau4i6 ne6to i drugi koito si zaslujava da 4ete6 (pove4eto) za da si popla4e6 ot smqh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
имам си собствено мнение и нищо неможе да ми го промени ..особено форум![]()
da be nemoga da ti povqrvam az na nqkoi reva 4ak ot smqhkato mi e tupo vlizam tuk i 4eta i napravo ......... po dobre ot droga mi deistva hahahah
![]()
hahahh pak i ako ste primerno 4etrima petima glupaci primerno ve4e moje i da si umrete hahahПървоначално написано от готина мацка
![]()
NEПървоначално написано от amatorium
ama pyk e super zabawen forum
ade napraih sefteto![]()
Бръм!