Влез

View Full Version : ще откачааа

ninka_baby
03-06-2008, 11:06
с бившия ми ходихме около 2 месеца..малко,но аз се привързах страшнооо много към него.Сега той си има друга приятелка,която абсолютно не го заслужава...много ме е яд.сега ще кажете : "мислиш,че не го заслужава,защото сега той е с нея,а не с теб" НЕ...точно това е,че не го казвам само аз..тя му изневерява постоянно(дори са ми казвали,че си има др приятел) и аз умирам от яд и ревност като ги видя,въпреки ,че не го показвам.
Та въпроса ми е как е уместно да реагирам според вас...да си мълча и да ме гризе от вътре,да му се обадя или пратя смс и да му кажа,какво продължавам да чувствам към него или какво?!

П.П. все си мисля,че и той си изпитва нещо към мен...може би вече не толкова силно,но все пак нещо :(

bibo
03-06-2008, 11:11
а защо сте скъсали?

ninka_baby
03-06-2008, 11:16
а защо сте скъсали?

много сложна история...към края на връзката ни един ден аз просто реших,че той ме отбягва...едно такова...така се чувствах.. след това ден-два не сме си писали и виждали,защото реших,че ме зарязва.Но не издържах и поговорих с него,а той ми каза същото : "аз си мислех,че искаш да скъсаме"
В същност и двамата не разбрахме защо,май беше някакво тъпо неразбирателство.Просто се отчуждихме и се приключи...В началото не ми беше кофти,защото попринцип за мен 2 месеца са малко ,за да се сближа толкова много с един човек,но в последствие за жалост разбрах,че не е така..

Sladur4enceto
03-06-2008, 17:21
мила , това и на мен ми се е случвало....
аз така и не си го върнах и много страдах
но те съветвам поне ти да не се отказва6 от него след като си се превързала много към него:)
пиши му смс колко ти липсва излей си душата без да ти пука как ще реагира , поне ще знае че е изпуснал такова момиче, кажи му че искаш да се видите и опитай да нагласиш така че на същото място е сегашната му с другия си и тогава сам ще се увери каква грешка е направил :) не губи надежда опитай поне ще си спокойна че си се опитала успех и пиши какво е станало :)

Pliok0019
03-06-2008, 17:34
Признай му, действай, бори се, ако го искаш силно.

koalka
03-07-2008, 11:25
Няма смисъл да му казваш, защото няма да ти повярва.Ще помислиш, че само създаваш интриги, за да ги разделиш.Не е зле някой друг да му каже, че го правят на глупак.

hooliganka89
03-07-2008, 11:28
Naistina,ako ti mu kajesh edvali shte povqrva.
Dai skype mu tuka,nie mojem da mu kajem :D Tva e maitap.

Abigoria
03-07-2008, 12:01
но те съветвам поне ти да не се отказва6 от него след като си се превързала много към него:)
пиши му смс колко ти липсва излей си душата без да ти пука как ще реагира , поне ще знае че е изпуснал такова момиче, кажи му че искаш да се видите и опитай да нагласиш така че на същото място е сегашната му с другия си и тогава сам ще се увери каква грешка е направил :) не губи надежда опитай поне ще си спокойна че си се опитала успех и пиши какво е станало :)
+1... Действай :)

h0t_bAbE
03-07-2008, 12:21
na men sa6toto mi se e slu4fal0,sam0 ddet0 az se hfanah s dr. t04no sled kato skasahme....mn mn mn poznaty...az ti kazvam da opita6,za6toto az i do den dne6en sajalqvam 4e ne prieh izvineniqta my[za6toto vapreki ot4ujdenieto,toi mn me obi4a6e o6te i kak mi se moli togava.....]opitaiiii

SoulSteal
03-07-2008, 12:23
+1... Действай :) +1

gost_s_reg
03-07-2008, 12:26
Няма начин, след като сте скъсали, връщане няма...само суполанко би се върнал. Човек с гордост ще те смачка.

h0t_bAbE
03-07-2008, 12:40
Няма начин, след като сте скъсали, връщане няма...само суполанко би се върнал. Човек с гордост ще те смачка.
eeeeee vse pak,pi4,tyka g0v0rime za ...dokolkoto tq go predstavq-liubov...

gost_s_reg
03-07-2008, 12:42

Бе каква любов 2 месеца, че после не са се чували сумати време, и накрая тя решава да му излее чувства. То при момчетата така става сякаш...въшки в тенджера..

h0t_bAbE
03-07-2008, 12:58

Бе каква любов 2 месеца, че после не са се чували сумати време, и накрая тя решава да му излее чувства. То при момчетата така става сякаш...въшки в тенджера..
:lol: :lol: a we za neg0 lub0f malk0 ver0qtn0 da ima,prav si,60ty tq sama pod4erta k0lk0 e nadut,i sig i e mn qdosan,no az govoreh za neq,6oto tq smqta 4e go obi4a,mis1lta mi be6e 4e tq ak0 naistina go misli,nqma da se otkaje tolky b1rz0

tan0
03-07-2008, 13:35
Признай му, действай, бори се, ако го искаш силно. :grin: :grin: