View Full Version : Как се целува
как се целува сегашния/сегашната ви партнюрка ... и ако е не е задоволително споделете кой/коя от всичките ви се е целувал/целувала най добре
т.7
krem4et0
amatorium
03-06-2008, 12:22
Tolkova dobre, che sled kato q celuna i si q slagam cqlata na ezika. 8)
celuva se bojestveno !
Oba4e purvoto mi gadje se celuva6e ujasno.Ostavq6e mi ligi navsiakude :x
bebe_zaiche
03-06-2008, 13:23
celuva se bojestveno !
Същото при мен. Налапваше ми цялото лице и ме олигавяше. Такава огромна уста не бях виждала.
moqt priqtel se celuva strahotno! :-)
KimBerLy1912
03-06-2008, 14:09
Настоящия се селува винаги различно :oops: Много е яко...ту нежен,ту по-палав...възбуждащ... : )) Целувките на предишния бяха нежни и внимателни...Суперско : )) Бе като цяло всеки,с който съм била се е целувал хубаво...Обаче имах един дето едва ли не ми случеше устните и ми се пукаха от него...Егати агресивните целувки дето бяха :D
charlies_angel
03-06-2008, 16:00
celuva se bojestveno !
Същото при мен. Налапваше ми цялото лице и ме олигавяше. Такава огромна уста не бях виждала.
HAHahahha....auu :lol: :lol: спуках се.....ебати картинката си предстаих :lol:
а иначее...сегашният ми партньор се целува страхотно...много нежно и игриво по някога :oops: ...мм :grin:
предишното ми гадже също се целуваше много добре...всъщност той ме научи :P
strahotno se celuva sega6noto mi gadje
hahavteen
03-06-2008, 16:12
Mi nie i dvamata ne se biahme celyvali predi tova ma imam 4ystvoto 4e az imah pove4e yset za ne6tata ot nego.Purvite celyvki biaha prosto otratitelni dokato go nay4a kak se pravi! :? Sega oba4e mn dobre go pravi :-)
celuva se bojestveno !
Ахаха и аз си представих много весела картинка 8-) :lol: :lol:
Alice Fox
03-06-2008, 16:26
Много нежно се целува...агресивни целувки никога не сме имали..но тези нежни целувки ме карат да искам и още и още.. :-)
А предишния ми изяждаше устните псоле чак ме боляха ужасТ.. :? :-x
snoopdogg
03-06-2008, 17:24
Превъзходно :) прекрасна комбинация от страст и обич..обожавам да се целваме. :-)
Последната ми приятелка ... как да кажа .... бешееее .. ДИВА :shock: !! Майтап няма , като ме фанеше и нз на каде да гледам ... Целувал съм се с много момичета ... но това беше нещо уникално :-o .. Не беше лошо в никакъв случей , просто се чувствах като " начинаещ " :razz: :razz: ... е в последствие и свикнах де 8)
4e to na men si4kite mi priqtelki sigorno se celuvat razli4no hhahahaha i na sqka trqbva da i svikvam malko ili mnogo ma sega6nata mi haresva kak se celuva :)))
menta_loverka
03-06-2008, 18:57
imam edin fr s koito se bqhme celuvali (igrahme na 6i6e za tva) ta toi se seluva6e adski..........grubo no ot tazi grubost stroe6e strast abe o6te nz dali mi haresa ili naprotiv mn protivore4ivi 4uvstva mi suzdade..
sega6noto mi gadje se celuva bojestveno............ :oops: razli4nose celuva zavisi ot situaciqta celuvkite mu sa nejni i se 4uvstvam vse edno na oblacite, no su6to taka sa adski strastni napravo..........podpalvat pojar v surceto mi ............
pre men puk ... purvoto mi gadje, koeto i me nau4i da se celuvam xD se celuva6e mnogo dobre s 4uvstvo i vsi4ko :) ... sledva6tite sled neq bqha pff se edno se celuvam s ku4eto si xD i si misleh 4e nqma da namerq nqkoq koqto da se celuva kato neq ... daje si mislih da i se obadq eventualno pak da se suberem ....
NO
sega6nata mi priqtelka ne q nadmina mi neznam otneseq kato brumbar slamka ... napravo nqmam dumi unikalno izjivqvane e za men vsqka celuvka s neq :) :grin:
menta_loverka
03-06-2008, 20:00
pre men puk ... purvoto mi gadje, koeto i me nau4i da se celuvam xD se celuva6e mnogo dobre s 4uvstvo i vsi4ko :) ... sledva6tite sled neq bqha pff se edno se celuvam s ku4eto si xD i si misleh 4e nqma da namerq nqkoq koqto da se celuva kato neq ... daje si mislih da i se obadq eventualno pak da se suberem ....
NO
sega6nata mi priqtelka ne q nadmina mi neznam otneseq kato brumbar slamka ... napravo nqmam dumi unikalno izjivqvane e za men vsqka celuvka s neq :) :grin:
oh milo :-) kara6 me da se 4ervq samo =P~ obi4am te
при мен имаше една на един купон дето се целуваше много възбуждащо...имам предвид че се опитваше да си вкара целия език в устата ми освен тва си беше впила ноктите си във врата ми..
жалко че не я помня коя беше :lol: :lol: :lol:
и аз те обичам любов моя :-) :smt007 :smt060
JUST_ME_
03-06-2008, 20:10
Сегашния ми приятел се целува страхотно. Един път мноо нежо, друг път агресивно и ме хапе, трети път пъкимам чувството, че езика му ще ми стигне до сливиците, но в хубавия смисъл... :-)
Пък на един купон преди да тръгнем, когато бях сама се целувах с едно момче и беше просто страхотно!!! :oops: :oops:
padnal_angel
03-06-2008, 22:34
PREzadovolitelno ! ! !
Целува се страхотно-страстно,нежно и чувствено. :-)Много съм доволна от него,направо като ме целуне и ..... :smt051
Wrathchild
03-07-2008, 03:54
ПЕРФЕКТНО!
Разбира се по различен начин - понякога е по-нежно и бавничко, друг път имам чувството, че ще ми откачи устните и езика... Но и в двата случая ПЕРФЕКТНО!
И честно казано бях бая очарована в началото :oops:
трети път пъкимам чувството, че езика му ще ми стигне до сливиците, но в хубавия смисъл... :-) и какъв му е хубавия смисъл на това? ужасно много мразя някой като си натика целия език в устата ми! не мога да дишам, не мога да мърдам, само го избутвам, а той не хваща и продължава да напира... ебати нахалството, честно! бившия ми ги правеше тея... иначе имаше една целувка която няма да забравя... просто човекът си беше истински мъж и явно знаеше какво прави. жалко че само с целувки останахме... :(
mmm mn mi haresva , che kaot sme navynka ili s priqteli ne se opitva da mi oblije slivicite , a me celuva po-nejno i ne tolkova dylboko ... oojavam kaot dokosva usnite mi . pprincip mn cheto me celuva po liceto , po buzite , po ochite i cheloto
a kogato sme si nasame dvamta stava po-strastn i se zaigrava mn s ezika
celuvkite mu sa edno ot neshtata za koito umiram
krem4et0
03-07-2008, 14:10
Като се има предвид, че преди мен само с 1 момиче се е целувал и то само няколко пъти-супер беше в началото. Е, удряхме зъби, хапехме се и прочие. за 3 години и половина се научихме кое ни харесва и си паснахме. Утре правим 3 години и половина и съм много щастлива с него.
Като се има предвид, че преди мен само с 1 момиче се е целувал и то само няколко пъти-супер беше в началото. Е, удряхме зъби, хапехме се и прочие. за 3 години и половина се научихме кое ни харесва и си паснахме. Утре правим 3 години и половина и съм много щастлива с него.
Честито. И аз исках да имам дълга връзка ама не се получи, явно си нямам късмет.
А дано се радвате на дълги години съвместен щастлив живот!
krem4et0
03-07-2008, 14:28
Благодаря :oops:
А по темата да допълня, че ако трябва да избирам 1 час секс и 1 час целувки, винаги бих предпочела целувките.......
sq nqmam ama prednoto mi be6e.. :-) cunki maco :D
Най-хубавите ми целувки са били с бившата ми. С нея не се отлепяхме един от друг, аз обичам повечко милувки, тя също така че е имало и 1 час че и повече само да се мляскаме, ту нежни, ту страстни, ту леки, ту по силни целувки, какво да кажа, като обичаш един човек с него можеш всичко да направиш и ще бъде прекрасно.
krem4et0
03-07-2008, 14:53
Най-хубавите ми целувки са били с бившата ми. С нея не се отлепяхме един от друг, аз обичам повечко милувки, тя също така че е имало и 1 час че и повече само да се мляскаме, ту нежни, ту страстни, ту леки, ту по силни целувки, какво да кажа, като обичаш един човек с него можеш всичко да направиш и ще бъде прекрасно.
Помня 1 път бяхме на стадиона и заваля дъжд....трябваше да го изчакаме да спре, за да се приберем и нямахме какво толкова да правим......целувахме се 3 часа!!!! И до ден днешен се целуваме много даже приятелите казват, че не им е удобно да ни гледат, защото сме изглеждали като новоизлюпена двойка.
hooliganka89
03-07-2008, 14:59
Moq priqtel se celuva mnogo nejno :-) Vsichki kolkoto i dobre da se celuvat,po-dobra ot men nqma :razz:
Moq priqtel se celuva mnogo nejno :-) Vsichki kolkoto i dobre da se celuvat,po-dobra ot men nqma :razz:
Значи освен падането на комунизма имало и още едно значимо събитие през тази година :D