Влез

View Full Version : Най-тежката ви раздяла и как я преодоляхте?

Chikiponita
03-06-2008, 17:18
Споделете за най-тежката ви раздяла с любим човек, как я преодоляхте, защо се разделихте и т.н ?

gangstata
03-06-2008, 17:56
внуших си ,че не тряа се тормозя заради някъв си..

Abigoria
03-06-2008, 18:05
Еми най- тежката... Категорично- с едно момче от моята компания... Заряза ме, щото не ми било пукало за него и, цитирам, "щото ти е все тая дали ще си с мене или не, мамка му, не ме ебаваш за жив, аз искам да те вида- тая: ми сега не мога...". Отчасти си беше прав де, ама имах изпити на края на годината... Ако беше проявил поне МЪНИНКО разбиране, можеше да сме още двамата... Та тъпо ми става всеки път, когато го видя... Нарочно, за да ми прави гадно, излиза с ено момиче, което ми е изключително противно и ако съм наоколо не пропуска да й лепне някой друг език... И на всичкото отгоре има претенции, че съм я била обиждала... Ми ше я обиждам мн ясно, бахти гада... Даже ей сега го блокнах в скайпа заради тая... :D Ениуей, излях си душата поне :? :? :?

rame
03-06-2008, 18:49
Най-тежката ми раздяла беше с бившия ми. :? Причините и до днес си остават неизяснени,защото той не благоволи да ми ги каже и се разделихме в ужасни отношения след 10-месечна връзка.....Радвам се,че днес това е минало и не ми се говори мн за това. :(

bibo
03-06-2008, 18:58
нямал съм тежки раздели...може би защото не съм имал толкова сериозни връзки..

Fallen`Angel
03-06-2008, 19:29
Няма преодоляване..обедих се в това :-o Колкото повече време минава, толкова по кофти ти става .. :-o :(

Pliok0019
03-06-2008, 19:29
нямал съм тежки раздели...може би защото не съм имал толкова сериозни връзки..

everything_ends
03-06-2008, 19:51
И аз не съм имала :D дано и да няам

Alabalaportokala
03-06-2008, 20:17
Най-тежката ми раздяла беше с бившия ми. :? Причините и до днес си остават неизяснени,защото той не благоволи да ми ги каже и се разделихме в ужасни отношения след 10-месечна връзка.....Радвам се,че днес това е минало и не ми се говори мн за това. :(

Хахах ти ли беше тази която е случила на някъв курвар който се влюбил в тебе и си направила на глупак ? :D

Виж сега на кой му се връща тъпкано. Така е като отмъщаваш за такива работи и вземаш нещата лично :D :-D

rusnache
03-06-2008, 20:31
Ако не гледате егоистично на нещата всичко се забравя за седмица, има ли егоизъм, няма да стане и след месец. Замислете се, чудите се вие как да ви е по-малко зле, а не на другия какво му е, това не е любов, а чист егоизъм, просто защото неможете да повярвате, че някой ви е отсвирил.

Имал съм връзки по 3 години и раздялата е минавала лесно и сега сме приятели и страшни при това.

fr3e_s7yle
03-06-2008, 20:35
Разделихме се защото постъпих глупаво .. :( .. престанах да я търся както и тя мен .. и стана една .. беше преди доста време но като се замисля още ме боли :( как я преживях ли ..? - попитай кокълчетата на раката ми .. няма стена или ограда ф квартала ми която да не съм ударил .. :( (не ти го пожелавам) :(

SINDEL
03-06-2008, 20:44
Разделихме се защото каза, 4е ве4е не ме оби4а, 4е съм му омръзнала, 4е иска да пробва и с други, понеже така има 4увството, 4е изпуска разни работи.. Дълго е, сложно е и не ми се разказва в подробности :) А как го преживях - влюбих се отново :)

Sevt
03-06-2008, 20:46
С адски много време и още повече алкохол...а отгоре на всичкото аз бях тоя който сложи края....а представям си ако беше обратното :shock:

rame
03-06-2008, 22:22

Хахах ти ли беше тази която е случила на някъв курвар който се влюбил в тебе и си направила на глупак ? :D

Виж сега на кой му се връща тъпкано. Така е като отмъщаваш за такива работи и вземаш нещата лично :D :-D :lol: :lol: Ами да случвало ми се е веднъж един курвар да се влюби в мен и да го направя на глупак,само че не си спомням да съм писала за тва във форума ,но може.... :-D Само че тва ест се случи след раздялата с бившия ми и нищо не ми се е върнало на мен,по-скоро аз си връщах..... :-P Само че вече не ми се занимава с такива глупости,чувствам се отмъстена и щастлива с новата си връзка! 8)

acidburn1
03-06-2008, 22:34
Не съм я преживял , няма и да я преживея , ДАВАМ ВСИЧКО ЗА НЕЯ ... ДА СЕ ВЪРНЕ ПАК ПРИ МЕН , СЪРЦЕТО МИ БИЕ ЗА НЕЯ , ЗА НЕЖНОТО И ЛИЦЕ :cry: :cry: :cry:

hooliganka89
03-07-2008, 04:32
Ми аз до сега съм нямала тежка раздяла,сега за пръв път имам толкова сериозно гадже,другите ми са били от ден до пладне.

А ти защо питаш?Да не се разделихте с приятелят ти ?

evelinka1122
03-07-2008, 04:50
Как я преодолях?!?! Ем то времето лекува... и до някаква степен си внуших :)

Alabalaportokala
03-07-2008, 05:24

Виж сега на кой му се връща тъпкано. Така е като отмъщаваш за такива работи и вземаш нещата лично :D :-D :lol: :lol: Ами да случвало ми се е веднъж един курвар да се влюби в мен и да го направя на глупак,само че не си спомням да съм писала за тва във форума ,но може.... :-D Само че тва ест се случи след раздялата с бившия ми и нищо не ми се е върнало на мен,по-скоро аз си връщах..... :-P Само че вече не ми се занимава с такива глупости,чувствам се отмъстена и щастлива с новата си връзка! 8)

Ти не си спомняш, но аз да :), а ти беше тази която ми го натърти два пъти :-D . Давам ти жокерче - бях направил тема "Изкуството да чукаш и да бягаш". Та както и да е - за да направиш такова нещо и да не дадеш шанс на човека показва колко си се комплексирала след като бившия те е зарязал. Както и да е . Със здраве :)

JUST_ME_
03-07-2008, 07:08
Фили, внушение, купони, алкохол, други момчета, козунаци...
Редовните неща, с които се преодолява една раздяла. А аз до сега всичките ми сериозни приятели аз съм ги отрязвала, затова мога да кажа, че не съм претърпявала такива неща още. :-D

rame
03-07-2008, 10:04

Ти не си спомняш, но аз да :), а ти беше тази която ми го натърти два пъти :-D . Давам ти жокерче - бях направил тема "Изкуството да чукаш и да бягаш". Та както и да е - за да направиш такова нещо и да не дадеш шанс на човека показва колко си се комплексирала след като бившия те е зарязал. Както и да е . Със здраве :)Ами честно казано мисля,че всичко което направих тогава,беше добро и не съжалявам! :P А за тва дали съм се комплексирала от бившия-ами възможно е,но вече го преодолях и както казах,не ми се занимава! :wink: А ако искаш все пак малко инфо за продължението на историята-сега с тва "курварче" даже сме приятели(чудно как ми прости,може пи пак с малко въртене :oops: ) И той казва,че се е променил-аз не му вярвам,но все ми е тая! Не е лошо момчето,като приятел става! :wink: Само че по думите му се е отказал от владеенето на "изкуството да чукаш и бягаш!" :-P

bibi90
03-07-2008, 10:14
Разделихме се защото постъпих глупаво .. :( .. престанах да я търся както и тя мен .. и стана една .. беше преди доста време но като се замисля още ме боли :( как я преживях ли ..? - попитай кокълчетата на раката ми .. няма стена или ограда ф квартала ми която да не съм ударил .. :( (не ти го пожелавам) :(

И защо си престанал да я търсиш?

Alabalaportokala
03-07-2008, 10:15
Той ако владееше това изкуство нямаше въобще да се влюбва :D . Както и да е. Не мисля да ти се меся в нещата, благодаря все пак за инфото :)

rame
03-07-2008, 10:28
Той ако владееше това изкуство нямаше въобще да се влюбва :D . Както и да е. Не мисля да ти се меся в нещата, благодаря все пак за инфото :) :-D Ся не ми се връща в предната тема и в спора,ама ти го каза толкова убедено,и ми припомни някои неща...... :-D Как да не го е владеел?? Сега нали сме приятели,знае,че нищо няма да се получи,защото си държа на моя приятел. :) И той ми беше споделил с по-големи подробности как ги е свалял,колко бързо ги омайва,и какво следва на сутринта....Ае все едно четях твоята тема,явно вс "курварчета" си приличате! :P Но завърши така: "Омръзна ми този секс без чувства....толкова мн съм го правил,че вече не ми е интересен.Хубава работа беше,но....омръзна.Разбрах,ч няма по-хубаво от това,да имаш човек до себе си,който да е винаги до теб и на който можеш да разчиташ!" :) Това се опитвах да ти кажа тогава-че Рано или Късно всеки стига до този етап.....да осъзнае,че му трябва нещо повече от секс.....ако ти не си стигнал още,ти позволявам да спориш с мен,чак когато станеш на 100 и вече смяташ,че си си изживял живота и да кажеш: "Такъв бях,такъв си и останах!" Тогава ще те призная! :-P

Alabalaportokala
03-07-2008, 10:41
Това е ясно , но аз исках да ти кажа че за мене лично на тази възраст на коята сме е по - добре да си живеем свободно без нищо обвързващо и товарещо. Ако ми беше чела по подробно темата щеше да разбереш че имам точно това впредвид. Един светъл ден и аз ще намеря своята любима, но ти ми каза че ще е несподелно, аз вярвам че ще е споделено. Но за момента съм в тъмен тунел и не мисля че още светлината на този светъл ден се вижда. Дотогава забавление с путките, курварство, подвизи и бройки. Затва ми е дадена тази пишка - за да я използвам и то не само върху един субект :D :D . Надявам се ме разбираш

Mademoiselle
03-07-2008, 11:26
vremeto e nai-dobroto lekarstvo

Insatiable
03-07-2008, 11:52
Нямам за сега тежка раздяла 8-) Все аз ги режа...
Е, още мисля за предишния си приятел, но май вече друг заема мястото му :P

darla
03-07-2008, 12:33
според мен тва е най-глупавото и безмислено кли6е на света,измислено от хора сас слаба воля,които прехвърлят отговорността на друг.как така 6те те излекува времето,от всяка раздяла боли малко оили много,ако сам не се стегнеш и не преодолееш болката и мъката,времето само усложнява нещата.но наистина има случаи,в които болката не отминава,просто избледнява,но никога не си отива напълно,в този слу4ай трябва просто да осъзнаеш 4е това е в миналото и и няма слисъл да се връщаш назад.

_BoSSy_
03-07-2008, 13:51
При раздялата ми с бившия ми беше гадно не защото се разделилихме (ходехме 1год. и 5месеца) ,а защото му позволих толкова време да ме прави на будала..налиташе ми на бои,обиждаше ме..изневеряваше.. и цялото ми достотнство беше намачкано от един боклук-затова ме беше яд..
Но в краина сметка ми доиде акъл в главата и аз си показах рогата и му изневерих с момчето с което съм сега (вече 10 месеца).
По-скоро се радвах на новата ми любов :smt007 отколкото да страдам за старата :)
Сега обаче ако изгуба момчето си.. ще се побъркам..

led_i_ogyn
03-07-2008, 13:55
Определено ми беше зле...няколко седмици след това плаках и се самосъжалявах, но го преодолях.Беше ми по-тежко от факта, че той заминава и не може да сме заедно не защото няма чувства, а защото ще е на хиляди километри от мене и едва ли ще го видя вече...Да кофти е...Много ми беше трудно.Дано да не се налага да го приживея пак...

tan0
03-07-2008, 14:29
mn zlobni napivaniq qko grupovi partita i nikvo vreme za mislene za neq i kakvo bilo :grin: :grin: :grin: :grin:

MoHuTo
03-07-2008, 16:07
Най-тежката раздяла..хмм случи ми се малко преди Коледа - на 21...преживях я много лесно...пак сме заедно :) :grin:

sladku_bebzi
03-07-2008, 18:08
До сега не съм имала тежка раздяла.. Винаги съм си мислела, че ще бъде тежко след приключване на връзка, но се оказва, че и цял ден не ми е нужен за да си върна доброто настроение :-D

CuRly_Doll
03-07-2008, 18:43
До сега не съм имала тежка раздяла.. Винаги съм си мислела, че ще бъде тежко след приключване на връзка, но се оказва, че и цял ден не ми е нужен за да си върна доброто настроение :-D
То и аз си го имам доброто настроение,въпросът е,че просто.....не съм го забравила.НО ще го забравя и съм сигурна в това!!!

[B]a[N]D[i]T[k]a
03-07-2008, 18:57
пхах :) тои скъса с мен (елеиии появи се 1 дет да ме зареже :shock: ) та защото не ме оби4ал и не искал да продължава връзка без 4увства .. как я преодолях.. нз с времето вси4ко минава :)

reni7o0o
03-07-2008, 19:38
Най-тежката ми раздяла беше с бившия ми. :? Причините и до днес си остават неизяснени,защото той не благоволи да ми ги каже и се разделихме с ужасни отношения ..... :(
i moq problem be6e podoben no tova be6e vtoriq pyt
a pyrviq pyt se razdelihme za6toto edin negov priqtel (taka da go nare4em) postoqnno mi pylne6e glavata s nelepi i glupost i az se mu vqrvah za tva se razdelihme :o be6e mi mn typo postoqno iskah d\a sym sama priqtelite mi me vikaha az postoqnno se izvinqvah 4e sym zaeta, postoqnno slu6ah tyzni pesni i plakah no osyznah 4e nqma smisal i taka nqma ni6to da popravq. Vtoriq pyt kogato se razdelihme bez i az da znam za6to hi4 ne mi puka6e, ne i tozi pyt za6toto znaeh 4e nqma d aima smisyl da stradam, prosto prodyljih napred :-P sega se sre6tam s drugi mom4eta, a nego go zabravih daje kak izglejda :razz:

korabokroshenec
03-07-2008, 19:43
partyz... ama skoro nesum se razdelql poneje nesum se subiral s nikoq :-D

Mademoiselle
03-08-2008, 04:26
според мен тва е най-глупавото и безмислено кли6е на света,измислено от хора сас слаба воля,които прехвърлят отговорността на друг.как така 6те те излекува времето,от всяка раздяла боли малко оили много,ако сам не се стегнеш и не преодолееш болката и мъката,времето само усложнява нещата.но наистина има случаи,в които болката не отминава,просто избледнява,но никога не си отива напълно,в този слу4ай трябва просто да осъзнаеш 4е това е в миналото и и няма слисъл да се връщаш назад.
ebati volqta trqbva da ima6 da skasa6 s nqkoi i na drugiq den da si svirka6,ako si darjal na nego :D no ne moga da te vinq mili4ka,qvno ne si imala gadje i ne znae6 osobeno mnogo kak stoqt ne6tata.osven tova vseki 4ovek si prejivqva ne6tata individualno,taka 4e ti si posledniq 4ovek da kazva koe za kogo e kli6e i koe ne!

bass
03-08-2008, 08:46
Няма преодоляване..обедих се в това :-o Колкото повече време минава, толкова по кофти ти става .. :-o :(

Gothique♫
03-08-2008, 09:13
Обичахме се но разстоянието пречеше много,след това той се държеше като гъз докато аз страдах но след седмица-две осъзнах,че няма смисъл да се занимавам с човек на който не му пука за мен и не може да запази едно приятелство въпреки доброто ми отношение към него и спрях всякакъв контакт с него и ми мина и в момента ми е перфектно :) :-)

sweet_sorcerer
03-08-2008, 13:47
a[N]D[i]T[k]a]пхах :) тои скъса с мен (елеиии появи се 1 дет да ме зареже :shock: ) та защото не ме оби4ал и не искал да продължава връзка без 4увства .. как я преодолях.. нз с времето вси4ко минава :)
почти същото....само дето на мен ми каза, че незнаел дали още ме обича :D

Karamel4e_to
03-08-2008, 14:10
emi nai tejkata razdqla e s 1 momche ostavi me zashtoto ne bil gotov za seriozna vrazka a kak sam q prejivqla ???? emi ne sam q prejivqla :cry: ot togava ne sme se vijdali a ako go vidq nz ....v skype kato mu gledam profila i nadpisa mi stava gadno che samo se zaribqva s nqkfi putki ama ko da se pravi .... jivot :smt090

cba
03-08-2008, 14:20
Най-тежката ми раздяла беше с момче , с което бяхме и все още сме саученици(мн кофти). Първия път като тръгнахме след 3 месеца го зарязах,защото си мислих,че вече не го обичам.Но хората с право са казали "разбираш какво си имал, чак като го загубиш". Явно и тои все още ме обичаше,защото след 10 дена отново се събрахме. За около половин месец бяхме отново заедно, но вече не беше същото и отново се разделихме(пак по мое желание). През лятото тръгнах с едно момче и всичко беше супер докато не стана време за училище.Мислих си че съм го забравила, но уви... След мн перипетии отново се събрахме и изживях най-прекрасните си 6 месеца в живота си. Докато един ден просто ми заяви,че не иска да има нищо общо смен повече(мислише си, че все още се виждам с бибшия). Наистина беше най-трудната ми раздяла,защото дойде като гръм от ясно небе и защото мн го обичах...
Как я преодолях ли...??? Истината е, че все още не съм...все още се надявам отново да имаме шанса да сме заедно и никога да не се разделяме.Може би някой ще каже, че така ми се пада ,защото съм го зарязала 2 пъти и сега ми се връща...Е,може и да сте прави...

[B]a[N]D[i]T[k]a
03-09-2008, 06:49
оф кфи глупости пиша :) това не е наи тежката ми раздяла .. наи тежката.. пфф някъде 1 година ми беше гадно ... ама беше ми гадно и се кефех максимално ! разделихме се защотот тои е от ямбол аз от русе и няма как да се поддържа такава връзка .. :) обаче все още мисля че тои е невероятен ии някои ден искам да съм с човек като него! просто невероятеееен!! :) в много добри отношения сме (може би щото не сме се наранили един друг .. разстоянието беше) :) и все още си го бичкам макар и по друг начин :) мдааа може да съм страдала че се разделихме но сега това са едни от наи хубавите ми спомени :oops: