View Full Version : Будалка ли ме, че не е правила секс изобщо?
Здравейте хора!Реших да пиша тук щото имам съмнения че ме будалкат нещо.Имам си гадже от няколко месеца сме заедно ...Нещата опряха до секс...и тя ми каза че е девствена и искала анален секс първо.Малко се учудих ,но не казах нищо/малко момичета искат първия им път с момче да е отзад/.Дори се притесних защото никога не съм правил анален секс.И така с мацката минахме през "франция" и сложих презерватива ,тя на задна прашка.И тук е изненадата...влезе и в задника изклучително лесно ,само със смазката на кондома.Според вас будалка ли ме че не е правила никакъв секс??За новобранец като мене в тази област..не очаквах изобщо да и го вкарам....от РАЗ.Ще чакам мнения от компетентните момичета и момчета за което мерси предварително.
За годините ...17 са нейните,18 почти 19 моите.
т.7
krem4et0
daje nqma da do4eta tva deto si napisal kato iska analen sex se saglasqvai be genie :P hahaha toi e po hubav kvo ti puka ;) :D hahah
bebe_zaiche
03-06-2008, 18:16
Май те будалка ;)
Дам. Или те будалка, или сере лайна като на балтон ръкавите.
Budalkate...Na taq kofa sa i prasnali "devstveniq" zadnik...100% ti kazvam pi4 a i sam siguren `e e pravila i vaginalen sex.Pomisli samo kolko devstveni 17 godi6ni poznava6?Ima edin laf 4e ve4e stana taka ,na 12-13 godini momi4eto e vav foruma na 20 ve4e stari babi :D
Ili se e otvorila sama otzad ,za da ne se my4esh ti,ili naistina te budalka :-o .Vinagi moje da pitash :P
Kras4eto_lp
03-06-2008, 18:30
Ili se e otvorila sama otzad ,za da ne se my4esh ti,ili naistina te budalka :-o .Vinagi moje da pitash :P
И как се отваря отзад :-D :lol:
KLI-ENT познавам момичета на 17 които са супер мацки , и са детствени .
А за историята ..Братле залагам си оная работа че отдавна е забравила кой и е бил първия ....
gergana_sweet
03-06-2008, 18:32
Аз също съм на мнение че те е взела за канарче...Дано поне наистина е девствена.Вече мисля че се досещаш че са и скъсал дупето..сорка че ти го казах така директно в прав текст.
I men purvia put mi vleze ot raz , bez boli ! Prosto biah dobre predrazpolojena. Spoko :)
rusnache
03-06-2008, 18:49
Ако не се е стегала не е никакъв проблем. Вобще не е определящ фактор това колко пъти го е правила от зад. В смисъл визирам, че като за 17 годишна едва ли го прави по 5 пати седмично от зад от 3 години насам, че да има такова влияние.
Ако и е било готино по време на акта, то има шанс да не и е за първи път ако с нищо не е показала, че я кефи много, то и е бил първия път.
Ако не се е стегала не е никакъв проблем. Вобще не е определящ фактор това колко пъти го е правила от зад. В смисъл визирам, че като за 17 годишна едва ли го прави по 5 пати седмично от зад от 3 години насам, че да има такова влияние.
Ако и е било готино по време на акта, то има шанс да не и е за първи път ако с нищо не е показала, че я кефи много, то и е бил първия път.
Ami razbira se ! Kakto kazah po-gore i na men mi vleze mnogo lesno purvia put, ama naprimer presdi 2 sedmici stana mnogo trudno, moje bi za6toto biah mnogo izmorena i ne se biah otpusnala dostatu4no..
vsi4ko e otnositelno!
aanitogb
03-06-2008, 19:22
hihihi 1000 procenta te bodalka moje vaginalen sex da nee pravila no analie e pravila obedena sam nevazmojnoe da vleze ot raz ot parviq pat 4ove4e balak si az po sa6tiq na4in izlagah edno mom4e poiskah analen sex i my kazax 4e nesam a vsa6nost bqh pravila i sa6to na nego my be6e lesno kato ve4e bqh pravila no toi nese yseti
aanitogb
03-06-2008, 19:29
4ove4e koi kvot i da kazva nestava devstveno momi4e ot parviq pat dago poeme ot raz kolkoto i lesno da moje da q ytvori6 6te trqbva malko pove4ko ysilie ako ne sto procenta pone 1000 xilqdi procenta sam obedena 4e goe pravila predi teb
4ove4e koi kvot i da kazva nestava devstveno momi4e ot parviq pat dago poeme ot raz kolkoto i lesno da moje da q ytvori6 6te trqbva malko pove4ko ysilie ako ne sto procenta pone 1000 xilqdi procenta sam obedena 4e goe pravila predi teb
A pri men kak stana? :)
gergana_sweet
03-06-2008, 19:43
На мене първият път не ми влезе хич лесно....Но сега вече е друго ,доста лесно ми го вкарват...А пък може да си внушавам ,но...си мисля че има разлика от девствено и тренирано дупе.
I vupreki vsi4ko 6tom sama si e poiskala "purvia put" da i e otzad...sigurno ne i e za pruv put :)
Taka 4e po-skoro sudia po tova, a ne po lesnoto vkarvane
rusnache
03-06-2008, 19:48
Имайки предвид, че съм с над 6-7 години по-голям от хората дето коментират, мога съвсем спокойно да се базирам на личния опит и да кажа, че зависи от състоянието в което се намира момичето в момента. С приятелката ми правиме анален секс от година и нещо всеки път когато правиме секс, има случаи в които е невъзможно да го вкарам и случаи в които имам чувството, че мога да вкарам и юмрука си вкарам. Когато го правихме за първи път влезна лесно, а и беше първи, но имаше игра с пръсти преди това, така, че има шанс да е от това.
Апсурдните мнения да не те притесняват, едва ли половината от хората дали мнение някога през живота си са правили анален секс.
На мене първият път не ми влезе хич лесно....Но сега вече е друго ,доста лесно ми го вкарват...А пък може да си внушавам ,но...си мисля че има разлика от девствено и тренирано дупе.
Opredeleno ti vliza po lesno,sled troika i dva 4asa analen nqma kak da ne ti e prasnat zadnika...Pone halkata da ti darji o6te....
Имайки предвид, че съм с над 6-7 години по-голям от хората дето коментират, мога съвсем спокойно да се базирам на личния опит и да кажа, че зависи от състоянието в което се намира момичето в момента. С приятелката ми правиме анален секс от година и нещо всеки път когато правиме секс, има случаи в които е невъзможно да го вкарам и случаи в които имам чувството, че мога да вкарам и юмрука си вкарам. Когато го правихме за първи път влезна лесно, а и беше първи, но имаше игра с пръсти преди това, така, че има шанс да е от това.
Апсурдните мнения да не те притесняват, едва ли половината от хората дали мнение някога през живота си са правили анален секс.
+1
niksy_bub
03-06-2008, 19:54
Май те будалка ;)
Дам. Или те будалка, или сере лайна като на балтон ръкавите. :lol: i az mislq taka :-D
rusnache
03-06-2008, 19:57
А дали вобще някой от вас малки приятели, знае, че за връщане в нормално състояние на сфинкстера му трябват около 10 минутки и само след много дълго упражнение на анален секс ( невъзможно за 17 годишно момиче ) самия мускул се разстяга, но чак на старини има шанс да се отпусне така, че да е лесно преодолим.
padnal_angel
03-06-2008, 22:40
moje da e devstvena samo otpred . . .
I vupreki vsi4ko 6tom sama si e poiskala "purvia put" da i e otzad...sigurno ne i e za pruv put :)
Taka 4e po-skoro sudia po tova, a ne po lesnoto vkarvaneАз не съм правила анален,така че нз има ли разлика от първия или следващ път.... :D Но мога спокойно да кажа,че съм напълно съгласна с the_hottie,защото просто от тва което ти е казала според мен си личи,че поне задникът и не е "девствен" :-D
Nik4o_Spain
03-07-2008, 00:15
Mneniq :lol: za nqkoi sam saglasen za drugi ne mnogo sam umoren da pi6a pove4e ama ste pravi si4ki :D seki za sebe si estestveno :?
malko e stranno,che e poiskala 1 pyt otzad ... moje da e pravila predi tpva sex , no i pri men , pri dobra vyzbuda vliza sravnitelno lesno ... obache i az si mislq , che e do trniranost i otpuskane na muskulit , golqmo doverie v partniora , che nqma da te narani , che shte e vnimatelen i ogromno jelanie za sex v duppeto ...
taka che si mislq , che moje bi ne si i 1viq ,no da ne te otchaivam - hora vsqkakvi :) amo ako e mastrobirala taka i i harsva i oje da se otpuska ???
varianti vsqkakvi
Тя го е искала,предразположил си я добре-защо пък да е невъзможно да и е било за първи път? :smt104
hooliganka89
03-07-2008, 10:48
Stranno,az analen sex ne praktikuva,i ne moga da dam koi znae kakvo mnenie,dave napravo nqma da dam.Ama po princip e stranno na 17 devstvena,che i iska i otzad...Ne se vrazva mnogo makar,che momicheta vsqkakvi ima :)
KLI-ENT познавам момичета на 17 които са супер мацки , и са детствени .
А за историята ..Братле залагам си оная работа че отдавна е забравила кой и е бил първия ....
Не си залагай така лесно парчето :)
Иначе съм на твоето мнение,тук говорим за "опитна мръсница",която има странно чувство за хумор или е от типа "а ти защо ме излъга,че кайена е твой :)"
amatorium
03-07-2008, 11:43
Mnogo zavisi ot momicheto. Bil sum s devstvena purvo otzad. I vse pak spored men veznite klonqt kum versiqta, che mackata vuzmojno da e devstvena, no e poemala i drugi pishoci v dupeto predi tvoq. Spor nqma che moje da vleze bez problemi ako e dobre predrazpolojena, no sama da ti se predloji taka naburzo govori, che veche e svetnata. 8)
Kamel4enceto
03-07-2008, 16:54
Damm primiri se 4e te poslugva ne6to...Edno devstveno momi4e purviq si put po smurtno nqma da iska da i e otzad... ili do sea samo tam sa q ebali i za tva .
Случаи с момичета, които първо го правят отзад не са чак такава рядкост. Също не е странно, че е станало лесно. Щом тя го е поискала, значи е била предразположена. Следователно е била и отпусната.
Според мен:
Невинна до доказване на противното. Засега изчакай и виж дали ще се натъкнеш на други доказателства. :D
Az kato po-mnitelna i nedoverchiva pyk si mislq che te lyje.
ooo opredelo moje da ne e az imah edna pz det na 20 beshe i nikoi ne q beshe i pipnal am tq si beshe i zadrastena de ama inache beshe hubava katerica...
Mersi na vsi4ki za mneniqta i savtetite.Az govorih s neq i si prizna 4e e bila s dosta mom4eta,rapzlaka se i kaza 4e e sajalqvala i me e izlagala poneje ne iskala da me izgubi.Sega i kazah 4e iskam vreme da razmislq dali d abada s neq ili ne.Tazi ve4er 6te vzema okon4atelno re6enie za tova kakvo 6te stava s nas zanapred.Mersi o6te vendja na vsi4ki,pomognahte mi mnogo.
Добре дошъл в Комиците! :D
MakeMeLaugh
03-11-2008, 09:07
А тя как се държеше по време на секса забрави да кажеш.
Пристискваше ли се много. Стенеш ли. Измъчена ли беше. Приболя ли я. Спирахте ли за почивка. И с какво темо го правихте? ???????
Няма значение, че е влязъл от първия път.. важно е по тези критерии горе да си направиш заключение.
И да ти кажа, чувал съм за няколкомслучая, дето момичетата си правят редовен анален но се пазят дълго от вагиналния. Явно мислят, че така се пазят и всичко е наред, ма според мен е по-зле така..
MakeMeLaugh
03-11-2008, 09:10
Mersi na vsi4ki za mneniqta i savtetite.Az govorih s neq i si prizna 4e e bila s dosta mom4eta,rapzlaka se i kaza 4e e sajalqvala i me e izlagala poneje ne iskala da me izgubi.Sega i kazah 4e iskam vreme da razmislq dali d abada s neq ili ne.Tazi ve4er 6te vzema okon4atelno re6enie za tova kakvo 6te stava s nas zanapred.Mersi o6te vendja na vsi4ki,pomognahte mi mnogo.
Опс, това сега го видях :(
Уфф лошо. Аз лично не бих останал с нея. Да знам, че са я минавали сумати народ и то отзаде.. мцу.
Щом е с презерватив, щом има смазка вие какво очаквате? Да се засилва от метър и да цели задника ли?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХахяхяхххАХахях АААА Божеее, това ме изкефи на мах :razz: :razz: :razz: :razz:
Nik4o_Spain
03-11-2008, 10:02
Badi s neq 6tom ti dopada i 6tom ti e priznala e 4esno momi4e ... samo ne razbiram za6to si4ki iskat da badat parvite :lol: mnogo mi e stranno spored men e mnogo mnogo po hubavo da ne si parviq badi sas neq i az vi pojelavam uspeh :)
coolkiss
03-11-2008, 12:29
Много яко гадже имаш :)
Може да е правила само анален и да не си дава котето .... а нали знаеш колко са умни някои хора .. тя не се чувства девствена но ... на практика може и да е .. що не я пита в прав текст ...? :?
hooliganka89
03-11-2008, 15:12
Ne e vajno da si parviq,a da si posledniq.Stava vapros,ako q obichash naistina,nqma za kakvo da q obvinqvash,che e pravila sex s drugi...Ne e normalno,priznat grqh e polovin grqh :)
mi6lence
03-11-2008, 15:31
hm mai te budalka i te e vzela za ribka :-D
FunnYboY
03-11-2008, 16:52
Може и да е правила досега само анален, но не и вагинален, с цел да се пази... и това се среща :shock:
Следващият път провери с пръстче, ако е тясна - значи... :grin: си късметлия :D
Wrathchild
03-12-2008, 04:18
Аз също съм на мнение че те е взела за канарче...Дано поне наистина е девствена.Вече мисля че се досещаш че са и скъсал дупето..сорка че ти го казах така директно в прав текст.И би ли ми обяснила как така хем е правила анален секс хем не е девствена? Какво значение има къде са й го вкарвали...
gergana_sweet
03-12-2008, 14:24
Аз също съм на мнение че те е взела за канарче...Дано поне наистина е девствена.Вече мисля че се досещаш че са и скъсал дупето..сорка че ти го казах така директно в прав текст.И би ли ми обяснила как така хем е правила анален секс хем не е девствена? Какво значение има къде са й го вкарвали...
Ми има,ако не е правила вагинален секс е девствена..С анален секс не може да отвори.Мястото което е за нормален секс и за размножаване е едно-вагината.Дори и отпред да са и проникнали с пръсти и да е била скъсана девствената ципа пак е девствена докато няма проникване с пенис.Поне така мисля и не налагам мненнието си на никой.
MishitoOo
03-12-2008, 14:31
Ми има,ако не е правила вагинален секс е девствена..С анален секс не може да отвори.Мястото което е за нормален секс и за размножаване е едно-вагината.Дори и отпред да са и проникнали с пръсти и да е била скъсана девствената ципа пак е девствена докато няма проникване с пенис.Поне така мисля и не налагам мненнието си на никой.
съгласна съм докато не влезе пенис си остава девствена 8-)
Wrathchild
03-12-2008, 14:39
Влиза пенис, но отзад. Мислете бе, хора...
Това е като да й влезе краставица и да каже, че не е девствена.
Това, че не й е скъсана девствената ципа и не е влизал пенис на правилното място не значи, че е девствена. Неслучайно му казват анален СЕКС...
Може и да е правила досега само анален, но не и вагинален, с цел да се пази... и това се среща :shock:
Следващият път провери с пръстче, ако е тясна - значи... :grin: си късметлия :D
Ясно и точно;)
Бе вие голями експерти се извъдихте по отношние на аналния секс :-o Малиии...Milena_pld ли ви поведе,не знам... :-D
mi moje dr put da e pravila analen moje i prosto da e bila otpusnata i predraspolojena i za tova da e stanalo taka lesno!