PDA

View Full Version : Тя се дърпа

skatemore
03-06-2008, 19:08
аз съм на 16 тя е на 16 ходиме повече от месец ама :? нещо се дърпа в смисъл кат са целуваме примерно тръгна да я пипна некаде ц***те примерно и тя се дърпа

някой ако има идея що го прай моля да помогне :)
държа amatorium да даде мнение по темата :)
благодаря

по изчерпателен немога да бъда :)

т.7
krem4et0

swords1010
03-06-2008, 19:13
Предлагам ти да разговаряш с нея и да я помолиш да обясни какво я притеснява. Нали не мислиш, че някой от нас може да е сигурен в думите си, каквото и да каже? :)

Anna5339
Ем може да не е много готова. . . . . трябва да я предразположиш повече ;)

Wessly
1.Защото я стискаш прекалено много
2.Защото може да не я предразполагаш достатъчно...
3.Защото просто не я хващаш в удобния момент...
4.Защото и е прекалено рано за нещо повече...

Абе много са, ся ако почна... :grin:

aanitogb
4esto sre6tano qvlenie ili se pravi na nedostapna ili e devstvena i q e strah ot sexsa ot parviq pat daneq boli

snowyy
03-06-2008, 19:14
Може би не е готова или не е достатъчно сигурна в теб..Месец не е малко,но не е и много,говори с нея или просто изчакай :)

princesa_viki
03-06-2008, 19:15
Освен да поговориш с нея,друго не виждам какво можеш да направиш.
Може да не и е приятно :?

baby_girl_vn
03-06-2008, 19:15
Според мен момичето иска да се пази и най-вероятно е още детствена. :o Може за нея 1 месец да не е достатъчен.Например за мен не е...

menta_loverka
03-06-2008, 19:21
moje da se sramuva ot tqloto si .........ili e devstvena

skatemore
03-06-2008, 19:29
тя е девствена обаче не и ровя из гащите ама незнам просто що се дърпа всмисъл на първата седмица сама ми сложе ръцете на ци**те и ама аз викам няя се правя на нагал ше изчакам и ся се дърпа нещо имаче съм внимателен и не нахалствам немога да си го обесня :? :(
мерси все пак а и като ми бутне ръката и викам що де и тя не отговаря :(

darla
03-06-2008, 19:30
moje da se sramuva ot tqloto si .........ili e devstvena
+1
другия вариант е моми4ето просто още да не е готово за такава близост,говори с нея

bebe_zaiche
03-06-2008, 19:30
Досега не видях някой да го е предложил като възможна причина..
Ами ако просто я е страх, че ти си с нея само за да ти пусне? Все пак сте едва от месец заедно, на по 16 сте.. Нормално е да се притеснява, че просто искаш да я вкараш в леглото и после да я зарежеш. И аз съм минала през подобни страхове.
П.П. И все пак я питай.

skatemore
03-06-2008, 19:34
Ами ако просто я е страх, че ти си с нея само за да ти пусне? Все пак сте едва от месец заедно, на по 16 сте.. Нормално е да се притеснява, че просто искаш да я вкараш в леглото и после да я зарежеш. И аз съм минала през подобни страхове.
П.П. И все пак я питай.

не ве хора то просто условието го няма щот сме навън ама незнам и аз просто ми е много чудно

bebe_zaiche
03-06-2008, 19:40
П.П. И все пак я питай.

не ве хора то просто условието го няма щот сме навън ама незнам и аз просто ми е много чудно
А защо просто не я питаш?..

skatemore
03-06-2008, 19:46
попитах я обаче мълчи или отклонява темата веднага :(

ch0colate_f
03-06-2008, 19:47
znachi spored men problema e tochno v tva che q e strah da ne q zarejesh .. misli si che si s neq samo za ediiq sex .. dai i oshte malko vreme :) shtom si q pital zashto ti maha rucete i tq ne ti e otgovorila znachi ne iska da govori na tazi tema (pritesnqva se,se pak i e za 1vi pyt);] ostavi q sled vreme sama shte si poiska :) neka tq da vodi .. drugoto koeto mojete da napravite e da idete y vas ili y tqh ti kaza che problema e che ste navyn ;] vishte nqkoi den deto nqkoi si e sam i tka
vajnoto e vsichko a stava bavno i da ne burzate
btw dai edna snimka na pritelkata ti (ako nqmash nishto protiv)

skatemore
03-06-2008, 19:51
znachi spored men problema e tochno v tva che q e strah da ne q zarejesh .. misli si che si s neq samo za ediiq sex .. dai i oshte malko vreme :) shtom si q pital zashto ti maha rucete i tq ne ti e otgovorila znachi ne iska da govori na tazi tema (pritesnqva se,se pak i e za 1vi pyt);] ostavi q sled vreme sama shte si poiska :) neka tq da vodi .. drugoto koeto mojete da napravite e da idete y vas ili y tqh ti kaza che problema e che ste navyn ;] vishte nqkoi den deto nqkoi si e sam i tka
vajnoto e vsichko a stava bavno i da ne burzate
btw dai edna snimka na pritelkata ti (ako nqmash nishto protiv)

не я знам дали влиза в форума за туй не искам иначе ше я познаеш
най-хубавата е :-) 8-) м/у другото нямаме тази възможност със нас и тях :( :( ако искаш дай на лс скайп че тряя те питам още нещо
а и ако не иска няма да я насилвам

padnal_angel
03-06-2008, 22:43
ako e devstvena nai-veroiatno se pritesniava

vaniLL
03-07-2008, 07:45
emi momichetata sa na nastroeniq , kao ne si razbral ... i to promenlivi nastroeniq , shtom ti maha rycete - ne nahalstvai ! kogato tq posika shte ti kaje ... kakvo si se zabil v teq cici ... ne moga da ti dam tochno obqsnenie , no ne q pritiskai . a s tvoa pipane i mahane na rrycete , vypreki , che tq ti gi maha tochno kaot nqkoi ebach izlizash ... nali dyrjish na momicheto , ostavi q da disha :)

skatemore
03-07-2008, 07:50
emi momichetata sa na nastroeniq , kao ne si razbral ... i to promenlivi nastroeniq , shtom ti maha rycete - ne nahalstvai ! kogato tq posika shte ti kaje ... kakvo si se zabil v teq cici ... ne moga da ti dam tochno obqsnenie , no ne q pritiskai . a s tvoa pipane i mahane na rrycete , vypreki , che tq ti gi maha tochno kaot nqkoi ebach izlizash ... nali dyrjish na momicheto , ostavi q da disha :)

е остайл съм я ама пак :oops:

vaniLL
03-07-2008, 07:52
e kakvo pak , kato ne q pipash po cicite , nqma kak da ti maha rykata ottam 8)

JUST_ME_
03-07-2008, 07:53
Ами пробвал ли си на други места да я пипаш? Отово ли се дърпа? Ако не, може да не обича да я пипат по гърдите. Ако навсякъде се дърпа, значи не е готова. Споко. Сама ще си покаже, кога е готова. :)

nohuty
03-07-2008, 07:57
1. може би има прекалено голяма чувствителност на тези места :) Случва се понякога когато докосваш момиче по гърдите дори да я заболи :) на сухо не става :)
Започни да я галиш по корема, гърдите, лицето и т.н. пък ще се стигне и до там ;) Иначе има и вариант при който може би е била насилвана от някого и за това да ти дърпва винаги ръцете от гърдите си и да не иска да ти отговори :(

sh3_1s_7h3_0n3
03-07-2008, 08:19
може да се срамува от гърдите си... ако са малки или прекалено големи... или им има нещо друго, което да не им харесва. :) Може пък и да си първото момче, с което да е била толкова близка и просто се притеснява... :)

naze
03-07-2008, 08:22
sigurno e sram

Bousz
03-07-2008, 08:24
E ti kakvo iska6 ot vratata i za krakata ne stava taka sedni pogovori s neq da se otpusne momi4eto pyk moje i da e devstveno znae6 li ;) ...

dudeto_sy
03-07-2008, 08:30
Възможно е момичето да не е съзряло за подобна близост. Поговори с нея. Покажи и, че не си с нея само, за да правите секс, покажи и отношение, покажи и твоите притеснения, позволи и да е максимално близо до теб (в емоционален план), така че тя да го почувства. Замисли се и върху това, че щом правите подобни неща навън, значи може би се срамува от присъствието на други, непознати хора. Много важно е да разбереш нейното мнение за всичко това, но без да бързаш или да я насилваш да говорите по тази тема.
Накрая, един месец е твърде малко време, особено за девствено момиче! Може би наистина и трябва още малко време. Моето предложение е да и го дадеш, няма да сбъркаш!

tatoskata
03-07-2008, 08:37
Tva e napalno normalno za tazi vazrast na momiche,Opitai se po nqkakav sobstven nachin da q predrazpolojish i togava prestapi s malka celuvka.Dori i da govorish s neq za tozi problem nevqrvam da postignesh neshto nai mnogo da se zasrami momicheto oshte poveche shte oslojnish za neq polojenieto.**PONQKOGA E TRUDNO DA RAZBEREM HORATA DO SEBESI** No trqbva da badem tarpelivi i da se opitvame da govorim na tehniq ezik

skatemore
03-07-2008, 09:11
мерси :) видях добри мнения с добри идеи
обаче повечето хора не ме разбраха
хора не съм тръгнал да правя деца
обаче явно има някъв проблем и
ше я оставя сама да го реши 8)

amatorium
03-07-2008, 12:47
Naistina moje da ima dosta razlichni prichini. Ponqkoga se draznim s nobuty za drebni gluposti, no kato cqlo sum mnogo suglasen sus suveta mu po temata. Spored men nai-dobre e da q predrazpolojish. Nqma nujda ot vuprosi, na koito nqma da poluchish otgovor puk i ot koito nqma smisul. Kogato se celuvate i ste dvamata ne se natiskai da q pipash po gurdite. Gali q po liceto s dlani, po vrata, dokosvai q po krusta i si pritiskai gurdite kum neinite. Predrazpoloji q nejno kum sexualnost. Postepenno shte se otpusne. Gali i leko samo otstrani gurdite. Ne burzai. Kogato tq se otpusne dostatuchno i se vuzbudi shte imash shansa da se dokosnesh do gurdite i po-dobre. Za momenta gi izkluchi ot vtora baza. Nablegni na dobroto vuzbujdane i predrazpolagane. O:)

Karamel4e_to
03-07-2008, 13:04
haha prochetoh vsichki mnenie po problema ti . znaesh li dali tq e hodila s drugo momche predi teb ? mn e vazmojno da se strahuva da ne izglejda kato lesno momiche v ochiteti ili da q e sram ot tova che ste na van i ima mnogo hora ili da se pritesnqva da ne ti se storqt tfarde malki gardite i .. vazmojno e i da si misli che ako ti pozvoli da q opipvash shte stignat neshtata i do sex a mnogo momicheta gi e strah ot tova che shte badat izostaveni sled sexa. moje da ne e gotova za tova . nz az mislq che e vazmojno da se strahuva da ne izglejda kato lesno momiche v ochiteti ili da se pritesnqva da ne ti se storqt tfarde malki gardite i . mislq che e tova no vse pak opitai dapogovorish s neq no ne direktno da q pitash a po zaobikolen nachin i q popitai kakvo q pritesnqva kato dokosvash gardite i kaji che q obichash darjjish na neq i ssi gotov da q izchakash dokato stane gotova taka shte q uspokoish :) nadqvam se da sam ti pomognala :smt059 :smt045 :smt045 :smt045 :smt045 :smt045 :---)

v3n0ma
03-07-2008, 13:25
moje da e dala obet :D

oTPoBHa
03-07-2008, 13:33
пич, мацката ти все още е малка и има прекалееено много подплънки в сутиена, и я е страх да не разбереш като я пипаш :( :( :(

skatemore
03-07-2008, 16:26
Naistina moje da ima dosta razlichni prichini. Ponqkoga se draznim s nobuty za drebni gluposti, no kato cqlo sum mnogo suglasen sus suveta mu po temata. Spored men nai-dobre e da q predrazpolojish. Nqma nujda ot vuprosi, na koito nqma da poluchish otgovor puk i ot koito nqma smisul. Kogato se celuvate i ste dvamata ne se natiskai da q pipash po gurdite. Gali q po liceto s dlani, po vrata, dokosvai q po krusta i si pritiskai gurdite kum neinite. Predrazpoloji q nejno kum sexualnost. Postepenno shte se otpusne. Gali i leko samo otstrani gurdite. Ne burzai. Kogato tq se otpusne dostatuchno i se vuzbudi shte imash shansa da se dokosnesh do gurdite i po-dobre. Za momenta gi izkluchi ot vtora baza. Nablegni na dobroto vuzbujdane i predrazpolagane. O:)

q10 (10q)
може и да помогне

п.с. отровна мноо ме разплака

amatorium
03-07-2008, 17:47

q10 (10q)
може и да помогне

Uspeh pich. Dano da stane. :razz:

fuklu
03-07-2008, 17:57
ne te obi4a ve4e no ne iska da te naranqva...sry :(

Karamel4e_to
03-07-2008, 19:01
ne te obi4a ve4e no ne iska da te naranqva...sry :(

da tfa sashto e vazmojnnost i to mn veroqtna

skatemore
03-07-2008, 19:19

q10 (10q)
може и да помогне

Uspeh pich. Dano da stane. :razz:

е нема къде да иде 8-)

айде локвайте :)

noni_bonboni14
03-07-2008, 20:12
ohh i as taka hodih s edin takuv deto nikoga ne ocelva6e podhodq6tiq moment da me hvane za c***te (s izvinenie za cini4niq izraz). VIj trqbva da go pravi6 vnimatelno i na podhodq6tot mqsto. nai vajnoto da q predraspoloji6 kum tova :) i haide uspeh4eta i da q pazi6 taq macka :-P

LustForSk8ing
03-07-2008, 20:15
strah i e 4e iska6 samo da q iz4uka6 i tva..

skatemore
03-07-2008, 20:49
ахах говорих с нея тя каза че няма проблем обаче нищо повече :)

мерси на всички ше я предразполагам там докат не стане няя се дам!

айде триите или заключвайте темата :)

Karamel4e_to
03-07-2008, 20:54
ehehe bravo uspeh

hottie
03-07-2008, 20:55
Каквато и да е причината очевидно е че момичето се притеснява. Предразположи я, не я притискай всичко ще си дойде на мястото. Няма НИКАКЪВ проблем :) не е нещо ненормално. :)

the_real_f
03-07-2008, 22:30
Според мен е девствена!Не съм сгурна естествено,но това е най-вероятното

SpeeD_FreaK
03-07-2008, 23:16
----Mdam...Moje naistina da ne e sig che iska da go pravi s nego, moje da e prekaleno predpazliva ili nz...
Hmmm as iam edin friend deto hodeshe s edna macka 1/2 godini i za purvi put go napraviha 2/3 meseca sled zapoznanstvoto su no sled tfa tq nqmashe nishto pritiv da q obarva ili neshto ot tozi sort 8) Lichno na men ne mi se e sluchvalo do sega zashtoto si imam uset koga i kakfo trqbva da napravq, kak da deistvam -----

marina star
03-08-2008, 03:43
ne e gotova ili ti si darvo

NomercyY
03-08-2008, 04:32
може просто още да не е готова за толкова голяма близост пак и ти недей пипа ляво дясно постепенно ;)

Naughty_
03-08-2008, 07:10
просто може за нея да е твърде рано... 1 месец - нишо не е!

baby_girl_vn
03-08-2008, 07:15
има я тая тема вече ама... :) ами ако момичето не го в правила до сега много ясно че ще се дърпа!и според мен ще трябва да минат месеци за да е готова...А има и друг вариант който е малко по вероятен може да не е била в настроение за това или пък да е била неразположена...

scanadal
03-08-2008, 07:24
Ами възможно е мацето да е още девственна и да се страхува от твоята близост.Сигурно е по-притеснителна и няма опит.Просто бъди по-нежен,търпелив и всичко ще си дойде на мястото.Поговорете си,все пак имате уста и двамата :D

nadity666
03-08-2008, 11:29
4esto sre6tano qvlenie ili se pravi na nedostapna ili e devstvena i q e strah ot sexsa ot parviq pat daneq boli
+1 8)

SpEeDeMoN
03-08-2008, 11:44
Ами възможно е мацето да е още девственна и да се страхува от твоята близост.Сигурно е по-притеснителна и няма опит.Просто бъди по-нежен,търпелив и всичко ще си дойде на мястото.Поговорете си,все пак имате уста и двамата :D
+1

sh3_1s_7h3_0n3
03-08-2008, 15:19
znaesh li dali tq e hodila s drugo momche predi teb ? mn e vazmojno da se strahuva da ne izglejda kato lesno momiche v ochiteti

Един-единствен път се бях почувствала така, но пред момче, с което 'все още' се опознавахме, а пък вече ми беше завъртял главата и много внимавах как се държа, да не ме 'прецени' погрешно. :)

Така че това няма нищо общо дали преди това си ходил с някого или не... още повече, че те са и 'гаджета', така че такива едни взаимоотношения би трябвало да се считат за нормални. ;)

&ILoveU2
03-08-2008, 15:27
абе вие девствените като монахини ги изкарахте. Дърпа се => девствена. Ай сиктир аз като бях девствена не съм се дърпала така. Това си е до характера и до принципите. 8)

skatemore
03-08-2008, 16:11
пак повтарям че нямаше да го правим и си реших проблема както нписах но явно не сте прочели :)

темата е за заключване

soulja_girl4e
03-08-2008, 18:36
mi nz kvo da ti kaja. Moje pi prosto iska da ti kaje: "Ne me obarvai pred vsi4ki!" spored men e tva :-) =P~

03-08-2008, 19:57
Кат са дърпа, винаги има нещо тежко под ръка 8-)

Iv4eTy
03-08-2008, 21:26
Може просто да е срамежливо момичето, може ти да не я предразполагаш достатъчно... Причините може да са много, а с гадаене доникаде няма да стигнеш. Поговори с нея, попитай я какво я притеснява и така..

PepiDesigns
03-08-2008, 21:59
аз съм на 16 тя е на 16 ходиме повече от месец ама :? нещо се дърпа в смисъл кат са целуваме примерно тръгна да я пипна некаде ц***те примерно и тя се дърпа

някой ако има идея що го прай моля да помогне :)
държа amatorium да даде мнение по темата :)
благодаря

по изчерпателен немога да бъда :)

т.7
krem4et0

Повече от месец ходите , мале .. и още не ти е дала да я пипнеш за циците .. иначе , евала , цензурираш се ;)
Аз пък да ти кажа .. може и 5 месеца да ходите , ама ако си толкова нагъл , няма да ти даде и да я докоснеш по циците , щото ... на някои явно не им харесва , и за всичко си има време ..

Времето ще го оправи , толкова ли не можеш като я целунеш с едната ръка да си я прегърнал , а другата да си я сложил на вратлето й , или някъде другаде , а не да я пипаш по гърдите ..

Интересно ми е .. кво толко .. сигурно щот не съм го правил до сега , и не знам колко е интересно ,да се радваш на циците на приятелката си , докато се целувате , а не да се отдадеш на целувката ... :lol:

sh3_1s_7h3_0n3
03-09-2008, 14:27
пак повтарям че нямаше да го правим и си реших проблема както нписах но явно не сте прочели :)

темата е за заключване

Щом авторът го казва, добре. :)