PDA

View Full Version : нз кфо да праа

bonbon4e__f
03-07-2008, 07:40
еми значи сори ако има такава тема ама ми тряя хелп :cry: :cry: :cry: :cry: значи харесвам едно момче и бест фр-то ми казва че тои само ме зяпа и че ме харесва и неговите фр само ме гледат и си лафат нещто с него само че не се познаваме а аз сам прекалено срамежлива за да отида да се запозная с него и не знам кфо да правя дайте некфи идеи плс :lol: и пак мноо сори ако има такава тема 8-[ [/img]

JUST_ME_
03-07-2008, 07:43
Щом бест френдчето ти го познава и е наясно с нещата там по-добре тя да ви запознае или някой близък познат. Но преполагам, че ще ти се изкефи ако сама с няква яка походка идеш и да се запознаете. Сто процента ще се спари, дори да не го покаже и ще му направи ако впечатление.
УСПЕХ! :)

Pliok0019
03-07-2008, 07:56
Няма нищо срамно в това да се запознаеш с някой.

bonbon4e__f
03-07-2008, 07:58
да 6е напраа както каза сестра ми отиваш и му кааш здр сладку :razz: :razz: :razz:

JUST_ME_
03-07-2008, 08:01
хаха това е много яко :D
Не, наистина. Просто се надъхай предварително, да не ти пука и му казваш:" Ей пич, ела да се запознаем. " и ще видиш, че ще се спари и ще стане яко, защото на теб няма да ти личи, че се притесняваш. Тай ще е по-шашнат :D :D

bonbon4e__f
03-07-2008, 08:05
ако му кажа '' Ей пич, ела да се запознаем. " ше почна да се хиля ето така : :razz: :razz:

hooliganka89
03-07-2008, 08:07
Напраооо отиаш и му кааш :razz: :razz: Ахахаха и аз владея диалекти :D

JUST_ME_
03-07-2008, 08:08
Еми още по-добре. Ще се спари още повече :razz: :razz:
Пък и щом мислиш, че ще те стане смешно значи не се притесняваш толкова. Бтв това на сеснта ти много ме радва :D
" Здрасти сладкУ " :D :D :D :D

bonbon4e__f
03-07-2008, 08:13
да бе като един вчера излизам от даскало и тои вика ше те зема за гадже не се беспокои :razz: :razz: :razz: и после аз ,сестра ми и една фр отиваме до магазина и те се хилят и аз тръгнах пред тях и викам не ви познавам вече и едни момчета пред нас ми викат ти си с тях нали :razz: :razz: :razz: :razz:

JUST_ME_
03-07-2008, 08:19
Айде пък ти, не се превземай. Обличай някви яки дрешки и се запознавай със сладкотУ :) :) :)

bonbon4e__f
03-07-2008, 08:22
да и тфа ше стане некои ден :smt003 ама не се знае кога :D

hooliganka89
03-07-2008, 09:02

Uspeh,i po-smelo.

bonbon4e__f
03-07-2008, 09:16

Uspeh,i po-smelo.

misi :-|

Nik4o_Spain
03-07-2008, 10:40
Prosto preodolei stamejlivosta ina4e nikoi ne moje da ti pomogne samo ti sama na sebe si moje6

koalka
03-07-2008, 10:43
Ми, нека тя да ви запознае, друг начин няма.Или той да дойде, ама това дали ще стане - не е ясно.

bonbon4e__f
03-07-2008, 17:07
Ми, нека тя да ви запознае, друг начин няма.Или той да дойде, ама това дали ще стане - не е ясно.

дам :grin:

tan0
03-07-2008, 17:09
Щом бест френдчето ти го познава и е наясно с нещата там по-добре тя да ви запознае или някой близък познат. Но преполагам, че ще ти се изкефи ако сама с няква яка походка идеш и да се запознаете. Сто процента ще се спари, дори да не го покаже и ще му направи ако впечатление.

+1+1+1...

sexita
03-07-2008, 17:45
Ми стой си тогава....ако му е зор той ще се запознае с тебе... :D

Chikiponita
03-07-2008, 21:12
Оооо... Ами значи, слушай сега... Бъди често "случайно" там, където ходи той. Поглеждай го продължително в очите винаги като минеш покрай него. Не се усмихвай, никакви мимики. Просто го гледай проницателно в очите. Запомни, той ще забележи! Ще те запомни! След време ще те заговори ;) Казвам ти това, защото аз преди време имах подобна история. Харесвах един от училище, който най-случайно забелязах в коридора и ми хареса. И започнах да го поглеждам винаги като минава покрай мен. В началото той ме поглеждаше за един миг, след време стана много по-дълго. Не си отместваше погледа. Беше много странно. Сякаш си говорихме с очи. Сякаш се запознавахме. Не се усмихвахме, нищо. Просто се гледахме продължително. И така се запознахме. Без думи. Аз съм го виждала и на разходка в града и пак ме е гледал така. Веднъж беше и с приятели. И дойде невероятния ден, когато в стола в училище той започна да обядва там, аз също обядвах там и един ден беше сам и дойде на моята маса и каза: "Може ли да седна до теб?" Аз направо щях да припадна. Казах: "Да" срамежливо. Обаче дойде една г-жа и негови приятели и той седна до тях. Като приключи с обяда, дойде при мен и ми каза:" Извинявай, че не успях да седна до теб този път, нямаше как... но следващия път ще седна до теб!" и си тръгна. Аз само седях и се усмихвах. Е, след няколко месеца той завърши гимнязията и замина да учи в Гърция. Бтв бил е в профил, в който аз искам да съм-география. И така :) Дано съм била полезна. Успех!

bonbon4e__f
03-08-2008, 06:21
Оооо... Ами значи, слушай сега... Бъди често "случайно" там, където ходи той. Поглеждай го продължително в очите винаги като минеш покрай него. Не се усмихвай, никакви мимики. Просто го гледай проницателно в очите. Запомни, той ще забележи! Ще те запомни! След време ще те заговори ;) Казвам ти това, защото аз преди време имах подобна история. Харесвах един от училище, който най-случайно забелязах в коридора и ми хареса. И започнах да го поглеждам винаги като минава покрай мен. В началото той ме поглеждаше за един миг, след време стана много по-дълго. Не си отместваше погледа. Беше много странно. Сякаш си говорихме с очи. Сякаш се запознавахме. Не се усмихвахме, нищо. Просто се гледахме продължително. И така се запознахме. Без думи. Аз съм го виждала и на разходка в града и пак ме е гледал така. Веднъж беше и с приятели. И дойде невероятния ден, когато в стола в училище той започна да обядва там, аз също обядвах там и един ден беше сам и дойде на моята маса и каза: "Може ли да седна до теб?" Аз направо щях да припадна. Казах: "Да" срамежливо. Обаче дойде една г-жа и негови приятели и той седна до тях. Като приключи с обяда, дойде при мен и ми каза:" Извинявай, че не успях да седна до теб този път, нямаше как... но следващия път ще седна до теб!" и си тръгна. Аз само седях и се усмихвах. Е, след няколко месеца той завърши гимнязията и замина да учи в Гърция. Бтв бил е в профил, в който аз искам да съм-география. И така :) Дано съм била полезна. Успех!

миси мнооо :smt008

bonbon4e__f
03-13-2008, 17:17
off hora pomagaite ne sam go vijdala ot 1 sedmica :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 6e se poburkam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tan0
03-13-2008, 17:18
+1