N.C.L
03-07-2008, 16:03
Никога не ми се е налагало да пиша тема за помощ или съвет, най-малкото точно в този подфорум ( ако не ме лъже паметта ) и все пак за всичко има първи път, а за мен този път беше днес. Правихме любов ( както аз обичам да се изразявам, тъй като много си обичам момичето и не мога да му кажа просто СЕКС ) с моето момиче, всичко тип - топ с презервативи Дюрекс Екстра Сейв, тъй като на тях най-много им се доверявам :). Дойде края за мен и аз свърших, след като изкарах пениса си от нея обаче презерватива беше в нея, та се чудя дали няма шанс да е бременна, чака да и дойде след 10 дена, а до колкото знам забременяването може да стане между 13-14 ден от овулацията. Все пак не искам да играя на тото, не ме бива много. Казвам нещата, в които съм сигурен :
1. Свърших в Презерватива
2. Явно се е разхлабил по време на акта.
3. Много малко сперма е попаднала в нея след като си го извадих, ако въобще е попаднала, тъй като презерватива, които остана в нея, като, че ли не беше разлял никаква част от течноста ..
Благодаря предварително :)
1. Свърших в Презерватива
2. Явно се е разхлабил по време на акта.
3. Много малко сперма е попаднала в нея след като си го извадих, ако въобще е попаднала, тъй като презерватива, които остана в нея, като, че ли не беше разлял никаква част от течноста ..
Благодаря предварително :)