Влез

View Full Version : Кой е най-романтичният начин...

princesa_viki
03-07-2008, 18:00
..чрез който са ви предложили? :)
Какво направи той/тя,за да ви впечатли и да ви признае чувствата си ? :)

JUST_ME_
03-07-2008, 18:15
Бяхме на лагер, вървяхме по алейките край морето. Беше вечер. А времето беше приято и прохладно. Той ми подари роза и се разхождахме много дълго време, говорихме си, смяхме се и все пак го отрязах. Нямах чувства... и не съжалявам, че не тръгнах с него, защото нямаше да издържим много.

sexita
03-07-2008, 18:15
Нямам такъв...или поне не съм запомнила...
В повечето случаи просто се харесваме,излизаме на кафе или някъде заедно,целува ме и...се почва :D

evelinka1122
03-07-2008, 19:08
Мразя романтиката и мисля че досега никой не ми е предлагал кои знае какво романтично...

iva_16
03-07-2008, 19:27
Хахах ми моя случей е доста интересен.Момчето беше много хубаво.Беше рано сутринта,духаше силен вятар.Косата ми беше много зле :-D но това друга тема.Момчето ми каза:..... много те харесвам искаш ли да ходим :grin: щях да каза каде за хляб ли :D но се осетих и естествено веднага му казах да,защото адски много го харесвах.Точно когато се целунахме вятърат ми отвя косата и беше прекрасно усещане :P искам да го повторя 8) се пак това ми беше 1-та целувка с език (6 клас) и 1-то гадже!Просто не6от невероятноо!!!Но барзо се разделихме :x

Co0kIe
03-07-2008, 20:18
До сега съм имала само 1 приятел(с който ходим и сега) и предложението не беше усобено романтично, но не ми и трябваше, защото си го обичам и той мен и това е много по-важно :-)

Karamel4e_to
03-07-2008, 20:48
В повечето случаи просто се харесваме,излизаме на кафе или някъде заедно,целува ме и...се почва :D

az sashto 8-) no mn iskam da e po romantichno ,sledvashtiq pat kato mi predloji nqkoe momche da ima romantika :) :-)

hahavteen
03-07-2008, 21:56
Ami na men ne moje da se prieme 4e mi e predlojil no okolo mesec sled kato se zapoznahme to4no v denia v koito se navur6va6e 1 godina ot opita mi za samoybiistvo (za koito toi ne znae6e) mi podari edin prusten bez nikakuv povod prosto iskal da mi napravi podaruk i poneje obojava prustite mi re6il da bude prusten.Be6e stra6no sladko i me napravi adski 6tastliva za6toto bez da podozira napravi edin ot nai-yjasnite dni v jivota mi v edin ot nai-hybavite.Spomniam si 4e togava si pomislih 4e iskam da se poly4i ne6to ne6to mn krasivo mejdy nas :) Az ot togava si smiatam 4e sme zaedno vupreki 4e godi6nina praznyvame na denia v koito se zapoznahme za6toto toi kazva 4e se e vliybil ot pruv pogled :-D

Nadelina
03-08-2008, 00:10
Toi me beshe haresal dosta predi da napravi pyrvata krachka kym neshto poveche. V denq v koito me pokani da izlezem na po kafe na bratovched mu se beshe rodilo detence i tai kato toi ne iskashe da otmeni sreshtata me pomoli da izlezem s bratovched mu... Kogato doide da me vzeme ot vkyshti mi donese kutiq shokoladovi bonboni i mi kaza che tova sa lubimite mu bonboni no az sym po sladka dori ot tqh... Posle otidohme da syobshtim radostnata novina za deteto na maika mu... togava se zapoznah i s neq... a toi me predstavi kato negovoto syrce... Posle otidohme na kafe... tam se zapoznah i sys sestra mu... Sled tova s chasove se razhojdahme (veche sami) i si govorehme tolkova mnogo i za tolkova razlichni neshta che mai togava oshte se vlubih... Posle me zavede u tqh... I kaza che sym po specialna ot vsichki predishni... i dori da izbyrzva ne moje da skrie che sym nai hubavoto neshto koeto mu se e sluchvalo...... :) Razdelihme se sled po malko ot 2 meseca... no kato se setq za tozi den i mi stava strashno priatno... zashtoto useshtam kolko mnogo dyrjeshe na men tozi chovek...

naze
03-08-2008, 01:08
kat prydna i kat kaja izpyrdqh seeeee ai da praim sex ..... i tq e nawita !!!!!

sexa_na_kompleksa
03-08-2008, 07:29

;)

Naughty_
03-08-2008, 07:42
хаха..при мен е същата работа 8-)

krem4et0
03-12-2008, 15:45
Не са ми предлагали......никога. На моя аз предложих. то си беше направо изнудване, де.

SuNsEt
03-12-2008, 15:54
Ъх... :lol: Ами...до сега не съм имала романтично предложение,а просто се случи изведнъж :) ...Е,в повечето случаи,аз им вадя думите от устата,защото са много притеснителни... :-o :lol: ...

wo0p
03-12-2008, 19:07

забавен тип си !

MoHuTo
03-12-2008, 19:27
Не помня някой да ми е предлагал романтично. За мен не е важно как ми е предложил дадения човек, а какъв е бил по време на връзката ни :)

princesa_viki
03-13-2008, 08:08

забавен тип си !
Да бе,ако на това му казваш забавно... :?

Pliok0019
03-13-2008, 08:10
+1

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-13-2008, 09:03
До сега съм имала само 1 приятел(с който ходим и сега) и предложението не беше усобено романтично, но не ми и трябваше, защото си го обичам и той мен и това е много по-важно :-)
И при мен нещата са горе-долу така. :) Обаче при нас нещата просто си се случиха, не се познавахме особено, бяхме си писали 4 месеца отпреди да се видим за по-дълго от 1-2 минути по коридорите на училище, но вечерта на 30-ти юни срещу 1-ви юли прекарах заедно с компанията му у тях, посрещнахме изгрева... И оттогава взехме да излизаме, първите 2 пъти най-добрата ми приятелка ни изведе, защото се притеснявахме да сме сами. 3-тия път имаше концерт на Щурците, всеки си беше с компанията (макар да се бяхме уговорили по някое време 2-те компании да се видим за малко), но и двамата прекарахме времето един с друг. :-) След края на този концерт започнахме да ходим винаги прегърнати през кръста, след това взехме и да си излизаме сами... Просто се случи. :smt057