View Full Version : Никой не казва,но е интересно!!!
Ако обичате да ви говорят мръсотийки в леглото кои най-много ви кефят.В много теми четох че много хора им е приятно,но никъде не казвате думите и изразите,а те са интересни!!! 8) Хайде чакам мнения! :-)
Chestno kazano mi se struva lichno i ne mislq,che mi e rabota da go spodelqm.
nai obi4am gajeto mi da kazva "da ti sera uuuuuuuuuuuu ustata" ili 'Ustata ti kaaaaaaaaaaaAlna da eba" :D
LiLGrizzly
03-07-2008, 18:32
nai ubi4am da kazvam: ae begi barzo f legloto dokato sa o6te napra6teli razbira6 li ... 8-) :grin: :-D
lqgai 6tot 6ti napulnq dupeto s moi hora :grin:
ThePainIsReaL
03-07-2008, 19:16
И аз мисля, че е твърде лично.
Karamel4e_to
03-07-2008, 19:21
И аз мисля, че е твърде лично.
az sashto
monkata93
03-07-2008, 19:39
Xaxa интересна тема, но и според мен си е лично. :D :-P
bebe_zaiche
03-07-2008, 19:43
Много ми е смешно, когато анонимни хора, скрити удобно зад никовете си, употребят израза ”Твърде лично е за да споделя”...
П.П. По темата: ”Нали знаеш, курвенце, колко бой ще ядеш, ако не ми го лапнеш веднага. Започай да ми духаш преди да съм се ядосал и да си сваля колана..” - просто пример. Инак всякакви такива работи.
Не ме е срам, но единствено се притеснявам, че има и доста по-малки от мен тук и само за това ще въздържа.
* с безработни копеленца.
mrqza da mi plqmpat bezsmislici ! :) edinstwenoto koeto e nujno da mi se kazwa e .... po byrzo ili po bawno i w koq poza iska ...... i az izpylnqwam na men mi e kef wsqkak :D
DevilWish
03-07-2008, 22:15
Nikoi ne mi e govoril mrysotii za syjalenie :#
hahavteen
03-07-2008, 22:17
Не ме е срам, но единствено се притеснявам, че има и доста по-малки от мен тук и само за това ще въздържа.
Ako samo tova te spira ne se pritesniavai.Az si mislia 4e te sa 4eli i 4yvali kude kude "po-lo6i" ne6ta ot tezi koito 6te napi6e6 ti :D
FunnYboY
03-07-2008, 22:18
Nikoi ne mi e govoril mrysotii za syjalenie :#
почакай още 20 дена :D :D :D :grin:
amatorium
03-07-2008, 23:08
Nai-razlichni raboti sa mi kazvali. Obiknoveno zapochvat da govorqt mrusotii, dokato chukam bqsno. O:)
SpeeD_FreaK
03-07-2008, 23:21
Vse pak pishem v pod tema SEX..... tova e edinstvenata prichina da ne se vuzdurjam... ako ima malki neka chetat i neka se obrazovat...
---Po temata---
Nai obicham da mi kazva-Broq do 3 da si chistak gol v legloto inache te izgonvam da si hodish gol do vas :D :lol:
marina star
03-08-2008, 03:41
emi predi sexa obi4am?ako znae6 kvo 6te ti se slu4io!,6te te 4ukam kato....,6te ti izqm edi-koe si!ina4e oboojavam pri nejen 4uvstven sex s lubov,da mi kazvat obi4am te
"you wanna piece of me!!?"
:D :grin:
Naughty_
03-08-2008, 07:02
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ako samo tova te spira ne se pritesniavai.Az si mislia 4e te sa 4eli i 4yvali kude kude "po-lo6i" ne6ta ot tezi koito 6te napi6e6 ti :D
Ok, ama ne iskam da se 4uvstvam otgovorna :D
- lapai ku*vo malka
- 6te te skusam ot eb*ne
-6te ti skusam zadnika
- davai ku4ko 4u*ai me zdravo
i t.n.
Uff vsu6nost se iz4ervih dokato gi pisah :oops:
hahavteen
03-08-2008, 09:55
Uff vsu6nost se iz4ervih dokato gi pisah :oops:
Xaxa i az se iz4ervih dokato gi 4etiah :D I az iskam moia da mi govori takiva ne6ta ama purvo na grucki zvy4i yjasno i vtoro ne smee..Nai-mnogo da mi kaje niakoe "6te te skusam" na bulgarski ama ina4e.. :(
na grucki :shock: zvu4i interesno :lol:
hahavteen
03-08-2008, 10:30
Da ako ne razbira6 kakvo zna4at dymite sigyrno e interesno ama ina4e zvy4i grozno i prosta6ko a ne sexy.. :? Az obi4am da ryski da mi govori ama puk toi ne obi4a...Yf iskam dirty talk :(
Da ako ne razbira6 kakvo zna4at dymite sigyrno e interesno ama ina4e zvy4i grozno i prosta6ko a ne sexy.. :? Az obi4am da ryski da mi govori ama puk toi ne obi4a...Yf iskam dirty talk :(
Da , predsavqm si ! ujas ! vse edno da mi govorqt na nemski ! :shock:
Chestno kazano mi se struva lichno i ne mislq,che mi e rabota da go spodelqm.
MakeMeLaugh
03-08-2008, 12:47
Бе щом се съдържа нещо с малкото и путенце или докато го правим по-буйно да ми каже мачкай ми циците и да ми хване ръката и да почне да десйтва, оо или докато я опипвам и целувам да прошепне вкарай ми гоо...
аайййдее изгоря.. ще неще.. :P
Офф стана ми едно такова мъркащо и ебливо :oops:
:P
FunnYboY
03-08-2008, 12:49
Nai-razlichni raboti sa mi kazvali. Obiknoveno zapochvat da govorqt mrusotii, dokato chukam bqsno. O:)
Никоя не ми е говорила баце... а иначе ти ли ги провокираш, или подсещаш...? :-D
MakeMeLaugh
03-08-2008, 13:00
nai obi4am gajeto mi da kazva "da ti sera uuuuuuuuuuuu ustata" ili 'Ustata ti kaaaaaaaaaaaAlna da e**" :D
1. Спри да пускаш тъпанарски мнения
2. Ако продължаваш в тоя дух, никога няма да си намериш пр-ка. Или ша е някоя дрисла ;д
3. Смени си снимката. Смешна е.
4. Дръж се малко по-като възрастен. Не се излагай.
5. Спри да се предлагаш в почти всяка тема. Това показва колко си жалъвл, а момичетата не харесват това и те отблъксват повече
6. Кво ще кажеш за предните 5, а..
7. Лек ден.
amatorium
03-08-2008, 14:13
Никоя не ми е говорила баце... а иначе ти ли ги провокираш, или подсещаш...? :-D
Po princip si govorim po malko dokato go pravim. No i v povecheto sluchai te si kazvat kakvo iskat da im naravish i to po dosta vulgaren nachin. Ima razbira se i nqkoi, koito sa kato pukali.
Ima razbira se i nqkoi, koito sa kato pukali.
:grin: Думата кърти :)
A be dumite ne ama po4neli da mi py6ka iiii otka4am 8-)
FunnYboY
03-08-2008, 15:00
Po princip si govorim po malko dokato go pravim. No i v povecheto sluchai te si kazvat kakvo iskat da im naravish i to po dosta vulgaren nachin. Ima razbira se i nqkoi, koito sa kato pukali.
Да бе, споделяне е майката му... иначе пукали има доста :-D
Бе щом се съдържа нещо с малкото и путенце или докато го правим по-буйно да ми каже мачкай ми циците и да ми хване ръката и да почне да десйтва, оо или докато я опипвам и целувам да прошепне вкарай ми гоо...
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :-D :-D :lol:
:smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :P :lol: :lol: :lol: :lol: :smt081 :smt081
Дооообре, бе! Това рулира! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХХАХА
MakeMeLaugh
03-09-2008, 08:49
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :-D :-D :lol:
Ми тъй де.. аз такова, то едно, дето...
:oops: :oops: :oops: Мн кефи как човърка с пръстче.. точно и на мен така ме зачовърка отвътре :-D
Мн ме кефи като го правим настрани и тя като почне едно несъзнателно ох-ох-ох.. и сама да се натиска в мен.. маааааа като резачка съм даай :D
:oops:
nai obi4am gajeto mi da kazva "da ti sera uuuuuuuuuuuu ustata" ili 'Ustata ti kaaaaaaaaaaaAlna da e**" :D
ДА БЕ...Пък на мен папата ми е баща..
krem4et0
03-09-2008, 10:59
Всеки отговор по темата би нарушил т.2
Приятен ден!
pepita87
03-11-2008, 17:43
Mmm..ima bogat rechnik v tva otnoshenie-priqtelq mi...
Maleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee male male male :shock: .....Znaeh 4e momi4etata obi4at nqkakvi mr1sni dumi4ka,no neznaeh kakvi :? ...Qvno s1m mnogo nazad.Qvno s1m prekaleno romanti4en...Az p1k neznam kak bih mog1l da kaja na priqtelkata si: "nal;aprai go celiq,ili..." neznam nqkvo mi e stranno,zvu4i grubo,pone sproed men
Maleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee male male male :shock: .....Znaeh 4e momi4etata obi4at nqkakvi mr1sni dumi4ka,no neznaeh kakvi :? ...Qvno s1m mnogo nazad.Qvno s1m prekaleno romanti4en...Az p1k neznam kak bih mog1l da kaja na priqtelkata si: "nal;aprai go celiq,ili..." neznam nqkvo mi e stranno,zvu4i grubo,pone sproed menЕе не всички обичаме! :-D Ако например приятелката ти е като мен,изобщо няма да се изкефи на подобни думички и ще и се стори доста грубо! :D
А по темата не обичам да говоря мръсотии в леглото,изобщо не ме възбужда идеята да ми викат:"Лапай к*рво" например,тва би ме отвратило... :?
Радвам се,че не са ми говорили мръсотии по време на секс. :)
Зависи от хората, от вкусовете и от доверието ;)
rame are mi stane6 gadjke i az taka :)
"Влизай в бокса да ти оправя задното окачване"... :grin: ....АУуУу супер е или "ще ти напълня задния двор.. "
Take1nlov3
03-14-2008, 08:53
Последния път си спомням кво казах на приятелката ми "курвичке ще ти напълна дупето с любов" и тя :D :grin:
ReNiTy_VArna
03-14-2008, 12:51
Ммм най-често е пъшкането при мен,а мръсотийките които мен ме радва да чувам са"Ооо да!...Точно така..." :P
SeXyAdrenaLinka
03-14-2008, 15:50
"давай кучко лапай" "искаш да те чукам,нали курво" и т.н :D
hooliganka89
03-15-2008, 06:28
Da , predsavqm si ! ujas ! vse edno da mi govorqt na nemski ! :shock:
Ahahahaha
Na nemski ne e rabota,poslednoto neshto koeto moje da se kaje za tozi ezik e sexi...