PDA

View Full Version : Дайте малко препоръки, моля

bawareca
03-07-2008, 18:24
Znam 4e zwu4i izklu4itelno tupo no wi molq da dadete nqkolko preporuki kakwo e dobre i kakwo ne e dobre da se prawi pri purwa celuwka puk i pri normalnoto celuwane.

Znam 4e e trudno da se opi6e no wi molq poneje w edna druga tema wijdam 4e ima dosta dowolni a i dosta nedowolni.

Izwinqwam se predwaritelno ako ima takawa tema no sup ot skoro wuw foruma a ne mi se prelistwat teq 400 stranici da widq dali we4e ima takawa.

tqnko1
03-07-2008, 18:29
of smu4i6 si ligite zatvarq6 si o4ite i leko bavno sre priblijava6 kam ustata na mackata li pi4a.. i drugoto 6te si doide ot samosebe si, btw sb1rkal si razdela pi6i v liobov tam e po dobre :P

Karamel4e_to
03-07-2008, 18:32
emi nishto specialno prosto spri da mislish za tfa che ti e 1va celuvka i t.n. i prosto ostavi ustnite i ezika ti da si svarshat rabotata 8-) tfa e g.d nishto slojno nqma ili prosto se ostavi momicheto da te vodi shtom ti e za 1vi pat :)

tqnko1
03-07-2008, 18:33
emi nishto specialno prosto spri da mislish za tfa che ti e 1va celuvka i t.n. i prosto ostavi ustnite i ezika ti da si svarshat rabotata 8-) tfa e g.d nishto slojno nqma ili prosto se ostavi momecheto da te vodi shtom ti e za 1vi pat :)
problema e 4e toi e mom4e :-D

TopTa
03-07-2008, 18:34
as si zadavh dulgo tozi vupros predi purvata mi istinska celuvka :-D da ti kaja vsi4ko stava samo ne ii hapi ezika :D edin priatel be6e potresen 4e kato celunal nqkakva i tq go zahapala :D su6to taka edna 4esta gre6ka e da si zavre6 ezika do gurloto i da misli6 4e taka nai 6te ii haresa! naprotiv! :?

Wowka
03-07-2008, 18:37
Ми според мен най-важното при първа целувка специално е човек да е спокоен и да не се ококоли и да зяпа в очите на другия,защото се получава доза притеснение и малко конфузно!другото си става само! ;)

lilit_666
03-07-2008, 18:45
Ми не пускай мн слюнка(преглъщай по-често), погрижи се да си с меки устни и без мн червило, не си завирай езика навътре.Даже за като начинаеща може само да му близваш леко устната, докато свикнеш. Остави го 1 път той да води и НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ПРАВИШ разни сложни изпълнения, видяни от филм от първия път !!!!
Каквото и да ти кажем пове4е сега, просто тогава няма да ти влезе в употреба и ще изклю4иш напълно :grin:
Споко, то си е вродено, просто трябва да се доразвие-иначе всеки може. 8)

bawareca
03-07-2008, 18:48
Mersi za preporukite.
Ne znam za6to nqkoi ot was sa ostanali s wpe4atlenie 4e sum momi4e ama az sum mom4e.

Ot postowete wi ostawam s wpe4atlenieto 4e celuwkata trqbwa da se s ezik. A taka li e?

Lorelei
03-07-2008, 18:50
Mersi za preporukite.
Ne znam za6to nqkoi ot was sa ostanali s wpe4atlenie 4e sum momi4e ama az sum mom4e.

Ot postowete wi ostawam s wpe4atlenieto 4e celuwkata trqbwa da se s ezik. A taka li e?

Bohe moi...ti filmi ne gledash li ?! :shock: :-o

Karamel4e_to
03-07-2008, 18:53
Mersi za preporukite.

emi ne e zadaljitelno da e s ezik no taka e po priqtno i na dvaamata no moje i bez ezik ti si reshavash no po dobre da e s ezik a i vse nqkoga shte trqbva da q celunish s ezik ne moje vse bez ezik

Karamel4e_to
03-07-2008, 18:54
emi nishto specialno prosto spri da mislish za tfa che ti e 1va celuvka i t.n. i prosto ostavi ustnite i ezika ti da si svarshat rabotata 8-) tfa e g.d nishto slojno nqma ili prosto se ostavi momecheto da te vodi shtom ti e za 1vi pat :)

emi da se ostavi tq da zapochne 1va shtom toi nemoje a moje i toi da pochnne no kato gledam e dosta obarkan i neznae kfo da pravi s ezika

Wowka
03-07-2008, 18:57

Ми на според мен не е задължително да е с език! :-)

bawareca
03-07-2008, 18:59
Mersi za preporukite.

emi ne e zadaljitelno da e s ezik no taka e po priqtno i na dvaamata no moje i bez ezik ti si reshavash no po dobre da e s ezik a i vse nqkoga shte trqbva da q celunish s ezik ne moje vse bez ezik

Na men mi e predelno qsno 4e wse nqkoga te trqbwa s ezik i s towa nqmam problem i to nikakuw. Wuprosa mi po skoro e dali e po dobre purwata s ezik. A tozi mi wupros idwa ot tam 4e kato e s ezik ima powe4e kakwo da oburkam a kato ne e mislq 4e ima po malko za oburkwane.

v3n0ma
03-07-2008, 19:00
1. Подготви устните си за първия трепет - трябва да бъдат плътни, меки и страстни. За целта, ако имаш проблем с напуканите устни и балсамът не помага, изпробвай една бърза маска за устни - нужни са ти малко захар и мед, първо използвай захарта като абразив за премахване на мъртвите клетки, след което намажи с мед и остави известно време да попие.
2. Синхронизирайте движенията си, за да не се получат неприятни инциденти.
3. Изключително важно е да имаш свеж дъх - можеш да го постигнеш с дъвка, бонбон или спрей за уста.
4. За да бъде по-страстна целувката се притиснете силно в партньора, галете го/я по главата, шията, гърба.
5. Избягвайте дългата целувка - тя оставя партньора без дъх и без желание за следваща; няколко по-кратки целувки са по-добра идея.
6. Дълбоката целувка също не е за предпочитане; целувката има за цел да породи приятни чувства и емоции, а не да изследва устната кухина.
7. Целувайте навсякъде - не е казано, че целувката трябва да бъде само по устните, голямо удоволствие пораждат и тези по очите (когато са затворени), по бузата, по нослето.
8. Сменяйте ритъма, бъдете нежни, страстни, експериментирайте, за да разберете какъв тип целувка ви допада най-много.

След като вече сте се насладили на първата целувка и още тръпнете в очакване за следващата, разбери какъв е той/тя в зависимост от начина, по който се целува.

Wowka
03-07-2008, 19:01
Mersi za preporukite.

Na men mi e predelno qsno 4e wse nqkoga te trqbwa s ezik i s towa nqmam problem i to nikakuw. Wuprosa mi po skoro e dali e po dobre purwata s ezik. A tozi mi wupros idwa ot tam 4e kato e s ezik ima powe4e kakwo da oburkam a kato ne e mislq 4e ima po malko za oburkwane.

Моята първа целувка беше без език,но няма и 5-10 секунди след нея вече почнахме с език и беше много приятно! ;)

bawareca
03-07-2008, 19:05
Dobre a ima li na4in da se prawqt "trenirowki na suho"? :-o :)

v3n0ma
03-07-2008, 19:08
ami da, az kat bqh maluk ( 7-8 ) i kat gledah po filmite kak sa mlqskat, i az si celuvah rakata :grin: :grin:. I tfa pomogna kolkoto i sme6no da zvu4i. S kolkoto momi4eta da sam se celuval mi kazvat 4e se celuvam perfektno

Karamel4e_to
03-07-2008, 19:10
Mersi za preporukite.

emi togava daavai 1vo bez ezik tova nqma koi znai kfo znachenie kakto ti reshish

monkata93
03-07-2008, 19:21
Бъди себе си ! :) Да не ти пука дали си се целунала добре или не :-P

Karamel4e_to
03-07-2008, 19:26
Бъди себе си ! :) Да не ти пука дали си се целунала добре или не :-P

hahaha :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: gorkootto momche i az go pomislih za momiche 1vo

noni_bonboni14
03-07-2008, 19:34
ami 6tom nqma6 svoi "stil" sledvai neiniq ili neogviq i v nikav slu4ai ne si otvariq ostata taka 4e edva li ne da q glutne6 cqlata i v nikav slu4ai ne si zabivai ezika v ustata i bez da pravi6 ni6to i prosto da go durji6 tam :D :grin:

Maja
03-07-2008, 20:10
аз съм чувал че си въртиш езика обратно на часовниковата стрелка :)

LustForSk8ing
03-07-2008, 20:17
spoko be!! samo se otpuska6 i dopira6 ustni do tezi na pr si! i to si4ko 6e stane!

Karamel4e_to
03-07-2008, 20:33
аз съм чувал че си въртиш езика обратно на часовниковата стрелка :)

a ne si li probval :razz:

amatorium
03-07-2008, 23:27
Hm, poneje celuvata mi e nai-intimnoto neshto i kato bqh maluk mnogo se vulnuvah kak shte mi mine purvata celuvka shte ti kaja kakvo da napravish. V nikakuv sluchai ne burzai da si puhash ezika v ustata i. Kogato momenta nastupi se pribliji bavni kum neq i samo otukai ustnite si. Postepenno zapochni da si puskash ezika leka poleka. Bavno da usetish vurha na ezika i. Ne zaburzvai tempoto v nikakuv sluchai purviq put. Tova e nai-vajnata celuvka, koqto se pomni cql jivot. :-)

tqnko1
03-08-2008, 01:23

emi da se ostavi tq da zapochne 1va shtom toi nemoje a moje i toi da pochnne no kato gledam e dosta obarkan i neznae kfo da pravi s ezika
dali 6te ima smelosta da i go kaji?

marina star
03-08-2008, 03:27
mila/4ak,vse edno da iska6 da ti obqsnim kask da se smee76.tva ne e ne6to koeto se u4i i nma to4no opredelen reglament kak se pravi.pravi se kakto na teb ti e hubavo

baby_girl_vn
03-08-2008, 07:55
най важното е като се доближаваш да я целунеш да не си с отворена уста!доближи се към нея със затворена уста все едно ще я целуваш нормално.При мен първата целувка беше страшна!Очаквах я но не и в него момент.Бях се загледала на някаде и бях се облегнала върху приетеля ми и като се обърнах към него и той просто ме целуна.Направи го мнооого бавно и нежно трябва да не мислиш изобщо за това ни нах малко:сега наляво езика сега надясно...някви такива аахахахха пробваи това като моята история ще й стане много яко ;)

bawareca
03-08-2008, 18:21
mila/4ak,vse edno da iska6 da ti obqsnim kask da se smee76.tva ne e ne6to koeto se u4i i nma to4no opredelen reglament kak se pravi.pravi se kakto na teb ti e hubavo

Qsno mi e 4e ne mojete da me nau4ite i mislq 4e towa go napisah o6te kato pusnah temata. Az samo pomolih za preporuki kakwo da prawq i kakwo da ne prawq.

Iskam da blagodarq na wsi4ki za pomo6tta i nai we4e na amatorium.
Ako imate o6te preporuki mojete da produljawate da gi pi6ete.

Mersi otnowo!

baby_inloff
03-15-2008, 13:37
as si zadavh dulgo tozi vupros predi purvata mi istinska celuvka :-D da ti kaja vsi4ko stava samo ne ii hapi ezika :D edin priatel be6e potresen 4e kato celunal nqkakva i tq go zahapala :D su6to taka edna 4esta gre6ka e da si zavre6 ezika do gurloto i da misli6 4e taka nai 6te ii haresa! naprotiv! :?

vqrno e :P

Made_of_Pain
03-15-2008, 13:40
Има търсачка.
Темата ти не е за този раздел.
Ако толкова много я мислиш тая първа целувка 100/100 нищо няма да стане от нея.