View Full Version : Любов .. необяснима ... :]
Karamel4e_to
03-08-2008, 09:28
Dnes S priqtelq mi pravim 3 meseca. Nashata istoriq e dalga i slojna, Az mu izneverih toi sashto no tova beshe 1viq mesec. sled tova vsichko se promeni toi mn se privarza kam men , a az kam nego ne ,taka i nemojah da go zaobicham ,prichinata e v momcheto s koeto mu izneverqvah makar da se vijdahme rqdko s tfa momche nii si pishehme po skype govorehme za seriozna vrazka mejdu men i nego no tfa taka i ne stana predi 3 sedmici sichko okonchatelno prikliuchi makar che az bqh ostavila priqtelq mi za malko zaradi nego. Mn go naranqvam priqtelq mi . golqma ligla sam priqtelite mu predi mu se podigravaha "kak moje oshte da q tarpish taq,samo te izlaga" a sega nz dali mu govorqt taka . Az napravo sam mu se kachila na glavata ,pravq si koto iskam a toi za sichko mi ogajda,Vinaga stava taka kakto kaja az , nemu pozvolih da otide v seloto mu za 1 praznik zashtoto tam mi beshe izneveril i toi ne otide makar che mn mu se hodeshe .. :cry: :cry: mn pati sam mu kazvala da se razdelim che moeto povedenie e ujasno sprqmo nego no toi ne iskashe kazvashe che toi e shtastliv taka i che iska samo da e s men :smt022 :smt022 . Ei takova momche sam iskala vinagi no kogato go imam nemoga da go ocenq prosto prichinaata e che se vliubih v onova momche s koeto mu izneverih {toi e turchin } mnogo iskam da otvarna na chuvstvata na priqtelq mi da go napravq shtastliv no prosto ne se poluchava toi pravi sichko za men... moje bi i tfa e problem che mnogo me e raglezil ,snoshti mu kazah otnovo che e nai dobre da se razdelim zashtoto ne iskam da go naranqvam , a toi otkaza kaza che ne go naranqvam che me obicha mn i iska da e s men , kazah mu che nemoga da prodaljavam taka che ne iskam da strada poveche che ne iskam pooveche taka da go razgiravam {ne stava na rochno } no toi otkazva da prieme iska da s iprodaljim qvno prekaleno mnogo me obicha ili ne moje da si nameri druga nz nz iska dnes da izleznem a az ne iskam shoto znam che pak she se saberem i sichko she pochne otnachalo :smt102 :smt102 mn vi molq kajete mi kakvo da pravq ne izdarjam veche taka :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :smt100 :cry:
za info Toi e na 18 pochti 19 a az na 15
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
nedkonedko
03-08-2008, 09:49
Моя съвет е да излезнеш с него тая вечер и да му обесниш че неможе да продалжите независимо какво иска той,но в никакав случай не му казвай "искам да си останем само приятели" защото това е тъпо и изтъркано и най-лошото е че по този начин ще му стане още по гадно.Излезте,отидете някаде на тихо и спокойно место и му го кажи колкото и да ти е трудно. Успех! :)
tatoskata
03-08-2008, 09:56
Milichka i az imah sashtiq problem s moq priatel na parviq mesec az mu izneverih s edno momche bqh vlubena taka da go nareka v lubovnika mi,priatelat mi neznaeshe za moqta vrazka s drugoto momche no vapreki tova az vijdah kak toi strada ne mu obrashtah vnimanie postoqno mu se karah za neshto nemojeh da go ponasqm.Neiskah da izlizam s nego neiskah da me dokosva i t.n no edna vecher az usaznah kolko mnogo me obicha tova momche i che vinagi sam tarsila takav maj kato nego(POVQRVAI MI MNOGO MALKO MAJE BIHA TARPILI TAKOVA DARJANIE) :wink: napravih precenka mejdu dvamata s kogo da sam i izbrah priatelqt mi zashtoto neznaq dali shte namerq drug maj koito da me obicha taka kakto toi malko po malko toi me nakara da se vlubq v nego i veche polovin godina sam s nego shtasliva sam s nego i nai vajnoto koeto e dori i da ima nqkoi maj interes kam men az go otblaskvam.Az nemoga da ti kaja koi da izberesh ne poznavam horata no moga da ti kaja che takiva maje sa malko mnogo malko zasajelenie.Jelaq ti uspeh
Karamel4e_to
03-08-2008, 09:59
emi probvala sam ,obache toi qvno darji prekaleno mnogo na men i ne se otkazva :smt090 kato e sluchi da izleznem [izlizame zaedno shoto nai dobrata mi fr hodi s negoviq fr samo che tqhnata istoriq e obratnata na nashta ] she se opitam otnovo da govorq s nego no ne iskam da go izgubq kato fr pone :cry: :smt022 :cry:
Karamel4e_to
03-08-2008, 10:03
Milichka i az imah sashtiq problem s moq priatel na parviq mesec az mu izneverih s edno momche bqh vlubena taka da go nareka v lubovnika mi,priatelat mi neznaeshe za moqta vrazka s drugoto momche no vapreki tova az vijdah kak toi strada ne mu obrashtah vnimanie postoqno mu se karah za neshto nemojeh da go ponasqm.Neiskah da izlizam s nego neiskah da me dokosva i t.n no edna vecher az usaznah kolko mnogo me obicha tova momche i che vinagi sam tarsila takav maj kato nego(POVQRVAI MI MNOGO MALKO MAJE BIHA TARPILI TAKOVA DARJANIE) :wink: napravih precenka mejdu dvamata s kogo da sam i izbrah priatelqt mi zashtoto neznaq dali shte namerq drug maj koito da me obicha taka kakto toi malko po malko toi me nakara da se vlubq v nego i veche polovin godina sam s nego shtasliva sam s nego i nai vajnoto koeto e dori i da ima nqkoi maj interes kam men az go otblaskvam.Az nemoga da ti kaja koi da izberesh ne poznavam horata no moga da ti kaja che takiva maje sa malko mnogo malko zasajelenie.Jelaq ti uspeh
emi i az se darja taka s nego
napravila sam precenka mejdu dvamata lubovnika mi taka kakto go nareche toi e nz kfo da kaja zaribqva se veche s vsqka dori sega na profila mu v skype pishe she te pobarkam samo s ezik :p . znam che priqtelq mi e po dobriq variant no veche 3 meseca i ne se vliubvam v nego samo go haresvam
Ne zaslujavash ni6to priqtelko,Karamel4e_to...tva si e gor4ivata istina 8-) ,povry6ta mi se ot hora kato teb.No po temata ,stiga mu govori kak "ne si iskala da go naranish" (ama 4e klishe :D,po-typo edva li mojeshe da se izrazish) ,govori kak na TEB ti e omryznalo i tn..ako shva6tash .Vmomenta toi si misli,4e zaradi nego iskash da skysate ... obedi go ,4e TI nqmash jelanie da prodaljite
P.S. stiga s teq izvineniq "ne iskah da te naranq","4uvstvata se izpariha" ...nqma takova ne6to ..vsi4ki imame glavi na ramenete si ,nadqvam se rano ili kysno da proumeesh kolko si glupava vsy6tnost !! :lol:
Karamel4e_to
03-08-2008, 10:21
Ne zaslujavash ni6to priqtelko,Karamel4e_to...tva si e gor4ivata istina 8-) ,povry6ta mi se ot hora kato teb.No po temata ,stiga mu govori kak "ne si iskala da go naranish" (ama 4e klishe :D,po-typo edva li mojeshe da se izrazish) ,govori kak na TEB ti e omryznalo i tn..ako shva6tash .Vmomenta toi si misli,4e zaradi nego iskash da skysate ... obedi go ,4e TI nqmash jelanie da prodaljite
P.S. stiga s teq izvineniq "ne iskah da te naranq","4uvstvata se izpariha" ...nqma takova ne6to ..vsi4ki imame glavi na ramenete si ,nadqvam se rano ili kysno da proumeesh kolko si glupava vsy6tnost !! :lol:
of boje 1vo naistina ne iskam da go naranqvam i zatova mu kazah che e nai dobre da se razdelim tochno shoto ne iskam da go naranqvam!!!!i ne sam iskarala nego vinoven a mu kazah istinata che az sam vinovna v men e greshkata ne v nego !!! i tochno shoto ne sam bezchuvstvena i koravosardechna opitfah mnogo pati da go zaobicham !!!!
Режеш директно и толкова. Не трябва да ти пука какво се случва с него, иначе ще страдаш и ти, и той.
hooliganka89
03-08-2008, 10:22
I az bqh otnachalo taka s moq priqtel,zashtoto toi mnogo me beshe naranil.Az sashto go naranqvah s otvratitelnoto si darjanie,no toi me iskashe i beshe postoqnen v chustvata si.
I vsichko se opravi daje se zgodihme,sega sam nai-shtastlivoto momiche na sveta,i se radvam,che toi e bil tolkova tarpeliv sprqmo men.
Ako mu beshe pisnalo,sega nqmashe da sme zaedno,no ne mu pisna,izchaka da se savzema.
Moje i pri teb da e taka,lichno pri men tova e golqmata mi i edinstvena lubov :-)
Moje i toi da e muja za teb s glavno "M"
of boje 1vo naistina ne iskam da go naranqvam i zatova mu kazah che e nai dobre da se razdelim tochno shoto ne iskam da go naranqvam!!!!i ne sam iskarala nego vinoven a mu kazah istinata che az sam vinovna v men e greshkata ne v nego !!! i tochno shoto ne sam bezchuvstvena i koravosardechna opitfah mnogo pati da go zaobicham !!!! Tezi raboti na sila ne stavat :-x ,ama 4e nevejestvo...vzemi se v ryce i mu kaji kvot mislish i stiga si go zabalamosvala .... ti ne go zaslujavash(vypreki 4e ti e izneveril i toi glupaka mu s glupak ..) ama ti nqmash pravo da go razigravash taka ...sledvashtiq pyt postypi razumno i sloji krai na vsi4ko ,6tom tolkova ti teji -.-.Tazi vryzka e bezsmislena!!!!!!!!!
Karamel4e_to
03-08-2008, 12:52
of boje 1vo naistina ne iskam da go naranqvam i zatova mu kazah che e nai dobre da se razdelim tochno shoto ne iskam da go naranqvam!!!!i ne sam iskarala nego vinoven a mu kazah istinata che az sam vinovna v men e greshkata ne v nego !!! i tochno shoto ne sam bezchuvstvena i koravosardechna opitfah mnogo pati da go zaobicham !!!! Tezi raboti na sila ne stavat :-x ,ama 4e nevejestvo...vzemi se v ryce i mu kaji kvot mislish i stiga si go zabalamosvala .... ti ne go zaslujavash(vypreki 4e ti e izneveril i toi glupaka mu s glupak ..) ama ti nqmash pravo da go razigravash taka ...sledvashtiq pyt postypi razumno i sloji krai na vsi4ko ,6tom tolkova ti teji -.-.Tazi vryzka e bezsmislena!!!!!!!!!
ti nqkoga obichal li si be ne iskam da go naranq oshte poveche
MiMcHeToOo
03-08-2008, 12:54
Прекрасно момче заебаваш заради некъв рязан.. Ужас.. Просто .. :?
BlueFace
03-08-2008, 12:58
Еми явно на тебе ти харесва това ,че ти огажда и искаш да го използваш още.Момчето явно е много злезащото го въртя някаква 15 годишна....Режи го за него ще е по-добре... :?
BlueFace
03-08-2008, 13:01
ti nqkoga obichal li si be ne iskam da go naranq oshte poveche
Ама патко ти не го обичаш.За това трябва да скъсате!!!!
:? :?
Karamel4e_to
03-08-2008, 13:02
Еми явно на тебе ти харесва това ,че ти огажда и искаш да го използваш още.Момчето явно е много злезащото го въртя някаква 15 годишна....Режи го за него ще е по-добре... :?
ne iskam da go izpolzvam nito da strada zatova iskam da svarshi vsichko zashtoto ne mislq samo za sebesi a i za nego iskam da e shtastliv noqvno az nemoga da go napravq shtastliv ](*,) ](*,) :-k
BlueFace
03-08-2008, 13:05
ЕМИ СКЪСАЙТЕ!!!!!!
Karamel4e_to
03-08-2008, 13:43
emi toi ne me ostavq da skasam s nego !!!
Bonbonche_to
03-08-2008, 14:27
Poznavam vi mn dobre i dvamata i mislq che ako ne iskash da si s nego go zareji da si nameri druga a ne ti da mu davash naprazni nadejdi !!!! A i ti znaesh che vinagi shte sam s teb kvoto i da stava,no ako e taka prosto nqma smisal da ste zaedno :P :P
h0t_bAbE
03-08-2008, 17:05
eee nqa pЪk da sk1same :-P нЪцкииии,залепени ш си ст0име,нема да мърдаш от мене,я подай веднага Каникулита,да не ти залепа 1... :?
obqsni mu 4e ti ne si momi4eto za nego 4e 6te nameri nqkoq koqto ne go zaslujava i zapo4ni da go otbqgva6 i az imam s16tiq problem do den dne6en samo 4e az ne hodq s mom4eto prosto nz i az kak to4no no trqbva da go otbl1sne6
Хубаво е, че осъзнаваш, че доста си сгрешила и той наистина държи на теб, не е хубаво, че си го лъгала така и не го обичаш, както знаеш...
Просто сложи край, остави го да намери друго момиче, а ти бъди с онова момче, ако можеш.Обича те сляпо, но това не оправя нещата.
Karamel4e_to
03-08-2008, 19:20
Poznavam vi mn dobre i dvamata i mislq che ako ne iskash da si s nego go zareji da si nameri druga a ne ti da mu davash naprazni nadejdi !!!! A i ti znaesh che vinagi shte sam s teb kvoto i da stava,no ako e taka prosto nqma smisal da ste zaedno :P :P
BeBe ne mu davam nikfi naprazni nadejdi mn dobre znaish !!!!
Karamel4e_to
03-08-2008, 19:21
eee nqa pЪk da sk1same :-P нЪцкииии,залепени ш си ст0име,нема да мърдаш от мене,я подай веднага Каникулита,да не ти залепа 1... :?
???? molq ??? kva si ti be ???? :lol: :lol: :lol: :lol:
jjjjjj6363
03-08-2008, 20:22
mislq 4e tova e edno mnogo naivno mom4e
Karamel4e_to
03-09-2008, 09:43
nachi snoshti osaznah che ispitvam neshto kam nego no go potiskam tfa chuvstvo zashtoto ne iskam da se vliubvam v nego zashtoto sled 3 meseca sichko mejdu nas she svarshi :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: kato svarshi tazi uchebna godina az zaminavam za garciq za 2 meseca pri maika mi a toi shte kandidatstva v drug grad da uchi vishe i she se razdelim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: i togava shte ni e oshte po trudno edin bez drug i shte ni boli
Alice Fox
03-09-2008, 10:03
Ами за негово добро го остави да е щастлив..аз съм била в неговата позиция и да ти кажа не е лесно,но сам няма да си тръгне особено ако толкова те обича.. не заслъжава това твое отношение.. :?
Karamel4e_to
03-09-2008, 18:42
Ами за негово добро го остави да е щастлив..аз съм била в неговата позиция и да ти кажа не е лесно,но сам няма да си тръгне особено ако толкова те обича.. не заслъжава това твое отношение.. :?
procheti predniq mi post
Karamel4e_to
05-03-2008, 22:15
искам да благодаря на всички ви за мненията вече 5 месеца почти сме заедно аз го обичам и тои ме обича и сме много щастливи :smt055 :smt057 :smt054
Bonbonche_to
05-21-2008, 09:54
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: bravo na VaSsssSSssS