View Full Version : маниачка?
така,значи вече пусках няколко теми за да се допитвам за секса със съученик нправих го :D не беше нищо особено...даже по едно време се оттегчих и си трагнах..но да се варнем по темата..на път за вкъщи ми се обади един приятел с който само в нета сме си писали..и съгласих се...и вземе с колата,и от дума на дума се наебахме...получих страшен оргазъм...и най-странното сякаш не ми стигна секса за вечерта..като се прибрах мастурбирах..незнам какво става с мен..превръщам се във курва...и не мога да спра,дали съм маниачка или по-лошо нимфоманка
Xa-xa-xa.Shte ti se da si manqchka ili nimfomanka. :razz:
не си.Просто та е възбудило до такава степен , че не си искала да спира и това те е накарало да маструбираш
ЕВАЛА .... ПОвече момичета като теб да има :razz: :lol:
ако се направя, че ти вярвам ще кажа - не ме занимавай с глупости ве!
но аз хич и не ти вярвам... :?
aanitogb
03-08-2008, 16:40
mi mojibi maistora nee bil dobar v legloto s koito si bila netee zadovolil ka4estveno zada mastorbira6 o6te a ne 4e si mania4ka ili nimfomanka no zada nestane6 kyrva ograni4avai kontaktite si(mom4etata s koito spi6) nee nyjno da go pravi6 sas seki a mojibi sas edin,dvama no ne i razli4ni seki pat.na men sa6to vednaj mi se sly4i mom4eto da nee dobar v legloto i da nqma koi znae kakav opit v sex i neznae6e kak da zadovoli momi4e kato men no tva 4e mastorbira6 sled tova nete pravi nito nimfomanka nito mania4ka
Nik4o_Spain
03-08-2008, 16:45
xaxaxaxaxaxaxa :grin:
ninka_baby
03-08-2008, 16:51
+1 :?
momchence_89
03-08-2008, 17:24
И аз. А по темата ти си Мъничка Курва
za poreden put se ybejdavam,4e saita e palen samo s tapi lapeta...a se pravite na osvobodeni po princip Bojeeeeiii
za poreden put se ybejdavam,4e saita e palen samo s tapi lapeta...a se pravite na osvobodeni po princip Bojeeeeiii
+/- 1 .До някъде си права.Но както казах до някъде.Има ги такива в сайта но не всички.Има доста хора които се отнасят нормално с пусканите теми!!!
mnogo si typa chesno!! 8)
не е тапа.Дори до някъде е права.Има такива дет се еб*ват с хората с проблеми .
Alice Fox
03-08-2008, 20:26
Случва се..не си просто ти е харесало и ти се е искало пак.. 8)
menta_loverka
03-08-2008, 20:31
i az sum kum horta det ne ti vqrvat sorka
Vampirella
03-08-2008, 20:32
Тва че един не е бил добър и не е успял да те задоволи, друг те е задоволил но си искала още незначи че си маниачка... случва се да си превъзбудена и да ти се иска... просто си оцелила такъв ден...
Made_of_Pain
03-08-2008, 21:23
И въпроса беше?
Честито, Вие сте малоумна...