View Full Version : не мога да го забравя
nikito0o
03-08-2008, 16:38
Molq vi kajete mi kakvo da napravq. S priqtelq mi se razdelihme predi okolo 4 meseca. No sled kao vsi4ko be6e svar6ilo toi mi kaza 4e o6te me obi4a i 4e iska otnovo da opitame i az bqh saglasna.Tova be6e edin vid 6ans koito toi iska6e a az glupa4kata se saglasih :smt022 :smt022 I malko predi koleda ima6e edin kupon na koito az ne otidoh za6toto mi be6e zle,no toi be6e tam i edno momi4e ot moq klas sa6to e bila tam i se pravila na piqna i lqgala varhu nego natiskala mu se i o6te edin milion raboti i sled kupona toi mi zvanna i mi kaza 4e s na6te 6ansove ni6to nqma da stane i 4e ve4e ne me obi4a i 4e mn si dopadnal sas taq moq fr. :smt022 :smt022 az togava pobesnqh i kadeto q bqh vidqla 6tqh da ubiq. A toi mi kaza 4e tq mnogo me uvajavala i 4e mi imala straha.Sega go vijdam vsqka ve4er pred daskalo a toi se prai 4e ne me poznava.A kogato me vidi nqkade drygade i ne e sas NEQ mu izti4at o4ite po mene a az taka i nemoga da go zabravq a taq negova ,,nova lubov'' nemoga da q ponasqm i da q gledam vseki den i obe6tavam 4e ako mi kaje ne6to nakrivo 6te q ubiq i 6te q hvarlq v nqkoq kanafka za6toto uspq da me uni6toji kato ni razdeli i na vsi4koto otgore vseki den mi kazva kvo sa [pravili kolko sa 6tastrlivi :smt022 :smt022 :smt022 moklq vi pomognete mi razbita sam ot vsqkade i nemoga da go zabravq i mn me boli :smt022 :smt022
r3al_l0ff
03-08-2008, 16:49
няма смисъл от хленчене ...всеки го преживява тфа..всеки си преживява п0не една нещастна люб0в..като те слушам на тебе тфа ти е първата явн0 ...спок ще се наревеш и след време ще ти мине ;) и п0сле въ0бще няма да ти пука 3а такива тъпаци кат0 т0я....а тая са чудя как не си я утрепала к0гат е трябвал0 :D ама то в крайна сметка тя кф0 ти е виновна де..пр0сто ти е п0м0гнала да ра3береш кф0 лайн0 е т0я :D
ninka_baby
spored men "priqtelq" ti ne te zaslyjava osobeno..shtom te e zarqzal(momiche,koeto go obicha i uvajava) i se e hvyrlil na nqkva lesna kurvetina..nachi e goliam bokluk..No vse pak te razbiram ,zashtoto i az sym v nqkva takava situaciq..vse oshte obicham tozi,koito ne me zaslujava..no kakto i da e..
Ta spored men kaji na taz negova priqtelka da prestane da ti govori za tova i ako prodyljava q otupai :D sled tova moje da probvash da m priznaesh chvstvata si,pyk veche ako se dyrji kofti s teb se opitai da go zabravish ili si nameri nqkoi,koito ot chasti mislish,che moje da go zamesti (vypreki,che shte e trydno,ot lichen opit go kazvam) yspeh.
h0t_bAbE
emmmm,zabravi g0,sq...zn 4e zvu4i t1p0 i 4e ti ee trydn0,am$ taka e...g0re k0fata i da ne ti puka...Vse 1 ne g0 p0znava6...taka 6 my p0tekat 06te p0fe4e ligite,i nakraq pak 6 zapankq da se farne pri teb...i ti tygafa 6 my natrie6 n0sa,kapi6 ?sam0 se dr1j.. ;] a pa na taq i kaji nqk0i p1t,kat0 ti ftrasne - mackЪ znam gy tfa,ne mi v1zdi6ai,na mene red0fn0 mi gy prai6e...
FuCk.YoUr.RuLeS
03-08-2008, 19:15
Хвани я в някоя тъмна уличка... останалото го знаеш 8-)
LovePoisoned
03-08-2008, 19:32
Натрий им носа на тези двамата! Този не те заслужава! :o А тя... майната й на нея. И на двамата.
Натрий им носа на тези двамата! Този не те заслужава! :o А тя... майната й на нея. И на двамата.
napalno sam saglasna toi posle 6te sajalqva i kakto kazva6 ti 6te mu tekat o4ite ,no togava az sam sigurna 4e 6te sre6tne6 podhodq6toto mom4e i ve4e 6te si go zabravila :smt052
MiMcHeToOo
03-08-2008, 21:32
Всичко се връща, двамата ще страдат след време.. А ти ще го забравиш, спокойно.
Raderfort
03-08-2008, 22:08
за мен ти трябва да си благодарна на тази пияна курвичка, защото ти е показала какво слабохарактерно момче си имала до себе си ;)
има и други, но дано намериш подходящия :)
Mementomori
03-08-2008, 23:09
Не си струва да се занимаваш с тази,тя не заслужава твоето внимание!Нима ще се поддадеш на глупавите провокации на момиче,което единствено с "лекото" си поведение,е успяло да привлече вниманието на дадено момче?!Не си самонакарнявай достойнството!Моля те!Не изпадай в крайности и не съжалявай за него,той не те е дооценил като човек,като личност,следователно,той губи,просто не те заслужавал.Нека си бъде с онази,явно са си лика-прилика,а ти просто насочи съзнанието си другаде и съвсем се абстрахирай от тези жалки хора!Успех!
nikito0o
03-09-2008, 15:36
blagodarq vi no samiq fakt 4e go vijdam vseki den kak q pregra6ta i celuva i kolko sa 6tastlivi napravo me ubiva.kato q vidq v racete mu i iskam da sko4a i da q ubiq no znam 4e ako q potru6a posle trqbva da hodq po policii i da pla6tam gipsove i razni drygi bokluci pak za taq krava i 5 pari ne davam a toi sled tva nqma daje da me pozdravqva :neutral: 6te q 4akam o6te malko da mi se prai nasre6ta i ako ima kasmet ne6to da me podrazni 6te q smelq osven zaradi nego no i zaradi tva 4e e POREDNATA NAEBANA KURVA (sry 4e izpolzvam takiva dumi no tva mi idva otvatre kato se setq )
:shock: Тоя идиот не те заслужава!!знам,4е го оби4аш и,4е ти е гадно,но при самия факт,4е те е зарязал заради тази к*рва говори какво отношение трябва да имаш към него... :-x Според мене след време като скъса с тая ще иска да се върне при тебе,но тогава трябва да му покажеш,4е не може да се подиграва с 4увствата ти :) успех :-)