Влез

View Full Version : харесва ли ви..

goliq_maha
03-08-2008, 19:38
abe hora 4uval sam 4e na mnogo momi4eta im haresva da im barat zarnata ili kato cqlo gardite moje temata da vi se smqta z tapa no az pitam seriozno az kato pipam moita priqtelka tq ddz kak da go kaja qvno nemoga da i dostavq nujnoto udovolstvie molq vi pomognete i kajete kak da go napravq... mersi na pomognalite :) :?

Модерирано от [B]a[N]D[i]T[k]a по т.7

VilleBaby
03-08-2008, 19:46
еми вие момчетата често правите грешката да мачкате,все едно мачкате тесто :lol: и си мислите , че това ни харесва...всъщност е точно обратното! гали нежно гърдите и и зърната и с ръце и задължително с езиче особено на зърната! айде успехче :)

Stanoev
03-08-2008, 19:46
Ми всяко момиче е различно.Някой ги възбужда , някой им харесва , някой не им достава удоволствие,а др. изобщо.Единия вариант да не и достава удоволствие , а др. да не го правиш както трябва.Требва ти тактика(подход).Чети малко статии и изпълнявай ако не стане значи това не й харесва

Vampirella
03-08-2008, 19:47
То отговорът е във въпроса ти... На много момичета им харесва - да, но не на всички... Приятелката ти може да е от вторите :)

goliq_maha
03-08-2008, 19:58
То отговорът е във въпроса ти... На много момичета им харесва - да, но не на всички... Приятелката ти може да е от вторите :) ami da moje ..... :oops:

menta_loverka
03-08-2008, 20:28
vs zavisi ot tva kak 6te q predrazpologi6 a ne da trugne6 direktno da i napada6 gurdite ...purvo q cevuvai strastno posle prokarai ezik po 6iqta i i sled tova stiga6 do gurdite .......tqh NE GI ma4ka6 a gi gali6, no ne mn leko da ne use6ta a normalno leko :D ....posle s ednata ruka moje da gali6 ednata dokato celuva6 drugata i i hape6 zurnata (leko) i(ili) gi smu4e6 ili prosto oblizva6......ta tva e mai nz ako tva ne i haresa zna4i nqma 4uvstvitelnost i trqbva da oburne6 pove4e vnimanie na drugi to4ki ot tqloto i

foxy-to
03-08-2008, 22:21
не само ги гали, ами и използвай езика си. все едно и правиш френска. тогава ти гарантирам че ще претръпне цялата.

tqnko1
03-09-2008, 04:03
не само ги гали, ами и използвай езика си. все едно и правиш френска. тогава ти гарантирам че ще претръпне цялата.
Само ми обясни как можеш да правиш френска на МОМИЧЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
mi frenskata e svirkata kakto i SHATLATA demek da i liji6 slivata i pro4ie taka moje da i prai6 frenska :razz: :razz: :razz:

[B]a[N]D[i]T[k]a
03-09-2008, 06:57
еми вие момчетата често правите грешката да мачкате,все едно мачкате тесто :lol: и си мислите , че това ни харесва...всъщност е точно обратното! гали нежно гърдите и и зърната и с ръце и задължително с езиче особено на зърната! айде успехче :)

точно така е :)

Wrathchild
03-09-2008, 07:10
На някои може да им харесва. Аз нямам против да ми мачкат гърдите, обаче някой да се държи със зърната ми все 1 са въртящи се копчета за включване на радио - не, благодаря.

naze
03-09-2008, 07:20
na4i kato 6e praite ne6to .... diga6 instrumenta ryga6 go wytre ....i po4wa6 kato lud ..... i togawa ako ne i haresa ... smenqi neq ili pi6kata ...

ludoto_f
03-09-2008, 08:23
adski mnogo se kefim nie momi4etata po dokosvaniq po gardite s ry4i4ki i ezi4e.. mm a po zarnata e napravooo raztopqvasho!!!!! 8)

zvezdichka777
03-09-2008, 08:26

+1 :P

ludoto_f
03-09-2008, 08:29

+2 8)

cba
03-09-2008, 17:51
Най-добрият вариант е да я попиташ как и харесва и дали изобщо и харесва...

v3n0ma
03-09-2008, 17:52

+2 8)

+3

amatorium
03-10-2008, 10:39

+1

ubuntu
03-10-2008, 11:00
Оооо не знам брато и аз ебах една кифла която не даваше да и се пипат гърдите и зърната били е безчувствени и нямало смисал и на нея не и било гот ... :? :-o ... ама тя си беше заблудена кифла на тавана .... :grin:

juchoche
03-10-2008, 13:21
секи си е иднивидуален... :-D :-D :-D на нея може да и харесва да я пипаш другаде... :D :D :D а може и да и бъркаш? :razz: :razz: :oops: :oops: :-D :-D :-D :-D

baby_girl_vn
03-10-2008, 19:39
еми по принцип се водим че обичаме обаче трябва да сте супер внимателни мочета щото се получава ситуация все едно ви захапваме пениса ако ни натиснете малко повечко :grin: :grin: :grin: хихихи

rame
03-10-2008, 20:07
Само ми обясни как можеш да правиш френска на МОМИЧЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: Малии ти ме разби честно! :shock: Как може някои момчета да си мислят,че само на вас може да се прави френска........ :booooomb: