View Full Version : Нормално ли е да се еба на 13 години
insomnia79
03-08-2008, 19:47
сорри за бъркането на пола.По темата:Никой не ти е искал мнението.Темата е съвсем друга.Ако беше темата "Нормално ли е да се еба на 13 години" тогава можеше да изразиш становище.За някой е нормално за др. не е нормално.Въпрос на лично мнение.Щом се смята за готова,да го прави.
Ne ne e noramlno ! Taq tema q posve6tavam na vsi4ki nedorasli pikli deto " ne znaqt pikae li im se ebe li im se " Napraooo kat si predstavq 4e nekoq ot teq hvanala da dava suveti tuka 6oto se ebala s nekoi pedofil i mi staa lo6o :shock: :shock: :shock:
Vampirella
03-08-2008, 19:58
Бе и аз го смятам за ненормално...
ама иди му обеснявай на "готовото" пишлеме
пикае ли му се или друго му се ще...
Просто много бързат да пораснат... :) (аз и поетеса се извъдих :-D )
Алооооо кво нормално бе ... още има мляко по устата .. вярно има яко развити 7мо класнички направо съм изпадал в шок като съм разбирал колко са големи ... (общо взето се разбира след 1 минута разговор)
Ама тва не е критерий за ебливост ... вредно е дори на 13 да се шиба ... и не е особено нормално .. след 15-16 вече ок приемам го ама на 13-14 е уж аст .... !!!!!!
Vampirella
03-08-2008, 20:07
Алооооо кво нормално бе ... още има мляко по устата .. вярно има яко развити 7мо класнички направо съм изпадал в шок като съм разбирал колко са големи ... (общо взето се разбира след 1 минута разговор)
Ама тва не е критерий за ебливост ... вредно е дори на 13 да се шиба ... и не е особено нормално .. след 15-16 вече ок приемам го ама на 13-14 е уж аст .... !!!!!!
точно! Ама иди им го обесни де... мислят, че като им попораснал бюста и манструацията като дошла са вече пораснали...
skatemore
03-08-2008, 20:15
нек'ф уж'с нек'ф ад
krisi_bep
03-08-2008, 20:24
Браво,с тази тема успя да промиеш мозъците на всички "nedorasli pikli" и те ще се наебът на 13 и половина....
Колкото и хора да се възмущават на този факт нищо няма да се помени.Те вземат решенията за живота си,отговорността е тяхна.
13?! ti nared li si .... :shock: :o NE E NORMALNO!!Iz4akai pone na 16-17 ..tctc
sladky_bebz
03-08-2008, 20:55
kvo normalno be :-x :-x
splendour
03-08-2008, 21:10
mn k1sno kak moje taka da ima devstveni na 11 e yjas a ko da kaja za 13 (ak1l i polvina) golqma "g1zariq" we naprayyyyyyy i posle kef golqm :lol: :lol: :lol: i 10000000000000000000000000000000 temi za eslapelle :razz: :razz: :razz: :D :D :D
UnForgiving
03-08-2008, 21:11
Въпроса не е в това кое е нормално според хорското мнение, а дали децата на 13 са способни да осъзнават действията си и да поемат отговорността за тях. :?
Апф абе на 13 години още незнаят каде се намират и какво искат пък камоли да е нормално да правят секс... Те си нямат ни най-малка представа от света, никва сексуална култура... просто несмятам че има момиче/момче на 13 което да е готово за секс!!!
aanitogb
03-08-2008, 21:18
i az sam na mnenie 4e na 13 neznaqt pikaiM li se ebe li im se za men TOVA E NENORMALNO NA 13 TE O6TE NESA I RAZVITI NAPALNO
PepiDesigns
03-08-2008, 21:46
Нормално ли е да се еба на 13 години
Напълно нормално е .. направо ти казвам , чувствам се ненормален , че на 13 не съм го направил ... лелее , изостанал съм доста .. дооооста ...
А сега сериозно - НЕ , НЕ Е НОРМАЛНО ... :x
Не знам .. за кво го пишете чак толкова .. гадно явно , мен ми се набива в очите , и ми е като трън ..
Да се ЕБА .. абе да му се не вии .. не можа ли поне в заглавието да го напишеш "Нормално ли е да го "правя" на 13 години" или нещо от типа .. мноо е грубо .. но предвид това ,че си на 13 години и се ЕБЕШ , явно не ти пука за заглавието ... :x
CocainCocktail
03-08-2008, 21:47
Оставете вие 13 годишните... много теми има много упреци и така нататък.
Ами примерно няккоя 16 годишна се хвали с богат сексуален живот... а ме пита:
-Ами аз преди и след секс виждам по бельото си нещо като бяло течение,що става така.
Нз... почнах рано половия си живот за което сташно много съжелявам,ама поне бях наясно за всичко,бях прочела висчко,питала сам дори родителите ми за нещо което не ми е ясно и винаги съм получавала отговор
Казах го мАЛко пресилено ама поне обща сексуална култура имах
На 13 е нормално циганките да се ебат! Аиде неодрасли куклички! Като циганитиееееее! 8-) хахахахахах :razz:
MAKEmeFEELgood
03-08-2008, 22:16
Глупаво е.Но эа съжаление доста малко момиченца на тая въэраст го раэбират.Вредно е и эа органиэма,не е достатъчно раэвит.А и може да има лоши последствия,с които надали едно момиченце или момче в невръстна въэраст биха можли да се справят.
menta_loverka
03-08-2008, 22:28
kak moge nqkoi da e devstven na 13 se 4udq na 13 ve4e trqbva da ima6 1-2 deca ..........nenormalna rabota ...........ako be6e na 3 moge6e da zadava6 takuf vapros i da ti kaja nqma da se ebe6 malkuk/a si no na 13 izvinqvai ma vrusnicite ti ve4e .......deca imat a ti ne si se ebal/a
Schnitzer
03-08-2008, 23:25
Апф абе на 13 години още незнаят каде се намират и какво искат пък камоли да е нормално да правят секс... Те си нямат ни най-малка представа от света, никва сексуална култура... просто несмятам че има момиче/момче на 13 което да е готово за секс!!!Ти след малко ша каиш че момчетата и за чекий не са готови.Ко им вреди?
Бе и аз го смятам за ненормално...
ама иди му обеснявай на "готовото" пишлеме
пикае ли му се или друго му се ще...
Просто много бързат да пораснат... :) (аз и поетеса се извъдих :-D )
+5
А кои си хващат 13 годишни?
Тъпите комплексирани идиоти над 20 години които
не могат да задоволят жена на тяхните години и са тръгнали
по нещо "зелено" че нали няма опит ... та да не ги усетят колко са ЖАЛКИ :o
da i tova e istina!!
da i tova e istina!!
О повярвай .. истина е :)
Особенно по форумите има хиляди теми в които се споменава че момъка (над 20 г. ) е свършил в невинната 13-14-15 годишна девойка ;) То и аз съм на същия хал че приятелката ми е 5 години по-малка от мен (14) ама не съм рипнал да търся секс :) Казал съм и - минимум 2 години. 8-)
Абе хора те че ще се ебат на по 13 ще се ебат те вече като го направят веднуж няма спиране ама защо го правят със 20-30 годишни или там квито и да са
чесно ви казвам аз немога да ги рабера като се напикаят си мислят че са се възбудили ли кво
интересното е обаче че аз съм бил във америка и канада и още европеиски държави и там няма такова нещо там на 13 години маика им ходи да им чисти лаината от гъза
Абе хора те че ще се ебат на по 13 ще се ебат те вече като го направят веднуж няма спиране ама защо го правят със 20-30 годишни или там квито и да са
чесно ви казвам аз немога да ги рабера като се напикаят си мислят че са се възбудили ли кво
интересното е обаче че аз съм бил във америка и канада и още европеиски държави и там няма такова нещо там на 13 години маика им ходи да им чисти лаината от гъза
da 1 priqtelka (sau4eni4ka) tragna da u4i v dr-a darjava i kaza 4e mom4etata na 16 17 godini nemisleli za gajeta i tem podobni tq iskala da is nameri nqkoi oba4e te nese interesuvat izob6to WTF? :D
da 1 priqtelka (sau4eni4ka) tragna da u4i v dr-a darjava i kaza 4e mom4etata na 16 17 godini nemisleli za gajeta i tem podobni tq iskala da is nameri nqkoi oba4e te nese interesuvat izob6to WTF? :D
от което е пък по лошо защото по тяхна логика на 21 22 е нормалон за първи път
Violenza
03-09-2008, 06:46
И какво променихте?!
insomnia79
03-09-2008, 09:15
Нормално ли е да се еба на 13 години
Напълно нормално е .. направо ти казвам , чувствам се ненормален , че на 13 не съм го направил ... лелее , изостанал съм доста .. дооооста ...
А сега сериозно - НЕ , НЕ Е НОРМАЛНО ... :x
Не знам .. за кво го пишете чак толкова .. гадно явно , мен ми се набива в очите , и ми е като трън ..
Да се ЕБА .. абе да му се не вии .. не можа ли поне в заглавието да го напишеш "Нормално ли е да го "правя" на 13 години" или нещо от типа .. мноо е грубо .. но предвид това ,че си на 13 години и се ЕБЕШ , явно не ти пука за заглавието ... :x
Abe ti bolen li si i :shock: :shock: ne vi6 4e tva e tema gavra s vuprosnite de4urliga !!! Mn se drazna kato nekoi hfanal da dava suveti pa dori i temata ne pro4el :x :x :x :-x :-x
zvezdichka777
03-09-2008, 09:19
13 ?!!?!?!? боже кфо става в БГ ? направо ми се плаче като ги чета теа работи дето некфи 13 годишни се е*ат ... мислете за себе си бе
!
(не искам да изказвам по този начин мнението си,защото и мене ме е малко срам че се прое*ах на 15... но поне не е на 13 )
krem4et0
03-09-2008, 10:57
Има хиляди подобни теми. И да говорим те като са си решили нищо няма да променим.