- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да се еба на 13 години
Ne ne e noramlno ! Taq tema q posve6tavam na vsi4ki nedorasli pikli deto " ne znaqt pikae li im se ebe li im se " Napraooo kat si predstavq 4e nekoq ot teq hvanala da dava suveti tuka 6oto se ebala s nekoi pedofil i mi staa lo6oПървоначално написано от Stanoev
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Бе и аз го смятам за ненормално...
ама иди му обеснявай на "готовото" пишлеме
пикае ли му се или друго му се ще...
Просто много бързат да пораснат...(аз и поетеса се извъдих
)
Алооооо кво нормално бе ... още има мляко по устата .. вярно има яко развити 7мо класнички направо съм изпадал в шок като съм разбирал колко са големи ... (общо взето се разбира след 1 минута разговор)
Ама тва не е критерий за ебливост ... вредно е дори на 13 да се шиба ... и не е особено нормално .. след 15-16 вече ок приемам го ама на 13-14 е уж аст .... !!!!!!
точно! Ама иди им го обесни де... мислят, че като им попораснал бюста и манструацията като дошла са вече пораснали...Първоначално написано от ubuntu
нек'ф уж'с нек'ф ад
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Браво,с тази тема успя да промиеш мозъците на всички "nedorasli pikli" и те ще се наебът на 13 и половина....
Колкото и хора да се възмущават на този факт нищо няма да се помени.Те вземат решенията за живота си,отговорността е тяхна.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
13?! ti nared li si ....![]()
NE E NORMALNO!!Iz4akai pone na 16-17 ..tctc
mn k1sno kak moje taka da ima devstveni na 11 e yjas a ko da kaja za 13 (ak1l i polvina) golqma "g1zariq" we naprayyyyyyy i posle kef golqm![]()
![]()
i 10000000000000000000000000000000 temi za eslapelle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Въпроса не е в това кое е нормално според хорското мнение, а дали децата на 13 са способни да осъзнават действията си и да поемат отговорността за тях.![]()
Апф абе на 13 години още незнаят каде се намират и какво искат пък камоли да е нормално да правят секс... Те си нямат ни най-малка представа от света, никва сексуална култура... просто несмятам че има момиче/момче на 13 което да е готово за секс!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
i az sam na mnenie 4e na 13 neznaqt pikaiM li se ebe li im se za men TOVA E NENORMALNO NA 13 TE O6TE NESA I RAZVITI NAPALNO
Напълно нормално е .. направо ти казвам , чувствам се ненормален , че на 13 не съм го направил ... лелее , изостанал съм доста .. дооооста ...Нормално ли е да се еба на 13 години
А сега сериозно - НЕ , НЕ Е НОРМАЛНО ...![]()
Не знам .. за кво го пишете чак толкова .. гадно явно , мен ми се набива в очите , и ми е като трън ..
Да се ЕБА .. абе да му се не вии .. не можа ли поне в заглавието да го напишеш "Нормално ли е да го "правя" на 13 години" или нещо от типа .. мноо е грубо .. но предвид това ,че си на 13 години и се ЕБЕШ , явно не ти пука за заглавието ...![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Оставете вие 13 годишните... много теми има много упреци и така нататък.
Ами примерно няккоя 16 годишна се хвали с богат сексуален живот... а ме пита:
-Ами аз преди и след секс виждам по бельото си нещо като бяло течение,що става така.
Нз... почнах рано половия си живот за което сташно много съжелявам,ама поне бях наясно за всичко,бях прочела висчко,питала сам дори родителите ми за нещо което не ми е ясно и винаги съм получавала отговор
Казах го мАЛко пресилено ама поне обща сексуална култура имах
Глупаво е.Но эа съжаление доста малко момиченца на тая въэраст го раэбират.Вредно е и эа органиэма,не е достатъчно раэвит.А и може да има лоши последствия,с които надали едно момиченце или момче в невръстна въэраст биха можли да се справят.
Ти след малко ша каиш че момчетата и за чекий не са готови.Ко им вреди?Първоначално написано от Iv4eTy
+5Първоначално написано от Vampirella
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
А кои си хващат 13 годишни?
Тъпите комплексирани идиоти над 20 години които
не могат да задоволят жена на тяхните години и са тръгнали
по нещо "зелено" че нали няма опит ... та да не ги усетят колко са ЖАЛКИ![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
da i tova e istina!!Първоначално написано от nohuty
О повярвай .. истина еПървоначално написано от tqnko
Особенно по форумите има хиляди теми в които се споменава че момъка (над 20 г. ) е свършил в невинната 13-14-15 годишна девойкаТо и аз съм на същия хал че приятелката ми е 5 години по-малка от мен (14) ама не съм рипнал да търся секс
Казал съм и - минимум 2 години.
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Абе хора те че ще се ебат на по 13 ще се ебат те вече като го направят веднуж няма спиране ама защо го правят със 20-30 годишни или там квито и да са
чесно ви казвам аз немога да ги рабера като се напикаят си мислят че са се възбудили ли кво
интересното е обаче че аз съм бил във америка и канада и още европеиски държави и там няма такова нещо там на 13 години маика им ходи да им чисти лаината от гъза
da 1 priqtelka (sau4eni4ka) tragna da u4i v dr-a darjava i kaza 4e mom4etata na 16 17 godini nemisleli za gajeta i tem podobni tq iskala da is nameri nqkoi oba4e te nese interesuvat izob6to WTF?Първоначално написано от 50cent
![]()
Първоначално написано от tqnko
от което е пък по лошо защото по тяхна логика на 21 22 е нормалон за първи път