PDA

View Full Version : За Изневярата

ghostwisper
03-08-2008, 20:00
Добър вечер скъпи съфорумници! Исках да ви попитам важно ли е за вас колко пъти са ви изневерили(например 1 път с едно момиче,2 път с 2,3 с 1 и така) или е важно само дали са ви изневерили?

Благодаря на тези,които ще отговорят:)

SoulSteal
03-08-2008, 20:06
ами според мен е важно дали момичето ми ме обича или е с мен само заради секса или за нещо друго,ако ме обича не битрябвало да има нужда от изневяра!! :)

fr3e_s7yle
03-08-2008, 20:08
Няма значение колко пъти са те изневерявали. Но няма нищо по лошо от това .. бих простил почти всичко на едно момиче, но това е едно от нещата което не бих :) Щом ти е изневерило един път .. ще има и втори .. и трети .. :?

ghostwisper
03-08-2008, 20:09
става въпрос,дали ако си простил вече изневярата ще се хванеш за това колко пъти ти е изневерил(1,2 или 3 пъти) или за факта,че ти е изневерил..с 2 думи бройката или жеста е важен?

led_i_ogyn
03-08-2008, 20:37
За мене е по-важно колко пъти...

Naman07
03-08-2008, 20:37
"Jesta" kakto go nari4ash ,est 4e e nai-vajen...i 1 pyt da ti e izneveril/la stiga za da zacepish ,6to za 4ovek e ... iznevqrata...nai-otvratitelnoto ne6to na tozi shiban svqt :D ,nikoga ne bih prostil iznevqra :( .

Iviqna
03-08-2008, 21:36
Изневерявали са ми 3 пъти с една и съща.. останах си с момчето ..не се скарах и с ''приятелката'' ми..Просто не мога да се сърдя или да мразя някои за каквото и да е било

Raderfort
03-08-2008, 22:13
:-x никога не бих простил изневярата!!!

MAKEmeFEELgood
03-08-2008, 22:20
Ако се е случило веднъж и наистина обичам човека и държа не него,съм склонна да простя.Но,ако си случи отново,не съм склонна и тогава вече няма да има эначение дали е 1 2 3 ....

PepiDesigns
03-08-2008, 22:37
Все още не са ми изневерявали ..за което се радвам , и се надявам и за напред да няма такива неща ...
Изневяра .. зависи от какво естество е .. защото за някои изневяра е , приятелката ти да излезне с най-добрия ти приятел .. тогава вече идва въпроса - Защо ...

А може да е просто защото го води до магазина , да го пита какво ти харесва на теб за подарък ...

Интересно , нали ?

Не ми се е случвало , просто дадох някакъв пример ..

Зависи ;)

Mementomori
03-08-2008, 23:03
Разбира се,че е важно!Но аз и веднъж едва ли би простила....

ivelin9021
03-08-2008, 23:46
na neq nema da inaprava ni6to samao shtoto e momi4e a nego she go potrosha taka 4e v bolnica she go vkaram .. :D ta da zn dr put da ne pipa 4ujdi gadjeta... ve4es sam go prail taka 4e nema mi se za 1vi put :D

Nadelina
03-09-2008, 00:05
Zavisi kolko pyti. Ako e samo vednaj... edin pyt v koito se e poddal na nqkoe izkusitelno charovno krasivo ili prosto sexy momiche... bih prostila.. no da mi izneverqva periodichno i az da se pravq na naivna glupachka kato ostavam s nego... tova nqma da go byde!

Wrathchild
03-09-2008, 07:45
na neq nema da inaprava ni6to samao shtoto e momi4e a nego she go potrosha taka 4e v bolnica she go vkaram .. :D ta da zn dr put da ne pipa 4ujdi gadjeta... ve4es sam go prail taka 4e nema mi se za 1vi put :DИ това с цел да се покажеш какъв бияч си ли беше?
Важни са и двете за мен... и дори една едва ли бих простила.

[B]a[N]D[i]T[k]a
03-09-2008, 07:56
до колкото знам момчетата с които съм ходила са ми били верни .. :) :P обаче все пак мисля че не е важно колко пъти .. веднъж стане ли то ще има и 2ри и 3ти път.. е ок аи да го кажа по др начин .. простиш ли му 2 пъти то със сиг ще има и 3ти :) не е важно колко пъти .. изневярата си е изневяра .. :(

CuRly_Doll
03-09-2008, 16:18
Zavisi kolko pyti. Ako e samo vednaj... edin pyt v koito se e poddal na nqkoe izkusitelno charovno krasivo ili prosto sexy momiche... bih prostila.. no da mi izneverqva periodichno i az da se pravq na naivna glupachka kato ostavam s nego... tova nqma da go byde!
+1

juchoche
03-09-2008, 17:49
по принцип повечето момичета и йени винаги вкарват някакво чувство в изневярата така че сигурно и е липсвало нещо във връзката...според мен няма кзначение колко пъти вазното е дали е значело нещо тази изневяра за самата нея..дали изпитва някакви чувста към обекта на изневярата или не... :) :)

Lestat357
03-09-2008, 18:13
Добър вечер! : )

Въпросът ти е един, но не предполага към много кратък отговор. Все пак за мен в това отношение нещата са горе-долу еднозначни, затова ще бъда по-кратък. Който обича не изневерява. Дори и да не си/съзнаваш напълно още дали си влюбен или не (все още), тук въпросът според мен опира до самоуважение по-скоро. Както и да е. Един акт на изневяра (става въпрос за чисто физически такъв) – един, веднъж мога да приема. Няма да го забравя, но вероятно рано или късно бих го простил. Те са различни неща. И ще го направя това единствено, изхождайки от гледната точка все пак всички сме хора. И съм го правил всъщност. Аз не съм изневерявал досега и не бих. Казах вече защо. И да, на мен са ми изневерявали..

evelinka1122
03-09-2008, 18:51
a[N]D[i]T[k]a]до колкото знам момчетата с които съм ходила са ми били верни .. :) :P обаче все пак мисля че не е важно колко пъти .. веднъж стане ли то ще има и 2ри и 3ти път.. е ок аи да го кажа по др начин .. простиш ли му 2 пъти то със сиг ще има и 3ти :) не е важно колко пъти .. изневярата си е изневяра .. :( +1! По-добре нямаше да мога да го кажа... :D 8-) :lol:

rame
03-09-2008, 18:56
Ако се е случило веднъж и наистина обичам човека и държа не него,съм склонна да простя.Но,ако си случи отново,не съм склонна и тогава вече няма да има эначение дали е 1 2 3 ....+1 . :)

led_i_ogyn
03-09-2008, 18:59
Ако един път е сгрешил по бих простила, но ако е било системно...вече би ме боляло много повече и не бих го простила!

zubi
03-10-2008, 01:54
всеки греши .. един ът мисля че е приемливо .. но станат ли повече ..... тогава вече стаа по-сложно ..

Madness
03-10-2008, 06:22
Пф,мен пък изневярата по начало ми се вижда адски гнусното понятие...
За кво си с някой като ше ходиш при други?
Кво търсиш при него...при тях...
Тъпо е,не знам...

hottie
03-10-2008, 08:10
Щом са ти изневерили веднъж значи ще се случи и втори път.

Sevt
03-10-2008, 08:18
Щом са ти изневерили веднъж значи ще се случи и втори път.

Тва е много тъпо и невярно обобщаване....

Иначе темата е добра, като я видях си викам, че това ще е поредната за - против, а тя всъщност задава интересен въпрос...де да знам предполагам, че има значение бройката...

SINDEL
03-10-2008, 08:22
Хмм.. по-интересна тема от редовните 'за/против изневярата' :)
За мен бройката няма зна4ение. Дали ще са ми изневерили веднъж или 10 пъти - резултатът ще е един и същ. Вярно е, 4е една изневяра се прощава и се преглъща по-лесно от няколко, но аз не мисля, 4е съм от хората, които принципно биха могли да простят нещо такова. Така 4е...

Rubben89
03-10-2008, 19:36
Ем за мен бройката няма значение важно е че изневярата е на лице ....... :cry: :cry: :cry: Лове you ПаТии

ghostwisper
03-10-2008, 19:40
Rubben89 az ne sym syglasna s teb :} love you too bunny :-) [/img][/code]

SweeT_FreaK
03-10-2008, 19:51
nzch .. vajno e v novata vruzka vsichko da e na 6 .. a pyk za starite sluchkisa bez znachenie ... stiga da gi popravish :)P

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-10-2008, 23:55
Е как да не е важно.. Не стига, че е станало 1 път, ами и още.. е, това е тотално човек, който не държи на теб и.. да не споменавам др неща.. Безобразие, даже за бройка става дума :-D :D Тцтц.. е, да хора сме, може да се случи, но да продължаваш с такова съзнание... :? Ами, всичко е важно и изневярата и бройката... :? :? :D А най - добре да не се стига до това, че е началото на краят на една връзка.. :?

Sarabi
03-11-2008, 06:24
I edna e dostatu4na za da prekusna dadeni otno6eniq... sledva6tite ve4e ne sa vajni. Vseki 4ovek s pone malko dostoinstvo 6te postupi taka... iznevqrata si e podigravka, gavra, nauvajenie... tova malko hora biha go prejivqli.

ghostwisper
03-11-2008, 06:38
Sarabi* по отговора ти разбирам,че не са ти изневерявали до сега,или поне не си разбрал за това:)

Може ли 1 малко въпросче и съветче към всички,които казаха,че не биха простили изневяра..Изневерявал ли ви е човек,на когото адски много държите? Ако не-ето го и съветчето-помислете си наистина как бихте постъпили в такава ситуация,защото според мен поне едно 60% от хората,които си мислят,че не биха простили,ще простят..Разбира се не карам никой на сила или обвинявам някого,просто казвам:)

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-11-2008, 06:49
И 1 да е, пак е изневяра... Изневярва значи предадено доверие, предаденото доверие много трудно се възстановява...

MoHuTo
03-11-2008, 07:11
И бройката има значение...едно е да ти изневерят 1 път, друго е това да стане редовен номер. Специално за мен не е от значение самия секс, а дали приятеля ми изпитва някакви чувства към момичето, с което ми е изневерил. Ако има чувства, едва ли бих му простила( да не казвам голяма дума, ама...), ще се чувствам страшно предадена и наранена. Но ако няма чувства, ще е по-лесно да преглътна изневярата му. Зависи от много неща, но като цяло изневярата има значение за мен и то голямо.

partychild
03-11-2008, 07:33
ne bih prostila iznevqra :? dori i nai lekata :booooomb: :(

PsiHo_PatKa
03-11-2008, 13:28
И аз не бих простила изневяра, по какъвто и начин да е. дори да е само една целувка. Дори според мен целивката е по зле от това ако ти изневерят със секс, защото целувката показва любов, а секса може да си е просто секс... Но и двата варианта не бих ги простила....

NaNa_SladuRana
03-12-2008, 15:05
И 1 да е, пак е изневяра... Изневярва значи предадено доверие, предаденото доверие много трудно се възстановява...
Така си е мен не ме интересува толко факта за изневярата,а че са се подиграли с доверието ми!Не е важно колко път са ти изневерили,а че са го направили!!!!

kifla
03-12-2008, 15:18
За мен самият факт,1е има изневяра е достатъчен да премахне доверието ми към даден човек.Това с колко е изневерил е вече начин да накараш другият да го заболи....повече и повече :smt012

petyrit
03-12-2008, 15:23
Ами разибра се, че е много гадно да ти изневерят.Така се загубва доверието и няма голямо значение колко пъти ти е изневерило гаджето.Ако разбера, почти невъзможно е да му простя.

betyrk
03-12-2008, 17:02
Така...Да ви кажа изневерявала съм доста пъти на гаджетата ми,но това е най-лошото нещо което можете да направите..винаги после съжалявате и винаги това ви се върща с тройни дози!
Смятам че човек за да изневери на някой не го обича достатъчно..и също не е готов за сериозна връзка и му липсва нещо... затова ако решите да изневерявате на някой по добре преди това го скъсайте няма смисъл да се лъжете Лъжата рано или късно излиза на яве! :)