View Full Version : За факаните шундри
Такамммм таа за факаните шундри,които се навъдиха напоследък 8-) Една такава ти се праи на оборотна , "шъ тъ бия" ми вика... алооо доматите :D Не всичко се решава така нали хорица?! Ем то едно момче кат си харесва дадена мацка и все за нея говори ,все за нея мисли и си я обича тва не значи че някфа такава шундра има шанс ....
Аз поне така си мисля... :D Аман от някви такива куклички дет май си нямат друга работа ми се "шъ бият " другите ,че да ис оправят проблемациите! :lol:
sexa_na_kompleksa
03-09-2008, 11:43
Изощо не разбрах за какво иде реч ...
BlueFace
03-09-2008, 11:43
Може ли да ми кажеш какво трябва да напиша в тази тема? ! :-o :-o
sweatkiss
03-09-2008, 11:44
Нещо не разбрах.Първо се научи да пишеш и тогава пускай тема.....
BlueFace
03-09-2008, 11:45
Айде стана боя ! :-D :-D :-D
BlueFace
03-09-2008, 11:46
Какво е шундра? 8-) ...
Пу*ка! 8-) До колкото знам аз! :-D
Ми незнам просто исках да напиша тема за някфи нагли куклички дет незнаят как да си задържат уж гаджетата и искат да натупат по-готините от тях ! :lol: :lol:
Ми незнам просто исках да напиша тема за някфи нагли куклички дет незнаят как да си задържат уж гаджетата и искат да натупат по-готините от тях ! :lol: :lol: ааааа....добре :D
BlueFace
03-09-2008, 11:49
Ам тука става въпрос за някакви тъпи путки или за някакви момичета дето някаква тъпа путка им зарибява гаджетата>?!?! :?
MiMcHeToOo
03-09-2008, 11:52
Добре, успокой се сега :D
Абе за тея момичета,дето се правят на много важни и си мислят,че са повече от другите и не могат да си задържат гаджето.Мислят си,че... :-o Абе разбра ме на къде бия,нали? :D
Аз след 6 мин. гася щото ше дават по Битиви за Енелото... :D
miss_ludataa
03-09-2008, 11:56
dam vijdala sum i sum popadala v takava situaciq g/d i tiq taka nare4enite ''6UNDRI'' sa mn zleta i az summ zabelqzala ,4e imat ne6to kat moto ''MOETO SI E MOE ,AKO NE 6TI E*A MAIKATA'' :D :D 8-)
IrReplacaBle
03-09-2008, 12:02
Аха..някоя "мацка" ти се е ядосала,защото си и взела "гаджето"? :-o
miss_ludataa
03-09-2008, 12:05
mne to4no :D :D boe6e se poneje s gadjeto i prosto stanahme po-blizki i tq ot revnost po4na da se prai na otvorka,ama tak ili ina4e sq nqma gadje :D no po4nahme da se otdale4avame ot temata .za 6ianite 6undri :shock: :D
Ем на user ,който ми пише да се науча да пиша :алоооооооооо аз мога да си пиша ама ти неможеш д аме разбереш какво искам да кажа :D Там на хорицата дето схванаха ...да тъпите п*тки им се вика шундри 8-) и понякога са супер елементарни и злобни :D
miss_ludataa
03-09-2008, 12:20
6undrite SUXX :grin: mn sa zlobni tfa si e vqrno ,no mi stava tolko sme6no ,kato zapo4nat da se nadvikvat,kogato im naprai6 zabelejka !!zleta sa si 8) :lol: 8) 8-)
Има една от моя скайп,дето си беше написала...
МоГъ От ОбИч Да МраЗя , Да БъДа ЖеСтОкА И злА .. МоГъ БеЗ БоЛка Да ГаЗя чОвеКъ , КогОтУ нАй - МнОгУ ЦенЯ .. !!..
Колко "смело и яко"...
:-o :lol:
miss_ludataa
03-09-2008, 12:27
МоГъ От ОбИч Да МраЗя , Да БъДа ЖеСтОкА И злА .. МоГъ БеЗ БоЛка Да ГаЗя чОвеКъ , КогОтУ нАй - МнОгУ ЦенЯ .. !!..
Колко "смело и яко"...
v tfa nqma nikuf smisul :lol:
Охооо ти да знаеш на колко много такива съм попадалааа... :lol:
Ем на user ,който ми пише да се науча да пиша :алоооооооооо аз мога да си пиша ама ти неможеш д аме разбереш какво искам да кажа :D Там на хорицата дето схванаха ...да тъпите п*тки им се вика шундри 8-) и понякога са супер елементарни и злобни :D
+1 za temata :) .
Typite otrepki zeli mnogo da se razdavat ... Idva im 1-2 pyti i pochvat da letqt v oblacite . Da ama az ne sym vcherashen i gi svalqm s revolvera...
A qgodite kak sa 8-)
ти не отиде ли да гледаш за енелото по БТВ :-D
miss_ludataa
03-09-2008, 12:32
:lol: TebE E celUvAL ?
Ni6tO,nAli mEnE E ReVnUvAl...zA tEb sI BiL Me4tAl?!Ni6tO NaLI MeNe E JeLAL :grin: :grin: TFA E TO4no PROFILA NA Nekfa 6undra! 8) :D :D
ти не отиде ли да гледаш за енелото по БТВ :-D еми телевизора е в стаяра при компа :P :D 8-) :grin: ...много ми е интересно да го гледам това за НЛО,обаче ще пиша едновременно и във форума... 8-) Тая тема е много яка :-) <-за авторката!
ПП:забранявам да я заключвате :D
Охааа радвам се ,че ви хареса темата.Просто има една такава дето ся ходи с бифшия ми и аз като си говоря с него и тя кат разбере и се почва ама ооо мърлоо дрън дрън "шъ тъ бия" :D,а тва на мен ми е много смешно :D
А за НЛО баси баща ми е завзел телевизора и не дава да го докосна даже :-D иначе и а змного обичам да гледам за тва :)
ЩасСтИеТо пРи мЕн дОйДе С бУтИлКа вОдКа вЪв рЪкаА...
вЧеРа бЯх пРиМеРнО дЕтЕ пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ
аЛа дНеС мИ пИсНа От тОвА жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя...
пО кЛуБоВе щЕ сИ вИсЯ щЕ бЪдА гАдНа кУчКа бЕз дУшА!!...
Хаха :lol: ...Тая май мога да й предвещая бъдещето...Живееща в кашон с бутилка рекийца 8-) Оп!Наздравееее :-o
miss_ludataa
03-09-2008, 12:40
hey macka eto ti edin sait an koito moejj da gl onlive tv neterra.tv :-) temi4kata rlz :-)
Хаха :lol: ...Тая май мога да й предвещая бъдещето...Живееща в кашон с бутилка рекийца 8-) Оп!Наздравееее :-o
аз бих я оставила с водката ,че май ракията стана по-скъпа вече :lol: :D
bebeto0o
03-09-2008, 12:45
ebasi tupata tema pa ve4e e 2 str :D
Тааа..да се върнем на темата... :-D !Не знам за вас,обаче аз полудявам,когато някоя тръгне да ми се репчи...Или пък,когато се фръцка с късата пола.Ама как може да има такъв прост народ???Аууу преди лятната ваканция като ходех на дискотека и ги гледам-всичките са такива курви бе!Една я гледам,влязла в една клетка(в дискотеката има клетки над пилоните,но не е напълно чалга дискотека..няма зн. вече не ходя :-o )с късата пола и отдолу всички момчета гледат нагоре :shock: :shock: :shock: ...А оная праи всякакви...глупости!То не беше разкрачване...въртене,дупен е мани ужас! :razz:
hey macka eto ti edin sait an koito moejj da gl onlive tv neterra.tv :-) temi4kata rlz :-)
оооооооооо мале знаеш ли ,че те обичам за тоя сайт :-) малее супер си :-)
А за сънсет..ами мацка кво да ти кажа по наще няма клетки ама те пак се кълчат по пилоните и даже по някога се кълчат по без нищо :razz: шундри.....just курволяк :D
V posledno vreme momichetata vzexa da se biqt poveche ot momchetata 8-) ... Ne znam naprao nas li ni ima neshto ili na momichetata im stava neshto :D
miss_ludataa
03-09-2008, 12:57
:shock: kurvi dam takiva momi4enca se sre6tat navsqkude! i sa mn sme6ni 8-) :D
V posledno vreme momichetata vzexa da se biqt poveche ot momchetata 8-) ... Ne znam naprao nas li ni ima neshto ili na momichetata im stava neshto :D
май някои ги е ударил хормона ... :o бау 8-)
:lol: :lol: :lol: ...Нещо май имат голямо самочувствие...дори по-голямо и от умствения им багаж! :o :-o :-D
miss_ludataa
03-09-2008, 13:16
:D dam iame dve ''macki'' ot na6to daks deto samo se biqt i too mom4etata ne moje da gi razturvut :grin: kifli !!
Вие пък като сте нещо по-вече от тях,кво сте седнали да ги оплювате и да им злобеете зад гърба.Май нещо ви е яд на тези момичета,а?
LovePoisoned
03-09-2008, 15:47
Ми незнам просто исках да напиша тема за някфи нагли куклички дет незнаят как да си задържат уж гаджетата и искат да натупат по-готините от тях ! :lol: :lol:
Хаха... дам, верно, много са зле. Не могат да си задържат гаджето, а са им виновни пичките? :o
CuRly_Doll
03-09-2008, 15:58
ОМГ...Още една тема от сорта на "куклите","барбитата","фашанките"....Ае хора те си живуркат там,що и вие не земете да си живеете живота и да не се занимавате?Голяма работа-една тема(то даже вече не е и една) няма да промени нищо-пак ше си ги има такива надувки,пак ше си се свалят със заети момчета и пак няма да им пука.Ква е тая мания да оплювате всичко живо,което не прилича на вас.Емм секви ги има и тва е-и да ги плюете и да не ги плюете пак ше са си такива и няма да се променят....
Хаха... дам, верно, много са зле. Не могат да си задържат гаджето, а са им виновни пичките? :oEе вие пък аз не разбрах за кои е предназначена темата-за момичетата с гадже,които ревнуват от всички,или за тея дето се кълчат по пилоните и карат гаджетата на момичетата да гледат встрани!! :lol: :lol:
Ако му се сваляш на даденото момче естествено, че заслужаваш да те набие при положение, че знаеш, че си има приятелка...Но, ако някоя го харесва твоя и те заплашва, че ще те набие, Боже, какво ли щях да направя? :D
За какво се дразниш толкова, нали не са те били?Като дойдат и се изправят лице в лице с теб, тогава ще ги видим.То всеки може на думи "ще пребия тоя, ще пребия онзи"...
LovePoisoned
03-09-2008, 16:39
:lol: TebE E celUvAL ?
Ni6tO,nAli mEnE E ReVnUvAl...zA tEb sI BiL Me4tAl?!Ni6tO NaLI MeNe E JeLAL :grin: :grin: TFA E TO4no PROFILA NA Nekfa 6undra! 8) :D :D
И в случая таз изкарва, че момчето не знае какво иска... :D А и тя самата не знае...
Искрено се смея на такива.. В шести клас тука в кварталя има една новоизлюпена к**ва.. Минипола, отдолу нещо като клинче... А походката й е тип... прекалено-разкрачена-от... :lol: :lol: :lol: :lol:
+ 1
Колко "смело и яко"...
Тъпо е. Момичето само се издава, че би изневерило (подразбира се...) на гадже. ;Д
Аз бях срещнала едно текстче, нещо такова беше:
"Здрасти, пич! Аз съм от хората, които имат много интереси, но всичко бързо им омръзва... (точки-точки) ... просто аз гледам света от ъгъл, който ти не можеш да видиш."
Естествено съчетано с много "ъ" на мястото на "а" и... знаете.
Много се радвам, когато видя нечий профил, където момичето не се индетифицира с чужди безмислени римици..
P.S. То пък голям бой бре... Както се казваше, "женски бой" - шамарчета и това е. :-D Или пък в друг случай да се хванат за косите.. Не е ли много по-яко да удряш здрави ритници и юмруци, а?! Отколкото да се дърпат за проскубаните метли и да се подписват с отпечатък от ръка върху бузата. :D :D :D
якооо темат е вече на три странички и то не са пълни с глупости от въпросните шундри ами от мнения ,напълно отговарящи на действителността! :grin:
шундра :shock: както и да е :-o не знам дали е точна по темата но за тва коет схванах..даам не всичко се оправя с бой
кАзвАш мИ чЕ сИ гОспОдИн ИгрАч...
мнОгО сИ...
ОтвОрЕн гОлЕмИЯт свАлЯч...
нО кИнтИтЕ знАй чЕ свОй имАм сИ...
sОrrУ bАbУ...щЕ тИ кАжА нАлИ...зАпОвЯдАй...
тАзИ нОщ щЕ сИ мОй...
^Ъ? :-o :-o :-o ...Дори и главна буква няма!
:-D
ЗнАм дА иСкАм,м0гА дА иСкАм.ИмАм вСиЧк0 к0ет0 п0иСкАм,
м0гА дА иМаМ и тЕб аКо иСкАм н0 сЪм ИнАт И Не Те ИсКаМ! <--еПА брАо 8-)
ИсКъШ лИ дЪ иГрАеМ нЪ КрИеНиЦъЪ,
аКу мЕ нЪмЕрИш тИ дЪлЖъЪ еДнА цЕлУфФкЪъ,
аКу Не ф гЪрДеРоБъЪ сЪм!?! :lol: :lol: ...не мерси!
Изощо не разбрах за какво иде реч ...
+ 1 :-o
1во.. мястоо на темата не е тук...
2ро се чудя модераторите как позволяват такива заглавия..
3то темата ти иозбщо не е формулирана и изобщо не се разбира за какво говориш
4то като имаш проблем с " шундрите " ние можем ли да ти помогнем?!?
"shundata mi izqde jiva da ne bqh ma jiva sam...." :D :D :D :D :D :D
mn tapa tema
sweet4esf
03-09-2008, 19:35
по тъпа тема не бех скивала скоро :lol: а по темата ще кажа че наистина и аз мразъ некви такиа кифли ама за кво тряя да седна тука да ги оплювам :-o нещо не ви разбирам кво постигати с тва :-o нито щи промените нещо :? нито нищо :? само дето се излагате така и падате на техното ниво :neutral: некви тъпи комплексарки седнали да опсъждат хората #-o не искам да обиждам никой ама сте смешни :? вместо да земете да правите нещо вие сте се цъкнали тука и оплювате кат некви селски квачки :lol: поне така наречените "шундри" :lol: не са седнали да ви оплюват вас :razz: поне си имат работа да ви земат мъжлетата докато вие си тътрите задниците тука :lol: :lol: :razz: после тва и онова :? ем селска му работа :lol: тцтцт до каде стигна живота :razz:
sweet4esf хахахахах аз да съм казала ,че шундрата ми е зела гаджето :D даже обратното той се кефи на мен ,ама тя понеже е тъпа се праи на оборотна .А и аз не съм седнала да ги коментирам ,ами напраих някфа по -весела тема малко да се посмеят и другите на тъпите каки с къси крака 8-)
Стара тема - нова дума. Синтезирах. Пачундра :D
LetTheMusicTalks
06-05-2009, 15:49
Айде стана боя ! :-D :-D :-D :razz: :razz:
vampirekiss
06-05-2009, 20:08
Ми аз на такива им викам кифли.Както и да е.Да ти кажа не си струва да им си впряга човек.Остави ги да ''прогресират''.
Ако попитам на колко си години, ще ми кажеш ли ?
кАзвАш мИ чЕ сИ гОспОдИн ИгрАч...
мнОгО сИ...
ОтвОрЕн гОлЕмИЯт свАлЯч...
нО кИнтИтЕ знАй чЕ свОй имАм сИ...
sОrrУ bАbУ...щЕ тИ кАжА нАлИ...зАпОвЯдАй...
тАзИ нОщ щЕ сИ мОй...
^Ъ? :-o :-o :-o ...Дори и главна буква няма!
:-D
ЗнАм дА иСкАм,м0гА дА иСкАм.ИмАм вСиЧк0 к0ет0 п0иСкАм,
м0гА дА иМаМ и тЕб аКо иСкАм н0 сЪм ИнАт И Не Те ИсКаМ! <--еПА брАо 8-)
ИсКъШ лИ дЪ иГрАеМ нЪ КрИеНиЦъЪ,
аКу мЕ нЪмЕрИш тИ дЪлЖъЪ еДнА цЕлУфФкЪъ,
аКу Не ф гЪрДеРоБъЪ сЪм!?! :lol: :lol: ...не мерси!
СПРИ С ТВА ПИСАНЕ ЩЕ УМРА КАЗВАМ ТИ!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111
... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Божеее боже... Кви са тия простотии ... :lol: :lol: По готини ама друг път ... просто са евтини ... това е!!!!! 8) А момчетата ... те губят ... само и единствено те ... а за онези само мога да им пожелая да им го ......... слон!!!! :-x За мен това не са момичета ... щом крадат чужди момчета!!! За мен това са си чисти парантии, които са жалки и не заслужават нищо!! И си нямат и на идея какво значи да обичаш да бъдеш обичан и някой да развали това... :-x :-x
citygirl
06-05-2009, 22:51
хаха ясно ми е за к'во става въпрос... ами то в интерес на истината повечето "мадами" казват "шъ тъ бия " само да се правят на интересни. в повечето случаи това си остават само думии .. :)
..ИсКаш,нЕ иСкАш - АЗ сЪм тАкАвА!ТеБе Те дРаЗнИ мОяТа СлАвА!АкО сИ тЪрСиШ сКрОМна СъПрУгА,нЯма Да пРеЧа - ТръГвАй с ДрУгА!!!Аз СъМ сКроМнА, кРасИва...каТо Мене НЯма ..нЯма и Да иMa !!! .. :lol: :lol: :lol:
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА..прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА:акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:.нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ.!!! .. :razz: :razz: :razz:
ПуНяКуГъ Ми Са ИсКъ Да СъМ ВиНаГи ДеТе...
ЩоТу ИзДрАсКъНиТе КоЛеНе По - ЛеСнУ Са ЛиКуВъТ От РазБиТоТу СъРцЕее..!!! .. ауу :cry: :lol:
Hе ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм,С вИсОкО вДиГнАтА гЛаВа ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ[!]На ДрУгИ нЕ пОдРаЖаВаМ и СеБе Си ОтСтОяВаМ[!]ТъПиТе КуРвИ нЕ пРиЗнАвАм,А гОлЕмИтЕ нАдУвКи С нАсМеШкА пОдМиНаВаМ .. всички се подминават взаимно :lol:
навсякъде е пълно с такиа фъшкии :D пък как бият не е истина .. пхахаха :razz: що не вземат да са скрият :-P
Punisherrr
06-06-2009, 07:07
Колко глупости написа в 5 реда само... :-D
sentient_
06-06-2009, 08:23
Такамммм таа за факаните шундри,които се навъдиха напоследък 8-) Една такава ти се праи на оборотна , "шъ тъ бия" ми вика... алооо доматите :D Не всичко се решава така нали хорица?! Ем то едно момче кат си харесва дадена мацка и все за нея говори ,все за нея мисли и си я обича тва не значи че някфа такава шундра има шанс ....
Аз поне така си мисля... :D Аман от някви такива куклички дет май си нямат друга работа ми се "шъ бият " другите ,че да ис оправят проблемациите! :lol:
Кви ги пишеш ? Май и ти не можеш да разбереш!
мн си е яка темата уе :D кат не ви харесва не четете .. толко ли е трудно :D ае темичката рулз :D :grin:
Нещо не те разбрах 8-) Ама нищо, важното е, че сподели с нас 8-)
Beautyful
06-06-2009, 10:46
И сега какво..олекна ли ти поне??! 8-) :D