Влез

View Full Version : Може ли да забременея, ако...?

tajni4ka
03-09-2008, 12:13
Ами искам да попитам може ли да забременея ако не сам правила секс а момчето само си го е отаркало(смисал пенисът му е докосвал срамните устни но без проникване) в мен но без да е свършвал? :neutral: :cry:

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

TheBlackStranger
03-09-2008, 12:15
Не :-o

Seducti0n
03-09-2008, 12:16
Не не може.Надявам се, че по пенисът му не е имало сперма... :-o

CrazyBear
03-09-2008, 12:26
Za6to pravi6 takiva ne6ta sled kato ne si naqsno,q se poobrazovai! :-x Sled nekoi mesec da ne napi6e6 4e ti zakasnqvalo s 2 4asa i sigyrno si zabremenqla ot svirka?! :-x

tajni4ka
03-09-2008, 12:27
ами не е сваршвал и се надявам да не е имало нищо :cry:

tajni4ka
03-09-2008, 12:28
ако смятате да критикувате по добре изобщо не пишете питам хора които смятат спокоино да изкажат мнението си а не да ми се карат за културата и тнт така че мерси за другите мнения

PY_MACKA
03-09-2008, 12:31
uf be momi4eta
umni ste puk ne mislite
!!!!
:o

est 4e moje - slu4ainosti vsqkakwi
o6te predi izprazvane ima po nqkoi izpusnat spermatozoid
taka 4e....

menta_loverka
03-09-2008, 12:48
ne stava samo s turkane trqbva i akul

gavro64eto
03-09-2008, 12:50
ne,ne moje

bebeto0o
03-09-2008, 12:51
Za6to pravi6 takiva ne6ta sled kato ne si naqsno,q se poobrazovai! :-x Sled nekoi mesec da ne napi6e6 4e ti zakasnqvalo s 2 4asa i sigyrno si zabremenqla ot svirka?! :-x

:D:D:D:D:D
PO temata: mi mn malka e veroqtnosta spokoino

MakeMeLaugh
03-09-2008, 13:00
Добре ве, мамка му:
Що не се запита какво ще стане, преди да си търкахте ония работи?!? Отговори!!

И сега ако си бременна по-добре ли ще ти стане, отколкото си ги търкахте!?!

ПЪРВО СЕ ОБРАЗОВАЙТЕ В СЕКСУАЛНАТА ТЕМА, СЛЕД ТОВА ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ!

Майка ти знае ли къде си вейш п*тката ма?? Чакай аз ей сега да и се обадя да видиш ти... :x

ЛаСт!К
03-09-2008, 14:14
Добре ве, мамка му:

Майка ти знае ли къде си вейш п*тката ма?? Чакай аз ей сега да и се обадя да видиш ти... :x

Майка й няма работа при п*тката й,ти също.Тя задава въпрос.Тряа отговор,не задръстени глупости.Според мен вероятността е малка.

gilY
03-09-2008, 14:19
spoko be \:D/ 8)

EJI4eTy
03-09-2008, 14:21
а аз що си мисля че темата е сериозна ебавка :D :D :D

aanitogb
03-09-2008, 14:22
ne nemoje da se stane taka

hottie
03-09-2008, 14:22
Не , не и не !

wasntme_
03-09-2008, 14:24
Добре ве, мамка му:

+1

ama a de.. akali vsekvi...
momi4e q sa uspokoi... veroqtnostta e tolkova ni6tojna 4e 4ak temata ti e bezsmislena... ama obrazovai sa malko... kato te gledam hiper si se stresnala na hiper lignq...

MakeMeLaugh
03-09-2008, 14:26
Тя отговора си го получи отдавна. По твоята логика дай да се ебем пък кото стане те после ще кажат...

Ние като сме задръстени ти за отопушен ли се имаш.. то затова ли България е на челно място по аборти...

И майка си определено има пръст в цялата работа.. щото си личи колко я е възпитала..

sh3_1s_7h3_0n3
03-09-2008, 14:33
Абе, то тия сперматозоиди да не се телепортират ей така... :)

Има опасност само ако правите секс, т.е. си го вкара и евентуално се 'изпусне' малко...несъзнателно... :) Тогава да се притесняваш, ама в твоя случай нищо ти няма. Най-много да ти закъснее сега от притеснение, а и ти всеки ден да се молиш и да гледаш дали ще ти дойде. :)
Всичко е под дълбок контрол, но следващият път - умната. Преди да правите каквото и да е, образовай се по-добре ти, а не чакай той да те 'пази', че малко 'мъже' се сещат за такова нещо. ;)

ЛаСт!К
03-09-2008, 18:37
Тя отговора си го получи отдавна. По твоята логика дай да се ебем пък кото стане те после ще кажат...

Ние като сме задръстени ти за отопушен ли се имаш.. то затова ли България е на челно място по аборти...

И майка си определено има пръст в цялата работа.. щото си личи колко я е възпитала..

Аз съм момиче! :-x
Да за отпушенА се имам

alkobalko
03-09-2008, 18:51
Не може.

sLaDkA_GrEsHkA
03-09-2008, 20:06
oh... :x

Alice Fox
03-09-2008, 20:08
Добре ве, мамка му:

+1 :razz: :lol: 8)

v3n0ma
03-09-2008, 20:12
ne moje

MakeMeLaugh
03-09-2008, 21:15

Да за отпушенА се имам
Момиче с ник Ластик. Това ми стигаше....

DevilWish
03-09-2008, 21:45
E 6tom ne e svyr6val kakyv ti e problema? ;)

ЛаСт!К
03-10-2008, 16:50

Да за отпушенА се имам
Момиче с ник Ластик. Това ми стигаше....

Е,ластичка ли да се кръстя??? :?

SweetDead
03-10-2008, 17:53
ееееееее спрете са ! :-x стига сте нападали момичето и стига сте се карали помежду си кой е с по-голяма сексуална култура! :-x момичето пита и иска смислени отговори не от глупаци! та за по темата.. не, не може :-x

AnNiE
03-10-2008, 20:23
НЕ,не си бременна :wink:

foxy-to
03-11-2008, 07:47
Толкова ли е трудно да поговориш с приятеля/тъпкача си?(незнам какъв ти е все пак) При такъв проблем би трябвало първо той да научи, а не някакви си непознати от някакъв си форум. То затова момчетата са много отракани в секса и от нищо не ги е страх, щото като има такъв проблем те дори не знаят. Ами няма всичко да е на нашата глава я. Бързичко му казвай и той малко да се попритесни! И следващия път да мисли какво прави и къде си търка чушлето. :-D

hooliganka89
03-11-2008, 07:54
Posle zashto nie malko po-staroto pokolenie kritikuvame rannoto zapochvane na polov jivot...Emi vijte kakvi vaprosi zadavat :shock:
To tva ne e malumen vapros,ami napravo savarsheno tap,ne zam kakvo da kaja,ostanah bez dumi.

hooliganka89
03-11-2008, 08:01
Толкова ли е трудно да поговориш с приятеля/тъпкача си?(незнам какъв ти е все пак) При такъв проблем би трябвало първо той да научи, а не някакви си непознати от някакъв си форум. То затова момчетата са много отракани в секса и от нищо не ги е страх, щото като има такъв проблем те дори не знаят. Ами няма всичко да е на нашата глава я. Бързичко му казвай и той малко да се попритесни! И следващия път да мисли какво прави и къде си търка чушлето. :-D

Da,kogato bqh malka imah edna priqtela,i tq zabremenq ot priqtelqt si,no toi taka i ne se vpregna,izobshto ne povqrva misleshe,che go ebava prez cqloto vreme,a maika i hodeshe da i opravq aborta.
S tova si izkazvane iskah da kaja kolko sa bezotgovorni momchetata,i kak vinagi kogato stane napecheno,si pluqt na petite i dim da gi nqma.

ЛаСт!К
03-11-2008, 08:27

Da,kogato bqh malka imah edna priqtela,i tq zabremenq ot priqtelqt si,no toi taka i ne se vpregna,izobshto ne povqrva misleshe,che go ebava prez cqloto vreme,a maika i hodeshe da i opravq aborta.
S tova si izkazvane iskah da kaja kolko sa bezotgovorni momchetata,i kak vinagi kogato stane napecheno,si pluqt na petite i dim da gi nqma.

А така.

foxy-to
03-11-2008, 08:35
Бягат, защото момичетата много си мълчат. Като им закъснее или там стане нещо не казват на тоя с който са спали ами ходят реват на приятелки или скришно си правят тестове. Ами как едно момче да мисли за безопасността на момичето като дори и не подозират че някога са направили беля. Аз при най-малкия проблем казвам на приятеля си. Вече имам чувството че той повече се притеснява от бременност отколкото аз. :D Всеки ден пита "изпи ли си хапчето?" или пък пресмята кога трябва да ми дойде и отбелязва че ми било закасняло да кажем с 2 дни. хихихих станал е като момиче! Затова трябва първо момчето да разбира за проблема и мисля че колкото по-често му се казват тези неща толкова по-отговорен става.