.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Може ли да забременея, ако...?

Ами искам да попитам може ли да забременея ако не сам правила секс а момчето само си го е отаркало(смисал пенисът му е докосвал срамните устни но без проникване) в мен но без да е свършвал?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не не може.Надявам се, че по пенисът му не е имало сперма...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Za6to pravi6 takiva ne6ta sled kato ne si naqsno,q se poobrazovai! Sled nekoi mesec da ne napi6e6 4e ti zakasnqvalo s 2 4asa i sigyrno si zabremenqla ot svirka?!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

ами не е сваршвал и се надявам да не е имало нищо

ако смятате да критикувате по добре изобщо не пишете питам хора които смятат спокоино да изкажат мнението си а не да ми се карат за културата и тнт така че мерси за другите мнения

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    uf be momi4eta
    umni ste puk ne mislite
    !!!!

est 4e moje - slu4ainosti vsqkakwi
    o6te predi izprazvane ima po nqkoi izpusnat spermatozoid
    taka 4e....
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

ne stava samo s turkane trqbva i akul

Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Za6to pravi6 takiva ne6ta sled kato ne si naqsno,q se poobrazovai! Sled nekoi mesec da ne napi6e6 4e ti zakasnqvalo s 2 4asa i sigyrno si zabremenqla ot svirka?!

PO temata: mi mn malka e veroqtnosta spokoino
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Добре ве, мамка му:
    Що не се запита какво ще стане, преди да си търкахте ония работи?!? Отговори!!

И сега ако си бременна по-добре ли ще ти стане, отколкото си ги търкахте!?!

ПЪРВО СЕ ОБРАЗОВАЙТЕ В СЕКСУАЛНАТА ТЕМА, СЛЕД ТОВА ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ!

Майка ти знае ли къде си вейш п*тката ма?? Чакай аз ей сега да и се обадя да видиш ти...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Добре ве, мамка му:

Майка ти знае ли къде си вейш п*тката ма?? Чакай аз ей сега да и се обадя да видиш ти...
    Майка й няма работа при п*тката й,ти също.Тя задава въпрос.Тряа отговор,не задръстени глупости.Според мен вероятността е малка.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    in your sweet dreams
    а аз що си мисля че темата е сериозна ебавка
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

ne nemoje da se stane taka

hottie
    Guest
    Не , не и не !

Град
    shumen
    Добре ве, мамка му:

+1

ama a de.. akali vsekvi...
    momi4e q sa uspokoi... veroqtnostta e tolkova ni6tojna 4e 4ak temata ti e bezsmislena... ama obrazovai sa malko... kato te gledam hiper si se stresnala na hiper lignq...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Тя отговора си го получи отдавна. По твоята логика дай да се ебем пък кото стане те после ще кажат...

Ние като сме задръстени ти за отопушен ли се имаш.. то затова ли България е на челно място по аборти...

И майка си определено има пръст в цялата работа.. щото си личи колко я е възпитала..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Абе, то тия сперматозоиди да не се телепортират ей така...

Има опасност само ако правите секс, т.е. си го вкара и евентуално се 'изпусне' малко...несъзнателно... Тогава да се притесняваш, ама в твоя случай нищо ти няма. Най-много да ти закъснее сега от притеснение, а и ти всеки ден да се молиш и да гледаш дали ще ти дойде.
    Всичко е под дълбок контрол, но следващият път - умната. Преди да правите каквото и да е, образовай се по-добре ти, а не чакай той да те 'пази', че малко 'мъже' се сещат за такова нещо.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Тя отговора си го получи отдавна. По твоята логика дай да се ебем пък кото стане те после ще кажат...

Ние като сме задръстени ти за отопушен ли се имаш.. то затова ли България е на челно място по аборти...

И майка си определено има пръст в цялата работа.. щото си личи колко я е възпитала..
    Аз съм момиче!
    Да за отпушенА се имам
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Не може.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

oh...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Добре ве, мамка му:

+1
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    Бургас
    ne moje

Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К

Аз съм момиче!
    Да за отпушенА се имам
    Момиче с ник Ластик. Това ми стигаше....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си