View Full Version : Искам да забравя бившия
misli4ka
03-09-2008, 18:23
ot dva dni si pi6a s edno ot nai-izvestnite mom4eta v daskaloto mi! vsi4ko stana mnogo burzo...problema e 4e az nikoga ne sum o4akvala 4e 6te se slu4i to4no na men da izlizam s nego i o6te edin problem e 4e o6te obi4am biv6iq si fr s koito pravim vsi4ko kato dvoika no ne hodim! ta misulta mi e 4e ako se otkaja ot mom4eto s koeto si pi6a sega 6te go zagubq i nqma da go vidq pove4e za da se vurna pri biv6iq si! za novoto mom4e oba4e se govori 4e e golqm kurvar i 4e prespiva s edno momi4e i q zaebava,a na men mi kazva 4e ne e taka i 4e durji na 4uvstvata v edna vruzka ! a i neiskam da se raz4uva za nas o6te ot na4aloto za6toto kakto kazah e mn izvesten i ima golqmo samo4uvstvie i sig 6te mu napulnqt glavata s gluposti 4e ne trqbva da e s men!!! iskam da zabravq biv6iq i da suzdam vruzka s noviq ,no e trudno i zatova vi molq za pomo6t!!! HELP ME!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
MiMcHeToOo
03-09-2008, 18:25
Е как да ти помогна сега? Не мога.. Как да ти помогна да забравиш някой? :?
sexy_momi4e
03-09-2008, 18:27
отговорите в анкетата нямат нищо общо с темата :?
И като е популярен кво много ли е готин?
Много забъркана ситуация... Не знам как да ти помогна но каквото и да направиш ти пожелавам късмет :)
menta_loverka
03-09-2008, 18:43
mi az ne bih vqrvala na takova mom4e .........ve4e sum patila toi govori mn hubavi ne6ta, no pravi drugo ta nz ti si re6ava6 kvo da pravi6 uspeh
То едно момче може да ти приказва мн работи преди да легне с теб,схващаш ли? :wink: Така че зарежи "курвара" и по-добре оправи нещата с бившия си,щом още имаш чувства! :)
led_i_ogyn
03-09-2008, 18:57
Е как да ти помогна сега? Не мога.. Как да ти помогна да забравиш някой? :?
+1
И като е популярен кво много ли е готин?
??????????????????
krisi_bep
03-09-2008, 19:04
Май мислиш само какво ще мислят другите за теб.Ти сама каза,че имаш още чувства към бившия,а пък бягаш при "готиното и известно" в даскалото ти момче.
Едит:По-добре не се забърквай с "готиния".Щом всички имат мнението за него,че е курвар , вероятността да е такъв е по-голяма.Сега го харесваш много и не ти се вярва,но когато го видиш с някоя друга на теб ще ти е гадно.Минах през такова нещо и за съжаление ми е познато :? чувството е гадно,но не мисли,че можеш да промениш такова момче.
Пробвай чрез хитрост да го изпиташ...Прати някоя приятелка,да го изпробва,и ако се хване...Мухахаха 8)
hooliganka89
03-10-2008, 06:45
I s kakvo e izvestno tova momche?Da ne bi da e pevec ili aktior?
Ili e prosto poredniq muhlio s interesna pricheska i samochustvie do Boga,che go uprelichavate na "NAI-IZVESTNOTO MOMCHE V DASKALO"???
Ahaha da vi imam akala na dneshnata mladesh :razz: :razz: :razz:
Айде ми обясни как ще ти помогнем ние тука ?! Трябва приятелите ти да ти помагат, ако смяташ че група непознати, незнаещи нищо за теб и за ситуацията могат да ти помогнат - лъжеш се...
zvQr_nO_s_ChAr
03-10-2008, 06:50
Любов се лекува само с друга любов.. ша ляляля
az su6to ne bih vqrvala na tovapopulqrno mom4e i da se opitam da provurvqt ne6tata s biv6iq :)