View Full Version : Зарязаха ме...УЖАС
Бях с момиче година и половина и беше перфектно!
Мниго се обичахме и си обешавахме да сме винаги заедно всеки ден!
Но един ден тя просто ми призна че е била с друг и иска да бъде с него.
Стана мниго изненадващо!МНого я обичам.Донякъде ми мина понеже беше преди около месец,но все още не спирам да мисля за това и като си предсавя че е с друг направо умирам..
Какво да правя??Как да си я върна?
Никак. Ти пък си си мислил, че наистина има вечна любов. Всяко нещо има край.
не можеш да я върнеш насила.
знам какво ти е и аз съм в перьод в който искам да го забравя...само сълзи,сълзи ...
но просто трябва да се опитаме да забравим това..
так е било писано.
примири се ! :( :smt056
Съжалявам за песимистичния коментар...Няма как да си я върнеш... А и това е малко тъпо да си обещавате, че ще бъдете винаги заедно...винаги звучи малко обременяващо...
evelinka1122
03-09-2008, 20:44
Ох мн гадно... ами моя съвет е да си чатите по скайп и да се сближите, или пък да разбереш как стоят нещата между твоето момиче и онзи заради когото те е зарязала... ако разбереш че нещата не вървят между тях, поговорете и виж какво ще излезе между вас :) а пък ако продължават да поддържат сериозно връзка... забрави я ... няма смисъл все пак е минал цял месец...
VinDiesel
03-09-2008, 20:47
Няма как да си я върнеш това е жена все пак :) жените незнаят какво искат :)
нещата между тях не варвят нормално ...Аз се чувам с нея но всичко това ме убива савсем
Никога няма да е така при нея с друг както с мен ...толкова истинско и сериозно и тя аз го осузнаваме...Незнам дали разбирате няма как да ви го обесня но просто е така! :(
Тъпо а?!?! :) :P :-P :lol:
SeaEatsShips
03-09-2008, 21:07
огледай се бе... не е само тя... и аз си мислех че няма да забравя момчето което ''обичах'' ама я го на.... :D тя ако те обича (не че искам да убия всичките ти надежди) колкото и тъжно да звучи .. тя щеше да си остане с теб... боли ..да... естествено е... ама се преживява .... хубаво е да обичаш ама по-хубаво е и ако този когото обичаш те обича ;-(
Take1nlov3
03-09-2008, 21:48
Нали знаеш любовта е като песента пееш но няма песен без край спокоино :)
led_i_ogyn
03-09-2008, 21:50
Не можеш да си я върнеш...Продължаваш напред...Това е живота!
Тук сред вас кипи от позитивни хора!
Ама разбира се всеки от другата страна казва че няма шанс...а ако бяхте на моето място?
А искам пак да я спечеля възможно ли е?
led_i_ogyn
03-09-2008, 22:07
Като поискаш истината...бъди готов да я чуеш!
Доколкото разбирам си на възраст 15-17 години. Нормално е да приемеш, или по-точно да реагираш по този начин. След време ще разбереш (ще се осъзнаеш), че тепърва ще минаваш през подобни препядствия, а за любов не може и да се говори. Границата между стъпалата на харесването, привързването, хлътването, любовта, обичта е много малка което често ни хлъзва доста здраво.
hooliganka89
03-10-2008, 05:38
Shte ti e trudno da q zabravish,no razdelite sa neshto normalno.
Kofti,no fakt.
BlueFace
03-10-2008, 05:51
Не можеш да я върнеш.Просто я забрави.С времето ще ти мине :)
kalin4ity17
03-10-2008, 10:04
Малко бъди нахален и си я върни това е все пак 1 и половина...Успех!!!
Няма какво да направиш.Тя вече е направила своя избор и едва ли ще го промениш.
Най-голямото нещо,на което можеш да се надяваш е да осъзнае,че с теб и е по-добре и да се върне някой ден 8)
sweety_blondy
03-10-2008, 10:56
това е наистина ужасно,но по-добре че си е признала,защото иначе нямаше да ти обръща внимание и т.н щеше да бъде с него..Човек не контролира чуствата си,затова тя ако иска после пак да е с теб,ще каже или покаже.. Постъпката и не е правилна,защото незнаеш дали през цялото време е харесвала и е била с друг,или сега е моментно!
бе брато да не ти пука кво ... единственото за което може да съжаляваш е че си изпуснал по готини момичета от нея .... ходи обърни 1-2 ...15-16 с приятели и айде на линия си пак ;) :smt027 :smt066 :smt067 :smt071 :smt072
Примири се пич, има и други женички xD
zvezdichka777
03-10-2008, 16:44
Любовта е като песен,но нали знаеш че няма песен без край ? :smt049 :smt007
CuRly_Doll
03-10-2008, 16:50
Няма начин да си я върнеш,просто трябва да я забравиш.Тва момиче се е влюбило явно в другото момче.Недей да се занимаваш с нея,защото тя първо,че не те заслужава щом ти е изневерила и второ,че тя явно,че няма чувства към теб.
prettyIdeath
03-10-2008, 18:08
Опитай се да не мислиш за това как да си я върнеш. Ако е искала да бъде с теб, нямало е да тръгне с някой друг. Примири се с това...
Den4oski
03-10-2008, 19:29
ne i obru6tai vninamie pravi se 4e za teb sled katy go e naprafila e edno ni6to tq taka sama 6te se useti kakvo e izgubila ili produlji bez eq napred tvoi izbor :-o
mickelangelo
03-10-2008, 20:12
Просто вдигаш глава и продължаваш напред ... не можеш да си я върнеш ... просто приеми че и на 2 мата ви е било хубаво .. и всичко е в миналото ... 8)
Няма начин да си я върнеш,просто трябва да я забравиш.Тва момиче се е влюбило явно в другото момче.Недей да се занимаваш с нея,защото тя първо,че не те заслужава щом ти е изневерила и второ,че тя явно,че няма чувства към теб.
Абсурдно е да си помислям че няма чуства защото виждам и знам че има!
Някой неща немогат да се обяснят но знам че е така познавам я твърде добре!
Също така от нея зная че не обича този а просто и е добре с него!
MiMcHeToOo
03-10-2008, 20:48
Никак. Ти пък си си мислил, че наистина има вечна любов. Всяко нещо има край.
Така е. Всичко е един кръговрат. Ако тя не поиска няма как да си я върнеш..
tvoqta__me4ta
03-11-2008, 12:17
ne moje6 da si e vurne6 ako tq ne iska ne moje6 da e nakara6 na sila ama moje6 da e zabravi6 a ako tq se vurne ve4e e drug vupros :)
coolkiss
03-11-2008, 12:32
Голяма хуйня - нищо не можеш да направиш брат - освен да си намериш по-готина и яка приятелка.