PDA

View Full Version : как да и помогна?

prosto_natajena
03-09-2008, 22:43
zna4i,problema e s priqtelkata mi ,ba6ta i q izostavil kato bebe o6te i ne go ponavame posle maika i se jeni za edin ne6tasnik deto q tormozi psihi4eski i nz kak da i pomogna i kakvo da napravq-tq mi kazva 4e kogato varvqt po ulicite q 6lqpa po zadnika pred men i e kazval obi4am te pregra6taa q celuva q.Tq jivee v dr grad i e tam na ob6tejitie v ka6ti ne i se pribira i ponqkoga hodi po ulicite skita se bez pari ei taka kolkoto da i mine denq samo i samo da ne se pribira predi godini koqto q pokaneh v ka6ti tq otkazva6e sega kazva ok 6e doida super:(mn mi e ma4no i gadno :-k kogato se opla4e na nqkoi sledva skandal po maika i tq mal4i ako razbere 4e sam pusnala tema sig 6te me ubie no az iskam da i pomogna semeistvoto i e mn bedno jiveqt s po 400lv na mesec,ima i po malak brat koito si e sin na pastroka i.pari mislq 4e toi i dava-za drehi i za nqkavi elementarni ne6ta ne polu4ava-az i davam moi drehi koito nenosq i nenujni ve6ti kato cqlo-pomagaite mi molq vi,davaite saveti :([/b]

Модерирано от бандитка по т.7

GameFace
03-09-2008, 22:51
Освен с подкрепа, с нищо друго не можеш да помогнеш. Но понякога именно подкрепата е ключът към Happy End-а. :)

50cent
03-10-2008, 01:57
emi osven da i bude6 nqkakva opora v jivota drugo nemoje da napravi6

tqnko1
03-10-2008, 02:00
ako trqbva izpolzvai :o trqbva da za6titava6 tova koeto iska6

SweeT_FreaK
03-10-2008, 05:42
emiii shto ne i predlojish da se prenese u vas ako vashte sa syglasni .. vmesto na obshtejitie ... pone taka nqma da dava poveche pari za naem,hrana i t.n. a pyk i tq taka nqma da se pritesnqva .. tva naprau toq e ne chovek .. trea se zemat nekvi merki nemoje taka vechnu .. dnes e samo na dumi i poshtipvaniq po dupeto, a pyk za utre .. neznam ne iskam da te obyrkvam oshte poveche .. no spodeli s vashte i govorete kakvo mojete da napravite za neq .. uspeh :):):)

SunSmile
03-10-2008, 05:56
Освен с подкрепа, с нищо друго не можеш да помогнеш. Но понякога именно подкрепата е ключът към Happy End-а. :)

+1

skatemore
03-10-2008, 08:51
всеки би постъпил като тебе д се пренесе във вас + тва тя има пълната ти подкрепа предполагам че ти я правиш щастлива :)

hooliganka89
03-10-2008, 09:01
Na kolko e godini vaprosnoto momiche?

Ti dostatachno si i pomognala,tova e mnogo hubavo.
Ako imash vazmojnost da q pokanish u vas da jivee,shte bade mnogo hubavo,no dali tvoite roditeli shte sa saglasni...
A kak shte reagira neinata maika... :-o

Vampirella
03-10-2008, 21:44
+1

marilyn
03-11-2008, 18:34
мн е хубаво 4е и помагаш.. но може да я убедиш 4е майка и няма работа с тоя 4овек(2 и баща) помисли се пак той тормози и майка и и нея...няма смисъл да живеят в тоя ад. опитай и с майка и да поговориш като и кажеш колко е нещастна дъшеря й. успех

glupacheE
03-11-2008, 19:35
moje da si potarsi pravata: Vse pak e dete----a tova na 2 i bashta e nasiliee............ima si zakoniii........

::GooD_GiRL::
03-11-2008, 19:57
emiii shto ne i predlojish da se prenese u vas ako vashte sa syglasni ..

Дам, ако имате възможност това ще е мн добър вариант.
И все пак трябва да се вземат мерки срещу тоя "мъж"... Не би трябвало това да се случва, може би няма да е лошо да се консултирате със социални грижи... де да знам. Но момичето в никакъв случай не бива да търпи това!

TheTh1ng
03-12-2008, 12:17
:( :( :( това вече е много гадно ... според мен не бива да остава там ... проведи разговор с вашите и с нея за да се пренесе у вас ... а др вариянт е без нейно съгласие да звъннеш на някои телефон на доверието или нещо такова .. гаден случай - 1 от многото