View Full Version : Секс с преподавател/преподавателка
Mystery_of_life
03-11-2008, 06:12
Здравейте! Просто исках да споделя...Понякога човек се опитва да спре сексуалните си желания, но някак не можеш да кажеш "стоп" на мислите и това е много гадно и досадно. Преди когато бях в училище имах сексуални фантазии с училтелката по математика - тя беше млада със стегнато тяло и много красиво лице. Отминаха ученическите години години вече имам сериозна връзка и не мислех,че пак ще ми се случи подобно нещо, но сега пък харесвам една асистентка на 26 години. Та тя винаги се облича предизвикателно и на моменти дори се държи малко предизвикателно. Може би някакси ми разпали желанието като каза веднъж, че човек до 30 години трябва да опита от всичко, дори и в секса и явно говореше за себе си. Не искам да си представям секс със нея, но след упражнения когато се прибера все това ми е в главата - знам, че ще успея да си го избия от главата само заради приятелката ми, защото се чуствам гадно от тея мисли за секс с друга, но ако нямах приятелка мисля, че бих поканил преподавателката на кафе и от тук натам бих се посближил с нея.
Та въпроса ми е случвало ли му се е на някой да изпитва трудно преодолимо желание за секс с учител, учителка? Преодоляхте ли го?
sh0shinka
03-11-2008, 06:52
az moje bi imam do nqkakwa stepen takowa priwlichane kum edin uchitel no to mn byrzo premina pri men a otnosno twoqta situaciq iskam da ti kaja edna pogoworka h0rata sa kazali " wnimawai dokato gonish diwoto da ne izgubish pitomnoto" iii w twoq sluchei e taka az imah edin sluchei s priqtelq mi se skarahme skusahme az bqh s drug razbrah che ne iskam tozi chowek i prosto turseh w nego neshto obshto s priqtelq mi i otnowo se subrahme neznam pri teb razwruzkata moje da ne e takawa no shte ti kaja oshte neshto che ponqkoga razdqlata idwa za da pokaje che e nemoje da ima razdqla za tezi dwama hora
hooliganka89
03-11-2008, 07:18
Ami az sam nqmala podobni fantazii,poradi prostata prichina,che vsichkite mi daskali do sega sa bili stari :D Pak i obshto vzeto ne sam imala mnogo muje uchiteli.
sh0shinka
" wnimawai dokato gonish diwoto da ne izgubish pitomnoto"
Kogato bqh malka,hodih na gosti na lelq mi v edna vila na balkana.
Chesto pravehme marmalad ot nqkakvi gorski plodove.Imahe golqma gradina ot qgodi,no edin den reshihme,che iskame da otide da naberem divi qgodi,i taka i napravihme.Kogato se varnahme vav vilata,i kato poglednahme nqkoi beshe obral nashata gradina s qgodi :lol:
Hah useshtate ironiqta nadqvam se...
Аз съм имала подобни фантазии с един преподавател. Оказа се, че явно и той има. И щом разбрах се отказах :-D
Казвам го , защото фантазията понякога е хубаво да си остане фантазия!
skatemore
03-11-2008, 08:28
госпожата по химия :grin: :oops:
amatorium
03-11-2008, 09:01
Estestveno, che sym imal. Imashe edna mnogo mnogo natochena daskalka po fizichesko, no tq beshe za mnogo kratko. 8-)
lele az bih prysnal ot sex daskalkata po fizika ..... tq e 30 godi6na 4erwenokosa s qki gyrdi i mn stegnato dupe i se obli4a kato teen ..... mn me kefi i mn si lafim i sym siguren 4e ako i pusna nqkoq oferta po zaobikolen na4in 6te se nawie ! hodil sym na kafe s neq daje ;) mn mn iskam intimni otno6eniq s neq .. bez zna4enie kolko wreme ;) kolkoto moje po dylgo .... mislq skoro da napraq pyrwata kra4ka ;)
Здравейте! Просто исках да споделя...Понякога човек се опитва да спре сексуалните си желания, но някак не можеш да кажеш "стоп" на мислите и това е много гадно и досадно. Преди когато бях в училище имах сексуални фантазии с училтелката по математика - тя беше млада със стегнато тяло и много красиво лице. Отминаха ученическите години години вече имам сериозна връзка и не мислех,че пак ще ми се случи подобно нещо, но сега пък харесвам една асистентка на 26 години. Та тя винаги се облича предизвикателно и на моменти дори се държи малко предизвикателно. Може би някакси ми разпали желанието като каза веднъж, че човек до 30 години трябва да опита от всичко, дори и в секса и явно говореше за себе си. Не искам да си представям секс със нея, но след упражнения когато се прибера все това ми е в главата - знам, че ще успея да си го избия от главата само заради приятелката ми, защото се чуствам гадно от тея мисли за секс с друга, но ако нямах приятелка мисля, че бих поканил преподавателката на кафе и от тук натам бих се посближил с нея.
Та въпроса ми е случвало ли му се е на някой да изпитва трудно преодолимо желание за секс с учител, учителка? Преодоляхте ли го?
Случвало ми се е и продължава да ми се случва.
coolkiss
03-11-2008, 12:27
Пускай се по течението - няма смисъл да се опъваш на емоциите си - напротив - отдай им се...
ами имаше една учителка и един от по горните курсове които не малко пъти са ги хващали сотаджиите на клъп защото все забравяха да изклучат сота в стаята
NightGuardian
03-11-2008, 13:21
В предишното ми даскало имаше една много,много сексапилна госпожа и доста исках да имам нещо общо с нея ,но уви сега съм в ново даскало ! :o
Общо взето целия ми клас има такива фантазии с учителката ни по БГ даже мин год на екскурзията с 12 клас като завършиха ... около 10 човека я бяха минали :grin:
Очаквасе и тази година нещо подобно от нас естествено :grin: :grin: :grin: :grin:
Първо искам да вметна , че на ubuntu подписа му ме разби :D
Та по темата - Имала съм сексуални фантазии , но не с учители от моето даскало а с тези които са ми преподавали като ходих на частни уроци .... лелееееееееее много бяха готиниии
bany_land
03-11-2008, 21:44
do sega ne mi se e padal gotin daskal no predpolagam 4e 6te po4nem da se 6eguvame s nego i na nego 6te6e da mu e po-neudobno :D
teen-age-R
03-12-2008, 01:20
в мойто даскало няма мъже преподаватели, само женски O:)
ооооох малеее двете химички ако доидат да ми кажат ела в задната стаичка да ти покажем как става химично съединение между дърво и епроветка направо съм скочил от стола
браво на теб и като се събуди какво стана???
marina star
03-12-2008, 03:54
e mom4eto si fantazira,ne kazva 4emu se e slu4ilo,6to re6i 4e laje
SunSmile
03-12-2008, 06:58
:grin: Малеее тва ми е най - голямата мечта в живота. Винаги тва съм искала, само за тва живея. Тва е най - големия смисъл на живота ми, да си правя зарибявки с некой даскал!!! Само така, нали за тва ни пращат на даскало?! Че за кво друго?!
ПС: ВСИЧКО Е ИРОНИЯ! :razz: :razz: Не съм съгласна с тея извратени, педофилски и малоумни искания!
Jamalska
03-12-2008, 16:58
Ми...като се има предвид,че аз съм на 18,а даскала,който бих налазила...хм няма 25...мисля,че не би имало нищо нередно.Още повече че не ми преподава,а след 3 месеца няма да сме изобщо в едно училище...
Ама леелеее мноо е готян хаха
TellMeYourName
03-12-2008, 17:05
Госпожата по етика :grin:
Хах... в училището ми 6-7 години... бяхме 8-ми клас, един прасна даскалицата по география и след тва я осъди за педофилия :D
Spincho_LIVE
03-12-2008, 18:04
Имам една учителка по биология (родена е на 15,06,1978 )Госпожица е и нещо се задяваме с нея но само до там. Единия път ме пита дали съм дествен и други тем подобни
Преподавателя ми по теория....на 25 е..невероятен,изключително очарователен...заради него бих направила всичко възможно да ме скъсат първия път на изпита,за да ми даде частни уроци :-D :-D
DevilWish
03-12-2008, 18:35
OoOO ,na men mi e me4ta da go napravq s u4itel . . . 4estno kazano toq po fizi4esko e pod 30 i prosto kato go gledam i nqkoi pyt si mislq ,4e ako mi padneee prosto neznam..
Госпожата по етика :grin:
Тцтц и в мойто даскало има една нова по етика с дълги крака,слабичка + червена коса ...етц :) :)
чукам на ум всичко женско което се движи
не ми пречи де :)
Общо взето целия ми клас има такива фантазии с учителката ни по БГ даже мин год на екскурзията с 12 клас като завършиха ... около 10 човека я бяха минали :grin:
Очаквасе и тази година нещо подобно от нас естествено :grin: :grin: :grin: :grin:
Така,така може ли и аз да дойда :D
Има ли пулс,шава ли,дупчица има ли все избива на секс :grin: :D
Mystery_of_life
03-17-2008, 18:21
Аз съм имала подобни фантазии с един преподавател. Оказа се, че явно и той има. И щом разбрах се отказах :-D
Казвам го , защото фантазията понякога е хубаво да си остане фантазия!
И аз така мисля. Още повече, че понякога когато нещо е недостъпо го искаш повече, а когато го получиш, осъществиш желанията си и заради самата му достъпност се губи интерес. А пък и ако хората осъществяваха всичките си мечти щеше да е лудница просто.
Just_say_no
03-17-2008, 20:02
чукам на ум всичко женско което се движи
не ми пречи де :)
:lol:
krem4et0
03-18-2008, 16:17
дали някой от моите ученици тайно си мечтае да се заключим в кабинета и да го направим върху клавиатурата 8)
Spincho_LIVE
03-25-2008, 13:54
не знам дали твоите ученици дали си го мислят но аз си го мисля спрямо теб със сигурност
PollyPoi
03-25-2008, 14:58
Вие сте извратени бе хора!!! :D как може да ви привличат преподавателите ви!!
мен никой учител не ме кефи...има един който се натиска на приятелките ми като им казва че са много симпатични,красиви,и че имал много любимки :x много е зле горкия :D
дали някой от моите ученици тайно си мечтае да се заключим в кабинета и да го направим върху клавиатурата 8)
ми то от тебе си зависи, аз съм на мнение че всички пубери тука са хлътнали по някви неначесани даскалици, дето са малко по-готинки и се държат предизвикателно нарочно, що имат нещастен брак и са отчаяни от живота, само че това не го осъзнават, мислейки с ония си работи 8) :(
advokata
03-26-2008, 05:40
Аз в Германия , докато не завърших , имах милиони фантазии със учителКИТЕ си. То в Германия , в училището , в което учих най-старата учителка беше на 35... :-o :D А аз бях на 15... :-o
Буквално , там нямаше такива старици...
И сега ще ви кажа нещо , на което абсолютно никой няма да ми повярва , но ще ви кажа , че това е самата истина , без да ви "ебавам"...
Значи , когато станах на около 16 , по математика почна някакво МОМИЧЕ на 17 години да ни преподава...
На мен както винаги , ми се вдигна... ( 8-) )
И аз взех та попитах класната , каква е тази 'учителка' на 17 години , тя взе та ми каза , че даже говорила с директора и той й дал тази работа като учител по математика и немски... :razz: :lol:
ехххх... имаше много случай , в които тя ме викаше да идем до някакво място , бе не това което си мислите... и докато ходехме през коридора буквално ми идваше да я натисна до стената и... и... натам знаете...
Които ми вярват - ок , а тези които не ми вярват... ми - пак ок... :lol:
Да ви кажа , обикновено така 'диво' не пиша , но просто това ми е малко трудничко да си го измъкна от главата... а имам гадже , с което най-редовно правим секс... :-D