- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с преподавател/преподавателка
Здравейте! Просто исках да споделя...Понякога човек се опитва да спре сексуалните си желания, но някак не можеш да кажеш "стоп" на мислите и това е много гадно и досадно. Преди когато бях в училище имах сексуални фантазии с училтелката по математика - тя беше млада със стегнато тяло и много красиво лице. Отминаха ученическите години години вече имам сериозна връзка и не мислех,че пак ще ми се случи подобно нещо, но сега пък харесвам една асистентка на 26 години. Та тя винаги се облича предизвикателно и на моменти дори се държи малко предизвикателно. Може би някакси ми разпали желанието като каза веднъж, че човек до 30 години трябва да опита от всичко, дори и в секса и явно говореше за себе си. Не искам да си представям секс със нея, но след упражнения когато се прибера все това ми е в главата - знам, че ще успея да си го избия от главата само заради приятелката ми, защото се чуствам гадно от тея мисли за секс с друга, но ако нямах приятелка мисля, че бих поканил преподавателката на кафе и от тук натам бих се посближил с нея.
Та въпроса ми е случвало ли му се е на някой да изпитва трудно преодолимо желание за секс с учител, учителка? Преодоляхте ли го?
az moje bi imam do nqkakwa stepen takowa priwlichane kum edin uchitel no to mn byrzo premina pri men a otnosno twoqta situaciq iskam da ti kaja edna pogoworka h0rata sa kazali " wnimawai dokato gonish diwoto da ne izgubish pitomnoto" iii w twoq sluchei e taka az imah edin sluchei s priqtelq mi se skarahme skusahme az bqh s drug razbrah che ne iskam tozi chowek i prosto turseh w nego neshto obshto s priqtelq mi i otnowo se subrahme neznam pri teb razwruzkata moje da ne e takawa no shte ti kaja oshte neshto che ponqkoga razdqlata idwa za da pokaje che e nemoje da ima razdqla za tezi dwama hora
Ami az sam nqmala podobni fantazii,poradi prostata prichina,che vsichkite mi daskali do sega sa bili stariPak i obshto vzeto ne sam imala mnogo muje uchiteli.
sh0shinka
" wnimawai dokato gonish diwoto da ne izgubish pitomnoto"
Kogato bqh malka,hodih na gosti na lelq mi v edna vila na balkana.
Chesto pravehme marmalad ot nqkakvi gorski plodove.Imahe golqma gradina ot qgodi,no edin den reshihme,che iskame da otide da naberem divi qgodi,i taka i napravihme.Kogato se varnahme vav vilata,i kato poglednahme nqkoi beshe obral nashata gradina s qgodi![]()
Hah useshtate ironiqta nadqvam se...
Аз съм имала подобни фантазии с един преподавател. Оказа се, че явно и той има. И щом разбрах се отказах![]()
Казвам го , защото фантазията понякога е хубаво да си остане фантазия!
госпожата по химия![]()
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Estestveno, che sym imal. Imashe edna mnogo mnogo natochena daskalka po fizichesko, no tq beshe za mnogo kratko.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
lele az bih prysnal ot sex daskalkata po fizika ..... tq e 30 godi6na 4erwenokosa s qki gyrdi i mn stegnato dupe i se obli4a kato teen ..... mn me kefi i mn si lafim i sym siguren 4e ako i pusna nqkoq oferta po zaobikolen na4in 6te se nawie ! hodil sym na kafe s neq dajemn mn iskam intimni otno6eniq s neq .. bez zna4enie kolko wreme
kolkoto moje po dylgo .... mislq skoro da napraq pyrwata kra4ka
![]()
Случвало ми се е и продължава да ми се случва.Първоначално написано от Mystery_of_life
Пускай се по течението - няма смисъл да се опъваш на емоциите си - напротив - отдай им се...
ами имаше една учителка и един от по горните курсове които не малко пъти са ги хващали сотаджиите на клъп защото все забравяха да изклучат сота в стаята
В предишното ми даскало имаше една много,много сексапилна госпожа и доста исках да имам нещо общо с нея ,но уви сега съм в ново даскало !![]()
Първо искам да вметна , че на ubuntu подписа му ме разби![]()
Та по темата - Имала съм сексуални фантазии , но не с учители от моето даскало а с тези които са ми преподавали като ходих на частни уроци .... лелееееееееее много бяха готиниии
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
do sega ne mi se e padal gotin daskal no predpolagam 4e 6te po4nem da se 6eguvame s nego i na nego 6te6e da mu e po-neudobno![]()
в мойто даскало няма мъже преподаватели, само женски![]()
ооооох малеее двете химички ако доидат да ми кажат ела в задната стаичка да ти покажем как става химично съединение между дърво и епроветка направо съм скочил от стола
браво на теб и като се събуди какво стана???Първоначално написано от Mystery_of_life
e mom4eto si fantazira,ne kazva 4emu se e slu4ilo,6to re6i 4e laje
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Малеее тва ми е най - голямата мечта в живота. Винаги тва съм искала, само за тва живея. Тва е най - големия смисъл на живота ми, да си правя зарибявки с некой даскал!!! Само така, нали за тва ни пращат на даскало?! Че за кво друго?!
ПС: ВСИЧКО Е ИРОНИЯ!![]()
Не съм съгласна с тея извратени, педофилски и малоумни искания!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ми...като се има предвид,че аз съм на 18,а даскала,който бих налазила...хм няма 25...мисля,че не би имало нищо нередно.Още повече че не ми преподава,а след 3 месеца няма да сме изобщо в едно училище...
Ама леелеее мноо е готян хаха
Хах... в училището ми 6-7 години... бяхме 8-ми клас, един прасна даскалицата по география и след тва я осъди за педофилия![]()
Имам една учителка по биология (родена е на 15,06,1978 )Госпожица е и нещо се задяваме с нея но само до там. Единия път ме пита дали съм дествен и други тем подобни
Преподавателя ми по теория....на 25 е..невероятен,изключително очарователен...заради него бих направила всичко възможно да ме скъсат първия път на изпита,за да ми даде частни уроци![]()
![]()
OoOO ,na men mi e me4ta da go napravq s u4itel . . . 4estno kazano toq po fizi4esko e pod 30 i prosto kato go gledam i nqkoi pyt si mislq ,4e ako mi padneee prosto neznam..