View Full Version : Кой трябва да направи първата крачка?
ivelin9021
03-11-2008, 13:14
ahxaxh amii macka pi4a ti se kefi prosto se prai na nedostupen :P a i qvno baq te haresva shtom 4ak go e sram da se zapoznaete shtoto i az ne sam vaobshte sramejliv s jenite oba4e kat nqkoq mn me izkefi i staam edin takuf.. :oops: :P i spox nameri neshto skype tfa onova i po internet se zapoznai sn ego i posle si4ko she e lesno :P
Ако неможеш директно, примерно отидете няколко момичета в тяхния клас и заговорете с тях.Питай го и него за някой предмет или даскал,и после вметни "О ти как се казваш м/у другото" :p
valentinka_1990
03-11-2008, 13:35
ами все едно аз съм го писала,само че аз съм на 17,а той на 18:)
знаеш ли и при мен е така когато си харесам някое момче,не го гледам,абе общо взето се правя,че не съществува :D да знаеш,че щом не ти обръща никакво внимание,значи те харесва.той все пак е момче и би трябвало да се заглежда по теб,дори и за да не се блъснете по коридорите:)
Alabalaportokala
03-11-2008, 13:45
Мдаам прави се недостъпен чадото. А щом се прави на недостъпен предполагам е разбрал че имаш симпатийки към него иначе няма защо да го прави. Не мисля че е срамежлив, а мисля че той чака тебе. Ти да направиш първата крачка. Горделиви деца кво да ги прайш :D
Чудно ми е защо не помолиш да ви запознаят. Това трябва да е първото което да ти дойде на акъла. Заговори го след това. Не спичай, поискай му скайп и айдее бъдете щастливо влюбене .
prettyIdeath
03-11-2008, 14:04
На първо време се запознайте! ... После чвече нещата ще си се подредят ... ако ще става нещо ще стане... ;)
А може би просто не знае как да се запознае с теб какво да каже и как да се държи (нормално ако е бил сдухан и няма кой знае какъв опит с момичетата) просто се притеснява. А ти защо не го заговориш някаде в даскало да се запознаете после може да излезете аве общо взето поеми малко инициатива. То ако ще става нещо ще стане :)
hooliganka89
03-12-2008, 10:20
Vai sramejliva rabota.
Napravi neshto po vaprosa da se zapoznaete,no ne chakai priqtelka,che neini badesh priqtel...dara bara.
Badi malko po rqzka mislq,che shte mu haresa.
Някой да се е замислял, че като не ти обръщат внимание може и въобще да не знаят, че съществуваш?! Просто така ни се иска да мислим!
А по въпроса:
Заговори го. И аз преди бях като теб, обаче тва да се мъчиш не е работа! Срам не срам, като толкова го харесваш иди и го заговори - подбери момент, когато ншма да има много или никакви хора около него, че да не се засрами пред останалите :) Айде и стискам палци щот другата сряда на мен ми предстой същото - демек ще отида и ще се разберем най - накрая!
Айде успех :-) :)
А - и бих те посъветвала на сватоски да не разчиташ, че от тия работи 98% нищо не излиза - от опит го казвам (приятелки, приятели, познати ... чак майка ми се издъни :razz: ) тей че давай сама :))) На мен лично не ми харесва да ми пратят някой да ме подпитва или като секретарка :)
А - и бих те посъветвала на сватоски да не разчиташ, че от тия работи 98% нищо не излиза - от опит го казвам (приятелки, приятели, познати ... чак майка ми се издъни :razz: ) тей че давай сама :))) На мен лично не ми харесва да ми пратят някой да ме подпитва или като секретарка :)
Що ве това в 4-5 клас ми беше навик и вършеше работа :grin:
Еми при теб може да е вършило работа, но при мен винаги всичко се прецаква като ме сватосват и за тва си върша всичко сама :)
Може да го е срам да ти пише! Тва е чудесна възможност да се запознаете - пиши му какво чакаш?! :)
korabokroshenec
03-13-2008, 19:54
koito e po na zor toi pravi.. :P