View Full Version : Истината за живота....
Чуйте песента,заслушайте се в нея...Не е ли вярно всичко за кеото се пее в нея ?Наднигнете в съдържанието й
http://vbox7.com/play:ef69a6c7
Това е са то момичетата/жените/.Ще се намери ден , в който ще те преебе без да и мигне окото...Поне моите наблюдения са такива,не че всички са такива,ама все те тежат
Za6t0t0 liub0v7a e ka7o cve7e k0et0 ve4e ne uha3 k0gat0 3 vyv tv0ite ryc3 za6t0t0 liub0v7a e ka7o cv3t3 k0et0 ve4e n3 ujae nqmam $ili za 7v0e7o n3
Това е живота гаден....Щом стане дума за истински чувства и за истинска любов.....
BlueFace
03-11-2008, 15:52
Чуйте песента,заслушайте се в нея...Не е ли вярно всичко за кеото се пее в нея ?Наднигнете в съдържанието й
http://vbox7.com/play:ef69a6c7
Това е са то момичетата/жените/.Ще се намери ден , в който ще те преебе без да и мигне окото...Поне моите наблюдения са такива,не че всички са такива,ама все те тежат
Za6t0t0 liub0v7a e ka7o cve7e k0et0 ve4e ne uha3 k0gat0 3 vyv tv0ite ryc3 za6t0t0 liub0v7a e ka7o cv3t3 k0et0 ve4e n3 ujae nqmam $ili za 7v0e7o n3
Това е живота гаден....Щом стане дума за истински чувства и за истинска любов.....
Чуй песента на обратно и ще намериш отговора!!! :razz:
:? няма отговор за това :(
емо са гейове и курволяци - отрепки ;)
ioancheto
03-11-2008, 16:41
Strahotna pesen i ne mislq 4e e emo style ...to4no za men e v momenta ;[;[;[ iskam gooooooooooo pak .. :{
тоя явно е слушал някаква друга песен....
Съжалявам, че мисля по друг начин, но не видях нищо стойностно или интересно нито в клипчето нито в песента. "Това е са то момичетата/жените/.Ще се намери ден , в който ще те преебе без да и мигне окото...Поне моите наблюдения са такива,не че всички са такива,ама все те тежат " пък и изказването не ми звучи достатъчно зряло или сериозно. Има много по-дълбоки истини за живота които и ти би могъл да прозреш стига да престанеш да си губиш времето с безсмислени, комерсиални и депресиращи клипчета. :-o Пък ако толкова се страхуваш, че жените ще те "преебат" ,стани гей :lol:
Wrathchild
03-12-2008, 04:15
Относно последните редове: Говориш ми за истина за живота, а пишеш SyS MaLkI i GoLeMi ReDuVaShTi Se BuKfFfIiIiI... моля те!
И моля те, когато научиш, че хората НЕ МОГАТ да се слагат под общ знаменател и да кажеш 'всички жени са курви/всички мъже са курвари', тогава ми говори за истина за живота, смъртта и каквото ти душа поиска.
hooliganka89
03-12-2008, 05:37
Tva koi q pee tazi pesen?Prilicha mi na glasa na Gamena,toi li e?
Какво,разчувства ли се? :-D ...Недей така...стегни се :D В песента се пее за раздяла,как някакво момче са го зарязали и как всяка 2ра жена била използвачка....На тва ли му викаш смисъла на живота..или пък истината за живота????Истината за живота е много по-дълбока и не се казае само за любовта.След всяка раздяла идва друга любов,още по-хубава и изпепеляваща(както се казва).Истината за живота е,че няма нищо лесно.Както си направиш сам живота,такъв и ще ти остане!...Има и още много други,но не и със сигурност не е раздялата.Случва се постоянно да те зареже някой...и какво?Това да не би да означава,че всеки 2ри е като зарязващия?Не.Просто няма нищо вечно и както се казва-любов и вечност не се римуват!
В песента има много вярни неща..Любовта се ражда и след време умира..Тя е създадена точно заради това..за да я има в един момент и за да я няма.. :?
Ммм тая песен я зн от доста време. И преди съм се заслушвала добре в текста и наистина има доста верни неща....
Хах съмнявам се да си достатъчно зрял за да знаеш истината за живота ;)
И кфо ся ,пореднич отчаян "батко" щот гаджето го е зарязал и тфърди , живота е тъп,смотан и т.н.
ЕМ БИХ КАЗАЛА МН РАНО СИ ГО ОСЪЗНАЛ ДАЖЕ :razz:
Ice_Queen_
03-12-2008, 18:19
РАЗКАРАЙ СИ ОТ МОЗЪКА ТАЯ ШИБАНА ГАДНА ПЕСЕН!
точно защото половин година само нея въртях си отрових живота..
не се заслушвай в песни - живота не е песен.
вслушвай се вътре в себе си .
Напълно те подкрепям тука :) :grin:
Напълно те подкрепям тука :) :grin:
Ех ..Ами ако кажа,че живота е песен, просто не сте избрали подходящата (песен)! :-P :-P
Ако живота е песен... то тя е много мазна кръчмарска песен с много сълзи и много викане.
Ако живота е песен... то тя е много мазна кръчмарска песен с много сълзи и много викане.
T'ва ще да е нещо гръцко?
T'ва ще да е нещо гръцко?
Абе
"Ако умра ил загина"
Всичко е муэика!
Животът е муэика!
Нека всички пеем!!!! :smt007
Всичко е муэика!
Животът е муэика!
ААААКОООО УМРА ИЛЛЛЛ ЗАГИНННААА
НЕМОЙ ДА МЕ ЖАЛИТЕЕЕЕЕ!!!
НАПЕЙТЕЕЕ СЕ С РУЙНОООО ВИНООООО
СКЪРШЕТЕ ГИ ЧАШИТЕЕЕЕЕЕ!!!
ЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙ ВЕРНИ ДРУГАРИ
ПЕСНЯ ЗАПЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕ
МЕНЕ СПОМНЯЙТЕЕЕЕЕ
Всичко е муэика!
Животът е муэика!
ЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙ ВЕРНИ ДРУГАРИ
ПЕСНЯ ЗАПЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕ
МЕНЕ СПОМНЯЙТЕЕЕЕЕ
Давай,че догодина на Мюэик айдъл тряа да си на ниво :D
Aз ще пращам СМС-и за теб!! :) :)
Aз ще пращам СМС-и за теб!! :) :)
По-добре эа мен.
Аэ съм най-добрата :D
Darling88
03-13-2008, 05:59
Порасни и тогава говори за истината в живота или за живота!
Много си далеч от истината,по-скоро вярваш в някаква измислена лъжа от отчаяни хора...нищо друго!
Живота е супер готин и човек може да има всичко,ама абсолютно всичко ... само че сме толкова тъпи и заблудени ,че не можем да го видим и да се отворим към хубавите неща!
Вместо да се напънем,предпочитаме да живеем в някакви измислени лъжи,като например това,което си написал за жената .... като например ,че любов няма,като например че щастието не съществувало и други такива измислици! Предпочитаме да друсаме кючеци на бира и шкембе и това е :razz:
Смисъл в песента и аз не виждам,нито в клипа ,както малко по-горе е написал един от потребителите !
Как изобщо можеш да сложиш всички хора по света,всички жени под общ знаменател ,имайки в предвид колко сме различни и с индивидуални характери !
:shock:
hooliganka89
03-13-2008, 07:36
Всичко е муэика!
Животът е муэика!
ЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙ ВЕРНИ ДРУГАРИ
ПЕСНЯ ЗАПЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕ
МЕНЕ СПОМНЯЙТЕЕЕЕЕ
I tazi pesen mnogo q haresvam,super qka e.
"Ako umra il zagina",taka li e zaglavieto?Che sega mi se prislusha tazi pesen... :D
DeepEnoughForYou
03-13-2008, 09:02
Nishto novo pod slynceto...Kakvito i klipcheta da puskate,kakvato i da e pesenta,kolkoto i syrcerazdiratelna ili vyzdeistvashta da e tq i da ima kup slojeni snimki na hora koito si rejat venite ili si izdulbavat s noj v plutta imeto na lubimiq im chovek , razberete che tova e lubovta,takava e bila i takava shte bude...vinagi ima naraneni v neq,bilo to muje ili jeni.Svikvaite...tova e gorchivata istina...Kolkoto do pesenta...kakto kazah-nishto novo pod slunceto...nito ni razkrivash nqkoq nova istina nito nishto.Kakto jenite sa kuchki zashtoto ni naranqvat , taka i nie sme kopeleta kogato gi naranqvame...Aide gore glavata vsichki i daleche ot kuhnqta i noja!!!
led_i_ogyn
03-13-2008, 09:16
Относно последните редове: Говориш ми за истина за живота, а пишеш SyS MaLkI i GoLeMi ReDuVaShTi Se BuKfFfIiIiI... моля те!
И моля те, когато научиш, че хората НЕ МОГАТ да се слагат под общ знаменател и да кажеш 'всички жени са курви/всички мъже са курвари', тогава ми говори за истина за живота, смъртта и каквото ти душа поиска.
+1
Песничката е страхотна и спор няма че има и такива момичета/жени за които се пее никой не го отрича, но неможеш да слагаш всички под един знаменател. Просто е тъпо, все едно да кажеш всички мъже са еднакви...повечето се обиждате като ви го кажат нали?! Просто явно не си видял нищо за да говориш че всички сме еднакви....
slun4ice_90
03-14-2008, 08:46
Върховна песен,много ме радва :grin: :-P
ice_cream_f
03-14-2008, 08:52
Pesenta e coolz :-P A po temata :kakto ima mnogo momi4eta koito mogat mno qko da te preebat taka ima i mom4eta koeto mogat su6toto da napravqt taka 4e 50/50
Strahotna pesen i ne mislq 4e e emo style ...to4no za men e v momenta ;[;[;[ iskam gooooooooooo pak .. :{
sega go iskash a kato go imashe ne iskashe i da se setish za nego nali
:-s хмх ся то може да се спори дали живота е песен или не,дали живота е тъп или не и т.н..... Вярно е,че не всички момичета са еднакви ,но..В моето даскало като гледам едно 90 % от момичетата са някви никви,а като гледам във форума също има доста момичета които се чудят как да за*бат приятелите си и да тръгнат с новия който са срещнали онзи ден...Има много момиченца на по 13-14 които ходят с батковци на по над 21-22 и имат разлика повече от 5-6-7 години...Не че аз съм човека които може да им казва какво да правят ,обаче...Да това е вярно че момичетата са еднакви обаче не мисля че съотношението да срещнеш свястно момиче е 50-50 ... дано да не съм обидил момичетата по някакъв начин :) се пак и момчетата не са цвете за мирисане :)
Wrathchild
03-14-2008, 12:58
Точно защото не сте цвете за мирисане мълчи!
не се занимаваи с тия глупости а пусни 1 жица :D :D
pz : http://vbox7.com/play:0d13a7f8
Казах че повечето не са цвете за мирисане откъде знаеш аз какъв съм ??? Аре да не се заяждаме... :) Тъй де еи ся пускам жицата :D