PDA

View Full Version : Голямо притеснение при секс...

Chamilionare
03-12-2008, 00:35
Наистина много се притеснявам. Смея да твърдя, че съм с едно от най-красивите момичета във Своге 8) С това момиче не съм го правил, а преди нея съм го правил само 2 пъти.
Главно искам да питам някой по-опитен, какво се прави? Препоръчайте ми нещо? Дайте ми някъв съвет?

Също... ми е само 13 сантиметра. Което е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малко. Какви пози? Какви хватки, трикове да пробвам, за да мога да я задоволя максимално? Въпроса ми е главно към някой който има размер като моя, но и към останалите.
Бе изобщо, какво е прави, как се прави и т.н. Това ми е въпроса. Правил съм го, но друго си е някой по-опитен да ти даде съвет. И се надявам да не ме залеете от бъзици.

ZaRiBeN
03-12-2008, 01:42
а на колко си? почни с френска любов и всичко ще си дойде на мястото. използвай пози, които на нея по и харесват (ако сте си говорили за секс е в +). всичко си идва със времето сам казваш, че си го правил само 2 пъти няма как да си номер 1 :) всички сме били така и сме минали през това с тая разлика, че примерно аз хич не се и притеснвах навремето, когато трябваше да правя секс. не се представяй пред момичето за нещо повече, от което си бъди си просто ти. останалото ще си дойде на мястото. успех :wink:

50cent
03-12-2008, 01:48
ами моя съвет е да не използваш много разнообразни пози всмисъл използваи няколко защото както сам казваш нямаш достатъчно опит бъди нежен контакта с очичките винаги помага

Mr.bEps
03-12-2008, 05:03
прекалено много се комплексираш... просто вярвай в себе си, а и щом момичето го иска, значи има защи и явно не е заради размера на пениса ти. Пък и във форума вече станаха пословични съветите на въпроси от рода на "Как да я предразположа?"... Еми как първо бъди спокоен целувайте се, гушкайте се, обърни внимание повече на любовната игра и то ще дойде от само себе си всичко останало. :-o

TopTa
03-12-2008, 18:43
imam 4uvstvoto 4e si na 13 :? ma moje i da se luja, ne e moq rabota. po vuprosa: moje6 da kompensira6 za razmera s frenska i izdrujlivost! :)

Ice_Queen_
03-12-2008, 18:44
да не се казва Вася :lol:

DevilWish
03-12-2008, 18:49
Emi :))) spored men 13 sm. sa si dostaty4no ,stiga da znae6 kak da gi izpolzva6 ;) I zaloji zadyljitelno na fr. lubov ;)

AR147
03-12-2008, 19:58
За размера няма да се притесняваш :) ...почни я с орална.....това кара момичетата да полудяват....всякви движения са от полза когато езика ти е на катеричката й... :) ... особено ако стимулираш бавно клиторчето й и през това време ляко вкарваш и изкарваш пръсти в нея :) ...едва ли ще ти го каже тя...но ако го правиш както трябва желанието й да го направите ще се покачи стократно :) ( с мойто слънце такава орална и правя ,че тя горката започва да пищи за да я почна :oops: ) .........отпускаш се и пускаш езика да си се разхожда свободно по нея... бъди внимателен...женския полов орган е много нежен и чуствителен :) ...
Успех :smt003

sladkoto8801
03-12-2008, 20:12
VSICHKO 6TE SI DOIDE OT SAMOSEBESI.NE SE PRITESNQVAI,PO DOBRE NE GO MISLI TOLKOVA 4E 6TE VZEMESH DA SE PRITESNISH MNOGO I DA OPLESKASH NE6TATA V STREMEJ DA SE NAPRAVISH NA KOI SUM AZ.
PO SPOKOINO PUK KAKVOTO DOIDE NA MOMENTA.
USPEH

aciko
03-12-2008, 20:17
Наистина много се притеснявам. Смея да твърдя, че съм с едно от най-красивите момичета във Своге 8) С това момиче не съм го правил, а преди нея съм го правил само 2 пъти.
Главно искам да питам някой по-опитен, какво се прави? Препоръчайте ми нещо? Дайте ми някъв съвет?

Също... ми е само 13 сантиметра. Което е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малко. Какви пози? Какви хватки, трикове да пробвам, за да мога да я задоволя максимално? Въпроса ми е главно към някой който има размер като моя, но и към останалите.
Бе изобщо, какво е прави, как се прави и т.н. Това ми е въпроса. Правил съм го, но друго си е някой по-опитен да ти даде съвет. И се надявам да не ме залеете от бъзици.
Абе пич какво правиш ти бе 8-) Елза Парини
А по темата,джасай как можеш,нали си го правил 2 пъти какво повече искаш,никой няма да почне да ти пише какво да правиш в леглото.
Има си Кама Сутра,зимай,чети и се обогатявай!
А и какво толкова се комплексираш от размера,като средният размер в страната е м/у 12 - 15 сантиметра.

sexnaeks
03-12-2008, 23:15

1-Красотата е доста относително нещо
2-Съвети даваме само на практика (демек ние показваме в/у приятелката ти - ти гледаш) - тва се шегувам
3-13 см не е "изключително малко" защото това зависи и от това ква е вагината на приятелката ти (има по-тесни по широки и не знам още кви)
4-кво да правиш..не мога да препоръчам тъй като не съм ходил с момичето ти от Своге ...като заначало й купи едно шоколадче Своге и и кажи че за разлика от шоколада тя е сладка и става :> просто сам провери на какво се поддава приятелката ти и какво и харесва ...щото аз примерно може да сам ебал нинфоманка и да ти кажа пииич еби я като изрод барзо и болезнено ...ама приятелката ти може да е нежничка ...и нали се сещаш че няма да ми е добър съвета..единственото което мога да кажа да е се не притесняваш че хуя ти е малак и да действаш уверено ...и прати неко лс ако твойта приятелка си има приятелка която е номер две по красота в своге и си търси гадже ..че положението е трагично :-o

buxbull
03-13-2008, 08:12
Смея да твърдя, че съм с едно от най-красивите момичета във Своге 8)

Също... ми е само 13 сантиметра.

и за двете ли си сигурна?

amatorium
03-13-2008, 09:49
Da hodish s neq i na neq da i haresva e predimno otnoshenieto ti kum neq i ne tolkova sexa. Ako se pritesnqvash za sexualnata strana ami gledai da si nejen i izuchi tehnikite za zadovolqvane na edno momiche da znaesh kak da q rabotish... 8)

WhiteOneBG
03-13-2008, 12:02
Смея да твърдя, че съм с едно от най-красивите момичета във Своге 8)

Също... ми е само 13 сантиметра.

и за двете ли си сигурна?

Принципно е сигурЕН
Стига бре момчето е набарало готино маце и ся не иска да се изложи , просто смени 2-3 пози , пробрай малко френският и така хората ти го казаха ...
Споко няма да се изложиш , ако предварително не си го втълпяваш :)

torresinho
03-13-2008, 14:35
На колко си?13 см стигат!Стига да не си на 20 год ест.
Аз сам на 13 и моя е 13 см :grin:

kPuCkA
03-13-2008, 15:25
Абе пич какво правиш ти бе 8-) Елза Парини
Че к'во против Иво? 8)