Влез

View Full Version : Въпрос за оралната любов ...

amatorium
03-12-2008, 13:02
Da perefraziram malko kakto beshe. Momche i momiche ne hodqt. Ako edno momiche poiska svirka da napravi na momcheto ili toi q natisne malko bi bilo po-lesno da se poluchi, otkolkoto ako momche poiska da lije momiche.

Vie kakvo mislite? Ako si predstavite, che haresate nqkoi s kogoto ne hodite, bihte li mu naprvali svirka ili ako toi iska bihte li mu dali da vi lije? Koe ot dvete ste po-sklonni da dopusnete? A sluchvalo li vi se e?

hottie
03-12-2008, 13:09
Ako mnogo silno me privli4a,da. Ina4e ne. I vse pak ne mi se e slu4valo da go pravia na nepoznat. Oba4e kato se sre6tnah s priqtelq mi tova be6e edno ot purvite ne6ta,koito napravih.
Ina4e vuv vruzkata redovno mu pravia svirki bez dori posle da se stiga do sex. Prosto mnogo obi4am da pravia, a i stava banalno vseki put da se pravi zaduljitelno sex sled svirkata.

aanitogb
03-12-2008, 13:46
ми зависи до колко ме привлича този 4овек и зависи от ситуацията по все пак като за начало 6те допусна свирка можиби, но можиби и другото лизане (все пак лизането мие слабост ) малко сам алчна и бих допуснала и двете можиби (все о6те несам го правила с непознат),но трапката с непознат можиби 6тее по голяма и е напално възможно да му дам да ме лиже вместо свирка .50%-50%

MakeMeLaugh
03-12-2008, 13:50
Зависи от момичето и ситуацията и това дали си пада по теб ниастина.
Не мен 1-но мимиче (колежка) искаше да свири и аз да и свиря най-вече, че и отгоре...
Ама я отсвирих да си ходи :-D

С 2 думи: и двете неща са възможни и се срещат, но по-рядко и трябва да си късметлия.. в повечето случаи женските искат ти на тях да свириш естествено...

За информация, щото ми се струва, че имаш нещо на ум.
Търси си някоя зодия лъвица :P

И това натискането да ти прави свирка.. ще стане обратен ефект.. ти трябва да я накараш сама да го поиска ;)
И ни бих лизал, ни бих дал някое да ми свири освен пр-ката ми... за мен това е по-интимно от секса, странно, но факт..
Поне докато имам хубава връзка и си ги получавам тези неща и няма нужда за нещо "ново" :)

scanadal
03-12-2008, 13:57
Аз съм зодия ЛЪВ :oops:

MakeMeLaugh
03-12-2008, 13:58
Аз съм зодия ЛЪВ :oops:
Хехе.... :-D

И какво мислиш и по темата, и по мнението ми - вярно ли е ;д? :-P

amatorium
03-12-2008, 14:01
Зависи от момичето и ситуацията и това дали си пада по теб ниастина.
Не мен 1-но мимиче (колежка) искаше да свири и аз да и свиря най-вече, че и отгоре...
Ама я отсвирих да си ходи :-D

С 2 думи: и двете неща са възможни и се срещат, но по-рядко и трябва да си късметлия.. в повечето случаи женските искат ти на тях да свириш естествено...

За информация, щото ми се струва, че имаш нещо на ум.
Търси си някоя зодия лъвица :P

И това натискането да ти прави свирка.. ще стане обратен ефект.. ти трябва да я накараш сама да го поиска ;)
И ни бих лизал, ни бих дал някое да ми свири освен пр-ката ми... за мен това е по-интимно от секса, странно, но факт..

Hm, spora beshe, che edno momiche po-skoro bi duhalo na momcheto, otkolkoto da mu dade da q lije. Ot tam se trugna. A btw momicheto e zodiq luv. Spored neq svirka moje da napravi i ei taka, v nqkoi sluchai, no ne bi dopusnala nqkoi da q lije ako ne hodi s nego. 8-)

macka123
03-12-2008, 14:05
Ми лизането ми е огромна слабост... Но са ми 50% / 50% ...

MakeMeLaugh
03-12-2008, 14:14
ХАхахха, аз ко ти казах ;) 8-) Лъв пауър

М при мен беше обратното както ти казах. Тя искаше повече лизинг, ама и духинг не отказваше. Може би според мен беше 60/40 :)

Те лъвовте не им пречи да се кефят орално и същевременно да имат връзка май повечето..

А бе всяко момиче предпочита лизинга пред това да духа. Е ест. ще има и редки изключения, ама като цяло е така ;)

hooliganka89
03-12-2008, 15:22
Ako mnogo silno me privli4a,da. Ina4e ne. I vse pak ne mi se e slu4valo da go pravia na nepoznat. Oba4e kato se sre6tnah s priqtelq mi tova be6e edno ot purvite ne6ta,koito napravih.
Ina4e vuv vruzkata redovno mu pravia svirki bez dori posle da se stiga do sex. Prosto mnogo obi4am da pravia, a i stava banalno vseki put da se pravi zaduljitelno sex sled svirkata.

Edna moq priqtelka napravi sashto kato teb s edno momche,no tq pochti ne go poznavashe,i sled 3 meseca se ojeniha :D Tq beshe v 9 klas,i zaeba daskaloto i vsichko i zabremenq :shock: Mnogo stranno,dosta momcheta biha pomislili,che e leko da im napravish ei taka edna svirka,apak nqkoi se jenqt za teq momicheta...

Inache po temata,nito bih sala na pochti nepoznat da me lije,nito bih napravila svirka :)

sexita
03-12-2008, 15:24
Da perefraziram malko kakto beshe. Momche i momiche ne hodqt. Ako edno momiche poiska svirka da napravi na momcheto ili toi q natisne malko bi bilo po-lesno da se poluchi, otkolkoto ako momche poiska da lije momiche.

Vie kakvo mislite? Ako si predstavite, che haresate nqkoi s kogoto ne hodite, bihte li mu naprvali svirka ili ako toi iska bihte li mu dali da vi lije? Koe ot dvete ste po-sklonni da dopusnete? A sluchvalo li vi se e?

krem4et0
03-12-2008, 15:25
Най-склонна съм да правя секс с почти непознат. Вагинален секс. Смятам оралният и в двете му форми за по-личен и по-интимен от вагиналния, който си е само вкарваш и вадиш.

rame
03-12-2008, 16:05
Аз бих ги наредила така:най-склонна съм да направя свирка,след това секс и на последно бих му дала да ме лиже! :D Ае за мен е вярно твърдението ти! :grin:

vaniLL
03-12-2008, 19:40
m nemmm

ne si padam po takiva vzaimootnosheniq

oralnata e neshto mn intimno , sypytstvana sys sex v moite predstavi ...

taka che ... sexove , meksove sys sulio i pulio nem

alexisonfire
03-17-2008, 21:04
Аз по-скоро бих лизал момичето :P

sex_igra4ka
03-18-2008, 16:59
Ами аз със сигурност бих му направила свирка.
1. защото като е по-непознат такъв и ще ми е гот все пак да му направя кефа и да е впечатлен
2. защото обикновено не давам на първите пъти да ме лижат-притеснявам се винаги с ново момче,че може нещо да не му хареса...Вече след наколко пъти ако поиска,ок,значи е видял положението и иска наистина...

MC_Kubbe
03-18-2008, 17:17

Е щом е доволен само от свирка явно тя завършва с еякулация, въпроса тук е, дали ...
:smt078

Pliok0019
03-18-2008, 17:49
Бих духала. За съжаление 2 пъти уцелвам неподходящи. :D

amatorium
03-18-2008, 18:10

Zashto? Na kakvi popadash?

sex_igra4ka
03-18-2008, 18:33

Zashto? Na kakvi popadash?

мда и на мен ми стана интересно-неподходящите за свирка какви са?

MC_Kubbe
03-18-2008, 18:53
може да миришат на риба и да са криви с ъгъл 45' :smt064

BTW - защо ми изтриха темата "гаф" , където ги бях цитирал, че пишат " средният размер на пениса е 15см дължина и 13см дебелина" :shock: