.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на amatorium

Въпрос за оралната любов ...

Da perefraziram malko kakto beshe. Momche i momiche ne hodqt. Ako edno momiche poiska svirka da napravi na momcheto ili toi q natisne malko bi bilo po-lesno da se poluchi, otkolkoto ako momche poiska da lije momiche.

Vie kakvo mislite? Ako si predstavite, che haresate nqkoi s kogoto ne hodite, bihte li mu naprvali svirka ili ako toi iska bihte li mu dali da vi lije? Koe ot dvete ste po-sklonni da dopusnete? A sluchvalo li vi se e?
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Ako mnogo silno me privli4a,da. Ina4e ne. I vse pak ne mi se e slu4valo da go pravia na nepoznat. Oba4e kato se sre6tnah s priqtelq mi tova be6e edno ot purvite ne6ta,koito napravih.
    Ina4e vuv vruzkata redovno mu pravia svirki bez dori posle da se stiga do sex. Prosto mnogo obi4am da pravia, a i stava banalno vseki put da se pravi zaduljitelno sex sled svirkata.

аз

ми зависи до колко ме привлича този 4овек и зависи от ситуацията по все пак като за начало 6те допусна свирка можиби, но можиби и другото лизане (все пак лизането мие слабост ) малко сам алчна и бих допуснала и двете можиби (все о6те несам го правила с непознат),но трапката с непознат можиби 6тее по голяма и е напално възможно да му дам да ме лиже вместо свирка .50%-50%

Зависи от момичето и ситуацията и това дали си пада по теб ниастина.
    Не мен 1-но мимиче (колежка) искаше да свири и аз да и свиря най-вече, че и отгоре...
    Ама я отсвирих да си ходи

С 2 думи: и двете неща са възможни и се срещат, но по-рядко и трябва да си късметлия.. в повечето случаи женските искат ти на тях да свириш естествено...

За информация, щото ми се струва, че имаш нещо на ум.
    Търси си някоя зодия лъвица :P

И това натискането да ти прави свирка.. ще стане обратен ефект.. ти трябва да я накараш сама да го поиска
    И ни бих лизал, ни бих дал някое да ми свири освен пр-ката ми... за мен това е по-интимно от секса, странно, но факт..
    Поне докато имам хубава връзка и си ги получавам тези неща и няма нужда за нещо "ново"
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен
    Аз съм зодия ЛЪВ

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Аз съм зодия ЛЪВ
    Хехе....

И какво мислиш и по темата, и по мнението ми - вярно ли е ;д?
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Зависи от момичето и ситуацията и това дали си пада по теб ниастина.
    Не мен 1-но мимиче (колежка) искаше да свири и аз да и свиря най-вече, че и отгоре...
    Ама я отсвирих да си ходи

С 2 думи: и двете неща са възможни и се срещат, но по-рядко и трябва да си късметлия.. в повечето случаи женските искат ти на тях да свириш естествено...

За информация, щото ми се струва, че имаш нещо на ум.
    Търси си някоя зодия лъвица :P

И това натискането да ти прави свирка.. ще стане обратен ефект.. ти трябва да я накараш сама да го поиска
    И ни бих лизал, ни бих дал някое да ми свири освен пр-ката ми... за мен това е по-интимно от секса, странно, но факт..
    Hm, spora beshe, che edno momiche po-skoro bi duhalo na momcheto, otkolkoto da mu dade da q lije. Ot tam se trugna. A btw momicheto e zodiq luv. Spored neq svirka moje da napravi i ei taka, v nqkoi sluchai, no ne bi dopusnala nqkoi da q lije ako ne hodi s nego.

Ми лизането ми е огромна слабост... Но са ми 50% / 50% ...

ХАхахха, аз ко ти казах Лъв пауър

М при мен беше обратното както ти казах. Тя искаше повече лизинг, ама и духинг не отказваше. Може би според мен беше 60/40

Те лъвовте не им пречи да се кефят орално и същевременно да имат връзка май повечето..

А бе всяко момиче предпочита лизинга пред това да духа. Е ест. ще има и редки изключения, ама като цяло е така

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ako mnogo silno me privli4a,da. Ina4e ne. I vse pak ne mi se e slu4valo da go pravia na nepoznat. Oba4e kato se sre6tnah s priqtelq mi tova be6e edno ot purvite ne6ta,koito napravih.
    Ina4e vuv vruzkata redovno mu pravia svirki bez dori posle da se stiga do sex. Prosto mnogo obi4am da pravia, a i stava banalno vseki put da se pravi zaduljitelno sex sled svirkata.
    Edna moq priqtelka napravi sashto kato teb s edno momche,no tq pochti ne go poznavashe,i sled 3 meseca se ojeniha Tq beshe v 9 klas,i zaeba daskaloto i vsichko i zabremenq Mnogo stranno,dosta momcheta biha pomislili,che e leko da im napravish ei taka edna svirka,apak nqkoi se jenqt za teq momicheta...

Inache po temata,nito bih sala na pochti nepoznat da me lije,nito bih napravila svirka

Re: Въпрос за оралната любов ...

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Da perefraziram malko kakto beshe. Momche i momiche ne hodqt. Ako edno momiche poiska svirka da napravi na momcheto ili toi q natisne malko bi bilo po-lesno da se poluchi, otkolkoto ako momche poiska da lije momiche.

Vie kakvo mislite? Ako si predstavite, che haresate nqkoi s kogoto ne hodite, bihte li mu naprvali svirka ili ako toi iska bihte li mu dali da vi lije? Koe ot dvete ste po-sklonni da dopusnete? A sluchvalo li vi se e?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Най-склонна съм да правя секс с почти непознат. Вагинален секс. Смятам оралният и в двете му форми за по-личен и по-интимен от вагиналния, който си е само вкарваш и вадиш.

Голям фен
    Аз бих ги наредила така:най-склонна съм да направя свирка,след това секс и на последно бих му дала да ме лиже! Ае за мен е вярно твърдението ти!

Град
    *in a pink dream*
    m nemmm

ne si padam po takiva vzaimootnosheniq

oralnata e neshto mn intimno , sypytstvana sys sex v moite predstavi ...

taka che ... sexove , meksove sys sulio i pulio nem
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Аз по-скоро бих лизал момичето :P

Повече от фен
    Ами аз със сигурност бих му направила свирка.
    1. защото като е по-непознат такъв и ще ми е гот все пак да му направя кефа и да е впечатлен
    2. защото обикновено не давам на първите пъти да ме лижат-притеснявам се винаги с ново момче,че може нещо да не му хареса...Вече след наколко пъти ако поиска,ок,значи е видял положението и иска наистина...

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Е щом е доволен само от свирка явно тя завършва с еякулация, въпроса тук е, дали ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Бих духала. За съжаление 2 пъти уцелвам неподходящи.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Zashto? Na kakvi popadash?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Zashto? Na kakvi popadash?
    мда и на мен ми стана интересно-неподходящите за свирка какви са?

може да миришат на риба и да са криви с ъгъл 45'

BTW - защо ми изтриха темата "гаф" , където ги бях цитирал, че пишат " средният размер на пениса е 15см дължина и 13см дебелина"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си