Влез

View Full Version : Да я викенм у нас ?!

NightGuardian
03-12-2008, 13:36
Въпрос към всички.Момчета какво казвате , когато за пръв път искате да поканите някое момиче у вас(успешни опити разбира се :) ).И след колко време след като сте ходили я каните у вас ? :-o .

Момичета колко време трябва да сте ходили за да отидите у тях ?

И как да накарам момичето ,че просто искам да я заведа у нас на кафе , а не да си милси ,че да *укам?!(с извинение)? :)

h0u$e_
03-12-2008, 13:38
mi shtom e za kafe prosto si q kanish... lesna raota.... :lol:

amatorium
03-12-2008, 13:46
Ami po neprinudeno. Idete u vas da gledate film ili kafe s film. Nqma ot kakvo da se shashka. 8)

macka123
03-12-2008, 13:59
Mi az hodih v ky6tata na priqtelq mi o6te predi da trygnem... :D:D:D

Boss
03-12-2008, 14:00
Викай,викай и успех с кафето 8)

pepelq6kaaa
03-12-2008, 14:32
off fi az kanq nqkolko pati pr mi ma ne6to go e strah nz ko stavaaaaaa i se tkazah

krem4et0
03-12-2008, 14:34
И аз отидох у тях може би около 2 седмици слд като тръгнахме. Готвихме си :D
И сега много обичаме да готвим заедно :)
След седмица -2 макс е подходящо да я поканиш на гости.

vapros
03-12-2008, 14:36
филм! първътъ макс втората седмица от ккато ходим.И помни че првото и идване у вас-не прайте нищо! само за което си я викнал, шото мое се стресне и да не стане :-D или да стане и да скъсате, а ако сротувате изграждаш доверие- демек напред си с много точкии :grin:

Buhtaaa
03-12-2008, 14:37
вика ай ела да гледаме филм и аз ми хубу ... и отидох ... при положение че на предния ден тръгнахме ... а се познаваме нали 1 седмица доста фънки беше хахахаха .... и въобще не предполагах че няма да гледаме филм ... :oops:

Undying
03-12-2008, 15:22
Ами то ако момичето те познава,ще знае дали я каниш за да правите секс или просто за да се насладите на компанията си.Сегашното ми гадже му отидох на гости като бяхме някъде на месец и полувина,той също ми дойде по това време на гости.Не помня точно...

koalka
03-12-2008, 15:23
То като кажеш на някое момиче "ще дойдеш ли у нас" се разбира за какво я викаш. :D
Но иначе няма да те е срам да й го кажеш, ако вече сте станали по-близки и не се срамуваш от нея.Илиии по принцип го казваш директно и не се срамуваш.

eblio
03-12-2008, 15:24
off fi az kanq nqkolko pati pr mi ma ne6to go e strah nz ko stavaaaaaa i se tkazah

Покани мен ;)

sexita
03-12-2008, 15:28

CVETELLINA
03-12-2008, 15:34
Ми според мен,за да поканиш гаджето си увас трябва връзката ви да е поне малко сериозна..още повече ако искаш да я запознаваш с вашите.

Ако връзката ви е по-несериозна (т.е за 2-3 седмици макс) няма смисъл да я каниш,по-добре си се разхождайте навън и ходете на кафе някъде из града.
Мисля че няма смисъл да я каниш увас ако нямате сериозно отношение един към друг.

eblio
03-12-2008, 15:38
Не пречи да я поканя в нас и преди да сме 'тръгнали'. Изобщо тези предрасъдади са голяма глупост.

В случая ясно се изразява желанието ти да я поканиш да пиете, гледате филм и още нещо. Най-добрият вариянт (дори и банален) е да я поканиш да гледате филм. Това е може би най-отпускащия вариянт и е най-малко притеснителен. Дава най-голяма увереност когато филмът има романтични/еротични сцени.

buxbull
03-12-2008, 15:48
викай я у вас при всяка възможност, трябва да се чувства наистина като у дома си по този начин се привързва и пуска лесно, ама не й давай да си общува с родителите ти в началото, викай я като няма никой

rame
03-12-2008, 16:00
Аз отидох у тях 2 дни след като тръгнахме.... :D Гледахме филмче и нищо повече! :P Така че тва да дойде у вас не значи секс! :D Кани я когато искаш,тва са глупави предрасъдъци,че като си се навила да отидеш у тях трябва да си навита да прайте секс! :-D

princesa_viki
03-12-2008, 17:29
Ами...за мен няма значение колко време сме заедно.
А как да я поканиш без да си помисли нещо..Просто си й го кажи. :)

who cares?
03-13-2008, 07:16
Според мен това кога да я покани6 у вас зависи не толкова откога сте заедно,а какви са взаимоотношенията ви.Най-добре е да уто4ни6.Примерно:"Ела у нас да пием кафе",за да не стане като при мен:"Ако иска6 ела в ка6ти","И какво ще правим у вас?","Само ти предлагам,бе,ако иска6 не идавай,като 4е ли не може да гледаме само телевизия".Покана за 4удо и приказ:)

Seducti0n
03-13-2008, 07:39
Сигурна съм, че сам ще устеиш, когато дойде най-благоприятният момент да поканиш приятелката си на гости.Вече от там насетне сами си решавате какво ще правите.На мнение съм, че не е необходимо да заведеш някое момиче в къщата си за да правиш секс с него, при всички други възможни места....

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-13-2008, 09:18
Моето човече се осмили да ме покани у тях чак 2 месеца и половина някъде, след като тръгнахме, макар че по едно време някъде на 1-вия месец беше споменал нещо, но не задвижи идеята нататък. :D В интерес на истината и аз се притеснявах, затова нищо не съм казала. Аз пък цяло лято бях сама вкъщи, но дядо ми също беше тук, и дори и да нямаше вариант той да каже нещо или въобще да разбере, ако някой идва, притеснявах се да не стане нещо, защото и дядо ми беше болен и понякога имаше проблеми, с които аз на 16 сама по-трудно се справях... :?

Bousz
03-13-2008, 09:25
Ami da ti kaja bratle razli4nite momi4eta razli4no reagirat ... ama nqma ni6to lo6o razbirase ako nqma nikoi u vas vikniq predrazpolojiq film4e malko gu6kane ne q karai vednaga se sabli4a (demek ot vratata za krakata) :D iz4akai tq sama da poiska :P :oops:

WhiteOneBG
03-13-2008, 12:06
Филм кафе .. след кафето музика наргиле Ballantines
след Ballantines-a всичко е лесно
кви са тея неща , ест че ако идва у вас тряя да е наясно че ще е нагости у момче не при приятелка пък и ти и тя сте хора , нищо ан 1вия път дрън дрън та пляс ... ако си на 13 може би да но иначе ако 1вия път е нищо си е жива излагация

ad_infinitum
03-13-2008, 12:10
ААААА ИЗКРИВЕНА ЖЕНСКА ПРЕДСТАВА, КЪЩА-СЕКС, СМЯХ, ЕМ КАКВО ДА ТИ КАЖА, НАМЕРИ ИЗИСКАНО КАФЕ ЗАВЕДИ Я, ПЪК КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ У ВАС.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 8)

WhiteOneBG
03-13-2008, 12:12
човека иска секс ..
кво толкова странно хора сме
офф боже тука тряя да сложат нещо което да декларира възраст

TopTa
03-13-2008, 18:52
mi zavisi kolko ste se sblijili moje da q pokani6 sled 2-3 sedmici moje i sled mesec. a za tova kak da q obedi6 4e neiska6 da pravite sex ... ti 6te si nameri6 na4in. :) edin ot purvite puti kato hodih pri moq be6e za6toto be6e bolni4uk :) kolko be6e bolen as si znam :lol: no be6e perfektno za6toto samo si go gu6kah i glezeh :)