View Full Version : Коя е най-перверзната сексуална фантазия?
poizon_avy
03-12-2008, 14:49
Едно бивше ми каза че сам имала доста мръснишки фантазии..Сега се чудя кои са най-перверзните фантазии..Моля споделете,та да преценя мръсница ли сам или не.. :-D :-D
amatorium
03-12-2008, 14:59
Zashto purvo ne spodelish ti. Da ne se okaje, che te izvrashtavame ako tvoite se okajat leki i romantichni. 8)
poizon_avy
03-12-2008, 15:10
Zashto purvo ne spodelish ti. Da ne se okaje, che te izvrashtavame ako tvoite se okajat leki i romantichni. 8)
няма такава опасност.....по-скоро аз ще ви шашна :-D споделяйте на воля
най-перверзните,които сме чували или които имаме? :-o
poizon_avy
03-12-2008, 15:15
nqma zna4enie..moje i dvete
amatorium
03-12-2008, 15:33
Hmm. Svurzani sa s orgii taka da se kaje.
CragHack
03-12-2008, 15:46
няма такава опасност.....по-скоро аз ще ви шашна :-D споделяйте на воля
Е аре казвай де, кво само увърташ. Нали си много перверзна, за кви перверзии говориш, като те е срам даже да споделиш в чата...
advokata
03-12-2008, 17:32
В германия - секс с учителя... със съученичките ми...и в по-голями случай с кака ми... :D :-D
П.П Всичко почна от 15... :-o
Felis_Dirus
03-12-2008, 17:34
*Придърпва огромната купа пуканки, взима си кола и започве да дъвче в очакване* 8-)
DaЯk_AнGэL
03-12-2008, 17:35
Hmm. Svurzani sa s orgii taka da se kaje.
И при мен е така.Предпочитам да не споделям... :-D
Секс в романтична обстановка :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
моята фантазия е да ни гледат(само да гледат) разни хора как правим секс. Не случайно , например в парк. Ами да сме си някъде на спокойно и да има отстрани хора, които да ни гледат. :D
моята фантазия е да ни гледат(само да гледат) разни хора как правим секс. Не случайно , например в парк. Ами да сме си някъде на спокойно и да има отстрани хора, които да ни гледат. :D
Колко пари ще е билета? :-P
Колко пари ще е билета? :-P
между другото тази фантазия ми е от днес :) ахахах безплатно
Скоро мисля да го набивам на класната....ама нещо ми се дърпа и ще трябва нещо да я лъжа за бала 8)
MishitoOo
03-13-2008, 07:14
да правя секс в тоалетните на ПЛАЗМА по най дивия начин който е възможен !!! Без задръжки без нищо ! :grin: :grin: :grin:
да изнасиля учителката ми по английски, точно да я изнасиля, не искам да е доброволно 8)
amatorium
03-13-2008, 09:51
да изнасиля учителката ми по английски, точно да я изнасиля, не искам да е доброволно 8)
Hah ako e gotina moje da viknesh tuka i nqkolko picha ot foruma da i napravim edin gang bang 8-)
ami da buda s trima..moje i da sa nad 30 o6te po-dobre :-D
MishitoOo
03-13-2008, 10:18
Hah ako e gotina moje da viknesh tuka i nqkolko picha ot foruma da i napravim edin gang bang 8-)
палавница а ? :lol:
amatorium
03-13-2008, 10:38
палавница а ? :lol:
Hah napravo q shtrakni kato si na daskalo i q postni tuka da q vidim. Moje da napravim i takava tema btw. Za nai-sexy daskalka. Ako nqkoi misli che ima sexy daskalka moje da postva snimki da precenim. 8)
Az imam edna, 1m50 bqla kosa na 75 godini :-D
amatorium
03-13-2008, 11:29
Az imam edna, 1m50 bqla kosa na 75 godini :-D
Puskai :) Znaesh li, moje nqkoi da i se izkefi :) Eto avatar za nqkoq takava:
http://blog.webshots.com/wp-content/uploads/2006/11/crazy_aunt.jpg
Ами моите фантазии са много... и доста перверзни... :grin: приятеля ми ми казва че съм била мн перверзно съшество зашото той е по нежен а аз обичам леко садо-мазото :D ... много бих искала да го направя и ж тоалетна на някои бар или кафе 8-) съшо и на плажа :oops:
WhiteOneBG
03-13-2008, 11:51
да правя секс в тоалетните на ПЛАЗМА по най дивия начин който е възможен !!! Без задръжки без нищо ! :grin: :grin: :grin:
Може да се уреди :D
Проблема е че ми върви на късане на презарвативи по дискотеките :D
hm,be i v kenefa v Plazma stava,ma na separeto centralnoto do Djq si kurti mivki prosto! :-)
malkata_shmatka
03-13-2008, 20:37
ave az iskam v club7(edna mn qka diskoteka) purvo na kanapeto posle na masi4kata s 4-5 mom4eta i edno momi4e o6te i okolo nas vsi4ki da gledat da se kefqt i da si tancuvat i da ni polivat s vodka o i da vklu4im edin vibrator
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) mn qko 6e bude veeeeeeee mn 6e se nakefq i kato minem pove4eto ili vsi4ki pozi auuuuuuuuu me4tiiii :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) :-) :smt077
baby_inloff
03-15-2008, 13:11
Скоро мисля да го набивам на класната....ама нещо ми се дърпа и ще трябва нещо да я лъжа за бала 8)
OMFG :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: male malee ako vidite moqta klasna 6 padnete pada si SUMO DASKALKA :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Felis_Dirus
03-15-2008, 16:06
Не е истина колко сте перверзни.. хаха, мамини сладки.
*Продължава да дъвче пуканки в очакване на нещо интересно*
EddieLomax
03-15-2008, 16:26
OMFG :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: male malee ako vidite moqta klasna 6 padnete pada si SUMO DASKALKA :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
абе бате и моята е така ама е и доста старичка :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
jenity_bs
03-16-2008, 00:47
ами начи немога да ви обяснявам точно ама нещо от сорта на...излизам един ден отивам при някой и правим секс след това отивам примерно при някой друг и с него правя секс ама на по-различно място например на плажа...и т.н. ... общо взето цял ден правя секс и се на някакви странни места и вечерта най-важното е да отида на диско и да правя секс с непознат и на сутринта да се събудя и той още да спи и да си замина... :P
golf_5_r32
03-16-2008, 02:27
оуу да фанан саседката от последния етааажжж... ъъъъ дъщерята на химичката (въъ ако я видитее...) и тази госпобицата по английски 0_0
ами начи немога да ви обяснявам точно ама нещо от сорта на...излизам един ден отивам при някой и правим секс след това отивам примерно при някой друг и с него правя секс ама на по-различно място например на плажа...и т.н. ... общо взето цял ден правя секс и се на някакви странни места и вечерта най-важното е да отида на диско и да правя секс с непознат и на сутринта да се събудя и той още да спи и да си замина... :P
искаш да си долнопробна курва а? е то не е трудно осъществимо
hmm..na bilqrdna masa..na kapak na kola..v u-6te...za sajalenie samo 2-3 meseca mi ostavat za tova..da sam varzana-tova ve4e e probvano..na ryba na nqkoq visoka sgrada...na plaja(ama tam e nqkaksi sku4no,vapreki 4e e romanti4no) v kino(zasega samo svirki e imalo)..ima o6te dosta :D
skatemore
03-16-2008, 13:08
на тавана на ганджи
Felis_Dirus
03-16-2008, 18:23
hmm..na bilqrdna masa..na kapak na kola..v u-6te...za sajalenie samo 2-3 meseca mi ostavat za tova..da sam varzana-tova ve4e e probvano..na ryba na nqkoq visoka sgrada...na plaja(ama tam e nqkaksi sku4no,vapreki 4e e romanti4no) v kino(zasega samo svirki e imalo)..ima o6te dosta :D
Хубав аватар. :)