- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е най-перверзната сексуална фантазия?
Едно бивше ми каза че сам имала доста мръснишки фантазии..Сега се чудя кои са най-перверзните фантазии..Моля споделете,та да преценя мръсница ли сам или не..![]()
![]()
Zashto purvo ne spodelish ti. Da ne se okaje, che te izvrashtavame ako tvoite se okajat leki i romantichni.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
няма такава опасност.....по-скоро аз ще ви шашнаПървоначално написано от amatorium
споделяйте на воля
най-перверзните,които сме чували или които имаме?![]()
nqma zna4enie..moje i dvete
Hmm. Svurzani sa s orgii taka da se kaje.
Е аре казвай де, кво само увърташ. Нали си много перверзна, за кви перверзии говориш, като те е срам даже да споделиш в чата...Първоначално написано от poizon_avy
В германия - секс с учителя... със съученичките ми...и в по-голями случай с кака ми...![]()
![]()
П.П Всичко почна от 15...![]()
*Придърпва огромната купа пуканки, взима си кола и започве да дъвче в очакване*![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
И при мен е така.Предпочитам да не споделям...Първоначално написано от amatorium
![]()
моята фантазия е да ни гледат(само да гледат) разни хора как правим секс. Не случайно , например в парк. Ами да сме си някъде на спокойно и да има отстрани хора, които да ни гледат.![]()
между другото тази фантазия ми е от днесПървоначално написано от eblio
ахахах безплатно
Скоро мисля да го набивам на класната....ама нещо ми се дърпа и ще трябва нещо да я лъжа за бала![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
да правя секс в тоалетните на ПЛАЗМА по най дивия начин който е възможен !!! Без задръжки без нищо !![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
да изнасиля учителката ми по английски, точно да я изнасиля, не искам да е доброволно![]()
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Hah ako e gotina moje da viknesh tuka i nqkolko picha ot foruma da i napravim edin gang bangПървоначално написано от buxbull
![]()
ami da buda s trima..moje i da sa nad 30 o6te po-dobre![]()
Първоначално написано от amatorium
палавница а ?![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Hah napravo q shtrakni kato si na daskalo i q postni tuka da q vidim. Moje da napravim i takava tema btw. Za nai-sexy daskalka. Ako nqkoi misli che ima sexy daskalka moje da postva snimki da precenim.Първоначално написано от MishitoOo
![]()
Az imam edna, 1m50 bqla kosa na 75 godini![]()
PuskaiПървоначално написано от the_hottie
Znaesh li, moje nqkoi da i se izkefi
Eto avatar za nqkoq takava:
![]()
Ами моите фантазии са много... и доста перверзни...приятеля ми ми казва че съм била мн перверзно съшество зашото той е по нежен а аз обичам леко садо-мазото
... много бих искала да го направя и ж тоалетна на някои бар или кафе
съшо и на плажа
![]()