PDA

View Full Version : Гафове по време на френска

CoB
03-12-2008, 19:35
Ей хора какви изцепки са ви се случвали докато духате или ви духат ? Да се задавите и докато кашляте на гаджето да му спадне ?Да го одерете без да искате или да го протъркате със зъби без да усетите ? Да го олигавите прекалено много ? Разкажете някоя готина изцепка да се успокоя, че на света има и грешни :-D .

vaniLL
03-12-2008, 19:37
emiiiiiiiiiiiiii az sym se zadavqla , ochite mi se nasylziha ... i mn dobre ocenqm fakta , che toi ne se razsmq na momenta ... daje baq se stresna .... skonfuzno mi se poluchi , no sega kato se setq :D :-D

aanitogb
03-12-2008, 19:42
nesi spomnqm da e imalo takiva ne6ta :-P

Foromo
03-12-2008, 19:44
Ми веднъж правех френска на мойта вече бивша приятелка и се разкихах... беше много неприятно, щото не можах да си сложа ръката на време пред устата... след тва ми се сърди няколко дена :D

Kapu4ino
03-12-2008, 19:48
Ammiii kogato si poemam vuzduh i v sa6toto vreme si go nabutvam v ustata se polu4ava nqkakav zvuk kato... gruhtene. Egati gadnoto e, o6te mi se slu4va ot vreme na vreme i se spi4am qko 8-) .

EDIT: Haha, Whisskas kato kaza za neadekvatni sastoqniq... vednuj leko podpiinala, sled subirane s kompaniqta otivame u gadjeto i az... se navivam da mu duham, vupreki 4e sum na gradus... zapo4vam az ... i prez 5 minuti kato si go vadeh ot ustata go izpuskah ahahha tolkova mi be6e zamaqna glavata, 4e ne znaeh kolko sum se ustremila :lol: :lol: Posle, sled kato edvam svur6i, zaspah momentalno i ne uspq da me izebava ili ne6to da mi kaje .

eblio
03-12-2008, 19:50
Ammiii kogato si poemam vuzduh i v sa6toto vreme si go nabutvam v ustata se polu4ava nqkakav zvuk kato... gruhtene. Egati gadnoto e, o6te mi se slu4va ot vreme na vreme i se spi4am qko 8-) .

Случва се при повечето момичета ;)

При мен гафове не е имало, май :grin:

rakiQ
03-12-2008, 20:10
Веднъж носих на едно парти една обичка на езика... Топче с три шипчета на него... супер остри, бяха ми пробили небцето направо, пффф...
И със сегашния ми приятел се прибрахме след партито у тях... И си легнахме уж да спим и не заспахме..
Няква... Неспала, цяла нощ ми беше блъскала габба в главата, изгърмяля такава... пък и все за 8 часа си бях свикнала и не го усещах... и съвсем забравих за топчето...
И няква... тръгнах да му духам и първо само с връхчето на езика, да, дотук добре, и оттам само като тръгнах с целия език и бааааам топчето.... шиповете... не, не,не...
:razz: аууууууу бруталноооооооооооооооооо ооо горкия :D :D :D

KimBerLy1912
Ярко се сещам как веднъж докато му духах и почнах такава да говоря за плановете ми за другия ден..И викам такава:Ми аз имам да проскам ама може на кафе да хода после с тоя-ония...Бля бля..И най-смешното беше че той ми отговаряше..и водим ние някъв луд диалог :D А веднъж ми свърши в устата ии ми се насълзиха очите и той се разхили...аз също...а след време ми каза че съм изглеждала много сладка :D

menta_loverka
Веднъж носих на едно парти една обичка на езика... Топче с три шипчета на него... супер остри, бяха ми пробили небцето направо, пффф...
И със сегашния ми приятел се прибрахме след партито у тях... И си легнахме уж да спим и не заспахме..
Няква... Неспала, цяла нощ ми беше блъскала габба в главата, изгърмяля такава... пък и все за 8 часа си бях свикнала и не го усещах... и съвсем забравих за топчето...
И няква... тръгнах да му духам и първо само с връхчето на езика, да, дотук добре, и оттам само като тръгнах с целия език и бааааам топчето.... шиповете... не, не,не...
:razz:
tva e mn gadno miliqt :( za 6tastie na men ne mi se e slu4valo takova ne6to dano i da ne mi se slu4i

WhiteOneBG
03-12-2008, 21:45
хапали са ме ...
Много е неприятно , не можах да разбера , мислех че аз съм пиян ама ...

sexnaeks
03-12-2008, 23:03

чуда се още как шаваш и пишеш на клавиатурата :shock: ако това което пишеш е достоверно не знам ... аз по релфлекс бих те убил с 100 урара в секунда в камбата ...ебаси шипчета по хуя ми ... :?

marina star
03-13-2008, 03:59
az pak se praveh na mn lakoma,no qvno garloto mi ne be6e gotovo da poeme tolkova i kato kazah edno "yaaaaa" takova kakto se povra6ta :grin: :grin: :grin: no ne se izdraiofah de,nop bqh na kosam sq ve4e vnimamam i ne sam tolkova lakoma

a predi6noto mi gadje dokato me lije6e 1 pat taka me uhaspa [po klitora 4e mi ide6e da go ubiq na mqsto!!!!!!!!!bojeeeeeeeee takava bolka nqma,nai-golemiq ujas!!!!!!!

prettyIdeath
03-13-2008, 04:14
хаха.. Много ясно че има гафове. То остана и в началото да си перфектен. Ама ако имаш добър учител всичко се поправя :-D

amatorium
03-13-2008, 10:07
Ami sluchvalo se e ot davene pri dulboka svirka da povurne. 8-)

Candyy
03-13-2008, 10:52
mii lapnah go nadylboko i se razhylcah umrqhme ot smqh.. :lol:

smiletome
03-13-2008, 11:10
Мии единствения ми гаф май за сега е , че един път ми свърши в устата ама..ми дойде в повечко ии леко го поомацах :D Мн бепе абавнао да го гледам как се бърше стоалетна хартия и вика "Пфф ужс..бляя ужасно е " :D
А еидн път реших да му направя мръсно ии сваршва той.аз уж отивам да се измия ама си запазвам малко в устата и после се гушкам в него..и тои естествено иска да ме целуна и .. SURPRISEEEE! :grin: Щеше да ме убие...ама нека му.. ако не ме беше дразнил преди това нямаше да съм толкова гадна :-P

torresinho
03-13-2008, 11:21
Мии единствения ми гаф май за сега е , че един път ми свърши в устата ама..ми дойде в повечко ии леко го поомацах :D Мн бепе абавнао да го гледам как се бърше стоалетна хартия и вика "Пфф ужс..бляя ужасно е " :D
А еидн път реших да му направя мръсно ии сваршва той.аз уж отивам да се измия ама си запазвам малко в устата и после се гушкам в него..и тои естествено иска да ме целуна и .. SURPRISEEEE! :grin: Щеше да ме убие...ама нека му.. ако не ме беше дразнил преди това нямаше да съм толкова гадна :-PхАхАХхАхХАхх,момиче ти ме уби!

t1n4e7o
03-13-2008, 11:57
[quote="smiletome"]Мии единствения ми гаф май за сега е , че един път ми свърши в устата ама..ми дойде в повечко ии леко го поомацах :D Мн бепе абавнао да го гледам как се бърше стоалетна хартия и вика "Пфф ужс..бляя ужасно е " :D
А еидн път реших да му направя мръсно ии сваршва той.аз уж отивам да се измия ама си запазвам малко в устата и после се гушкам в него..и тои естествено иска да ме целуна и .. SURPRISEEEE! :grin: Щеше да ме убие...ама нека му.. ако не ме беше дразнил преди това нямаше да съм толкова гадна :-P[

хахаха това трябва и аз да го изпробвам... 8-) ще стане много забавно... ще ми се сърди после ама няма нищо... :grin: ще му кажа... ааа аз колко твоя сперма съм гълтала до ся и ти ми се праиш тука :grin: :grin: :grin:

pyfpaff
03-13-2008, 13:55
Kapu4ino написа:
Ammiii kogato si poemam vuzduh i v sa6toto vreme si go nabutvam v ustata se polu4ava nqkakav zvuk kato... gruhtene. Egati gadnoto e, o6te mi se slu4va ot vreme na vreme i se spi4am qko .

да това почти винаги ми се случва,но не го отчитам като гаф..в смисал не е точно грухтене :D ами някакав такав звук...
иначе да задавяла съм се ...повдигало ми се е..насълзявали ми са се очите и.. последния път си спомням...както му духах и нали да свършва вече и както беше легнал се изправи ( по принцип аз си гълтам) и аз се стреснах той някав изведнъж се изправи и аз се дръпнах и..изпразни се насякаде другаде но не и в устата..петанца по цялото деколте и по дънките...изби ни смях яко,въпреки че преди това му се съдех.. :D

gergana_sweet
03-13-2008, 14:09
emiiiiiiiiiiiiii az sym se zadavqla , ochite mi se nasylziha ... :-D

Да и аз така само ще добавя че имам навика да го лигавя доста и по тоя начин и аз се омазвам по лицето...

darla
03-13-2008, 15:21
mi na drugq den sled edna strastna ve4er ustanovihme 4e sam mu ostavila sinio...nz kvo sum pravila s teq zubi ma go bqh travmirala,ta sledva6tite nqkolko dni me be6e podlojil na "dieta" dokato mu mine :razz:

So unbelievable love..
03-13-2008, 17:14
А еидн път реших да му направя мръсно ии сваршва той.аз уж отивам да се измия ама си запазвам малко в устата и после се гушкам в него..и тои естествено иска да ме целуна и .. SURPRISEEEE! :grin: Щеше да ме убие...ама нека му.. ако не ме беше дразнил преди това нямаше да съм толкова гадна :-PхАхАХхАхХАхх,момиче ти ме уби!

haha :D :D нз, не ми се мисли сега за гафовете :razz:

marilyn
03-13-2008, 17:41
:razz: аууууууу бруталноооооооооооооооооо ооо горкия :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Nefarian
03-13-2008, 18:40

:lol: :lol: хаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

buxbull
03-13-2008, 19:05
Да се загледам в телевизора и да ми падне :lol:

Angle_f
03-14-2008, 07:31
Аз му го захапах 1 път ма той нищо не каза :oops:

naze
03-14-2008, 08:16
az se se6tam kao mi duha edna prostitutka :oops: i kato swyr6ih 6tot q pryskah po liceto i tq kwi fizionomii prai6e ..... be6e bahti smeha ..... :grin: mn sa smqh i posle si byrka w nosa da si wadi ot tam kwoto i e wlqzlo :razz:

baby_inloff
03-15-2008, 13:04
Ми веднъж правех френска на мойта вече бивша приятелка и се разкихах... беше много неприятно, щото не можах да си сложа ръката на време пред устата... след тва ми се сърди няколко дена :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

hottie
03-15-2008, 13:07
гаф не е точно ама веднъж ми пръсна сперма в около и болката беше нечовешка :shock:

hottie
03-15-2008, 13:07
гаф не е точно ама веднъж ми пръсна сперма в около и болката беше нечовешка :shock:

AR147
03-15-2008, 19:52

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Vip_Kuchka
03-16-2008, 19:31
e mn qka tema :grin: mi mn izcepki eimalo osobeno na sega6noto mi gaje kolkoeprejivqlo.. :d sa se se6tam za edin ot mnogoto puti dokato mu duham po vreme na tfa mi se dopi kola a tq mi be6e na no6tnoto 6kaf4e i pih oba4e si q zadurjah f ustata dokato po4na pak i tukmo se priblijih i toi mi kaza ne6to i me razsmq i az ne mojah da se sdurja i mu izpluh kolata vurhu kura ne sum se sduhala toga smisul nito mi e stanalo gadno nito ni6to :d naprotiv napu6ime ebati smeha :-D

beb4ence7o
03-17-2008, 15:51
Започнах аз да му правя свирка на едно старо другарче, но дъвчех дъвка и забравих за нея. След това тя се беше разпаднала и полепила по цялото му "самочуствие". Малко се нацупи май след това. :grin:

natalitoo
04-02-2008, 22:37
Започнах аз да му правя свирка на едно старо другарче, но дъвчех дъвка и забравих за нея. След това тя се беше разпаднала и полепила по цялото му "самочуствие". Малко се нацупи май след това. :grin:
xhaixhaixhaixhaihxaihxiahxia

hackers
04-03-2008, 03:29
ми вече по-по-по-по бившатами приятелка ми духаше и аз през тва време пръднах та я убих доло :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:

ARToftheDEVIL
04-03-2008, 13:39
ми вече по-по-по-по бившатами приятелка ми духаше и аз през тва време пръднах та я убих доло :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:

не не ти ме уби :D :D :D :D
ми при мен кво станааа
значи той се изпусна обаче аз се дръпнах,но устата ми беше още отворена и то малко падна на лицето му :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8-) 8-)

alex_devv
04-03-2008, 15:38

после ша духаш цела нощ за наказание 8)

s3x_0n_th3_b3aCh
04-03-2008, 18:11
emiiiiiiiiiiiiii az sym se zadavqla , ochite mi se nasylziha ... i mn dobre ocenqm fakta , che toi ne se razsmq na momenta ... daje baq se stresna .... skonfuzno mi se poluchi , no sega kato se setq :D :-D axaxa i pri men taka se e slu4valo :D:D

Kras4eto_lp
04-03-2008, 19:45
emiiiiiiiiiiiiii az sym se zadavqla , ochite mi se nasylziha ... i mn dobre ocenqm fakta , che toi ne se razsmq na momenta ... daje baq se stresna .... skonfuzno mi se poluchi , no sega kato se setq :D :-D axaxa i pri men taka se e slu4valo :D:D
Същата работа и при мене :D

Nqq_Ti_Kaa
04-03-2008, 20:36
ми вече по-по-по-по бившатами приятелка ми духаше и аз през тва време пръднах та я убих доло :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) Хахахаха

BlackWings
04-04-2008, 15:08
Емииии оплитане на косата ми около члена му ... понеже е мързелив и иска само да си лежи ... и както се бях навела и няколко косъма се бяха усукали и се помъчих много леко да ги махна да не го заболи.

А и случвало се е да забравя че имам дъвка ... и тя да се залеппи някъде където не трябва :-D :oops:

vapros
04-04-2008, 15:21
straight to the eye.... are you fine, are you fine.....i`m fine,just blinded
:razz: :razz: :razz:

Treselle
04-08-2008, 17:40
mdam vednaj go uhapah :) znam 4e be6e gadno oba4e 10 pati mu kazah da kaje predi da svar6i... toi ne kaza.... svar6i.... az go uhapah... posle go bolq :)
ama se nau4i da preduprejdava :)

Stamera
04-08-2008, 20:19
гафове ли... ем не предупредих една мацка когато влака идва иии...ми се сърди ест.на другия път като свири, пак не я предупредих ама тоя път се дръпна иии... и измих очите :razz:

WarlocK
04-11-2008, 16:36
Е то като не се дръпне и най-много да й се избелат зъбките натурално :grin: :grin: И само да няма зъби като ми духа, че е мн гадно да ме клъцне-направо ме фърля в мрака :grin:

shayne
04-11-2008, 23:00
Хахахахха, случвало ми се е да гледаме филм, тя да почне да ми духа, аз я гледам, дуржа й косата, само че изведнъж поглеждам към филма и виждам как ония почват нещо да се бият, и ги гледам аз, само че така се запалвам, че почва да ми спада, пускам и косата и извиквам: "Удари го в челюста ве!!!"... извиних и се, ама май малко ми се разсърди ... :oops:

50cent
04-12-2008, 00:18
еми аз си лежах и тя ми духаше и дистанционното ми беше под лакета и съм натиснал някво копче и тамън да тръгвам да го изключвам и аз като запалянко на футбола гледам че дават милан моя любим отбор вкарват гол и аз оле мило вкараха ле вкараха ле и тя олеее мърдаи ле копеле кво си ми го забучил тоя в устата даи да гледам и аз

razgonenoto_puber4e_12
04-12-2008, 13:19
Френска ли? Малки сме бе :D

deathproof
04-13-2008, 21:12
След парти яко отрязани и двамата. Бившия ми тъкмо си е сложил обица на главичката. Почвам аз и по едно време обицата на езика ми се закача на неговия пиърсинг. Аз бях супер неадекватна, но пича мн бързо е изтрезня, защото успя да ми отвинти обицата. :D

Mona_90
04-13-2008, 21:20
Очите редовно са ми се наълзявали,обаче веднъж на един рожден ден духах на гаджето си в една от стаите.Обаче където съм седяла на колене ми бяха почервенели и не съобразих че съм с каса пола и..след това всички разбраха какво сме правили.

Criss_Angelll
04-13-2008, 21:25
Ей хора какви изцепки са ви се случвали докато духате или ви духат ? Да се задавите и докато кашляте на гаджето да му спадне ?Да го одерете без да искате или да го протъркате със зъби без да усетите ? Да го олигавите прекалено много ? Разкажете някоя готина изцепка да се успокоя, че на света има и грешни :-D .
Тука май влиза поговрката :Гузен,негонен бяга! :grin: