- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гафове по време на френска
Ей хора какви изцепки са ви се случвали докато духате или ви духат ? Да се задавите и докато кашляте на гаджето да му спадне ?Да го одерете без да искате или да го протъркате със зъби без да усетите ? Да го олигавите прекалено много ? Разкажете някоя готина изцепка да се успокоя, че на света има и грешни.
emiiiiiiiiiiiiii az sym se zadavqla , ochite mi se nasylziha ... i mn dobre ocenqm fakta , che toi ne se razsmq na momenta ... daje baq se stresna .... skonfuzno mi se poluchi , no sega kato se setq![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
nesi spomnqm da e imalo takiva ne6ta![]()
Ми веднъж правех френска на мойта вече бивша приятелка и се разкихах... беше много неприятно, щото не можах да си сложа ръката на време пред устата... след тва ми се сърди няколко дена![]()
Ammiii kogato si poemam vuzduh i v sa6toto vreme si go nabutvam v ustata se polu4ava nqkakav zvuk kato... gruhtene. Egati gadnoto e, o6te mi se slu4va ot vreme na vreme i se spi4am qko.
EDIT: Haha, Whisskas kato kaza za neadekvatni sastoqniq... vednuj leko podpiinala, sled subirane s kompaniqta otivame u gadjeto i az... se navivam da mu duham, vupreki 4e sum na gradus... zapo4vam az ... i prez 5 minuti kato si go vadeh ot ustata go izpuskah ahahha tolkova mi be6e zamaqna glavata, 4e ne znaeh kolko sum se ustremila![]()
Posle, sled kato edvam svur6i, zaspah momentalno i ne uspq da me izebava ili ne6to da mi kaje .
Случва се при повечето момичетаПървоначално написано от Kapu4ino
При мен гафове не е имало, май![]()
аууууууу бруталноооооооооооооооооо ооо горкияПървоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
![]()
Ярко се сещам как веднъж докато му духах и почнах такава да говоря за плановете ми за другия ден..И викам такава:Ми аз имам да проскам ама може на кафе да хода после с тоя-ония...Бля бля..И най-смешното беше че той ми отговаряше..и водим ние някъв луд диалогА веднъж ми свърши в устата ии ми се насълзиха очите и той се разхили...аз също...а след време ми каза че съм изглеждала много сладка
![]()
хапали са ме ...
Много е неприятно , не можах да разбера , мислех че аз съм пиян ама ...
чуда се още как шаваш и пишеш на клавиатуратаПървоначално написано от Whisskas
ако това което пишеш е достоверно не знам ... аз по релфлекс бих те убил с 100 урара в секунда в камбата ...ебаси шипчета по хуя ми ...
![]()
az pak se praveh na mn lakoma,no qvno garloto mi ne be6e gotovo da poeme tolkova i kato kazah edno "yaaaaa" takova kakto se povra6ta![]()
![]()
no ne se izdraiofah de,nop bqh na kosam sq ve4e vnimamam i ne sam tolkova lakoma
a predi6noto mi gadje dokato me lije6e 1 pat taka me uhaspa [po klitora 4e mi ide6e da go ubiq na mqsto!!!!!!!!!bojeeeeeeeee takava bolka nqma,nai-golemiq ujas!!!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
хаха.. Много ясно че има гафове. То остана и в началото да си перфектен. Ама ако имаш добър учител всичко се поправя![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ami sluchvalo se e ot davene pri dulboka svirka da povurne.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
mii lapnah go nadylboko i se razhylcah umrqhme ot smqh..![]()
Мии единствения ми гаф май за сега е , че един път ми свърши в устата ама..ми дойде в повечко ии леко го поомацахМн бепе абавнао да го гледам как се бърше стоалетна хартия и вика "Пфф ужс..бляя ужасно е "
![]()
А еидн път реших да му направя мръсно ии сваршва той.аз уж отивам да се измия ама си запазвам малко в устата и после се гушкам в него..и тои естествено иска да ме целуна и .. SURPRISEEEE!Щеше да ме убие...ама нека му.. ако не ме беше дразнил преди това нямаше да съм толкова гадна
![]()
Cause I'm your lady...and you're my man.. {}
хАхАХхАхХАхх,момиче ти ме уби!Първоначално написано от smiletome
Бъди творец, но твори и простотия
[quote="smiletome"]Мии единствения ми гаф май за сега е , че един път ми свърши в устата ама..ми дойде в повечко ии леко го поомацахМн бепе абавнао да го гледам как се бърше стоалетна хартия и вика "Пфф ужс..бляя ужасно е "
![]()
А еидн път реших да му направя мръсно ии сваршва той.аз уж отивам да се измия ама си запазвам малко в устата и после се гушкам в него..и тои естествено иска да ме целуна и .. SURPRISEEEE!Щеше да ме убие...ама нека му.. ако не ме беше дразнил преди това нямаше да съм толкова гадна
[
хахаха това трябва и аз да го изпробвам...ще стане много забавно... ще ми се сърди после ама няма нищо...
ще му кажа... ааа аз колко твоя сперма съм гълтала до ся и ти ми се праиш тука
![]()
![]()
![]()
Kapu4ino написа:
Ammiii kogato si poemam vuzduh i v sa6toto vreme si go nabutvam v ustata se polu4ava nqkakav zvuk kato... gruhtene. Egati gadnoto e, o6te mi se slu4va ot vreme na vreme i se spi4am qko .
да това почти винаги ми се случва,но не го отчитам като гаф..в смисал не е точно грухтенеами някакав такав звук...
иначе да задавяла съм се ...повдигало ми се е..насълзявали ми са се очите и.. последния път си спомням...както му духах и нали да свършва вече и както беше легнал се изправи ( по принцип аз си гълтам) и аз се стреснах той някав изведнъж се изправи и аз се дръпнах и..изпразни се насякаде другаде но не и в устата..петанца по цялото деколте и по дънките...изби ни смях яко,въпреки че преди това му се съдех..![]()
Първоначално написано от miss california
Да и аз така само ще добавя че имам навика да го лигавя доста и по тоя начин и аз се омазвам по лицето...
Russian Aerospace Agency
mi na drugq den sled edna strastna ve4er ustanovihme 4e sam mu ostavila sinio...nz kvo sum pravila s teq zubi ma go bqh travmirala,ta sledva6tite nqkolko dni me be6e podlojil na "dieta" dokato mu mine![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
hahaПървоначално написано от torresinho
![]()
нз, не ми се мисли сега за гафовете
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да се загледам в телевизора и да ми падне![]()
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?