.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Гафове по време на френска

Ей хора какви изцепки са ви се случвали докато духате или ви духат ? Да се задавите и докато кашляте на гаджето да му спадне ?Да го одерете без да искате или да го протъркате със зъби без да усетите ? Да го олигавите прекалено много ? Разкажете някоя готина изцепка да се успокоя, че на света има и грешни .

Град
    *in a pink dream*
    emiiiiiiiiiiiiii az sym se zadavqla , ochite mi se nasylziha ... i mn dobre ocenqm fakta , che toi ne se razsmq na momenta ... daje baq se stresna .... skonfuzno mi se poluchi , no sega kato se setq
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Re: Гафове по време на френска

nesi spomnqm da e imalo takiva ne6ta

Град
    София, центъра.
    Ми веднъж правех френска на мойта вече бивша приятелка и се разкихах... беше много неприятно, щото не можах да си сложа ръката на време пред устата... след тва ми се сърди няколко дена

Ammiii kogato si poemam vuzduh i v sa6toto vreme si go nabutvam v ustata se polu4ava nqkakav zvuk kato... gruhtene. Egati gadnoto e, o6te mi se slu4va ot vreme na vreme i se spi4am qko .

EDIT: Haha, Whisskas kato kaza za neadekvatni sastoqniq... vednuj leko podpiinala, sled subirane s kompaniqta otivame u gadjeto i az... se navivam da mu duham, vupreki 4e sum na gradus... zapo4vam az ... i prez 5 minuti kato si go vadeh ot ustata go izpuskah ahahha tolkova mi be6e zamaqna glavata, 4e ne znaeh kolko sum se ustremila Posle, sled kato edvam svur6i, zaspah momentalno i ne uspq da me izebava ili ne6to da mi kaje .

Цитирай Първоначално написано от Kapu4ino
    Ammiii kogato si poemam vuzduh i v sa6toto vreme si go nabutvam v ustata se polu4ava nqkakav zvuk kato... gruhtene. Egati gadnoto e, o6te mi se slu4va ot vreme na vreme i se spi4am qko .
    Случва се при повечето момичета

При мен гафове не е имало, май

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Веднъж носих на едно парти една обичка на езика... Топче с три шипчета на него... супер остри, бяха ми пробили небцето направо, пффф...
    И със сегашния ми приятел се прибрахме след партито у тях... И си легнахме уж да спим и не заспахме..
    Няква... Неспала, цяла нощ ми беше блъскала габба в главата, изгърмяля такава... пък и все за 8 часа си бях свикнала и не го усещах... и съвсем забравих за топчето...
    И няква... тръгнах да му духам и първо само с връхчето на езика, да, дотук добре, и оттам само като тръгнах с целия език и бааааам топчето.... шиповете... не, не,не...
    аууууууу бруталноооооооооооооооооо ооо горкия

Ярко се сещам как веднъж докато му духах и почнах такава да говоря за плановете ми за другия ден..И викам такава:Ми аз имам да проскам ама може на кафе да хода после с тоя-ония...Бля бля..И най-смешното беше че той ми отговаряше..и водим ние някъв луд диалог А веднъж ми свърши в устата ии ми се насълзиха очите и той се разхили...аз също...а след време ми каза че съм изглеждала много сладка

Веднъж носих на едно парти една обичка на езика... Топче с три шипчета на него... супер остри, бяха ми пробили небцето направо, пффф...
    И със сегашния ми приятел се прибрахме след партито у тях... И си легнахме уж да спим и не заспахме..
    Няква... Неспала, цяла нощ ми беше блъскала габба в главата, изгърмяля такава... пък и все за 8 часа си бях свикнала и не го усещах... и съвсем забравих за топчето...
    И няква... тръгнах да му духам и първо само с връхчето на езика, да, дотук добре, и оттам само като тръгнах с целия език и бааааам топчето.... шиповете... не, не,не...
    tva e mn gadno miliqt za 6tastie na men ne mi se e slu4valo takova ne6to dano i da ne mi se slu4i

хапали са ме ...
    Много е неприятно , не можах да разбера , мислех че аз съм пиян ама ...

чуда се още как шаваш и пишеш на клавиатурата ако това което пишеш е достоверно не знам ... аз по релфлекс бих те убил с 100 урара в секунда в камбата ...ебаси шипчета по хуя ми ...

Супер фен
    az pak se praveh na mn lakoma,no qvno garloto mi ne be6e gotovo da poeme tolkova i kato kazah edno "yaaaaa" takova kakto se povra6ta no ne se izdraiofah de,nop bqh na kosam sq ve4e vnimamam i ne sam tolkova lakoma

a predi6noto mi gadje dokato me lije6e 1 pat taka me uhaspa [po klitora 4e mi ide6e da go ubiq na mqsto!!!!!!!!!bojeeeeeeeee takava bolka nqma,nai-golemiq ujas!!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    хаха.. Много ясно че има гафове. То остана и в началото да си перфектен. Ама ако имаш добър учител всичко се поправя
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami sluchvalo se e ot davene pri dulboka svirka da povurne.
    Eating isn't cheating - Arnold

:)

mii lapnah go nadylboko i se razhylcah umrqhme ot smqh..

Мии единствения ми гаф май за сега е , че един път ми свърши в устата ама..ми дойде в повечко ии леко го поомацах Мн бепе абавнао да го гледам как се бърше стоалетна хартия и вика "Пфф ужс..бляя ужасно е "
    А еидн път реших да му направя мръсно ии сваршва той.аз уж отивам да се измия ама си запазвам малко в устата и после се гушкам в него..и тои естествено иска да ме целуна и .. SURPRISEEEE! Щеше да ме убие...ама нека му.. ако не ме беше дразнил преди това нямаше да съм толкова гадна
    Cause I'm your lady...and you're my man.. {}

Цитирай Първоначално написано от smiletome
    Мии единствения ми гаф май за сега е , че един път ми свърши в устата ама..ми дойде в повечко ии леко го поомацах Мн бепе абавнао да го гледам как се бърше стоалетна хартия и вика "Пфф ужс..бляя ужасно е "
    А еидн път реших да му направя мръсно ии сваршва той.аз уж отивам да се измия ама си запазвам малко в устата и после се гушкам в него..и тои естествено иска да ме целуна и .. SURPRISEEEE! Щеше да ме убие...ама нека му.. ако не ме беше дразнил преди това нямаше да съм толкова гадна
    хАхАХхАхХАхх,момиче ти ме уби!
    Бъди творец, но твори и простотия

Град
    Хасково
    [quote="smiletome"]Мии единствения ми гаф май за сега е , че един път ми свърши в устата ама..ми дойде в повечко ии леко го поомацах Мн бепе абавнао да го гледам как се бърше стоалетна хартия и вика "Пфф ужс..бляя ужасно е "
    А еидн път реших да му направя мръсно ии сваршва той.аз уж отивам да се измия ама си запазвам малко в устата и после се гушкам в него..и тои естествено иска да ме целуна и .. SURPRISEEEE! Щеше да ме убие...ама нека му.. ако не ме беше дразнил преди това нямаше да съм толкова гадна [

хахаха това трябва и аз да го изпробвам... ще стане много забавно... ще ми се сърди после ама няма нищо... ще му кажа... ааа аз колко твоя сперма съм гълтала до ся и ти ми се праиш тука

Град
    sofiq
    Kapu4ino написа:

да това почти винаги ми се случва,но не го отчитам като гаф..в смисал не е точно грухтене ами някакав такав звук...
    иначе да задавяла съм се ...повдигало ми се е..насълзявали ми са се очите и.. последния път си спомням...както му духах и нали да свършва вече и както беше легнал се изправи ( по принцип аз си гълтам) и аз се стреснах той някав изведнъж се изправи и аз се дръпнах и..изпразни се насякаде другаде но не и в устата..петанца по цялото деколте и по дънките...изби ни смях яко,въпреки че преди това му се съдех..

здр

Цитирай Първоначално написано от miss california
    emiiiiiiiiiiiiii az sym se zadavqla , ochite mi se nasylziha ...

Да и аз така само ще добавя че имам навика да го лигавя доста и по тоя начин и аз се омазвам по лицето...
    Russian Aerospace Agency

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mi na drugq den sled edna strastna ve4er ustanovihme 4e sam mu ostavila sinio...nz kvo sum pravila s teq zubi ma go bqh travmirala,ta sledva6tite nqkolko dni me be6e podlojil na "dieta" dokato mu mine

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Цитирай Първоначално написано от smiletome
    хАхАХхАхХАхх,момиче ти ме уби!
    haha нз, не ми се мисли сега за гафовете
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    аууууууу бруталноооооооооооооооооо ооо горкия
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Shove IT
    хаха

Да се загледам в телевизора и да ми падне
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си