Влез

View Full Version : За Моя Най - Добър Приятел ЙОНЧО!!!

macka123
03-13-2008, 13:01
Просто видях , че всикчи хора тук за тъжни , че нямат приятели , но благодарение на Йончо аз не се чувствам така.Знам , че винаги мога да разчитам на него и Страшно много си го обичкам. :-) Никога не бих го предала заради никого!!!Просто когато го видя и ми става много готинко на душата , и когато е щастлив и аз съм много шастлива.

Йончо , обичам те много!!!!!

TheTh1ng
03-13-2008, 13:33
ОБИЧАМ ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКОООО и от ВСИЧКИИИ :smt007 :smt007 :smt007 . Ти не си човек за мен,ти си нещо свято... не искам да си представя какво щях да правя ако те нямаше :( .Дано си останем заедно и занапред :-) :-)

kPuCkA
03-13-2008, 16:06
Това да не е твоя въображаем приятел?

TheTh1ng
03-13-2008, 17:29

Божеее,колко мъка има по тоя свят божеее :D ..
за мен става въпрос .. :-D

kPuCkA
03-13-2008, 17:44

Божеее,колко мъка има по тоя свят божеее :D ..
за мен става въпрос .. :-DДае,разбрах,ама защо трябваше да пише тема за това?Не може ли да ти го каже лично?

buxbull
03-13-2008, 18:00
браво

UnaBletoLoVeU
03-13-2008, 18:36
http://img229.imageshack.us/img229/9884/sadzl4.jpg

sanch0
03-13-2008, 19:40
И ква е целта на темата :-o

KUDJO
03-13-2008, 19:49
Целта на темата е да разведри форума малко и да покаже ,че има не само тъжни хора а че има също хора които са щастливи и се обичат... :shock:

TheTh1ng
03-14-2008, 17:44
така е,във всяко приятелство е така,но се надявам при нас да няма такива моменти или да са по-малко :) :P

Co0kIe
03-14-2008, 17:55
Най-сетне една тема в, която няма проблеми..няма сълзи... :-)

macka123
03-17-2008, 14:26
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

KaKaShI
03-17-2008, 14:30
Моето лично мнение е че повечето хора са весели и не им е нужно разведряване (не вкарвам себе си в т'ва число защото аз мразя почти всички и всичко), но е хубаво, че мислите така един за друг.

ПС: Това в скобите е вярно и не ме питайте защо...

blahblahblah
03-17-2008, 17:30
Радвам се, хора! :grin: