- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За Моя Най - Добър Приятел ЙОНЧО!!!
Просто видях , че всикчи хора тук за тъжни , че нямат приятели , но благодарение на Йончо аз не се чувствам така.Знам , че винаги мога да разчитам на него и Страшно много си го обичкам.Никога не бих го предала заради никого!!!Просто когато го видя и ми става много готинко на душата , и когато е щастлив и аз съм много шастлива.
Йончо , обичам те много!!!!!
ОБИЧАМ ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКОООО и от ВСИЧКИИИ![]()
![]()
. Ти не си човек за мен,ти си нещо свято... не искам да си представя какво щях да правя ако те нямаше
.Дано си останем заедно и занапред
![]()
![]()
Първоначално написано от kPuCkA
Божеее,колко мъка има по тоя свят божеее..
за мен става въпрос ..![]()
Дае,разбрах,ама защо трябваше да пише тема за това?Не може ли да ти го каже лично?Първоначално написано от TheTh1ng
браво
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
И ква е целта на темата![]()
Целта на темата е да разведри форума малко и да покаже ,че има не само тъжни хора а че има също хора които са щастливи и се обичат...![]()
Ето ми страничката в aha!: http://boby92.aha.bg
така е,във всяко приятелство е така,но се надявам при нас да няма такива моменти или да са по-малко:P
Моето лично мнение е че повечето хора са весели и не им е нужно разведряване (не вкарвам себе си в т'ва число защото аз мразя почти всички и всичко), но е хубаво, че мислите така един за друг.
ПС: Това в скобите е вярно и не ме питайте защо...
Радвам се, хора!![]()