PDA

View Full Version : Не мога да повярвам

jessicaaa
03-13-2008, 14:16
Zdraveite,neka vi razkaja moqta istoriq,a sled tova vie precenete kakvo 6te napi6ete.predi po4ti 3 meseca sre6tnah mom4eto na me4tite si,vsi4ko be6e prosto perfektno postoqnno bqhme zaedno obi4ahme se bezkraino vseki den vse pove4e i pove4e,dori spah s nego i prodaljihme vrazkata si n0 ot 1 mesec nasamne6tata ne varvqh neznam kakvo mi stava6e no se darjah vse po zle s nego izlizahme nie dvamata s edna moq fr i neiniq pr i postoqnno go prenebregvah i takiva ne6ta no toi ne mi go e kazal direktno a e o4akval da se promenq,predi nqkolko dni mi kaza 4e nemojel pove4e taka obqsni mi vsi4ko i iskal da se razdelim,4ak togava osaznah kakva glupa4ka sam iskah da popravq vsi4ko znam 4e moga da se promenq i pak da izjivqvame na6ata prikazka n0 toi otkaza,kaza 4e bil prekaleno naranen,dosega nikoga ne bil s momi4e 2 pati i nemojel da se doveri na 4ovek koito go e naranil (makar 4e az ne sam go naranila 4ak tolkova kolkoto toi predstavq ne6tata za6toto nito sam mu izneverqvala nito ni6to) na drugiq den pak izlqzohme i nai napred se darjahme kato priqteli,no toi kato govore6e s men ne me gleda6e f o4ite a v nqkakva druga to4ka,togava go popitah za6t0 taka toi otgovori 4e prosto e takav,no ne e vqrno,imam 4uvstvoto 4e se pritenqva6e da me pogledne v o4ite za da ne se razmekne li neznam neznam pak govorihme po temata da mi dade vtori 6ans no toi be6e nepreklonen i az se saglasih kogato se pribirahme go pomolih da go celuna zaposledno i toi se saglasi,dadoh mu nai nejnata,krasiva i iskrenna celuvka i go popitah ni6to li ne useti a toi kaza NI6TO! tova me narani ujasno mnogo ;( sega se opitvam da go zabravq no nemoga molq vi kajete kakvo mislite i kak moga da go zabravq za6toto mislq samo za nego,prosto taka navleze v jivota mi 4e sega nemoga bez nego,nemoga da povqrvam 4e ve4e sam sama ;(

betyrk
03-13-2008, 14:24
Хей мацка ЗДрасти..Аз вчера също приключих връзката с мойто мемче на мечтите ми..беше ми много трудно исках втори шанс..дрън дрън.Трябва да приемеш случилото се все пак Всяко зло е за добро!За да го забравиш...По скоро излизай с приятели забавлявай се,знам че сега ти е трудно да немислиш за него но не се отчайвай ще намериш друг с който е ти е много по хубаво!Поплачи си ще ти олекне...Все пак няма вечна любов така че мила спокойно и аз както казах сега съм така,но все пак живота продължава с или без него..!

evelinka1122
03-13-2008, 14:29
Мила горе главата! Забравяй го тоя няма смисъл да си блъскаш главата че си се държала гадно и т.н. Майната му станалото станало ся... голям прас.. ще си намериш друг който да те заслужава много повече :) Излизай не се затваряй във вас гледай постоянно да правиш нещо и да не мислиш за него, чети нещо гледай телевизия, ходи по дискотеки кафенца може и да поучиш даже :D Айде УСПЕХ и бъди силна!!!!

MartiSSima
03-13-2008, 14:44
Мила горе главата! Забравяй го тоя няма смисъл да си блъскаш главата че си се държала гадно и т.н. Майната му станалото станало ся... голям прас.. ще си намериш друг който да те заслужава много повече :) Излизай не се затваряй във вас гледай постоянно да правиш нещо и да не мислиш за него, чети нещо гледай телевизия, ходи по дискотеки кафенца може и да поучиш даже :D Айде УСПЕХ и бъди силна!!!!
Абсолютно съм съгласна, хич да не ти е...Вярвам си хубаво момиче и ще си намериш нов по добър приятел в крайна сметка както пише по горе, живота продължава.Погледни от хубавата страна и си кажи:"майната му той изгуби" и давай напред.
Успех и горе главата!

reni7o0o
03-13-2008, 18:35
az sy6to prejivqh takova ne6to predi nqkolko meseca be6e mn mn mn tejko :cry: mn go obi4ah no nqma6e kak prosto trqbav6e da svikna s ideqta 4e nego ve4e go nqma :roll: naistina bqh mn zle.
No edna ve4er dokato si stoqh sama svita na kalbo v tymnata mi staq, si kazah "boji4ko v kakvo se prevry6tam" isakh da piq (alkohol) iskah da pu6a (treva) i bqh na kosymm ot vsi4ko tova. No prosto se sybudih i si kazah ne e samo toi ima i drugi povqrvah 4e 6te sre6tna drug koito 6te obi4am pove4e ot nego izpravih se i prodyljih napred. Izlizah s priqteli, slu6ah samo hubava muzika (bez tyjni i ligavi pesni) tyrsih vsqkakyv na4in za zabavlenie. i vseki pyt kogato po4vah da si mislq za mom4eto taka da se kaje smenqh temata na mislene :D a i vremeto lekuva zabravih go
Opitai i zabavlqvai se ne pla4i kazvai si "nqma da pla4a nqma da pla4a" NE slu6ai ligavi pesni4ki za6toto pove4e naranqvat, ne pozvolqvai na uma si da misli za nego i sled vreme vsi4ko 6te otmine 6te vidi6 :wink:
a i trqbva da byde6 mn silna bydi SILEN HARAKTER i nokoga ne si pozvolqvai da pla4e6 za mom4e ne si struva :grin:

skatemore
03-13-2008, 19:07
иска да ти каже

"не съм умрял ша знайш , за твойта слива миризлива , ша знайш
ебах ти майката кирлива ша знайш. обичааам те"

8-)

Undying
03-13-2008, 19:46
Понякога безразличието наранява повече дори от изневярата...

jessicaaa
03-14-2008, 07:58
0oh opitvam se da ne mislq za nego no nemoga nakadeto i da pogledna svarzvam vsi4ko s nego,sajalqvam 4e go dopusnah d0 takava stepen v jivota si ...

MiMcHeToOo
03-14-2008, 08:06
Не го моли повече за втори шанс като за начало. После спри да показваш, че ти е тъжно и т.н.. Пък кой знае може той да се усети, че те губи!

spyk22
03-14-2008, 08:12
Преди време се разделих с момичето на което най-много държа (и още даржа на нея) но сега сме само познати да се каже, в началото мислех че няма да мога да го преодолея тово но с времето всичко мина.
Разсейвай се излизай с приатели, излизай вечер по клубчета и дискотеки. И спокойно ще ти мине след време :)

П.П.: Предполагам че не си по-голяма от 15-16 години не си мисли че това е момчето на животати. По простата причина че тепърва има да изживееш още много :)

Mementomori
03-14-2008, 08:25
Щом не иска засега да ти даде втори шанс,бъдете приятели и по този начин му докажи,че си се променила и че си предишното момиче,което той е харесвал.Поговорете пак и го увери,че това няма да се повтори и ти сама не осъзнаваш защо си се държала така лошо спрямо него,може би си била в труден момент и под напрежение,всеки греши,но и всеки заслужава втори шанс.Дано се оправите!

Take1nlov3
03-14-2008, 08:36
Спокоино,за всеки влак си има пътници ;) живота е пред теб горе главата. :)

scene_lady
03-14-2008, 14:34
Spokito!Nedei da t1ji6!I va6ata prikazka,kakto vsqka,qvno e sre6tnala kraq si!P1k i ima vreme,toi moje bi s16to ne moje da si predstavi jivota bez teb i moje bi nqkoi den 6te ima vtori 6ans za vas... Vajnoto e toi da useti,4e se 4uvstva6 samotna bez nego i 4e naistina toi ozna4ava mnogo za teb... ;) a mejduvremenno ne ostavqi vsi4ko da mine pokrai teb...kefi se na jivota,p1k kakvoto 6te da stava! ;)

h0t_bAbE
03-14-2008, 14:39
Абсолютно съм съгласна, хич да не ти е...Вярвам си хубаво момиче и ще си намериш нов по добър приятел в крайна сметка както пише по горе, живота продължава.Погледни от хубавата страна и си кажи:"майната му той изгуби" и давай напред.
Успех и горе главата!
+1

Qnchety
03-14-2008, 14:45
Ох... гадну :( . Вижс ега: помоли го пак за още един шанс. Кажи му, че адски го обичаш и че ако трябва сичко ше напрайш отново да бъдете заедно(предполагам че това наистина го мислиш или така изглежда :-o ). И ако пак не се съгласи просто се опитай да го забравиш....

tan0
03-14-2008, 16:12
ama zashto pitash kak da go zabravish pitai po dobre kak da si go varnesh zashtoto nqma nevazmojni neshta i sam siguren che moje pak da bedesh s nego prosto se promeni i ne samo tova a trqbva da mu pokajesh promqnata toi da q vidi i da q useti razbirash li me

betyrk
03-14-2008, 16:15
ama zashto pitash kak da go zabravish pitai po dobre kak da si go varnesh zashtoto nqma nevazmojni neshta i sam siguren che moje pak da bedesh s nego prosto se promeni i ne samo tova a trqbva da mu pokajesh promqnata toi da q vidi i da q useti razbirash li me

Да,тя може да се бори,но дали има смисъл в това..Той може вече да няма никакви чувства към нея..а насила хубост нестава!Смятам че първо трябва да говори с нея дали може да промени нещата..а не да се хаби напразно!

tan0
03-14-2008, 16:17

Да,тя може да се бори,но дали има смисъл в това..Той може вече да няма никакви чувства към нея..а насила хубост нестава!Смятам че първо трябва да говори с нея дали може да промени нещата..а не да се хаби напразно!

emi pomisli malko zashto nqma da iska da q gleda v ochite ako nqma chuvstva kam neq i sam 100% siguren che celuvkata mn ama mn mu e haresala no prosto Majkoto ego e takova vaprosa e che ako e uporita i se bori nqma da ima problem i shte si go varne

betyrk
03-14-2008, 16:25
Да,но не всички момчета са еднакви..По добре тя да поговори с него затова :)

jessicaaa
03-14-2008, 19:48
emii kf0 da vi kaja dostata4no dalgo go umolqvah ne iska i ne iska,toi e nepopravim inat,6tom kaje ne6to ne si promenq mnenieto poznavam go,a i sam mi go kaza btw na 15 sam toi na 18,mislq 4e e bezsmisleno da se borq za nego,qvno prosto nqma smisal ako toi izpita nujda da me ima pak znae kade da me nameri sam0 o6te nemoga da go zabravq ;(((

tan0
03-14-2008, 20:35
spokoino shte go zabravish i az predi bqh taka s edno momiche kato q videh i si4ko mi se obrashtashe a sega kato q vidq i veche nishto ne chuvstvam ;)